chris_amg Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Μήπως ενοείς αυτό? http://www.eortologio.gr/eortologio-google-calendar-EL.php Δεν ξέρω σίγουρα αυτός στο ημερολόγιο της Samsung το είχε έγραφε ας πούμε Κυριακή του Πάσχα... εσύ πως το έκανες αυτό? Edited April 22, 2018 by chris_amg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Δεν ξέρω σίγουρα αυτός στο ημερολόγιο της Samsung το είχε έγραφε ας πούμε Κυριακή του Πάσχα... εσύ πως το έκανες αυτό? Με τις οδηγείες στο λινκ που έχω πάνω από το Screenshot το πέρασα στο Google Calendar.Πήγα στην εφαρμογή Ημερολόγιο της Samsung,την συγχρόνησα με το Google και έτοιμο Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Έχουμε καμία πλήρη εικόνα απο το καινουργιο update που πηραν τα γερμανικά?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δε βλεπω καμια διαφορα προσωπικα. Δεν ειχα θεμα πριν, δεν εχω και τωρα. Απο μπαταρια ισως ενα τσικ καλυτερα αλλα με επιφυλαξη γιατι ειχα ηδη αρκετα καλη και μπορει να ειναι μικροδιαφορες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δε βλεπω καμια διαφορα προσωπικα. Δεν ειχα θεμα πριν, δεν εχω και τωρα. Απο μπαταρια ισως ενα τσικ καλυτερα αλλα με επιφυλαξη γιατι ειχα ηδη αρκετα καλη και μπορει να ειναι μικροδιαφορες Σε ταχύτητα το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ουτε εκει εχω θεμα οποτε εξαιρετικο οπως πριν θα πω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπερα παιδια. Απο σημερα μετακομίζω εδω αφου πριν ημουνα στην ενοτητα για το S8 το απλο. Εχω να πω παντως οτι εγω από την πρωτη επαφη με τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων δεν ειχα κανενα προβλημα. Παρα τα οσα αρνητικα σχολια, ως προς την λαθος τοποθετιση του, διπλα απο την καμερα, που εχω διαβασει κατα καιρους. Μια χαρα το βρισκω αμεσως, χωρις να μπερδευομαι. Κατα τα αλλα η οθονη ολα τα λεφτα!. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δε βλεπω καμια διαφορα προσωπικα. Δεν ειχα θεμα πριν, δεν εχω και τωρα. Απο μπαταρια ισως ενα τσικ καλυτερα αλλα με επιφυλαξη γιατι ειχα ηδη αρκετα καλη και μπορει να ειναι μικροδιαφορεςσε κάμερα καμία διαφορά? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών συστήματος από apkmirror? Κατά την εγκατάσταση μου βγάζει ότι "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί". Αυτό σε διάφορες εφαρμογές της Samsung όπως στο launcher, messages κτλ. Στην 7, σε παρόμοιο πρόβλημα, αρκούσε να πας ρυθμίσεις, ασφάλεια και να απενεργοποιήσεις την ασφαλή εκκίνηση. Τώρα στην oreo δε λειτουργεί αυτός ο τρόπος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπερα παιδια. Απο σημερα μετακομίζω εδω αφου πριν ημουνα στην ενοτητα για το S8 το απλο. Εχω να πω παντως οτι εγω από την πρωτη επαφη με τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων δεν ειχα κανενα προβλημα. Παρα τα οσα αρνητικα σχολια, ως προς την λαθος τοποθετιση του, διπλα απο την καμερα, που εχω διαβασει κατα καιρους. Μια χαρα το βρισκω αμεσως, χωρις να μπερδευομαι. Κατα τα αλλα η οθονη ολα τα λεφτα!. Καλώς ήρθες και από εδώ φίλε μου!και εγώ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την τοποθέτηση του δακτυλικου απότυπωματος ειδικά όταν είναι με την θήκη!η οθόνη είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω προβεί ακόμα σε αλλαγή συσκευής ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών συστήματος από apkmirror? Κατά την εγκατάσταση μου βγάζει ότι "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί". Αυτό σε διάφορες εφαρμογές της Samsung όπως στο launcher, messages κτλ. Στην 7, σε παρόμοιο πρόβλημα, αρκούσε να πας ρυθμίσεις, ασφάλεια και να απενεργοποιήσεις την ασφαλή εκκίνηση. Τώρα στην oreo δε λειτουργεί αυτός ο τρόπος. Την Device Maintenance την εβαλε κανονικα, δεν εχω δοκιμασει αλλη Καμια διαφορα δε προσεξα γιατι δεν εχω δοκιμασει να συγκρινω :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Καλησπερα. Μπορουμε να βαλουμε αλλους δικους μας εξωτερικους ηχους (για κλησεις κτλ) στη συσκευη, χωρις root; Και εαν ναι, σε τι μορφη; Και μία πιο σημαντικη ερωτηση-απορια: ποιες εφαρμογες (αχρειαστες) μπορουμε να απενεργοποιησουμε-βγαλουμε για να μην τραβανε πορους,μπαταρια κτλ; Edited April 24, 2018 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ρυθμισεις - ηχοι κ δόνηση - ηχος κλησης κλπ. Sms ξυπνητήρι κλησεις, τα εχω σε mp3 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ρυθμισεις - ηχοι κ δόνηση - ηχος κλησης κλπ. Sms ξυπνητήρι κλησεις, τα εχω σε mp3 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Μαλλον δε το διατυπωσα σωστα. Πως θα εγκαταστησουμε δικα μας και σε ποιο φακελο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μαλλον δε το διατυπωσα σωστα. Πως θα εγκαταστησουμε δικα μας και σε ποιο φακελο. Φίλε μου το Android ένας απτους λογους που είναι το καλύτερο.. Συνδέεις το καλώδιο δείχνει το pc ότι συνδέθηκε σαν φλασακι και περνάς ότι αρχείο θες μέσα όπου κ να το βάλεις θα το βρει μετά εκεί για να το βάλει για ήχο κλήσης αν είναι mp3 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Φίλε μου το Android ένας απτους λογους που είναι το καλύτερο.. Συνδέεις το καλώδιο δείχνει το pc ότι συνδέθηκε σαν φλασακι και περνάς ότι αρχείο θες μέσα όπου κ να το βάλεις θα το βρει μετά εκεί για να το βάλει για ήχο κλήσης αν είναι mp3 Eισαι και ο πρωτος! Ευχαριστω:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ειτε στην SD ειτε στη συσκευη βάλεις το αρχειο σου, απο το πιο πανω μενού θα βρει κατευθειαν κ αλφαβητικά το αρχειο σου ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 2 μερες.με ποια ρυθμιση τραβατε βιντεο?απορω πως ενα τετοιο κινητο να εχει τοσο καλη καμερα και τοσο αθλιο βιντεο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 2 μερες.με ποια ρυθμιση τραβατε βιντεο?απορω πως ενα τετοιο κινητο να εχει τοσο καλη καμερα και τοσο αθλιο βιντεοΆθλιο βίντεο? Τι εννοείς? Εγώ τραβάω σε full hd 60fps συνήθως και είναι απίστευτο. Μήπως κάνεις κάτι λάθος? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 2 μερες.με ποια ρυθμιση τραβατε βιντεο?απορω πως ενα τετοιο κινητο να εχει τοσο καλη καμερα και τοσο αθλιο βιντεο Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλό το βίντεο του με φλας όταν τραβάς κοντινά πλάνα κ. Εκεί καλά τα πάει με χαμηλό φωτισμό μόνο όταν ειναι σε κάποια απόσταση το πρόσωπο τότε δείχνει μέτρια σε χαμηλό φωτισμό Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Να ρωτήσω κάτι, τελευταία οταν μου έρχεται ειδοποιηση π.χ viber,whatsup και την παταω να ανοιξει και να περασει στην αντίστοιχη εφαρμογή, κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα μέχρι η εφαρμογή να ανοίξει.Καθαρισα cache και ξερω ότι είναι σημάδια πως το τηλεφωνο χρειάζεται φορματ.Ρωταω μηπως γνωρίζεται να κάνω κάτι για να το αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Να ρωτήσω κάτι, τελευταία οταν μου έρχεται ειδοποιηση π.χ viber,whatsup και την παταω να ανοιξει και να περασει στην αντίστοιχη εφαρμογή, κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα μέχρι η εφαρμογή να ανοίξει.Καθαρισα cache και ξερω ότι είναι σημάδια πως το τηλεφωνο χρειάζεται φορματ.Ρωταω μηπως γνωρίζεται να κάνω κάτι για να το αποφύγω. Έτσι γίνεται (δυστυχώς) από όταν ήρθε η oreo. Και όχι μόνο στη δική μας συσκευή αλλά και σε άλλες. Ελπίζουμε σε μελλοντική διόρθωση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Άθλιο βίντεο? Τι εννοείς? Εγώ τραβάω σε full hd 60fps συνήθως και είναι απίστευτο. Μήπως κάνεις κάτι λάθος? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ με αυτή την ανάλυση και όχι έχω πάθει πλάκα δεν βρίσκω άλλη συσκευή να δίνει τέτοιο αποτέλεσμα, άψογη ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Έτσι γίνεται (δυστυχώς) από όταν ήρθε η oreo. Και όχι μόνο στη δική μας συσκευή αλλά και σε άλλες. Ελπίζουμε σε μελλοντική διόρθωση. Σε εμένα πάντως δεν ισχύει αυτό. Τις ανοίγει ακαριαία. Βέβαια εχω το μικρό 8αρι.με oreo Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Άθλιο βίντεο? Τι εννοείς? Εγώ τραβάω σε full hd 60fps συνήθως και είναι απίστευτο. Μήπως κάνεις κάτι λάθος? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις δικιο,το ρυθμισα Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλό το βίντεο του με φλας όταν τραβάς κοντινά πλάνα κ. Εκεί καλά τα πάει με χαμηλό φωτισμό μόνο όταν ειναι σε κάποια απόσταση το πρόσωπο τότε δείχνει μέτρια σε χαμηλό φωτισμό το βοηθαει πολυ το φλας Και εγώ με αυτή την ανάλυση και όχι έχω πάθει πλάκα δεν βρίσκω άλλη συσκευή να δίνει τέτοιο αποτέλεσμα, άψογη ποιότητα το ειχα σε απλο fhd ,με 60 fps σιγουρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα ,αλλα αψογο δεν το λες.αν υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση ευπροσδεκτη Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts