Jump to content

Εκτυπωση λιστας αρχειων απο δισκο???

gfdimopo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi ...... Γνωριζει κανεις καποιο πρόγραμμα ή καποια πατεντα μεσω της οποίας μπορεις να εκτυπώσεις το περιεχομένο ενος φακέλου των windows... Συγκεκριμένα τα mp3 τα οποία έχω σε εναν φάκελο, να τα εκτυπώσω σε μορφή λιστας...Καποια ιδέα?

Thanks

D.G.

Κάπου το είχαμε ξαναγράψει αυτό αλλά δεν το βρίσκω τώρα...

Anyway, ένας απλός τρόπος είναι να μπεις από το command line στο φάκελο και να γράψεις dir > lista.txt.

Αυτό θα μεταφέρει την έξοδο του dir σε ένα αρχείο με όνομα lista.txt. Αλλάζοντας τις παραμέτρους του dir (κάνε dir /? για να τις δεις) μπορείς να αλλάξεις και τη μορφή της λίστας.

giauto ton logo prin 2 xronia eixa brei ena programmataki apo to internet pou legete directory printer kai kanei auto akrivws pou leei...an den mporeseis na to vreis sto stelnw me email ;)
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg

Εγω παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει το MAS (Multiformat Audio Scanner) freeware

MAS official site

Δεν εχω προλαβει να δω αν το συγκεκριμενο site λειτουργει ακομα παντως το προγραμμα ηταν πολυ καλο (μονο για τραγουδια ομως,αν και για παρα πολλα audio formats) και εκανε export τη λιστα σε txt ,html ή M3U αρχεια.Αν θες δοκιμασε το...

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

• 3 weeks later...

Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ ένα free προγραμματάκι, το Screenhunter

με το οποίο μπορείς να σώσεις ως αρχείο φωτογραφίας εύκολα και γρήγορα οτιδήποτε θέλεις από αυτά που προβάλλονται στην οθόνη. ;)

Nαι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λες κάνει screen capture και παράγει εικόνες, ενώ αυτό που λένε τα παιδιά αποθηκεύει τον κατάλογο με τα περιεχόμενα ενός directory σε ένα αρχείο κειμένου.