ea6gka Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μπορει να γυρισει καποιος απο την 9.0 στην 8.0? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μπορει να γυρισει καποιος απο την 9.0 στην 8.0? Καλη η ερώτηση. Αναμένω κ γω απάντηση ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έχει κάποιος εμπειρία από service center στη Θεσσαλονίκη; Αξίζει να το πάω ή να προτιμήσω τη σίγουρη λύση της Smartec στην Αθήνα; εκτός από τη smartec παίζει και η Καλλιθέα πολύ δυνατά. Εγώ μετά από επίσκεψη που έκανα για τη συσκευή της γυναίκας μου τους έχω πλέον πάνω και από τη smartec Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλησπέρα.ειμαι στη διαδικασία αγορας της παραπανω συσκευης μεταχειρισμενης..δεν εχω τη δυνατότητα να το δω απο κοντα αλλα απο τις φωτογραφίες φαινεται οκ, αποδειξη εγγυηση υπαρχει απο ελληνικο καταστημα.. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ο πωλητης λεει οτι ειναι το dual sim και οτι το χρησιμοποιουσε ετσι, αλλα στον κωδικο μοντελου γραφει g955f και οχι g955fd. Οσοι εχετε το dual sim μπορειτε να μου πειτε τι κωδικο μοντελου γραφει? Θα το εκτιμούσα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλησπέρα.ειμαι στη διαδικασία αγορας της παραπανω συσκευης μεταχειρισμενης..δεν εχω τη δυνατότητα να το δω απο κοντα αλλα απο τις φωτογραφίες φαινεται οκ, αποδειξη εγγυηση υπαρχει απο ελληνικο καταστημα.. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ο πωλητης λεει οτι ειναι το dual sim και οτι το χρησιμοποιουσε ετσι, αλλα στον κωδικο μοντελου γραφει g955f και οχι g955fd. Οσοι εχετε το dual sim μπορειτε να μου πειτε τι κωδικο μοντελου γραφει? Θα το εκτιμούσα πολύ! Δεν εχω δει dual sim Galaxy που να μην εχει FD στον κωδικο του μοντελου και την ενδειξη DUOS στην πισω πλευρα του κινητου... Και εχω δει αρκετα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 εκτός από τη smartec παίζει και η Καλλιθέα πολύ δυνατά. Εγώ μετά από επίσκεψη που έκανα για τη συσκευή της γυναίκας μου τους έχω πλέον πάνω και από τη smartec Πάντως για smartec αχρείαστη να είναι δεν παίζονται τα παλικάρια ... Το Έστειλε και το πήρε ο. Αδερφός μου s8 plus με. Έξοδα αποστολής ΔΙΚΆ τους Άλλαξαν οθόνη μπαταρία κ τη θύρα φόρτισης εννοείται δωρεάν κ σε 3 μέρες την είχε πίσω τη συσκευή σε επαρχεία ...... Τι άλλο να του έκαναν να του έβρισκαν και. Νύφη; χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Πάντως για smartec αχρείαστη να είναι δεν παίζονται τα παλικάρια ... Το Έστειλε και το πήρε ο. Αδερφός μου s8 plus με. Έξοδα αποστολής ΔΙΚΆ τους Άλλαξαν οθόνη μπαταρία κ τη θύρα φόρτισης εννοείται δωρεάν κ σε 3 μέρες την είχε πίσω τη συσκευή σε επαρχεία ...... Τι άλλο να του έκαναν να του έβρισκαν και. Νύφη; χα χα δεν είπε κανείς πως δεν είναι καλή η smartec απλά η Καλλιθέα είναι πλέον ένα κλικ παραπάνω τουλάχιστον για εμένα. Στο λέω αυτό γιατί αυτό που δεν μου έκανε η πρώτη δωρεάν (μέσα στην εγγύηση) μου το έκανε η Καλλιθέα. Οπότε πάντα να κρατάς μια ''πισινή'' Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου στην Pie. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Επιτέλους ήρθε και η Ευρωπαϊκή! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Επιτέλους ήρθε και η Ευρωπαϊκή! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυρωπαϊκή; Μήπως εννοείς Ελληνική (eur)? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ευρωπαϊκή; Μήπως εννοείς Ελληνική (eur)? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ναι ήρθε η Ελληνική μαζί με την ενημέρωση Μαρτίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 καλησπέρα,κατέβασα την pie και θέλω να βγάλω από την κορυφή την ώρα που έχει πάνω αριστερά,είναι εφικτό?Κάποια σημαντική αλλαγή που πρέπει να δω ή να ρυθμίσω? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ναι ήρθε η Ελληνική μαζί με την ενημέρωση Μαρτίου!Ωραία, να την χαρείτε! Μετά από ένα μήνα ακριβώς με pie, πραγματικά δυσκολεύομαι να δώσω το κινητό.. Ήδη ακύρωσα τα s10 και είμαι σε σκέψεις ακόμα και για το note 10! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλώς μας ήρθε και η pie. Πρώτη εντύπωση,θετικοτατη! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Μεχρι στιγμης πολυ θετικες εντυπωσεις! Η ταχυτητα και η αποκριση σε υψηλα επιπεδα. Lag πουθενα! Το μονο αρνητικο μεχρι στιγμής η αλλαγη λειτουργίας των πολλαπλων παραθυρων (split screen). Εγινε πιο πολυπλοκη χωρις λογο! Απο 2 κλικς πηγε στα 5 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι πραγματικά! Θα ενημερωνω οσο περνάει ο καιρος για την εμπειρια με pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 καλησπέρα,κατέβασα την pie και θέλω να βγάλω από την κορυφή την ώρα που έχει πάνω αριστερά,είναι εφικτό?Κάποια σημαντική αλλαγή που πρέπει να δω ή να ρυθμίσω? Μόνο αριστερά παίζει στην pie λογικά λόγω της infinity O που έχει την τρύπα δεξιά ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 καλησπέρα,κατέβασα την pie και θέλω να βγάλω από την κορυφή την ώρα που έχει πάνω αριστερά,είναι εφικτό?Κάποια σημαντική αλλαγή που πρέπει να δω ή να ρυθμίσω? Αν βάλεις το SAMSUNG QUICKSTAR μπορείς να βγάλεις την ώρα τελείως η να την μεταφέρεις δεξιά όπως ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Επιτέλους ήρθε και η Ευρωπαϊκή! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι γραμματοσειρά είναι αυτή; και γενικότερα που μπορούμε να βρούμε γραμματοσειρες που να δουλεύουν στο τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Αν βάλεις το SAMSUNG QUICKSTAR μπορείς να βγάλεις την ώρα τελείως η να την μεταφέρεις δεξιά όπως ήταν Το δοκίμασα και δεν δουλεύει στην 9 το quickstar.. κάνει κανονικά εγκατάσταση και μετα δεν υπάρχει στις εφαρμογές. Πρέπει να κάνεις κάτι αλλο μεσα από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Τι γραμματοσειρά είναι αυτή; και γενικότερα που μπορούμε να βρούμε γραμματοσειρες που να δουλεύουν στο τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό το πρώτο ακόμα galaxy s, 9 χρόνια πριν! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Το δοκίμασα και δεν δουλεύει στην 9 το quickstar.. κάνει κανονικά εγκατάσταση και μετα δεν υπάρχει στις εφαρμογές. Πρέπει να κάνεις κάτι αλλο μεσα από τις ρυθμίσεις; Για να το δεις εγκατέστησε την εφαρμογή nicelock από play store . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Από το πρώτο ακόμα galaxy s, 9 χρόνια πριν! Sent from my SM-G955F using TapatalkΔεν απαντάς σ αυτό που ρωτησα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν απαντάς σ αυτό που ρωτησα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκριβώς αυτό έκανα. Σου έβαλα screenshot και σημείωσα και την επιλογή.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ακριβώς αυτό έκανα. Σου έβαλα screenshot και σημείωσα και την επιλογή.. Sent from my SM-G955F using TapatalkΜα δεν ρωτάω που είναι οι γραμματοσειρές στο μενού της συσκευής. Ρωτάω ποια είναι η συγκεκριμένη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο φίλος και που μπορούμε να βρούμε άλλες γραμματοσειρες πέρα από αυτές που έχει η συσκευή, που να δουλευουν(χωρίς χρέωση) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ρωτάω ποια είναι η συγκεκριμένη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο φίλος και που μπορούμε να βρούμε άλλες γραμματοσειρες πέρα από αυτές που έχει η συσκευή, που να δουλευουν(χωρίς χρέωση) Στο μενου με την γραμματοσειρά που σου εδειξε ο Νίκος, κατω κατω έχει επιλογη για να κατεβασεις και άλλες. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts