Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμάστε Παιδιά αυτό https://www.xda-developers.com/google-camera-mod-exynos-portrait-mode-galaxy-s8-s7-note-8/

Απλα βάλτε τις ρυθμίσεις που λέει. Δουλεύει το portrait mode πολύ καλά στην πίσω κάμερα.

το εχει δοκιμασει αλλος? οντως δουλευει ετσι οπως γραφει μεσα??

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

το εχει δοκιμασει αλλος? οντως δουλευει ετσι οπως γραφει μεσα??
Το δοκίμασα εγώ φίλε μου. Η επιλεκτική εστίαση κάνει πολύ καλύτερη δουλειά...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δοκίμασα εγώ φίλε μου. Η επιλεκτική εστίαση κάνει πολύ καλύτερη δουλειά...

να σαι καλα βλαση για την ενημερωση,,δεν το κατεβαζω τοτε ;) :p

Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους που το χρησιμοποιούν με 2 sim

1. Όταν έχουν εισερχόμενη γραμμή , δείχνει αν είναι από την 1 ή τη 2 και αν ναι πόσο διαρκεί το μύνημα.

2. Σε περίπτωση Viber/WhatsUp μπορώ να επιλέξω μόνο τον ένα αριθμό ή θα πάρει και τους 2 ?

Εγώ περιμένω αυτό. Οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Υποτίθεται είναι full adhesive οπότε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με την αφή. Απλά πλέον με το τελωνείο πλέον καθυστερεί πολύ.

https://geardate.com/collections/popular-items/products/3d-curved-tempered-glass-protector-for-samsung-galaxy?variant=46587262915

Το πήρα εγώ

Για πεταμα είναι . Μόνο στο γύρω γύρω κολλάει. Σκουπίδι σκέτο

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να σαι καλα βλαση για την ενημερωση,,δεν το κατεβαζω τοτε ;) :p

Καμία σχέση με την επιλεκτική εστίαση .Η συγκεκριμένη θολώνει χωρίς να κανει διάκριση σώμα κεφάλι άκρες.

Πολύ καλύτερο Το portrait mode

Απλα Πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις σωστά για να βγάλει επιλογή portrait. Αλλιώς είναι μόνο lens blur που την πάτησα έτσι στην αρχή και το θεώρησα μούφα.

Ορίστε επιλεκτική εστίαση vs portrait mode google

http://tinypic.com/r/14mdxja/9

http://tinypic.com/r/2lxv33a/9

Edited by mkbhd

Να κάνω μια ερώτηση . Εάν αγοράσω το κινητό από vodafone θα μπορώ να του βάλω το wi fi calling της cosmote ; Εννοείται πως έχω αριθμό cosmote . Ευχαριστώ
London for ever

Να κάνω μια ερώτηση . Εάν αγοράσω το κινητό από vodafone θα μπορώ να του βάλω το wi fi calling της cosmote ; Εννοείται πως έχω αριθμό cosmote . Ευχαριστώ

Πρεπει να βάλεις cosmote rom μέσο odin

Το πήρα εγώ

Για πεταμα είναι . Μόνο στο γύρω γύρω κολλάει. Σκουπίδι σκέτο

Έλα ρε...απογοητεύτηκα τώρα...είχα μια ελπίδα ότι θα έκανε. Υποτίθεται ότι το νέο μοντέλο είναι full adhesive. Και μάλιστα το πρότειναν και στο νήμα του s7 edge.

Εγώ θα ζητούσα τα λεφτά πίσω αν δεν είναι full adhesive.

✔️*100% Money Back GUARANTEE

- If the product arrive damaged or not as described, send us an email and we'll refund every penny

Edited by achillesgk

Έλα ρε...απογοητεύτηκα τώρα...είχα μια ελπίδα ότι θα έκανε. Υποτίθεται ότι το νέο μοντέλο είναι full adhesive. Και μάλιστα το πρότειναν και στο νήμα του s7 edge.

Εγώ θα ζητούσα τα λεφτά πίσω αν δεν είναι full adhesive.

✔️*100% Money Back GUARANTEE

- If the product arrive damaged or not as described, send us an email and we'll refund every penny

Το έκανα.

Και μου ήρθε email ότι στείλανε άλλο αντί να γίνει refund.

Έκανα στο paypal αναφορά να πάρω τα λεφτά πίσω.

Τελικά μόνο γυαλί dome η samsung ζελατίνα (την οποία έβαλα τωρα)

Τίποτα αλλο

Το έκανα.

Και μου ήρθε email ότι στείλανε άλλο αντί να γίνει refund.

Έκανα στο paypal αναφορά να πάρω τα λεφτά πίσω.

Τελικά μόνο γυαλί dome η samsung ζελατίνα (την οποία έβαλα τωρα)

Τίποτα αλλο

Ναι για τη ζελατίνα το είχα πει από την 1η στιγμή. Είχα βάλει και φωτογραφίες. Είμαι περίεργος κι εγώ να δω τι θα μου στείλουν.

Μετά από αρκετές επώνυμες και θήκες αλλά και ζελατίνες / τζαμακια μέχρι και το προηγούμενο τηλ που είχα (S7 edge), αποφάσισα πως δεν αξίζει τελικά να σπαταλάμε τόσα χρήματα, τώρα στο S8+ εδώ και περίπου 3-4 μήνες έχω ζελατίνα της μαμάς Samsung και μια διάφανη θήκη puro και είναι μια χαρά, άσε που ειδικά η θήκη όσο καλή και να είναι μετά από λίγο καιρό κιτρινίζει (η διαφανές πάντα) οπότε αν είναι φθηνότερη κάνεις άνετα την αλλαγή και είναι πάλι καινούριο, απλή άποψη μου αλλά μέχρι τώρα καί στο touch μια χαρά και δεν ξεκολλάει και δεν προσθέτει πάχος / ασχήμια...

Το phone info πόσες ίντσες σας γράφει ρε παιδιά; στα καλά ρεπλικα κινητά τι βγάζει εκεί στις θέσεις από περιέργεια ρωτάω;

Στο bixbi τι είναι καλύτερο να βάλω προς το παρόν έχω να ανοίγει ο ήχος δόνηση κτλ. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για bixbi?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το phone info πόσες ίντσες σας γράφει ρε παιδιά; στα καλά ρεπλικα κινητά τι βγάζει εκεί στις θέσεις από περιέργεια ρωτάω;

Στο bixbi τι είναι καλύτερο να βάλω προς το παρόν έχω να ανοίγει ο ήχος δόνηση κτλ. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για bixbi?

5.98 inches, 1440x2792 pixels

524 ppi, 420 dpi

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

524 ppi, 420 dpi

-------------

Συμφωνώ απλά μ έκανε εντύπωση που δεν γράφει 6.20

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Συμφωνώ απλά μ έκανε εντύπωση που δεν γράφει 6.20
Αφαιρεί τον χώρο της οθόνης που πιάνουν τα κουμπιά.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

.........άσε που ειδικά η θήκη όσο καλή και να είναι μετά από λίγο καιρό κιτρινίζει (η διαφανές πάντα) οπότε αν είναι φθηνότερη κάνεις άνετα την αλλαγή και είναι πάλι καινούριο, απλή άποψη μου αλλά μέχρι τώρα καί στο touch μια χαρά και δεν ξεκολλάει και δεν προσθέτει πάχος / ασχήμια...

Για την διαφανή θήκη που κιτρινίζει...

την βουτάς σε χλιαρό νερό που έχεις διαλύσει 2-3 κουταλιές μαγειρική σόδα, την αφήνεις κανένα μισάωρο και την καθαρίζεις με βρεγμένο πανι.

Θα λάμψει πάλι σαν καινούργια. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς:)

524 ppi, 420 dpi

-------------

@Coulis αυτό το "χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο" μπορείς να το αλλάξεις σε "τον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού ';

Θα βοηθήσει κάποιους από εμάς.

Εκ μέρους όλης της κοινότητας των ψυχαναγκαστικών σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Για την διαφανή θήκη που κιτρινίζει...

την βουτάς σε χλιαρό νερό που έχεις διαλύσει 2-3 κουταλιές μαγειρική σόδα, την αφήνεις κανένα μισάωρο και την καθαρίζεις με βρεγμένο πανι.

Θα λάμψει πάλι σαν καινούργια. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς:)

Δεν το γνώριζα, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ...

Θελω να μου απαντησει καποιο παιδι αν ξερει.Σημερα πηγα στα Public και κοιτουσα το S8 plus που εχουν το εκθεσιακο.Μου φαινοταν πιο καθαρα κ πιο φωτεινα τα χρωματα.Για να το τσεκαρω το εβαλα διπλα διπλα με το δικο μου κ συγκρινα τη selfie.Στο εκθεσιακο ηταν πολυ πιο φωτεινο.Για ποιο λογο υπαρχει αυτο?Ξερω πως τα εκθεσιακα δεν ειναι κανονικα κινητα αλλα επιτρεπεται να υπαρχει τοση διαφορα?Να τονισω πως δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις στη δικη μου καμερα (εχω το955f) ενω το εκθεσιακο επειδη το τσεκαρα ειχε το κωδικο 955x.Επισης ειχε ενεργοποιημενο το develeper option (ειχε βαλει στο 0.5χ τις σκαλες) αλλα οτι ξερω δεν εχει διαφορα αυτο για τη καμερα.Να τονισω πως γενικα το κινητο μου λειτουργει μια χαρα απλως μου εκανε εντυπωση η διαφορα φωτεινοτητας στη καμερα(δεν ειναι θεμα ρυρμισης φωτεινοτητας στο δικο μου κινητο γιατι το δοκιμασα κ στο τελειως υψηλο κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο). Ο κωδικος 955χ που εχει το εκθεσιακο ξερει κανενας τι σημαινει?Μπορω να περασω το firmware απο αυτον για να εχω καλυτερο αποτελεσμα στη καμερα? Edited by leonidas126

Τα εχουν για να τραβανε τον κοσμο,εχω δει και πολλα demo..θα δεις και παρα πολλα με burning.το ειχα παρατηρησει και στο πρωτο το δικο μου s8 plus.να τα συγκρινεις με φιλους που εχουν το ιδιο οποτε θα δεις οτι θα ειναι τα ιδια!
I Want To Believe

Θελω να μου απαντησει καποιο παιδι αν ξερει.Σημερα πηγα στα Public και κοιτουσα το S8 plus που εχουν το εκθεσιακο.Μου φαινοταν πιο καθαρα κ πιο φωτεινα τα χρωματα.Για να το τσεκαρω το εβαλα διπλα διπλα με το δικο μου κ συγκρινα τη selfie.Στο εκθεσιακο ηταν πολυ πιο φωτεινο.Για ποιο λογο υπαρχει αυτο?Ξερω πως τα εκθεσιακα

Υπάρχουν περιπτώσεις που να μη δείχνουν τόσο θερμά η ψυχρά τα χρώματα από συσκευή σε συσκευή. Θέλω να πιστεύω πως δεν είχες την εξοικονόμηση ενέργειας γιατί μειώνει κατά δέκα τις εκατό την φωτεινότητα. Η να μην το είχες εσύ στην αυτόματη φωτεινότητα κ το άλλο στο τέρμα ανοιχτό. Παραδείγματα απλά λέω.. Γιατί στα 5 - δέκα λεπτά που το κοίταξες μπορεί κάτι να σου ξέφυγε ακόμα κ απτις ρυθμίσεις εμφάνισης σε κάποιο απτά δύο..

S10+ <3

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης..Είναι μάλλον αυτό που είπε το παιδί.. άλλωστε γι αυτό έχουν Κ διαφορετικό κωδικό (955x) το δοκίμασα Κ το δικό μου στη λειτουργία επίδειξης από το developer options..Αλλά πάλι νομίζω ότι η φωτεινότητα στη κάμερα δεν φθάνει αυτό του μαγαζιού..

καλησπέρα θέλω να περάσω to Greece eu firmware το κατέβασα από το sammobile αλλά μου βγάζει συνέχεια fail καμιά ιδέα?

Έχει παρατηρήσει κανείς lag στο scroll στο Facebook? Εδώ και τρεις μέρες στην εφαρμογή σέρνεται ενώ από browser δεν έχει θέμα

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)