magiktigra Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καινούργια Ιουνίου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Για να παίξει το volte και το wifi call θέλει το firmware cos ή γίνεται και με το eur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Και με Eur Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εμένα είναι eur και παρόλο που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημενο, στέλνω μήνυμα στο 1333 και λεει οτι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μόλις ήρθε η ειδοποίηση και στο δικό μου (γερμανικό) για την νέα crf7. Βαρέθηκα να βλέπω και καλά fixes σε BT και Camera.. Ας γράψουν ότι είναι απλά security update, δεν είναι κακό :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Tο εχουν γραψει στου Απριλιου νομιζω :Ρ Προσωπικα μου χουν τυχει κρασαρισματα στην καμερα οποτε τους πιστευω :p Περαστηκε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 https://www.androidauthority.com/samsung-always-on-display-clock-app-880080/ Για τις λάτρεις της always on display... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Το AOD το έχω πάντα ανοιχτό. Καμια φορά το βράδυ που δεν πειράζω το κινητό σβήνει από μόνο του και το βλέπω το πρωί που ξυπνάω. Το κάνει σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 ενημέρωση λογισμικού Ήρθε και στο ελληνικό Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 https://www.androidauthority.com/samsung-always-on-display-clock-app-880080/ Για τις λάτρεις της always on display... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μεγαλη καταναλωση σε μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 μεγαλη καταναλωση σε μπαταρια...Γενικά η AOD εννοείς ή το συγκεκριμένο mod; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μετά το τελευταίο update μου βγάζει συνέχεια για την παρακολούθηση των εφαρμογών και για το messenger συγκεκριμένα... αυτός πως κλείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μετά το τελευταίο update μου βγάζει συνέχεια για την παρακολούθηση των εφαρμογών και για το messenger συγκεκριμένα... αυτός πως κλείνει? Κλείνεις το permission monitor γενικά ή συγκεκριμένα για αυτή την εφαρμογή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους..Στο δικό μου s8+ μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία τα σπάει... Νομίζω ότι δεν ήταν μόνο security patch μιας και ήταν 500MB Πρώτη φορά τόσο ευτυχισμένος με την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους..Στο δικό μου s8+ μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία τα σπάει... Νομίζω ότι δεν ήταν μόνο security patch μιας και ήταν 500MB Πρώτη φορά τόσο ευτυχισμένος με την μπαταρία...Κι εγώ στο S7 μόνο βελτίωση βλέπω. Με την ίδια χρήση, πάω πάνω από 4 ώρες SOT εύκολα πλέον. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους..Στο δικό μου s8+ μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία τα σπάει... Νομίζω ότι δεν ήταν μόνο security patch μιας και ήταν 500MB Πρώτη φορά τόσο ευτυχισμένος με την μπαταρία...Όντως, έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απ' όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις της oreo μέχρι τώρα νομίζω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 για πεστε λιγο ρε παιδια,γενικα τι παιζει με το s8+..? κατι διαβαζω για κοκκινες/ροζ οθονες,προβλημα στην καμερα.. για καντε μια σουμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αφού μπήκες στον κόπο να διαβάσεις άρθρα από τις πρώτες παρτίδες πριν ενάμιση χρόνο, διάβασε και τα υπόλοιπα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αφού μπήκες στον κόπο να διαβάσεις άρθρα από τις πρώτες παρτίδες πριν ενάμιση χρόνο, διάβασε και τα υπόλοιπα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk αρα στις τελευταιες παρτιδες δεν εχουμε καποια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τίποτα απολύτως, σούπερ η συσκευή και με την oreo εξαιρετική σε όλα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τίποτα απολύτως, σούπερ η συσκευή και με την oreo εξαιρετική σε όλα! απλα και κατανοητα.. ωραιος..να`σαι καλα..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Το τηλέφωνο είναι σούπερ. Για μένα ότι καλύτερο έχω βγάλει η Samsung μέχρι τώρα. Το έχω 11 μήνες και προβλήματα μηδέν. Προβλήματα έχουν συνήθως αυτοί που τα σκαλιζουν Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Το τηλέφωνο είναι σούπερ. Για μένα ότι καλύτερο έχω βγάλει η Samsung μέχρι τώρα. Το έχω 11 μήνες και προβλήματα μηδέν. Προβλήματα έχουν συνήθως αυτοί που τα σκαλιζουν ομορφα.... ευχαριστω..!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα, Έχω δει ότι έχει πέσει η τιμή του S8 plus στα 569 και είμαι πολύ κοντά στο να το αποκτήσω από cosmote λόγω της επιδότησης μου, ωτσόσο με έχει φρενάρει το μέγεθος και το βάρος σε σχέση με το S8 και γενικότερα η ευκολία χρήστης του με το ένα χέρι. Τα είδα από κοντά και τα 2 και είμαι 50/50... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα, Έχω δει ότι έχει πέσει η τιμή του S8 plus στα 569 και είμαι πολύ κοντά στο να το αποκτήσω από cosmote λόγω της επιδότησης μου, ωτσόσο με έχει φρενάρει το μέγεθος και το βάρος σε σχέση με το S8 και γενικότερα η ευκολία χρήστης του με το ένα χέρι. Τα είδα από κοντά και τα 2 και είμαι 50/50... Με Κλειστά τα μάτια το plus αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη θα τη συνηθίσεις Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts