magiktigra Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλημέρες...ήρθε η πίτα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ωωωω,περιμένουμε εντυπώσεις....λογικά θα αρέσει πολύ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλημέρες...ήρθε η πίτα Χωρα προέλευσης η συσκευή σου? ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Γερμανική του φίλου όπως και η δική μου. Κι εγώ τώρα κατεβάζω :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Οπότε, εμείς οι "Βιετναμέζοι", περιμένουμε ακόμα ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Το κινητό πάντως πήρε πολύ ζωή ακόμα. Βελτιώσεις εδώ κι εκεί. Καταρχάς, ένα βασικό για μένα ήταν native gestures support και κουμπί για γρήγορη εναλλαγή aspect ratio στην κάμερα. Τώρα δεν χρειάζεται να μπω ρυθμίσεις κλπ επιτέλους για μια εναλλαγή 16:9 ή κάδρο! Γενικότερα χαμός από μικρές και μεγάλες αλλαγές. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Είχα ενάμιση μήνα περίπου s9 plus με pie πραγματικά το ευχαριστήθηκα! Λογικά θα είναι σούπερ και στην σειρά s8. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Όποιος είχε το swift black ή παρόμοιο και πέρασε την Pie, το έκανε απεγκατασταση πρώτα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Οκ εμφανισιακά άλλαξαν τα πάντα. Το δουλεύω σε night mode λόγω του μαύρου φόντου. Αλλαγές στην κάμερα, προστέθηκαν gestures για πλήρη οθόνη αλλά δεν με βολεύουν και έβαλα πάλι το one hand operation+. Γενικά πάρα πολλές αλλαγές στην εμφάνιση, αλλά περίμενα να είναι και πιο smooth. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έκανες καθαρή εγκατάσταση; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 μόλις την έβαλα κι εγώ. Παιδιά στο gps έχει πια on & off! Πάει το battery saving mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έτσι είναι στην πίτα αν δεις και στα νήματα του s9, s9 plus & note 9. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Θα αρχίσω με ενα μεγάλο αρνητικό για μένα, δεν υπάρχει επιλογή να κρύβεται η NavBar στην 9... Και για να προλάβω, δε θέλω τα gestures καθώς με την πληκτρολογηση και τα gestures του πληκτρολογιου μου συνεχώς ενεργοποιειται το Recents/Home Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έκανες καθαρή εγκατάσταση; Ναι, καθαρή έκανα. Έκανα και πάλι επαναφορά. Βλέπω λιγάκι καλύτερα τα πράγματα προς το παρόν. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Θα πάρει πατήματα μεθαύριο θα είσαι κομπλέ πιστεύω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Θα αρχίσω με ενα μεγάλο αρνητικό για μένα, δεν υπάρχει επιλογή να κρύβεται η NavBar στην 9... Και για να προλάβω, δε θέλω τα gestures καθώς με την πληκτρολογηση και τα gestures του πληκτρολογιου μου συνεχώς ενεργοποιειται το Recents/HomeΜα ούτως ή άλλως χρειαζόταν gesture πριν για να εμφανίσεις την μπάρα και μετά να κάνεις κλικ. Τώρα κάνεις μια κίνηση λιγότερη! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iskaria Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Πρώτη αποφόρτιση με pie. Χρήση 90% περίπου WiFi. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Πρώτη αποφόρτιση με pie. Χρήση 90% περίπου WiFi. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρέλανέ μας! Δε θα θέλω να το αποχωριστώ αυτό το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Η αυτονομία και σε εμένα ανέβηκε κι άλλο, ενώ ήμουν ήδη πανευτυχής. Επίσης κάποια απότομα transition σε κακογραμμένες εφαρμογές τύπου messenger/tapatalk κλπ, πλέον είναι smooth. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, πάντως εγώ θα κρατήσω την συσκευή σχεδόν 2 χρόνια ακόμα. Ελπίζω σε ένα καλό note 11 για να αναβαθμιστώ! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μα ούτως ή άλλως χρειαζόταν gesture πριν για να εμφανίσεις την μπάρα και μετά να κάνεις κλικ. Τώρα κάνεις μια κίνηση λιγότερη! Sent from my SM-G955F using TapatalkΈχω το One Hand operation από Goodlock ρε, πολύ πολύ σπάνια χρησιμοποιω τη μπάρα, ακόμα και τώρα που φαίνεται λόγω συνήθειας Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μου φαίνεται θα το ξανά πάρω! (S8 Plus) Χαχαχα Είχα ενάμιση μήνα το s9+ όμως μου το ζήτησε πίσω το φιλαράκι μου μιας και έσπασε το κινητό του και ξέμεινε...μου άρεσε πολύ το 9αρι όμως έχω βρει καινούριο με 360 το s8 plus και το σκέφτομαι πάλι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μου φαίνεται θα το ξανά πάρω! (S8 Plus) Χαχαχα Είχα ενάμιση μήνα το s9+ όμως μου το ζήτησε πίσω το φιλαράκι μου μιας και έσπασε το κινητό του και ξέμεινε...μου άρεσε πολύ το 9αρι όμως έχω βρει καινούριο με 360 το s8 plus και το σκέφτομαι πάλι... Πολύ γρήγορο (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις), πολύ ελαφρύ λειτουργικό, πιο όμορφο, με μαύρο θέμα δικό του (νυχτερινή λειτουργία) και καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 (edited) Ρε παιδιά μια εφαρμογή που έχει μέσα η pie," ARcore", ξέρει κανείς τι είναι; Επίσης οταν κάνετε κλήση στη καρτέλα που ανοίγει τρεμοπαιζει σε εσάς ο αριθμός κάτω από το όνομα ; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 23, 2019 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ποστ #941 ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7786568 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τον συνδεσμο στο xda για manual update σε android pie? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts