gfdimopo Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Hi ...... Γνωριζει κανεις καποιο πρόγραμμα ή καποια πατεντα μεσω της οποίας μπορεις να εκτυπώσεις το περιεχομένο ενος φακέλου των windows... Συγκεκριμένα τα mp3 τα οποία έχω σε εναν φάκελο, να τα εκτυπώσω σε μορφή λιστας...Καποια ιδέα? Thanks Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Nomizo oti to ''where is it'' kanei kati tetoio.Prog einai. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Κάπου το είχαμε ξαναγράψει αυτό αλλά δεν το βρίσκω τώρα... Anyway, ένας απλός τρόπος είναι να μπεις από το command line στο φάκελο και να γράψεις dir > lista.txt. Αυτό θα μεταφέρει την έξοδο του dir σε ένα αρχείο με όνομα lista.txt. Αλλάζοντας τις παραμέτρους του dir (κάνε dir /? για να τις δεις) μπορείς να αλλάξεις και τη μορφή της λίστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hypocrisy Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 giauto ton logo prin 2 xronia eixa brei ena programmataki apo to internet pou legete directory printer kai kanei auto akrivws pou leei...an den mporeseis na to vreis sto stelnw me email ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγω παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει το MAS (Multiformat Audio Scanner) freeware MAS official site Δεν εχω προλαβει να δω αν το συγκεκριμενο site λειτουργει ακομα παντως το προγραμμα ηταν πολυ καλο (μονο για τραγουδια ομως,αν και για παρα πολλα audio formats) και εκανε export τη λιστα σε txt ,html ή M3U αρχεια.Αν θες δοκιμασε το... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ ένα free προγραμματάκι, το Screenhunter με το οποίο μπορείς να σώσεις ως αρχείο φωτογραφίας εύκολα και γρήγορα οτιδήποτε θέλεις από αυτά που προβάλλονται στην οθόνη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Nαι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λες κάνει screen capture και παράγει εικόνες, ενώ αυτό που λένε τα παιδιά αποθηκεύει τον κατάλογο με τα περιεχόμενα ενός directory σε ένα αρχείο κειμένου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts