Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα το νέο φορμάτ μου είχε αρέσει από την αρχή. Η οθόνη του s7 edge που είχα μου φαινόταν μικρή. Στο s8 plus όπως λες απλά χορταστική, με βολικό κράτημα στο χέρι. Το μόνο φάουλ της Sammy ήταν ότι θα μπορούσαν να το βγάλουν με 6gb, σε αυτό το κομμάτι δε έδωσαν κάτι επιπλέον από το s7.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει αυτό π λες για τη ραμ κ διπλή κάμερα έπρεπε αλλά μας τα έκανε οικονομία για τα επόμενα.. Σε έξοδα να βρισκόμαστε

Κατέβασα το κουικ πικ κ δεν έχει θέμα με το θέμα π αναφέρω πάρτην κάτω πλευρά να αλλάζουν οι φώτο θα κάνω κ επανεκκίνηση μήπως φταίει αυτό

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν είναι θέμα UI αλλά γενικότερης συμπεριφορασ αλλά και bloat. Πάρε στοκ android στα ίδια specs και θα καταλάβεις.

Άσχετα από αυτά όμως πιο πολύ με ενδιαφέρει αν αποφασίσω να το πάρω αν πρέπει να προσέξω/σκεφτω κάτι άλλο. Όπως πχ αν είναι "ελληνικο" ή για άλλη χώρα EU κλπ.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Κανενα θεμα δεν εχω με το S8+ και ο TW είναι ταχυτερος απο ποτέ. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Ελάχιστο bloatware και αυτο ειναι συνηθως στις εφαρμογες των carrier. Εμενα τα μονα extra που ειχε ηταν οι εφαρμογες Office της MS, το Skype και το OneDrive τα οποία ομως σβήνουν

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει κανεις προβλημα με τις ειδοποιησεις του messenger; Σε μερικες επαφες αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν μου εμφανιζει καποιο μηνυμα αλλα ουτε μου στελνει ειδοποιηση οτι εχω μηνυμα...

Απο την πρώτη μερα και οτι και να κάνω δεν φτιάχνει. Μονο στο messenger αυτό.

Πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις για αρχή.

Αν θέλεις μια συσκευή γρήγορη αλλά σχετικά άδεια, ή αν θέλεις διάφορα extra features, ευκολίες και το οικοσύστημα της samsung. Γιατί αυτά πληρώνεις, όχι τα ωμά specs (αρκετά από αυτά τέλος πάντων) που μπορείς να βρεις και στα μισά λεφτά.

Είναι όπως πολλοί ας πούμε που τα απενεργοποιούν ολα, χαμηλώνουν τα παντα, ανοίγουν μια εφαρμογή και μετά κλείνουν όλες τις εφαρμογές, βάζουν autokill και άλλα τετοια. Έχουν δηλαδή ανάγκη από μια συσκευή 150€, αλλά αγοράζουν ναυαρχίδα πανάκριβη και τελικά πάει χαμένη, αφού δουλεύει ρελαντί.

Υγ. Προφανώς το αναφέρω σαν παράδειγμα λάθους συσκευής για την εκάστοτε χρηση, μιας και είναι εύκολα κατανοητό λόγο του ότι συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και το βλέπουμε συχνά. Όχι για εσένα ή γενικότερα σε κάποιον συγκεκριμένα :)

Συμφωνώ αλλά αυτό που θέλω υπάρχει και δεν υπάρχει.

Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Pixel XL2. Τίποτα! Δεν θα μπω σε αναλύσεις VS ομως γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Θεωρώ ταβάνι για κινητό τα 700. Ακόμα και αυτά τα λυπάμαι αλλά ΟΚ. Οπότε το κινητό που υπάρχει για μένα δεν το πλησιάζεις. Άσε που δεν κυκλοφορεί και εδώ. Μετά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα. Κάμερα στο auto και λογική αυτονομία. Ούτε όπως τώρα με το 6P ούτε όμως και redmi note 4x. Για οικοσύστημα? Αν δεν υπήρχει ο knox counter και η φάση ήταν αλλά nexus τότεθα έμπαινε aosp αν έπαιρνα στο s8+ πριν καν ανοίξει. Οθόνη? AMOLED και μόνο εκτός και κάποιο άλλο κινητό υπερέχει σε όλα τα άλλα πλην αυτού. Οπότε τι θέλω ξέρω, αλλά δεν υπάρχει οπότε πάμε στην αμέσως επόμενη καλύτερη εναλλακτική. Που διαβάζοντας διάφορα reviews, βλέποντας το από κοντά σε φίλους και γενικά feedback από όπου μπορώ να αντλήσω είναι το S8+.

Ξέρω τα μείον που έχει για μένα αλλά ξέρω και τα θετικά.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Συμφωνώ αλλά αυτό που θέλω υπάρχει και δεν υπάρχει.

Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Pixel XL2. Τίποτα! Δεν θα μπω σε αναλύσεις VS ομως γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Θεωρώ ταβάνι για κινητό τα 700. Ακόμα και αυτά τα λυπάμαι αλλά ΟΚ. Οπότε το κινητό που υπάρχει για μένα δεν το πλησιάζεις. Άσε που δεν κυκλοφορεί και εδώ. Μετά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα. Κάμερα στο auto και λογική αυτονομία. Ούτε όπως τώρα με το 6P ούτε όμως και redmi note 4x. Για οικοσύστημα? Αν δεν υπήρχει ο knox counter και η φάση ήταν αλλά nexus τότεθα έμπαινε aosp αν έπαιρνα στο s8+ πριν καν ανοίξει. Οθόνη? AMOLED και μόνο εκτός και κάποιο άλλο κινητό υπερέχει σε όλα τα άλλα πλην αυτού. Οπότε τι θέλω ξέρω, αλλά δεν υπάρχει οπότε πάμε στην αμέσως επόμενη καλύτερη εναλλακτική. Που διαβάζοντας διάφορα reviews, βλέποντας το από κοντά σε φίλους και γενικά feedback από όπου μπορώ να αντλήσω είναι το S8+.

Ξέρω τα μείον που έχει για μένα αλλά ξέρω και τα θετικά.

Καταλαβαίνω, αλλά δυστυχώς το τέλειο δεν υπάρχει.. Τι θα μας πουλούσαν κάθε χρόνο αν μας το έδιναν; :P

Εγώ μετά από αρκετά χρόνια μακριά από την samsung λόγο διαφόρων που με εκνεύριζαν και κακής εμπειρίας με το service τότε, επέστρεψα με το s8+ το καλοκαίρι όταν έφυγαν οι ελαττωματικες παρτίδες και διορθώθηκαν τα bug.

Πραγματικά, δεν έχω παράπονο από την συσκευή.

Οθόνη, αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα, ομορφιά, απροβλημάτιστη λειτουργία.

Είχα μια φορά ένα περίεργο battery drain και επαναφορά κάποιων ρυθμίσεων στον tw ( το έπαθε και άλλο ένα παιδί ) που ποτέ δεν βρήκα γιατί και αυτό ήταν. Πιο πολλά περίεργα έχω δει και βλέπω στο iphone 7 παρά στο s8+.

Κατά τα υπόλοιπα, το μόνο που θα ήθελα ήταν να έχει μέταλλο πίσω γιατί δεν βάζω θήκες και σιχάθηκα το γυαλί μετά από τόσα χρόνια στις συσκευές μου.

Άλλο παράπονο δεν έχω. Αρκετά σπάνιο θα έλεγα :lol:

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εμενα μετα το τελευταιο update ξεκινησε η δουλεια.... μου στελνουν και γω δεν εχω παρει χαμπαρι αν δεν μπω στην εφαρμογη Edited by konstopa

Παιδιά κανει θαύματα το mod της κάμερας....

Portrait και μπρος και πίσω στις κάμερες...με τις ρυθμίσεις που λέει δοκιμάστε το

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859

Το version 3 είναι με τις ρυθμίσεις που λέει...

Το portrait mode του s8 Είναι αρκετά καλύτερο και από το iPhone x μου ! Απορώ τι processing κανει η google

Το version 3 είναι με τις ρυθμίσεις που λέει...

Το portrait mode του s8 Είναι αρκετά καλύτερο και από το iPhone x μου ! Απορώ τι processing κανει η google

Επειδή το δοκίμασα το συγκεκριμένο app μπορώ να πω ότι το portrait mode είναι αρκετά καλύτερο από το μανίσιο του S8/S8+. Δεν μιλάω για την ποιότητα της εικόνας αυτή καθεαυτή ή για το HDR κτλ. Μιλάω καθαρά για το αποτέλεσμα του θολώματος. Το S8 διαρκώς θολώνει ένα μεγάλο κομμάτι από τα ρούχα μου χωρίς μάλιστα αυτά να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επεξεργαστούν καθώς συνήθως είναι μονόχρωμα.

Anyway δεν είμαι selfie freak οπότε όλο αυτό το ζήτημα με τα portrait mode δεν με αφορά. Απλά όντως αυτό το app κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Επειδή το δοκίμασα το συγκεκριμένο app μπορώ να πω ότι το portrait mode είναι αρκετά καλύτερο από το μανίσιο του S8/S8+. Δεν μιλάω για την ποιότητα της εικόνας αυτή καθεαυτή ή για το HDR κτλ. Μιλάω καθαρά για το αποτέλεσμα του θολώματος. Το S8 διαρκώς θολώνει ένα μεγάλο κομμάτι από τα ρούχα μου χωρίς μάλιστα αυτά να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επεξεργαστούν καθώς συνήθως είναι μονόχρωμα.

Anyway δεν είμαι selfie freak οπότε όλο αυτό το ζήτημα με τα portrait mode δεν με αφορά. Απλά όντως αυτό το app κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Μα δεν έχει portrait mode το s8.

Επιλεκτική εστίαση μόνο που δεν έχει σχέση με το portrait mode!

Μα δεν έχει portrait mode το s8.

Επιλεκτική εστίαση μόνο που δεν έχει σχέση με το portrait mode!

Μα και το Portrait Mode επιλεκτική εστίαση χρησιμοποιεί! Ο Γιάννης Γιαννάκης...

Η επιλεκτική εστίαση του που έχει το κινητό δεν έχει καμία σχέση στα αποτελέσματα από το portrait mode της εφαρμογής google

Είναι port από κινητά Όπως το google xl που βγάζει φωτογραφίες από άλλο πλανήτη

Edited by mkbhd

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση για το δικαρτο μοντέλο. Πόσο εύκολο είναι να επιλέγεις να βάζεις τη μια γραμμή στο αθόρυβο ενώ η άλλη να χτυπάει κανονικά; γίνεται αυτό, ή δυναμώνει και χαμηλώνει όλο το τηλέφωνο;

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

δεν μπορψω να το κατεβασω.παταω ληψη κ με πεταει εξω

Δοκίμασε από άλλον browser ,δηλ της samsung και όχι πχ τον chrome!

Παιδιά κανει θαύματα το mod της κάμερας....

Portrait και μπρος και πίσω στις κάμερες...με τις ρυθμίσεις που λέει δοκιμάστε το

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859

Πώς το δοκίμασες εσύ? Εγώ κάνω εγκατάσταση και δεν υπάρχουν ρυθμίσεις προγραμματιστών. Κλείνω την εφαρμογή, την ανοίγω, εμφανίζεται η επιλογή developer settings, τις κάνω, όμως μετά δεν ανοίγει η κάμερα. Μαύρη μαυρίλα.

Πώς το δοκίμασες εσύ? Εγώ κάνω εγκατάσταση και δεν υπάρχουν ρυθμίσεις προγραμματιστών. Κλείνω την εφαρμογή, την ανοίγω, εμφανίζεται η επιλογή developer settings, τις κάνω, όμως μετά δεν ανοίγει η κάμερα. Μαύρη μαυρίλα.

Πάτα εκεί που λέει bsg settings πάνω πάνω . δε το είχα δει και εγώ στην αρχή αλλά πατιεται...μετά βάλε τις ρυθμίσεις όπως τις έχει στο xda

Πάτα εκεί που λέει bsg settings πάνω πάνω . δε το είχα δει και εγώ στην αρχή αλλά πατιεται...μετά βάλε τις ρυθμίσεις όπως τις έχει στο xda
Οι bsg ρυθμίσεις υπάρχουν..Οι άλλες κάτω δεν υπάρχουν..και οοοοοταν εμφανίζονται μετά από restart της εφαρμογής, δεν ανοίγει η κάμερα.

δοκίμασα και με την 2 και την 3 αλλά και στις δύο περιπτώσεις όταν βγαίνω από τις ρυθμίσεις δείχνει μαυρο στην πίσω κάμερα

δοκίμασα και με την 2 και την 3 αλλά και στις δύο περιπτώσεις όταν βγαίνω από τις ρυθμίσεις δείχνει μαυρο στην πίσω κάμερα

Άλλαξες το τηλέφωνο σε pixel xl marlin ? Πρέπει να βάλεις όλες τις ρυθμίσεις που λέει ακριβώς

καλημέρα.

Σήμερα παρήγγειλα το S8+. Ημουν αναποφάσιστος ποια συσκευή θα αντικαταστήσει το LG G6. Οσο και να προσπαθησα να το συμπαθήσω το G6 μετά την πρώτη βδομάδα, δεν τα κατάφερε να με κρατήσει ενθουσιασμένο Ηθελα ενα κινητό με εντυπωσιακή οθόνη και πολυ καλή κάμερα. Ετσι κατεληξα στο S8 και τελευταια στιγμή πήρα το s8+

Στα διαταύτα τώρα.

Θα διαβάσω το μεσημέρι το φορουμ αλλά αρχικά

Οταν πάρω την συσκευή να προσέξω κάτι; αρχική φόρτιση, φορματ μετά την εγκατάσταση sim κτλ;

Απο τζαμάκια τι παίζει; κάθονται καλα;

ευχαριστω!

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Άλλαξες το τηλέφωνο σε pixel xl marlin ? Πρέπει να βάλεις όλες τις ρυθμίσεις που λέει ακριβώς
Έχω όλες τις ρυθμίσεις που προτείνει το xda αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Πολύς θόρυβος ειδικά σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Σε σύγκριση με την stock είναι αρκετά χειρότερη. Ίσως σε καλό φωτισμό τα πάει λίγο καλύτερα στο portrait mode, αλλά ως εκεί. Μάλλον θα τη σβήσω.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)