scorpio3 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Και εγώ στην αναμονή που την έχω την 8αρα λέει crb7/crap/crap δεν γνωρίζω αν επειδή δεν την έχω περάσει δεν μου βγάζει την crc που λέτε μερικοί ότι έχει βγει!εχει βγει μόνο σε smart switch κ οχι Ota... κούμπωσε το κ πέρασε την Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Όσοι έβαλαν τη νέα αναβάθμιση... Το led ειδοποιήσεων τους δουλεύει; Στο δικό μου αναβοσβήνει για 10 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Εμενα ναι, ΑΛΛΑ το εχω δει 4 φορες να μου σβηνει ειδοποιηση απο μονο του και απο την AOD και απο την status bar :p (αλλα με καποιον μαγικο τροπο κρατησε το badge) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 εχει βγει μόνο σε smart switch κ οχι Ota... κούμπωσε το κ πέρασε την Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν την έχω αναμονή την ορεο όπως τώρα και βγει οτα η τελευταία(crc)θα την δείξει την ενημέρωση ή θα πρέπει να περάσω πρώτα το αρχικό και έπειτα την καινούρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Κανενα mod για να μικρύνουμε τα κουμπιά στην γραμμη πλοήγησης βγήκε στην oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Αν την έχω αναμονή την ορεο όπως τώρα και βγει οτα η τελευταία(crc)θα την δείξει την ενημέρωση ή θα πρέπει να περάσω πρώτα το αρχικό και έπειτα την καινούρια?λογικά θα σου περάσει πρώτα την αρχική αν κ δεν είμαι σίγουρος Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 CRC7 και σε EUR μέσω ΟΤΑ μόλις τώρα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εγώ έκανα update μεσω smart switch χρειάζεται να κάνω επαναφορά η κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εγώ έκανα update μεσω smart switch χρειάζεται να κάνω επαναφορά η κάτι άλλο? Μόνο αν δεις κάποιο σοβαρό θέμα...πχ force closed σε εφαρμογές, battery drain κτλ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ την αναβάθμιση σε ελληνικό κινητό. Την περνάω αυτή την στιγμή μέσω OTA. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Οπότε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στον χρόνο που δόθηκε η τελευταία έκδοση στην Ελλάδα. Στην Γερμανία την πήραμε σχεδόν πριν 2 εβδομάδες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στις επόμενες :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 λογικά θα σου περάσει πρώτα την αρχική αν κ δεν είμαι σίγουρος Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σευχαριστω μαν!αν δω από αυτούς που βάλανε και την τελευταία ότι έχει στρώσει η μπαταρία τα κούμπωνω και τα δύο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Είναι νορμάλ να καταναλώνει το Wi-Fi τόση μπαταρία? Ή δεν είναι ακριβώς έτσι? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Συνεχίζω το θέμα με τις αναβαθμίσεις. Το δικό μου που ειχε περασμένη (μέσω του τότε οδηγου) την αρχική εκδοση crap ούτε λόγος για αναβάθμιση. Του κολλητου μου σημερα πηρε την crc7 και της συναδελφου το s8 πηρε επισης την crc7. Οποτε την κατέβασα και την πέρασα μεσω odin. Μάλλον καποια χαζομάρα εκανα και το κινητό γύρησε στα εργοστασιακά! Να σημειώσω οτι στο xda βρήκα ενα ωραιο προγραμαματακι που μου κατεβασε το firmware απ ευθειας στον υπολογιστή Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδια η crc7 διαορθωνει οταν κατεβαζουμε τη μπαρα και παταμε εκκαθάριση να σβηνουνε απο τα εικονιδια τα νουμερα μη αναγνωσμενων μηνυμάτων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Δεν γίνεται να διορθώσει κάτι που δεν είναι χαλασμένο. Έτσι πρέπει να δουλεύει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εμένα μου ήρθε σήμερα η crc7 και επανήλθε η μπαταρία μου σε φυσιολογικά επίπεδα. Χθες με την ίδια περίπου χρήση έφτασα στο 3% πριν κοιμηθώ σήμερα είναι επάνω από 30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Με το τελευταίο update CRC7 νομίζω το Facebook δεν δουλεύει πολύ καλά σαν να αργεί λίγο να ανοίξει, το έχει και άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Με το τελευταίο update CRC7 νομίζω το Facebook δεν δουλεύει πολύ καλά σαν να αργεί λίγο να ανοίξει, το έχει και άλλος αυτό? Δε ξέρω πως μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια αναβάθμιση λογισμικού όπως η τελευταία το fb. Έκανε κι αυτό μια ενημέρωση... Μάλλον αυτό θα φταίει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Τελικά για το θέμα της μπαταρίας, ίσως έφταιγε μια εφαρμογή. Τι να πω. Είχα χειρότερους χρόνους από nougat, το Wi-Fi έτρωγε πολλή μπαταρία και το κινητό είχε μια θερμοκρασία πάντα. Δηλαδή το ένοιωθα ζεστό. Έκανα 2 απανωτά clear cache, έσβησα 2 εφαρμογές (s photo editor και μια παρόμοια που δεν θυμάμαι καν το όνομά της) και επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. Bixby, aod απενεργοποιημένα και στα 69% βλέπω 3 ώρες οθόνη ήδη,χαμηλή κατανάλωση του system και δροσερή συσκευή. Τι να πω. Οψόμεθα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Συνεχίζω το θέμα με τις αναβαθμίσεις. Το δικό μου που ειχε περασμένη (μέσω του τότε οδηγου) την αρχική εκδοση crap ούτε λόγος για αναβάθμιση. Του κολλητου μου σημερα πηρε την crc7 και της συναδελφου το s8 πηρε επισης την crc7. Οποτε την κατέβασα και την πέρασα μεσω odin. Μάλλον καποια χαζομάρα εκανα και το κινητό γύρησε στα εργοστασιακά! Να σημειώσω οτι στο xda βρήκα ενα ωραιο προγραμαματακι που μου κατεβασε το firmware απ ευθειας στον υπολογιστή Και εγώ στην ίδια περίπτωση με σένα nondaz! Από την καταραμένη αρχική crap....ούτε λόγος για αναβάθμιση. Οπότε θα ακολουθήσω τα βήματα σου, γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή. 1. Μπορείς να μου δώσεις ένα link για το προγραμματάκι του XDA, που βρήκες; 2. Ποιά έκδοση του ODIN χρησιμοποίησες; 3. Χρειάζεται να προσέξω κάτι στη διαδικασία; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Θέλει κανείς να του κόψω τιμολόγιο για αγορά νέου κινητού να μου βγει πιο φθηνά και εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Μέσα σε 15 μέρες έκανα ήδη ενα ελαφρύ burn in λόγω χρήσης συγκεκριμενων εφαρμογών κυρίως, με μπόλικο μαύρο :p Ακαλαίσθητο για την ώρα αλλά το αναφέρω για όσους λένε οτι πλέον οι AMOLED δεν κάνουν (έστω τόσο εύκολα) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Μέσα σε 15 μέρες έκανα ήδη ενα ελαφρύ burn in λόγω χρήσης συγκεκριμενων εφαρμογών κυρίως, με μπόλικο μαύρο :p Ακαλαίσθητο για την ώρα αλλά το αναφέρω για όσους λένε οτι πλέον οι AMOLED δεν κάνουν (έστω τόσο εύκολα) Λυπάμαι πολύ φίλε μ. Μου έχει τύχει σε όλα τα samsung κ δεν θέλω να το παθαίνω κ αν θελήσω θα προσπαθήσω να το κάνω στο τέλος της εγγύησης για νέα μπαταρία κ νέα οθόνη για τυχόν γρατσουνιες Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Όσο δε φαίνεται ιδιαίτερα δε με πειράζει τόσο, εξάλλου το περίμενα. Στην ανάγκη βάζω αρνητικά χρώματα και το αφήνω στην ίδια οθόνη να καούν και τα άλλα πίξελ :lol: Ευκαιρία και για αλλαγή μπαταρίας στον 1.5 χρόνο όπως λες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts