mkbhd Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ρυθμίσεις>Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια>Ρυθμίσεις ασφαλούς κλειδώματος>Κλείδωμα δικτύου και ασφάλειας Δεν είναι αυτό πάλι δουλεύουν τα quick toggles.... Κάπου αλλού ειναι αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μετά την αναβάθμιση που έβγαλαν χάλασε πολύ πάντως!!τι εννοείς φιλε τι παρατήρησες? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 τι εννοείς φιλε τι παρατήρησες? Αλλαξαν τα εικονιδια στις ρυθμισεις και εχει μπει μια μωβ γραμμη ψηλα που χωριζει το ομομα του μενου απο την λιστα. Εγω το εβγαλα και πηγα στο oreo του MINU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλησπερα σε ολους. Αυτη την στιγμη ειμαι με ενα s6+ και ειμαι αναμεσα στο s8+ κ στο note8. Η διαφορα στην τιμη ειναι 150ε παραπανω για το note8. Πιστεύεται οτι αξιζει η διαφορά τιμης? Δεν ξαναειχα ποτε note οποτε δεν ξερω αν θα το δουλεψω το πενακι. Sent from my SM-G928F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλησπερα σε ολους. Αυτη την στιγμη ειμαι με ενα s6+ και ειμαι αναμεσα στο s8+ κ στο note8. Η διαφορα στην τιμη ειναι 150ε παραπανω για το note8. Πιστεύεται οτι αξιζει η διαφορά τιμης? Δεν ξαναειχα ποτε note οποτε δεν ξερω αν θα το δουλεψω το πενακι. Sent from my SM-G928F using Tapatalk Εγώ θα έπαιρνα το note. Θα "παίξεις" με το πενάκι, καλύτερη μεταπώληση και ίσως καλύτερη υποστήριξη. Χάνει σε μπαταρία αλλά δεν ξέρω πόσο ορατό είναι αυτό κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλημερα, εχει δυο μερες που στην συλλογη μου βγάζει ορισμενες φωτο κενες ασπρες με ενα συννεφακι στο κεντρο και μέσα του ενα γράφημα κινητού! Γνωρίζετε τι παιζει? Το εχω κανει και επανεκκίνηση αλλα τπτ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα, εχει δυο μερες που στην συλλογη μου βγάζει ορισμενες φωτο κενες ασπρες με ενα συννεφακι στο κεντρο και μέσα του ενα γράφημα κινητού! Γνωρίζετε τι παιζει? Το εχω κανει και επανεκκίνηση αλλα τπτ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit:τελικά για εναν ανεξήγητο λογο ειχε μπει συγχρονισμός με samsung cloud όπου και εβγαζε αυτο σε ορισμενες φωτο! Το κακο ειναι οτι διεγραψα καποιες πριν το καταλαβω! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Της γυναίκας μου το s7 edge πήρε αναβάθμιση Οκτωβρίου κι εμείς ακόμα είμαστε στου Αυγούστου! Έλεος ρε samsung! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Όταν λες εμείς εννοείς τα ελληνικά ή κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ το τελευταίο build έχω με ημερομηνία 26/10 στο γερμανικό μου. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Το πρόβλημα με τις αναβάθμισης είναι γενικό με την samsung το ίδιο κάνει και με τις τηλεόρασης που δεν δίνει αναβάθμισης και άμα δώσει δεν είναι και κάτι σπουδαίο σε σχέσει με τον ανταγωνισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Της γυναίκας μου το s7 edge πήρε αναβάθμιση Οκτωβρίου κι εμείς ακόμα είμαστε στου Αυγούστου! Έλεος ρε samsung! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμείς κατευθείαν στην 8 θα πάμε. Μη περιμένεις κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Όταν λες εμείς εννοείς τα ελληνικά ή κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ το τελευταίο build έχω με ημερομηνία 26/10 στο γερμανικό μου. Sent from my SM-G955F using TapatalkΕννοώ ευρωπαϊκό eur. Εμείς κατευθείαν στην 8 θα πάμε. Μη περιμένεις κάτι καλύτερο.Συνηθισμένος από nexus μου κακοφαίνεται! Αλλά ευτυχώς το κινητό δουλεύει σωστά! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ενα προβληματάκι με το facebook καθως το εικονίδιο στον launcher μου δειχνει με κοκκινο αριθμο οτι και καλά υπαρχουν 5 ειδοποιήσεις αλλα δεν υπάρχει τιποτα μολις το ανοιγω. Δοκιμασα να καθαρισω cache απο recovery να διαγράψω δεδομένα εφαρμογης και επισης την απενεργοποίησα και ενεργοποίησα και παλι αλλα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει και μου δείχνει συνέχεια οτι υπάρχουν ειδοποιήσεις.? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω το ιδιο θεμα με το messenger. Μου εχει συνεχεια στο εικονιδιο μια ειδοποιηση. Δεν εβγαλα ακρη μετα απο αρκετο ψαξιμο και το αφησα ετσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παρέα καλησπέρα, ερώτηση, πως μπορώ όταν καλώ ή με καλούν να φαίνεται σε όλη την οθόνη η φωτογραφία της επαφής και όχι μόνο ένα μικρό στρογγυλό παραθυράκι? Note 4 και s7 edge το είχαν (αν και νομίζω καί στο s7 κάποια στιγμή το έχασα) γίνεται με κάποιο τρόπο? Έστω και εφαρμογή από το store? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εχω το ιδιο θεμα με το messenger. Μου εχει συνεχεια στο εικονιδιο μια ειδοποιηση. Δεν εβγαλα ακρη μετα απο αρκετο ψαξιμο και το αφησα ετσι :) Πηγαινε κρατα πατημενο το εικονιδιο του messenger και επελεξε "εκκαθαριση σηματος". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εχω το ιδιο θεμα με το messenger. Μου εχει συνεχεια στο εικονιδιο μια ειδοποιηση. Δεν εβγαλα ακρη μετα απο αρκετο ψαξιμο και το αφησα ετσι :)Λοιπόν ψάχνοντας βρήκα το εξής. Πατάς παρατεταμένα απάνω στο εικονίδιο και επιλέγεις εκκαθάριση σήματος. Και μετα φεύγει το νούμερο ειδοποιήσεων. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Γεια σας και από μένα! Με την κινητάρα εδώ και 2 μήνες και για πρώτη φορά με αντροιντ μετά από χρόνια σε ios. Eπαιξα με πολλές ρομ αφού το ρούταρα καταστάλαξα σε stock cosmote fw 7.0 που παρέχει και wifi calling. Tο θέμα μου είναι ότι κατά τη διάρκεια κλήσεων το κινητό διακόπτει την κλήση. Σχεδόν το 50% των κλήσεων που θα κάνω θα διακοπούν. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι δεν έχω καλό σήμα. Από την άλλη το wifi αυτο δεν κάνει? Αφού το χω ενεργοποιημένο. Eκανα wipe data ξαναρούταρα πάλι τα ίδια. Το άλλο πιθανό σενάριο που χω σκεφτεί είναι μήπως φταίει η θήκη (clear view cover) και δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμα. Τα φώτα σας...οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παρατηρώ τις 2 τελευταίες μέρες ότι κάθε φορά που βάζω το κινητό στη φόρτιση, μου βγάζει ένα pop up και λέει ότι φορτίζει πολύ αργά. Δηλαδή δίνει εκτιμώμενο χρόνο κάνα 5ωρο αντί για μια ώρα. Βγάζω το βυσμα, το βάζω ξανά και αρχίζει να φορτίζει κανονικά. Αυτό συμβαίνει τις 2 τελευταίες μέρες και ίσως (ελπίζω) να φταίει η νέα αναβάθμιση. Είναι άκρως εκνευριστικό πάντως, διότι έχω περάσει πολλές φορές παλιότερα παρόμοιο λούκι με διάφορες συσκευές και με εκνευρίζει να ψάχνω bricks, καλώδια, καλωδιοταινία στη συσκευή κλπ για να δω τι φταίει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρομοιο; Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είναι καθαρά θέμα της νέας αναβάθμισης, οπότε όταν έρθει και στους υπόλοιπους, να έχετε το νου σας μήπως δείτε το ίδιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παρατηρώ τις 2 τελευταίες μέρες ότι κάθε φορά που βάζω το κινητό στη φόρτιση, μου βγάζει ένα pop up και λέει ότι φορτίζει πολύ αργά. Δηλαδή δίνει εκτιμώμενο χρόνο κάνα 5ωρο αντί για μια ώρα. Βγάζω το βυσμα, το βάζω ξανά και αρχίζει να φορτίζει κανονικά. Αυτό συμβαίνει τις 2 τελευταίες μέρες και ίσως (ελπίζω) να φταίει η νέα αναβάθμιση. Είναι άκρως εκνευριστικό πάντως, διότι έχω περάσει πολλές φορές παλιότερα παρόμοιο λούκι με διάφορες συσκευές και με εκνευρίζει να ψάχνω bricks, καλώδια, καλωδιοταινία στη συσκευή κλπ για να δω τι φταίει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρομοιο; Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είναι καθαρά θέμα της νέας αναβάθμισης, οπότε όταν έρθει και στους υπόλοιπους, να έχετε το νου σας μήπως δείτε το ίδιο θεμα. Εχεις δει τπτ αλλες διάφορες μετα την αναβαθμιση η ειναι απλα ενα ασφαλειας και μονο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εγώ πάλι δεν ανυπομονώ να πάρω αναβάθμιση. Όλες οι συσκευές που είχα (ανάμεσα σε άλλα, galaxy-s6, note 3 iPhone 5s) μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση κάτι στραβωνε. Εφόσον δουλεύει καλά και γρήγορα μόνο αναβαθμίσεις ασφαλείας χρειάζεται. Νέες εκδόσεις, όταν πάρω νέο κινητό κάθε δύο χρόνια. Android βγαίνουν δέκα εκδοσεις το χρόνο (που λέει ο λόγος) Δεν είναι ότι κάνουν και κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορείς για 1-2 χρόνια να μείνεις με την έκδοση που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αλλες 5 χώρες πηραν update σήμερα η ΕUR αγνοείται....... τελευταία....... καλα όπως πέρυσι με s7 edge καλο Μάρτη παιδιά για Oreo σε EUR Πρέπει να αλλαξει τροπάριο η Samsung κ να ειναι ενα για όλους Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αλλες 5 χώρες πηραν update σήμερα η ΕUR αγνοείται....... τελευταία....... καλα όπως πέρυσι με s7 edge καλο Μάρτη παιδιά για Oreo σε EUR Πρέπει να αλλαξει τροπάριο η Samsung κ να ειναι ενα για όλους Τα χουμε πει, πρώτα στον πλανήτη Κρόνο και μετά εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εχεις δει τπτ αλλες διάφορες μετα την αναβαθμιση η ειναι απλα ενα ασφαλειας και μονο?!Δεν παρατήρησα τίποτα. Τα patch του Οκτωβρίου έχει και φαντάζομαι μικροπράγματα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εντάξει για αναβαθμίσεις σε eur είναι πάντα πολύ γρήγοροι στις πρώτες μέρες μετά από δεύτερο Update καληνύχτα..... Τώρα απλά αναμονή.. Αλλα πάντως h greece Vodafone έδωσε καιρό τώρα το Update Οκτωβρίου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Μου ήρθε κι εμένα η ενημέρωση (ζούμε μεγάλες στιγμές) και άρχισε να μου αναγνωρίζει και πάλι το δαχτυλικό!!!!! Άκυρο. 3-4 φορές το έπιασε...... Edited November 14, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μου ήρθε κι εμένα η ενημέρωση (ζούμε μεγάλες στιγμές) και άρχισε να μου αναγνωρίζει και πάλι το δαχτυλικό!!!!! Άκυρο. 3-4 φορές το έπιασε......Ποια χώρα έχεις; Αυτό με το δακτυλικο πάντως δεν το εχω ξαναδεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts