elthis Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δε νομίζω ότι αυτό θα χαθεί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Δεν θα γίνεται το φλασάρισμα άλλου μοντέλου ή άλλου region. Για το ίδιο μοντέλο λογικά θα μπορείς να φλασάρεις άλλης χώρας αλλά ευρωπαϊκό. Το παραπάνω άρθρο, εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά, λέει ότι το Odin δε θα λειτουργεί πλέον. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το παραπάνω άρθρο, εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά, λέει ότι το Odin δε θα λειτουργεί πλέον. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Το άρθρο λέει ότι δεν θα είναι δυνατό το φλασάρισμα out of region firmware και διαφορετικού μοντέλου. Το παράδειγμα που χρησιμοποιεί όμως είναι περίεργο γιατί αναφέρεται σε Καναδά και ΗΠΑ όπου υπάρχει διαφορά στην ονομασία του μοντέλου (G950W & G955W αντίστοιχα). Άρα αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό είναι ότι εφόσον στην Ευρώπη ο κωδικός του μοντέλου είναι G950F & G955F τότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια στη συνέχεια λέει ότι τα branded Note8 δεν θα μπορούν να φλασάρουν unbranded firmware αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται στη συνέχεια του προηγούμενου παραδείγματος μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά ή γενικότερα. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό πάντως γιατί αν ισχύει η πιο αυστηρή εκδοχή τότε μιλάμε για εξέλιξη τύπου KNOX Counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχουν το patch security Ιανουαρίου και μετά; Εγώ ας πούμε που έχω patch Νοεμβρίου μπορώ να βάλω ότι θέλω χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχουν το patch security Ιανουαρίου και μετά; Εγώ ας πούμε που έχω patch Νοεμβρίου μπορώ να βάλω ότι θέλω χωρίς πρόβλημα; Ναι, μέχρι και τώρα μπορείς.Απο το patch Ιανουαρίου και μετά θα συμβούν (?) οι αλλαγές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχουν το patch security Ιανουαρίου και μετά; Εγώ ας πούμε που έχω patch Νοεμβρίου μπορώ να βάλω ότι θέλω χωρίς πρόβλημα; Νομίζω ότι αυτό θα ισχύσει από την Oreo και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Οπότε εγώ που έχω δικαρτο G955FD να περάσω το αρχικό firmware για να μην έχω θέμα στο μέλλον; Ρωτάω γιατί το κατάστημα που το πήρα δίνει έναν χρόνο εγγύηση και μια από τις προϋποθέσεις είναι και η διατήρηση του original firmware. Δηλαδή το TH Ταϋλάνδης. Ρε σε μπελάδες που θα μας βάλει η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Οπότε εγώ που έχω δικαρτο G955FD να περάσω το αρχικό firmware για να μην έχω θέμα στο μέλλον; Ρωτάω γιατί το κατάστημα που το πήρα δίνει έναν χρόνο εγγύηση και μια από τις προϋποθέσεις είναι και η διατήρηση του original firmware. Δηλαδή το TH Ταϋλάνδης. Ρε σε μπελάδες που θα μας βάλει η samsung. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μάλλον ναι, αλλά κάτσε να επιβεβαιωθεί πρώτα. Σίγουρα μην κάνεις κάποιο update μέχρι να επιβεβαιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanyf Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με τα ευρωπαϊκά κάνουμε update? Κ αν δεν θυμόμαστε το original firmware πως το βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Αρα παιδία πως μπορώ να έχω volte ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλησπερα στο φορουμ ,υπαρχει μου ειπαν καποια εφαρμογη που μπορουμε να απαντησουμε σε μια κληση με τη φωνη μας χωρις να βαλουμε χερακια ?:)κατι αναλογο που εχουν καποια huawei ....,απλα δεν μου ειπαν πως λεγεται η εφαρμογη ... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μάλλον ναι, αλλά κάτσε να επιβεβαιωθεί πρώτα. Σίγουρα μην κάνεις κάποιο update μέχρι να επιβεβαιωθεί.Οκ έτσι θα κάνω. Σ' ευχαριστώ. Αν περάσω με Odin το ταϋλανδέζικο firmware δε θα μου το αλλάξει αυτόματα σε ελληνικό όταν εντοπίσει την ελληνική SIM; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ως νέος χρήστης θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1) Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με τα credentials των forum που παρακολουθεί μέσω tapatalk? Σίγουρα μία φορά τη μέρα θα μου βγάλει ότι χρειάζεται να κάνω login. Προσοχή όχι τα credentials του tapatalk αλλά αυτά των forum που παρακολουθείς μέσω της πλατφόρμας αυτής. Π.χ. συνεχώς μου ζητάει να βάλω πάλι username και password για myphone και xda. 2) Χρησιμοποιεί κανείς το port της Google Camera? Επειδή την έχω βάλει από την πρώτη μέρα και δεν έχω κριτήριο, είδε κανείς battery drain και memory leak όπως παραπονιούνται μερικοί χρήστες στα αντίστοιχα θέματα στο xda τόσο στα φόρουμ του S7 όσο και του S8? Τέλος να πω ότι ως παλιός χρήστης της theming engine Substratum, αξίζει η αγορά εδώ και του substratum (δεν θυμάμαι αν είναι επί πληρωμή) αλλά και του sungstratum addon. Έβαλα Swift Black θέμα και χαίρομαι σε όλες της εφαρμογές το κατάμαυρο της amoled. Δεν μιλάω φυσικά μόνο για τις εφαρμογές της Samsung αλλά instagram, twitter, chrome, google app, hangouts, gmail, what's up κτλ.Ωραίο το Substratum αλλά σίγουρα θα έχεις battery draining και συχνά κρασαρίσματα με τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Το έβγαλα και ησύχασα (αν και ήταν πραγματικά όμορφο το total black look). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μήπως έχεις ενεργοποιησει το samsung cloud μεστα στις ρυθμίσεις στην γκαλερί? Μπες μεσα -πατα πάνω τρεις τελιτσες- ρυθμισεις-samsung cloud, απενεργοποίησε το! Είναι ενεργοποιημενο το Cloud αλλά μεχρι προχθες δεν ειχα θεμα. Και τώρα οταν το ενεργοποιώ μου εμφανιζει μονο 2-3 album που δεν ηταν sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ωραίο το Substratum αλλά σίγουρα θα έχεις battery draining και συχνά κρασαρίσματα με τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Το έβγαλα και ησύχασα (αν και ήταν πραγματικά όμορφο το total black look).Ως τώρα τίποτα πάντως! Κανένα battery drain, ίσα ίσα! Όσο για τα κρασαρισματα επίσης δεν υπάρχει κανένα! Ακόμα και σε εφαρμογές που είχα θέμα αλλά βγήκε αναβάθμιση, απλώς χάθηκε το overlay, όπως έγινε με Twitter, insta, Viber, gmail, clock(samsung) μέχρι να δώσει ο dev του theme το νέο update. Όταν εννοώ ότι χάθηκε το overlay, εννοώ ότι υπήρχε αλλά αφού ήταν για άλλη έκδοση, η εφαρμογή είχε γυρίσει στο λευκό. Sent using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Οπότε εγώ που έχω δικαρτο G955FD να περάσω το αρχικό firmware για να μην έχω θέμα στο μέλλον; Ρωτάω γιατί το κατάστημα που το πήρα δίνει έναν χρόνο εγγύηση και μια από τις προϋποθέσεις είναι και η διατήρηση του original firmware. Δηλαδή το TH Ταϋλάνδης. Ρε σε μπελάδες που θα μας βάλει η samsung. γιατι πειραματιζεσαι με τις ρομ?σε λιγες μερες θα ερθει η oreo,εγω ειμαι με το s8+g9550 6gb χωρις εγγυηση και μονο (tgy)πριν λιγες μερες μου ηρθε patch ιανουριου.νομιζω εχεις εγγυηση με το g955fd Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ως τώρα τίποτα πάντως! Κανένα battery drain, ίσα ίσα! Όσο για τα κρασαρισματα επίσης δεν υπάρχει κανένα! Ακόμα και σε εφαρμογές που είχα θέμα αλλά βγήκε αναβάθμιση, απλώς χάθηκε το overlay, όπως έγινε με Twitter, insta, Viber, gmail, clock(samsung) μέχρι να δώσει ο dev του theme το νέο update. Όταν εννοώ ότι χάθηκε το overlay, εννοώ ότι υπήρχε αλλά αφού ήταν για άλλη έκδοση, η εφαρμογή είχε γυρίσει στο λευκό. Sent using TapatalkΜακάρι να μην έχεις θέματα. Βέβαια κι εγώ στην αρχή δεν είχα. Πάντως αν δεις και τα reviews και τη βαθμολογία του sungstratum έχει πολύς κόσμος τα ίδια θέματα. Ανέβασε μας και καμιά φωτό να το χαζεψουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 γιατι πειραματιζεσαι με τις ρομ?σε λιγες μερες θα ερθει η oreo,εγω ειμαι με το s8+g9550 6gb χωρις εγγυηση και μονο (tgy)πριν λιγες μερες μου ηρθε patch ιανουριου.νομιζω εχεις εγγυηση με το g955fdΔεν πειραματίστηκα. Απλά με το που άνοιξα το κινητό, έκανε επανεκκίνηση και μου πέρασε την ελληνική EUR. Δεν είχα πρόβλημα με την THL αλλά έγινε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα παρατήρησα ότι όταν είσαι σε δωμάτιο με πολύ χαμηλό φωτισμό π. Χ μόνο την τηλεόραση ενώ στην φώτο στο αυτόματο δείχνει πιο φωτεινή η φωτογραφία κ όταν τραβάς βίντεο φαίνεται τέρμα μαυρίλα. Νομίζω το ίδιο έκανε και στο s7 edge όταν έπαιζα κ με τις ρυθμίσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Χθες άνοιξα για πρώτη φορά την bixby. Για κάποια πράγματα όταν δεν θες να πιάσεις τη συσκευή καλό είναι . Καλούσα μέσω φωνής την κοπελια όταν οδηγούσα. Προϋπόθεση φυσικά μέχρι στιγμής είναι να βάλεις την επαφή στα αγγλικά Επίσης τυχαία βρήκα ότι στον browser της Samsung όταν πας στην διεύθυνση κ σκρολαρεις δεξιά ή αριστερά σε πάει στις επόμενες καρτέλες που έχεις ανοιχτές.. Ναμην έκανε κ reload θα ήταν σούπερ.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Μακάρι να μην έχεις θέματα. Βέβαια κι εγώ στην αρχή δεν είχα. Πάντως αν δεις και τα reviews και τη βαθμολογία του sungstratum έχει πολύς κόσμος τα ίδια θέματα. Ανέβασε μας και καμιά φωτό να το χαζεψουμε. Τι να πω, μακάρι να μην έχω. Τα σχόλια τα είχα διαβάσει αλλά τα μισά δεν τα πιστεύω όταν ο ένας λέει ότι έλεγα ότι είναι το καλύτερο black there και ο άλλος ότι σε μένα δεν δουλεύει και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνεις ότι δεν είχε κατεβάσει καν κάποιο θέμα ή δεν είδε πως κάνεις apply τα overlays. Από εκεί και πέρα επίσης πολύ πιο βασικό και από το ίδιο στο sub/sungstratum είναι η επιλογή του θέματος. Αυτό μου είχε δείξει η εμπειρία μου στο 6P. Εαν το θέμα είναι καλό τότε έχεις λιγότερα force closes και κρασαρίσματα. Οπότε εγώ για αυτό πήγα με το swift black που διάβασα ότι γενικότερα θα θέματα αυτού του dev είναι τα πιο συμβατά με samsung UI. Επίσης κάτι που νομίζω το λέει μόνο στο changelog αλλά φαντάζομαι ότι το διαβάζει 1/10 είναι ότι πριν κάνεις Update συστήματος πρέπει να κάνεις uninstall όλα τα overlays αλλιώς πιθανότατα θα έχεις θέμα. Θα δούμε είναι νωρίς ακόμα, αλλά προς το παρόν το κινητό δεν παρουσιάζει την παραμικρή αλλαγή σε σχέση με πριν. Βέβαια 4 μέρες είμαι με μαύρο θέμα οπότε θα δούμε. Edited February 1, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanyf Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/how-to/warning-bootloader-v3-disable-flashing-t3742424/page2Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μάλλον ναι, αλλά κάτσε να επιβεβαιωθεί πρώτα. Σίγουρα μην κάνεις κάποιο update μέχρι να επιβεβαιωθεί. Καλημέρα. Λογικά εμείς στην ευρωπη δεν έχουμε θέμα https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/how-to/warning-bootloader-v3-disable-flashing-t3742424/page2 Edited February 1, 2018 by xanyf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Επίσης τυχαία βρήκα ότι στον browser της Samsung όταν πας στην διεύθυνση κ σκρολαρεις δεξιά ή αριστερά σε πάει στις επόμενες καρτέλες που έχεις ανοιχτές.. Ναμην έκανε κ reload θα ήταν σούπερ.. Μα αυτό το κάνει και ο chrome τουλάχιστον 5-6 χρόνια τώρα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με ένα S8+. Στο κέντρο της οθόνης περίπου στο ύψος του πληκτρολογίου δεν κάνει long touch. Οπότε δεν μπορώ να κάνω Copy σε κάποια σημεία ούτε να ενεργοποιήσω τα τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο... Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρα. Αρχικά νόμιζα ότι φταίνε τα screen protectors (άλλαξα 3-4) αλλά τελικά το κάνει και με γυμνή οθόνη. Σας λέει κάτι το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με ένα S8+. Στο κέντρο της οθόνης περίπου στο ύψος του πληκτρολογίου δεν κάνει long touch. Οπότε δεν μπορώ να κάνω Copy σε κάποια σημεία ούτε να ενεργοποιήσω τα τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο... Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρα. Αρχικά νόμιζα ότι φταίνε τα screen protectors (άλλαξα 3-4) αλλά τελικά το κάνει και με γυμνή οθόνη. Σας λέει κάτι το πρόβλημα? Εάν γυρίσεις σε landscape, σε εκείνο το σημείο παραμένει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με ένα S8+. Στο κέντρο της οθόνης περίπου στο ύψος του πληκτρολογίου δεν κάνει long touch. Οπότε δεν μπορώ να κάνω Copy σε κάποια σημεία ούτε να ενεργοποιήσω τα τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο... Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρα. Αρχικά νόμιζα ότι φταίνε τα screen protectors (άλλαξα 3-4) αλλά τελικά το κάνει και με γυμνή οθόνη. Σας λέει κάτι το πρόβλημα?Πανε στον dialer και πάτα *#0*# Κανε το τεστ που λέει touch και πες μας το αποτέλεσμα, βγαινεις από εκεί με διπλό πατημα το back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Βλέπω κάτι αρκετά περίεργο σήμερα. Όταν περνάει το χέρι μου από τον proximity sensor ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή οποιαδήποτε (όχι σε κλήση whatsapp κλπ) η οθόνη κλείνει άμεσα λες και βρίσκομαι σε κλήση. Επίσης όταν είναι κλειστό, όταν το χέρι καλύψει τον σενσορα σβήνει άμεσα η AOD και όταν πάρω το χέρι από εκεί, ανοίγει η οθόνη και δείχνει την lock screen! Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Υγ. Και τώρα απλά σταμάτησε.. Λογικά θα κολλάει τον proximity κάποια εφαρμογή IM. Κατά πάσα πιθανότητα ο fb messenger. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited February 1, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts