Chryssostomos Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα, Έχω δει ότι έχει πέσει η τιμή του S8 plus στα 569 και είμαι πολύ κοντά στο να το αποκτήσω από cosmote λόγω της επιδότησης μου, ωτσόσο με έχει φρενάρει το μέγεθος και το βάρος σε σχέση με το S8 και γενικότερα η ευκολία χρήστης του με το ένα χέρι. Τα είδα από κοντά και τα 2 και είμαι 50/50... το plus με χίλια. το απλό μετά από λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 το plus με χίλια. το απλό μετά από λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρό. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις και εγώ έτσι νομίζω, απλά ίσως φάω ζόρι στην αρχή καθαρά από θέμα διαχείρισης της συσκευής με το ένα χέρι. Εσέις πως το βλέπετε στην καθημερινότηατ σας? Το δουλεύετε έκολα μετο ένα χέρι? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Δεν δουλευονται τα κινητά πλέον με το ένα χέρι. Είναι φτιαγμένα για multimedia consumption, multitasking, "desktop" experience και όλα αυτά στην τσέπη. Για απλά πράγματα ενώ δεν έχεις ελεύθερο χέρι, κάνεις swipe από την γωνιά και ενεργοποιείται το one handed mode πολύ εύκολα και γρήγορα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Δεν δουλευονται τα κινητά πλέον με το ένα χέρι. Είναι φτιαγμένα για multimedia consumption, multitasking, "desktop" experience και όλα αυτά στην τσέπη. Για απλά πράγματα ενώ δεν έχεις ελεύθερο χέρι, κάνεις swipe από την γωνιά και ενεργοποιείται το one handed mode πολύ εύκολα και γρήγορα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ναι οκ καταλαβα τι λες, θα δούμε αν και η τάση ειναι να μεγαλώνουν τα τηλέφωνα. Ωστόσο από διαφορα videos στο yutube το s8 είναι το ιδανικότερο μέγθεος βάσει σχολίων χρηστών και unboxers. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ναι οκ καταλαβα τι λες, θα δούμε αν και η τάση ειναι να μεγαλώνουν τα τηλέφωνα. Ωστόσο από διαφορα videos στο yutube το s8 είναι το ιδανικότερο μέγθεος βάσει σχολίων χρηστών και unboxers. σε σχεση με το s8 μου αρεσε περισσοτερο το mate 10 pro, ηταν πιο φαρδυ λιγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 @xroikon_46 αρχικά είχα το s8, εξαιρετικό στην χρήση νε το ένα χέρι, ιδανικό θα έλεγα. Το κράτησα πάνω από ένα μήνα, όταν όμως εξοικειωθείς με το plus η εμπειρία χρήσης ειδικά στο internet & με Samsung browser είναι το κάτι άλλο. Σούπερ χορταστική οθόνη δεν το βαριέσαι και η μπαταρία του επίσης εξαιρετική ειδικά με την oreo έχει εκτοξευτεί. Τα θετικά του "κανονικού " s8 σε σχέση με του plus είναι φυσικά το μέγεθος ειδικά τώρα το καλοκαίρι που δεν κουβαλάμε πολλά μαζί μας ούτε έχουμε τζάκετ να το βάζουμε και φυσικά το μικρότερο βάρος του. Είναι κι ο λόγος που κράτησα για ένα ακόμη καλοκαίρι το s7 edge το οποίο είναι "πούπουλο " σε σχέση με το 8 plus και φυσικά δείχνει κ πιο κόμπακτ σε διαστάσεις βάρος και συνολικά στην αίσθηση στο χέρι. Έτσι αποφάσισα Οκτώβριο με Μάιο- Ιούνιο μήνα s8 plus & Ιούνιο μέχρι κ Σεπτέμβριο με το επίσης εξαιρετικό για τα γούστα μου s7 edge. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δε , το αγοράσεις με τιμολόγιο οπου αφαιρείται ο ΦΠΑ , τότε το κόστος βγαίνει στα 459 ευρώ καινούριο! ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ο καθένας με τα γούστα του. Εγώ πριν λίγο άνοιξα το μικρό s9 που πήρα για την γυναίκα και μου φαίνετε σαν μπρελόκ μπροστά στο s8+ μου :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Χαχαχα :) κι εγώ το plus επέλεξα λογικό είναι άλλη αίσθηση η οθόνη του ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 @xroikon_46 αρχικά είχα το s8, εξαιρετικό στην χρήση νε το ένα χέρι, ιδανικό θα έλεγα. Το κράτησα πάνω από ένα μήνα, όταν όμως εξοικειωθείς με το plus η εμπειρία χρήσης ειδικά στο internet & με Samsung browser είναι το κάτι άλλο. Σούπερ χορταστική οθόνη δεν το βαριέσαι και η μπαταρία του επίσης εξαιρετική ειδικά με την oreo έχει εκτοξευτεί. Τα θετικά του "κανονικού " s8 σε σχέση με του plus είναι φυσικά το μέγεθος ειδικά τώρα το καλοκαίρι που δεν κουβαλάμε πολλά μαζί μας ούτε έχουμε τζάκετ να το βάζουμε και φυσικά το μικρότερο βάρος του. Είναι κι ο λόγος που κράτησα για ένα ακόμη καλοκαίρι το s7 edge το οποίο είναι "πούπουλο " σε σχέση με το 8 plus και φυσικά δείχνει κ πιο κόμπακτ σε διαστάσεις βάρος και συνολικά στην αίσθηση στο χέρι. Έτσι αποφάσισα Οκτώβριο με Μάιο- Ιούνιο μήνα s8 plus & Ιούνιο μέχρι κ Σεπτέμβριο με το επίσης εξαιρετικό για τα γούστα μου s7 edge. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δε , το αγοράσεις με τιμολόγιο οπου αφαιρείται ο ΦΠΑ , τότε το κόστος βγαίνει στα 459 ευρώ καινούριο! ✌ Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, πολύ χρήσιμες. Αύριο θα πάρω την οριστική απόφαση, με το τιμολόγιο το ξέρω αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει να περάσω την gcam την νεότερη έκδοση γιατί δεν σκαμπαζω πολλά! Είτε εδώ είτε pm! Μπήκαν xda και χάθηκα γιστιε είδε πολλές εκδόσεις !Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ξαφνικα αρχισε να μου αποθηκευει όλα τα στικερς απο το μεσεντζερ στο αλμπουμ με τις φωτογραφίες.Οταν τα σβηνω επανέρχονται.Ξερει καποιος που να παω να ξετσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 569€ το τηλ μας, στο black Friday των media markt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-s8-plus-black-1196196.html ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 569€ το τηλ μας, στο black Friday των media markt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-s8-plus-black-1196196.html ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. και 36 ατοκες παρακαλω Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Πόσο πήγαινε η συσκευή πριν και θεωρούνται καλά τα 570€ σήμερα; Εγώ το είχα πάρει 640€, 70 ευρώ παραπάνω δηλαδή πριν ακριβώς ένα χρόνο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 απο τις αλυσιδες 800+.. τωρα το εριξαν στα επιπεδα τιμων του σκρουτζ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά μια ερώτηση. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα στο insta. Γνωρίζει κανείς κάτι για το τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Παιδιά μια ερώτηση. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα στο insta. Γνωρίζει κανείς κάτι για το τι πρέπει να κάνω;Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος. Ή έρχονται, και εξαφανιζονται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος. Ή έρχονται, και εξαφανιζονται Μόνο τα μηνύματα δε μου έρχονται. Πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή για να δω πως έχω μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 569€ το τηλ μας, στο black Friday των media markt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-s8-plus-black-1196196.html ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.560 το πήρα στην περυσινή black Friday από Mediamarkt Γερμανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 καλησπερα στην παρεα,θα ηθελα να δωσω πολλα συγχαρητηρια στο εξουσιοδοτημενο σερβις Αβραμιδης εδω στην θεσσαλονικη!πριν δυο μηνες περιπου σε επισκεψη για ελεγχο συσκευης,αλλαχτηκε αυθημερον μπαταρια και πλακετα με συνεργασια και εξυπηρετηση τελεια! χθες εκει που εβλεπα τις φωτο μου διαπιστωσα ενα μαυρο στιγματακι σε ολες τις τελευταιες που ειχα τραβηξει,χωρις να εχει καποιο χτυπημα η καμερα η γρατζουνια!σε επικοινωνια με το σερβις το βραΔΥ συννενοηθηκαμε για σημερα το πρωι να το παω!το πηγα στις 11 το πρωι και στις 2 ειχε αντικατασταθει η καμερα της συσκευης! σορρυ για το σεντονι,αλλα πρεπει να γραφονται παρομοιεσ εμπειριες,μπραβο στην sammy και ειναι ενας λογος παραπανω να προτιμησει κανεις την εταιρια και το συγκεκριμενο σερβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καινούργιο το χεις κάνει ✌ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καινούργιο το χεις κάνει ✌ :) δεν θελει να το αφησω μωρε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Έτσι έτσι :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπερα παιδια. Κατοχος s4 μεχρι χθες...πηρα το s8+ ενταξει εχω μεινει πολυ πισω..μπας και υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος; εχω χαθει με τόσα που εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) το πηρα σημερα,το ζορισα αρκετα περνωντας του οτι χρειαζομουν και το ειδα αρκετα ζεστο στο χερι μου...(η πλατη του). ετσι ειναι..? Edited July 10, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts