xrhstos2 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να κατεβασω το τελευταιο firmware της κοσμοτε πιο γρηγορα απο το sammobile κ το updato; Αν καποιος το εχει κατεβασει ας μου πει ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.σκεφτομαι να το αγορασω .θα ηθελα να ρωτησω FM ΡΑΔΙΟΦΟΝΟ διαθετει?Όχι φίλε μου, δεν έχει ραδιόφωνο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.σκεφτομαι να το αγορασω .θα ηθελα να ρωτησω FM ΡΑΔΙΟΦΟΝΟ διαθετει? Αυτα που έχουν τσιπ snapdragon (απο Αμερική - Κίνα) εχουν. Αυτα που εχουν τσιπ exynos (ευρωπαϊκά), δεν εχουν ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 καλύφθηκα από τις απαντήσεις ευχαριστώ! εχω ακόμα κάποιες ερωτήσεις: καθε πόσο πρέπει να γίνεται "επανεκκίνηση" και "βελτιστοποιηση" της συσκευής; αυτο το power bank απο την samsung ειναι συμβατό με το s8+; http://www.eshopcy.com.cy/samsung-fast-charger-powerpack-pg935bb-10200mah-black-p-TEL.027032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 καλύφθηκα από τις απαντήσεις ευχαριστώ! εχω ακόμα κάποιες ερωτήσεις: καθε πόσο πρέπει να γίνεται "επανεκκίνηση" και "βελτιστοποιηση" της συσκευής; αυτο το power bank απο την samsung ειναι συμβατό με το s8+; http://www.eshopcy.com.cy/samsung-fast-charger-powerpack-pg935bb-10200mah-black-p-TEL.027032 Μια φορά την βδομάδα θα ήταν καλό μια επανεκκίνηση και καθαρισμό μια φορά την μέρα! Ολα τα power bank κάνουν απλα μην πάρεις κινεζικο no name. Και φρόντισε να είναι 5.000mah και πάνω για να έχεις σίγουρα μια πλήρη φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 καλύφθηκα από τις απαντήσεις ευχαριστώ! εχω ακόμα κάποιες ερωτήσεις: καθε πόσο πρέπει να γίνεται "επανεκκίνηση" και "βελτιστοποιηση" της συσκευής; αυτο το power bank απο την samsung ειναι συμβατό με το s8+; http://www.eshopcy.com.cy/samsung-fast-charger-powerpack-pg935bb-10200mah-black-p-TEL.027032Όποτε βλέπεις περίεργη συμπεριφορά. Εγώ κάνω restart μια φορά κάθε 1-2 μήνες όταν έρχεται update και δεν πατάω ποτέ βελτιστοποίηση/καθάρισμα εφαρμογών κλπ ματζούνια. Η συσκευή δουλεύει πάντα όπως πρέπει :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά έχω το s8 plus μου το duos στο χρώμα orchid grey και δίπλα είναι του φίλου μου μαύρο s8 plus . Σε κλειστή οθόνη βλέπω η δικιά του είναι ελαφρά πιο μαύρη από τη δικιά μου οθόνη που είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμη..... Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μια βοήθεια χρειάζομαι κατέβασα από το sammobile το firmware της cosmote το πέρασα με odin αλλά μου έβγαλε γερμανικό πουθενά cosmote κ Wi-Fi calling τι έκανα λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μια βοήθεια χρειάζομαι κατέβασα από το sammobile το firmware της cosmote το πέρασα με odin αλλά μου έβγαλε γερμανικό πουθενά cosmote κ Wi-Fi calling τι έκανα λαθος; Πέρασες το αρχείο csc_home ή το σκέτο csc? Το "σκέτο" πρέπει να περάσεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το σκετο πέρασα κ μου έβγαλε γερμανικό ενώ κατέβασα της κοσμοτε θα το ξανακάνω κ θα ενημερώσω. Το κινητό μου είχε ελληνική ρομ επάνω την Eur πως έγινε κ μπήκε γερμανική ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω.Το Wi-Fi calling παίζει κ με άλλη κάρτα wind πχ αρκεί να έχω την ρομ από cosmote σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κοντά 6 μήνες με το τηλέφωνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μέχρι που μου έπεσε στα χέρια ένα iPhone 6s από τη δουλειά και είδα πόσο πιο smooth είναι από το δικό μου... Οι εφαρμογές ανοίγουν εμφανώς γρηγορότερα στο iPhone. Έπαθα πλάκα με το πως φορτώνουν οι τοποθεσίες στο Google earth και Google maps. Και μιλάμε για κινητό του 2015... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κοντά 6 μήνες με το τηλέφωνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μέχρι που μου έπεσε στα χέρια ένα iPhone 6s από τη δουλειά και είδα πόσο πιο smooth είναι από το δικό μου... Οι εφαρμογές ανοίγουν εμφανώς γρηγορότερα στο iPhone. Έπαθα πλάκα με το πως φορτώνουν οι τοποθεσίες στο Google earth και Google maps. Και μιλάμε για κινητό του 2015... Ναι ΑΛΛΑ το s8 plus είναι πολύ καλύτερο σε μπαταρία σε οθόνη σε φωτογραφία είναι αδιάβροχο. Σε μέγεθος σε ομορφιά. Σε εσωτερική μνήμη. Όπως και απτό iPhone 8 σε όλα αυτά χάνει εκτός απτή διπλή κάμερα.. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα τηλέφωνο βαλε nova launcher φίλε μ που είναι βούτυρο. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σε συνέχεια του προβλήματος με το firmware πήρα στο σέρβις κ μου είπε ο τεχνικός ότι επειδή είναι αγορασμένο από Ιταλία κ έχει επάνω στο ιμει της τιμ το λογισμικό τότε όταν πας να βάλεις άλλο λογισμικό πχ της κοσμοτε από εδώ μπερδεύεται κ βγάζει άλλες γλώσσες μπορεί γερμανικά μπορεί οποιαδήποτε να βγάλει μου είπε κ δεν είναι λέει καλό να το περνάς με odin είναι απαρχαιωμένη μέθοδος. Με λίγα λόγια με είπε ήμουνα τυχερός τόσα χρόνια στα τηλέφωνα που είχα κ έκανα το ίδιο που περνούσα την γλώσσα κ το λογισμικό που ήθελα....... Ξέρει κάποιος κάτι ή το γνώριζε κάτι τετοιο; Κάποιος άλλος με τηλ από άλλη χώρα να μου πει αν κατάφερε να βάλει της κοσμοτε το λογισμικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 (edited) Το σκετο πέρασα κ μου έβγαλε γερμανικό ενώ κατέβασα της κοσμοτε θα το ξανακάνω κ θα ενημερώσω. Το κινητό μου είχε ελληνική ρομ επάνω την Eur πως έγινε κ μπήκε γερμανική ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω.Το Wi-Fi calling παίζει κ με άλλη κάρτα wind πχ αρκεί να έχω την ρομ από cosmote σωστα; Το κινητό το έχεις πάρει μεταχειρισμένο ή είναι αγορασμένο απο skroutz σωστά; Όταν περάσεις την cosmote rom να έχεις μέσα την κάρτα sim της cosmote! Μόλις ανοίξει το κινητό μετά το πέρασμα της rom θα σου κάνει μια ερώτηση στα γερμανικά με δυο επιλογές... εσύ πατας την δεξιά και αμέσως θα σου το γυρίσει σε ελληνικά γραμματα και σε κανα 2-3 λεπτά που θα φορτώσει θα εισαι έτοιμος! Μετά σε κάποια στιγμή θα σου βγάλει να βάλεις το νούμερο του τηλεφώνου σου για να ενεργοποιηθεί το wifi calling! Υστερόγραφο. τώρα ειδα το τελευταίο σου μνμ. το σέρβις σε δουλευει κανονικά χαχαχ! πες μου οτι πήρες Γερμανό; Συνήθως λένε να πας να στο κάνουν αυτοί με τα υπερσύγχρονα μεσα τους.. απλα κλαίω με οτι λενε στον κόσμο για να πάρουν λεφτα με την αναδουλειά που έχουν. Edited January 8, 2018 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το κινητό το πήρα από άλλον κ είναι από Ιταλία της τιμ. Αλήθεια ρε φίλε αυτό μου είπε ότι είναι απαρχαιωμένος ο τρόπος κ ότι εμείς τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε online με σαμσουνγκ κ αυτό δεν πρέπει να το κάνεις κ ότι το κινητό μπερδεύεται κ αλλά τέτοια. Κ τον ρωτάω τι μπερδεύεται είναι κλειδωμενο; Όχι μου λέει αλλά μπερδεύεται λόγω του ιμει μου λέει ότι ΡΟΜ κ να βάλεις θα μπερδευτεί εκτός από την επίσημη που φοράει. Κ εγώ τώρα λέω από μέσα μου άρα όλοι εμείς ή είμαστε βλάκες ή μας κοροϊδεύει η σαμσουνγκ με τα firmware που έχει δώσει έξω κ είναι τα επίσημα. Θα το κάνω φίλε με την σιμ που με είπες κ θα σε πω .Εκτός από τα γερμανικά μου έχει κ τις εφαρμογές t mobile μέσα στο κινητό άλλο κ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το κινητό το πήρα από άλλον κ είναι από Ιταλία της τιμ. Αλήθεια ρε φίλε αυτό μου είπε ότι είναι απαρχαιωμένος ο τρόπος κ ότι εμείς τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε online με σαμσουνγκ κ αυτό δεν πρέπει να το κάνεις κ ότι το κινητό μπερδεύεται κ αλλά τέτοια. Κ τον ρωτάω τι μπερδεύεται είναι κλειδωμενο; Όχι μου λέει αλλά μπερδεύεται λόγω του ιμει μου λέει ότι ΡΟΜ κ να βάλεις θα μπερδευτεί εκτός από την επίσημη που φοράει. Κ εγώ τώρα λέω από μέσα μου άρα όλοι εμείς ή είμαστε βλάκες ή μας κοροϊδεύει η σαμσουνγκ με τα firmware που έχει δώσει έξω κ είναι τα επίσημα. Θα το κάνω φίλε με την σιμ που με είπες κ θα σε πω .Εκτός από τα γερμανικά μου έχει κ τις εφαρμογές t mobile μέσα στο κινητό άλλο κ αυτό. Μόλις σου τελειώσει η εγκατάσταση απο το odin θα σου βγάλει αυτό το μνμ σε (ξένη γλώσσα... εμένα έβγαλε γερμανικα γιατί ηταν γερμανικό και του ειχαν περάσει πριν το αγοράσω ελληνική rom οπως και σε εσένα!). Μόλις πατήσεις την δεξιά επιλογή τότε θα ξανά φορτώσει ολα.... και εμένα ειχε ολες τις γερμανικές εφαρμογές απο τον εκει παροχο κινητής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Κοντά 6 μήνες με το τηλέφωνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μέχρι που μου έπεσε στα χέρια ένα iPhone 6s από τη δουλειά και είδα πόσο πιο smooth είναι από το δικό μου... Οι εφαρμογές ανοίγουν εμφανώς γρηγορότερα στο iPhone. Έπαθα πλάκα με το πως φορτώνουν οι τοποθεσίες στο Google earth και Google maps. Και μιλάμε για κινητό του 2015...Nova launcher ρυθμισμένο στο αστραπιαίο και τα animations από τις επιλογές προγραμματιστή στο 0.50 και το περνάς το iphone και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης να φανταστώ δεν έχει πέσει στα χέρια σου κανένα oneplus 5t ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μόλις σου τελειώσει η εγκατάσταση απο το odin θα σου βγάλει αυτό το μνμ σε (ξένη γλώσσα... εμένα έβγαλε γερμανικα γιατί ηταν γερμανικό και του ειχαν περάσει πριν το αγοράσω ελληνική rom οπως και σε εσένα!). Μόλις πατήσεις την δεξιά επιλογή τότε θα ξανά φορτώσει ολα.... και εμένα ειχε ολες τις γερμανικές εφαρμογές απο τον εκει παροχο κινητής! Ακριβώς έτσι έγινε σε ευχαριστώ πολύ....!!!!! Το ενεργοποίησα κιόλας απλά τώρα θέλω να δω αν λειτουργεί καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Φρέσκος κ γω στην παρέα σας σήμερα.. Απτό δίπλα νήμα s7 edge.. Μέχρι στιγμής στην λίγη ώρα ευχάριστες αλλαγές. Να ρωτήσω για να δω στο YouTube σε πλήρη οθόνη τι πατάω; παλιότερα ήξερα είχε ένα κουμπί στην οθόνη στρογγυλό τώρα γιατί δεν μ το βγάζει; άργησα αλλά ήρθα κ από εδώ για να δούμε.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Φρέσκος κ γω στην παρέα σας σήμερα.. Απτό δίπλα νήμα s7 edge.. Μέχρι στιγμής στην λίγη ώρα ευχάριστες αλλαγές. Να ρωτήσω για να δω στο YouTube σε πλήρη οθόνη τι πατάω; παλιότερα ήξερα είχε ένα κουμπί στην οθόνη στρογγυλό τώρα γιατί δεν μ το βγάζει; άργησα αλλά ήρθα κ από εδώ για να δούμε..Pitch to zoom και έτοιμος Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Φρέσκος κ γω στην παρέα σας σήμερα.. Απτό δίπλα νήμα s7 edge.. Μέχρι στιγμής στην λίγη ώρα ευχάριστες αλλαγές. Να ρωτήσω για να δω στο YouTube σε πλήρη οθόνη τι πατάω; παλιότερα ήξερα είχε ένα κουμπί στην οθόνη στρογγυλό τώρα γιατί δεν μ το βγάζει; άργησα αλλά ήρθα κ από εδώ για να δούμε.. Αξιζε η αλλαγη απο το 7αρι? Η καμερα εχει διαφορα η μονο μικρες λεπτομερειες? Κρατιεμαι οσο μπορω και ψαχνω τον αντικαταστατη του s7 edge που εχω, καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αξιζε η αλλαγη απο το 7αρι? Η καμερα εχει διαφορα η μονο μικρες λεπτομερειες? Κρατιεμαι οσο μπορω και ψαχνω τον αντικαταστατη του s7 edge που εχω, καλοριζικο και να το ευχαριστηθειςΕγώ την ευχαριστήθηκα την αλλαγή. Η οθόνη του s8 plus είναι απολαυστική. Βέβαια αν έκανα αυτή την αλλαγή αυτή τη στιγμή μάλλον θα πήγαινα στο note 8. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εγώ την ευχαριστήθηκα την αλλαγή. Η οθόνη του s8 plus είναι απολαυστική. Βέβαια αν έκανα αυτή την αλλαγή αυτή τη στιγμή μάλλον θα πήγαινα στο note 8. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ τούβλο το Note με άχαρες γωνίες και επιπλέον βάρος. Ολα αυτα το κάνουν εξαιρετικά αδύνατο για χειρισμό με ενα χέρι σε εξωτερικούς χώρους και σε ρυθμούς καθημερινότητας! (ακομα και το s8 plus λογο μεγέθους είναι δύσκολο σε αυτόν τον τομέα!... πάντως σε note 8 αξίζει να πάνε μόνο όσοι έχουν ανάγκη τα εργαλεία του, αλλιώς μονο για φιγούρα οτι εχεις το πιο ακριβό τηλέφωνο.... σαν τους iphonakides)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Πολυ τούβλο το Note με άχαρες γωνίες και επιπλέον βάρος. Ολα αυτα το κάνουν εξαιρετικά αδύνατο για χειρισμό με ενα χέρι σε εξωτερικούς χώρους και σε ρυθμούς καθημερινότητας! (ακομα και το s8 plus λογο μεγέθους είναι δύσκολο σε αυτόν τον τομέα!... πάντως σε note 8 αξίζει να πάνε μόνο όσοι έχουν ανάγκη τα εργαλεία του, αλλιώς μονο για φιγούρα οτι εχεις το πιο ακριβό τηλέφωνο.... σαν τους iphonakides)! Για κάποιον που σκέφτεται το s8 plus δεν έχει διαφορά είτε το s8 plus είτε το note. Αυτή τη στιγμή θα πήγαινα στο note γιατί με τον ερχομό του s9, το s8 plus θα χάσει κατακόρυφα τιμή, για τα 6 gb μνήμη και για τη διπλή κάμερα. Αυτή τη στιμγή είναι το κορυφαίο τηλέφωνο. Δεν νομίζω σοβαρά μέλη να παίρνουν τηλέφωνο για να κάνουν φιγούρα. Αυτά στην άλλη πλευρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Nova launcher ρυθμισμένο στο αστραπιαίο και τα animations από τις επιλογές προγραμματιστή στο 0.50 και το περνάς το iphone και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης να φανταστώ δεν έχει πέσει στα χέρια σου κανένα oneplus 5t ε? H ρυθμιση στο αστραπιαιο για το νοβα ποια ακριβως επιλογη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts