BlackNight Δημοσιεύτηκε April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλη την παρέα :) Κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να σημειώσω ότι έχω διαβάσει αρκετά πρόσφατα θέματα για αγορά κινητού κοντά στα δικά μου χαρακτηριστικά αλλά κανένα δεν κάλυπτε πλήρως αυτά που θέλω εγώ. Το κινητό πρέπει να το έχω άμεσα μέσα στο πάσχα. Παρακάτω παραθέτω τα χαρακτηριστικά Budget:200€(τώρα αν είναι και 20-30€ παραπάνω δεν χάλασε και ο κόσμος). Οθόνη:5" (όχι λιγότερο) Κάμερα:Όσο το δυνατόν καλύτερη και δυνατή Χρήση:Απλή καθημερινή χρήση, δηλαδή τηλέφωνα/μυνήματα (προφανώς :p ), ελάχιστη χρήση ίντερνετ (facebook,youtube,google για κάμια ώρα που και που).Παιχνίδια δεν παίζω και γενικά δεν ασχολούμε με πολλές εφαρμογές.Καλό ήχο-ηχείο καθώς ακούω αρκετά μουσική από το κινητό. Εταιρία:Όποια θέλετε (αρκεί να είναι έμπιστη) Να προτιμίσω skroutz ή κάποιο άλλο site? Δεν γνωρίζω κάποιο έμπιστο site για αγορά κινητού εκτώς από skroutz και e-shop :p Αν ξέχασα κάτι, πείτε μου :D :D Edited April 5, 2017 by BlackNight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html σαν φανατικος αλκατελακιας σου δειχνω αυτο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ρίξε μια ματιά στα Huawei P8 Lite 2017, Xiaomi Redmi 4 Prime, Xperia M5... Eγώ μάλλον σε ένα από αυτά θα κατέληγα... Το καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Αν μπορεις να ανεβεις κανα 30αρη ευρω και 5.5 ιντσες (βλεπω οτι γραφεις οχι λιγοτερο) https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html Αν παλι θες κατι πιο οικονομικο στις 5.2 ιντσες με μικροτερο αποθηκευτικο και χωρις artificial bokeh πας εδω https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P8-Lite-2017-16GB.html . Σε συγκριτικα νομιζω υστερει λιγο σε φωτογραφιες χαμηλου φωτισμου απο την αποψη οτι κανει παραπανω noise reduction απο το επιθυμητο. Edited April 5, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Xperia m5,galaxy a5 2016..Νιώθω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά θα το ξανά πω :D..Στα huawei προσέξτε και το Sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το p8 lite 2017 εχει πολυ μικρο sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μια αλλη συσκευη που ειδα προσφατα και μου αρεσε πολυ,αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο ειναι το Sony xa. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. April 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Βλέπω 2 προτείνατε Huawei P8 Lite. Η Huawei είναι αρκετά καλή έχω ακούσει. Η Sony είναι ακόμα αξιόπιστη? (γιατί είχα πάρει το sony xperia m και εμφάνισε αρκετά προβλήματα) Επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό (το οποίο έχει ήηδ προστεθεί στο αρχικό μύνημα είναι η μουσική καθώς σε ταξίδια πιο πολύ μουσική βάζω παρά ίντερνετ) Edited April 5, 2017 by BlackNight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μια αλλη συσκευη που ειδα προσφατα και μου αρεσε πολυ,αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο ειναι το Sony xa. Αν ψαχνεις καμερα δεν αξιζει. Παρομοια επιπεδα με xiaomi φαντασου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αν ψαχνεις καμερα δεν αξιζει. Παρομοια επιπεδα με xiaomi φαντασου. Τοσο χαλια ?? Ειχα δει μια απο κοντα κ δεν ηταν τοσο ασχημη η φωτο..Ειχα δει ακομα κ απτο E5 κ καλουλ αηταν πουναι κ προηγουμενο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Τοσο χαλια ?? Ειχα δει μια απο κοντα κ δεν ηταν τοσο ασχημη η φωτο..Ειχα δει ακομα κ απτο E5 κ καλουλ αηταν πουναι κ προηγουμενο μοντελο. Το γραφω παντου. Εχω δει σε απειρα θεματα να προτεινουν το XA για καμερα ενω ειναι αθλια. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7950&idPhone2=8531&idPhone3=6948 Ψαξτε και φωτογραφιες σε flickr ή reviews για περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) ΔΕν εστιαζει καλα?Θολο δηλαδη μοιαζει καπως το δειγμα Βαλε τον κερσορα αριστερ ατης φωτο στο καλο φως εκει που ειναι κατι σαν χαρτης.Καλυτερα απο το νοτε 4 βγαζει Ειναι χειροτερη στο χαμηλο φως και καλυτερη στο καλο φως..Παντου κατι χανεις. Edited April 5, 2017 by konsniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ειναι θολο γιατι απλα ειχε τοσο θορυβο που για να τον αφαιρεσει εχασε ολες τις λεπτομεριες. Και επειδη εχει ηδη τερματισει σε iso, σε χαμηλοτερο φωτισμο απλα θα βγαζει μαυριλα. Μη το ψαχνεις ειναι απλα κακη καμερα. Το ιδο λενε και στα review. Ακομα και την ημερα αν ενεργοποιησεις HDR βγαζει καλυτερες και το Note 4. Αλλωστε δεν παινευω τις καμερες της xiaomi αλλα την εβαλα σε συγκριση για να δεις ποσο κακη καμερα ειναι του xa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Οντως δεν αξιζει η καμερα του xa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλησπέρα και πάλι, Μετά από έρευνα, κατέληξα στα Huawei P8 Lite (2017) και Xiaomi Redmi Note 4. Εσείς ποιό θα παίρνατε και γιατί? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αμα θες καμερα παραμενεις p8 lite 2017 μιας και ειναι καπως καλυτερη. Κατα τα αλλα ειναι καλυτερη συσκευη το Redmi Note 4 αλλα εχει και εκδοση με snapdragon που ειναι προτιμοτερη λογω σχεδον διπλασιας αυτονομιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αμα θες καμερα παραμενεις p8 lite 2017 μιας και ειναι καπως καλυτερη. Κατα τα αλλα ειναι καλυτερη συσκευη το Redmi Note 4 αλλα εχει και εκδοση με snapdragon που ειναι προτιμοτερη λογω σχεδον διπλασιας αυτονομιας 9 Ναι απ'ότι είδα, το P8 Lite έχει καλύτερη κάμερα (1MP παραάνω από το xiaomi αλλά 3MP κάτω στην μπροστινή κάμερα). 2 ερωτήσεις που έχω: 1)Όταν λέει "Πυρήνες Επεξεργαστή 4+4" (P8 Lite) και "4+4+2" (redmi note 4), τι εννοεί? Λογικά για να τα χωρίζει, θα αναφέρονται σε διαφορετικά σημεία του κινητού. 2)Τα δύκτια (3G,4G) λειτουργούν με βάση το κινητό ή την SIM? Γιατί σε 2 κινητά που έχω στο σπίτι, το 1 πιάνει κανονικά σήμα και το άλλο ίσα ίσα που βρίσκει 1-2 γραμμές (δύκτιο GSM λέει). Δηλαδή, αν πάρω κινητό 4G και του βάλω την SIM από το κινητό με το GSM, θα έχει full σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 1) Καλως ηρθες στο κοσμο των soc :) Γκουγκλαρε τα και θα καταλαβεις. Απλα κρατα οτι το note 4x εχει καλυτερο soc με χαμηλοτερο καταναλωση και γρηγοροτερη gpu 2) Θεμα δικτυου και παλαιοτητας της καρτας κυριως. Οσον αφορα τη καμερα, τα mpixels απο μονα τους δεν λενε κατι. Κρατα αυτο που σου ειπα, οτι εχει καπως καλυτερη καμερα το p8 lite 2017. Μη λεμε ξανα τα ιδια και τα ιδια, στη τελικη αν ηταν θα στο χαμε προτεινει... Εχει παρα πολλα κινητα εκει εξω για να στα αποκλεισουμε ενα ενα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. April 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Στο κατάστημα στο skroutz λέει "Xiaomi Redmi Note 4 Dual SIM 32GB 4G Gold (Αγγλικό Μενού)". Αυτό σημαίνει ότι θα μου έρθει στα αγγλικά και θα μπορώ να το αλλάξω μετά στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. April 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Στο κατάστημα στο skroutz λέει "Xiaomi Redmi Note 4 Dual SIM 32GB 4G Gold (Αγγλικό Μενού)". Αυτό σημαίνει ότι θα μου έρθει στα αγγλικά και θα μπορώ να το αλλάξω μετά στα ελληνικά? :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Λογικα εχει την αγγλοκινεζικη ή καποια μαιμουδορομ. Προς το παρον δεν ειναι τοσο σιγουρο οτι ξεκλειδωνει το κινητο (καποια ξεκλειδωνουν και καποια οχι). Στο μελλον βεβαια σιγουρα θα βρεθει αξιοπιστος τροπος ξεκλειδωματος (οποτε αλλαζεις και ρομ) αλλα τωρα δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts