galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Εδώ ευτυχώς τίποτα το ασυνήθιστο. Όλα καλά. Περιμένοντας μια ενημέρωση λογισμικού περίπου 650 mb Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 παρέλαβα κι εγώ σήμερα S8+ μαύρο από πλαίσιο. έμεινα όμως με τη γλύκα, γιατί η οθόνη έχει καμμένα πιξελ. συγκεκριμένα εμφανίζει μια οριζόντια γραμμή, περίπου στα 3/4 αυτης στο κάτω μέρος ! ευτυχώς είναι από πλαίσιο και έχει DOA http://i883.photobucket.com/albums/ac35/mk69surfer/s8%20plus%20problem_zps0eboojog.jpg ήσουν λίγο άτυχος αλλά θα σου δώσουν άλλη συσκευή γιατί και εγώ από το πλαίσιο το πήρα το δικό μου και είναι μια χαρά το κινητό άψογο σε όλα του..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Και οσο για την μακροζωια που αναφερουν καποιοι: Οι μπατσριες μετα απο 1,5 χρονια αρχιζουν πεφτουν .Τοτε εφοσον καποιος εχει κρατησει την συσκευη παει και δινει 15-20ε και την αλλαζουν.Ειναι αναλωσιμο προιον.Αλλωστε εαν δεν την αλλαξει το μονο που κανει ειναι να επιβαρυνει την πλακετα με λαθος ρευμα μια και αρχιζει να τα παιζει. Eγω το ανεφερα με το θεμα της μακροζωΐας. Τα 1,5 χρονια που λες ειναι ονειρικο. Μακαρι να ΑΡΧΙΖΑΝ να πεφτουν εκει οπως αναφερεις. Η αληθεια ειναι ομως οτι αν χρησιμοποιεις το fast charge η μπαταρια στο 6μηνο αρχιζει και δειχνει σημαδια φθορας. Το οτι υπαρχουν καποιοι που δεν το βλεπουν ειναι ειτε επειδη δεν ετυχε ποτε να εχουν μια συσκευη με φρεσκια μπαταρια παραλληλα με μια εξαμηνου για αμεση συγκριση (και εννοειται και οι δυο συσκευες στημενες μετα απο factory reset) ειτε επειδη καποια μελη του φορουμ στο εξαμηνο πανω εχουν αλλαξει συσκευη (δεν αναφερομαι σε εσενα s_wind). Αλλα ρε παιδες δεν καταλαβαινω... Τι σας ενοχλει να εχετε το πιο ασφαλες και γρηγορο συστημα ταχειας φορτισης? Προφανως το οτι οι αλλοι εχουν qc3 και πανε για qc4 ενω η samsung επιμενει στο 2ετιας qc2 ειναι μειονεκτημα, πως να το κανουμε? Και ολα γινονται γιατι ενω ο 835 το υποστηριζει η samsung ΔΕΝ το βαζει για λογους ισοτητας με τον exynos. Ε ας κοψουν το λαιμο τους να φτιαξουν κατι αντιστοιχο! Το εκανε η one plus και δεν μπορει η samsung? Μπορει τους περισσοτερους να μην τους ενδιαφερει το συγκεκριμενο feature γιατι οπως ειπα στο 6μηνο πανω θα εχουν παει στο note 8 αλλα καποιους που κραταμε τη συσκευη ανω του χρονου μας ενδιαφερει! Στην αρχή ήταν το άβολο μέγεθος,μετα η λάθος θέση του δακτυλικού κάναμε ένα σύντομο πέρασμα στην τιμή και τώρα έχουμε την μπαταρία.. .. έχετε ξεχασει την μουγγη Bixby, και το (θέλω να μοιάσω σε pc) Dex... Αλλαγή Ρεπερτορίου asap να μην βαρεθούμε ..... :p Η bixby αν δεν θες δεν την χρησιμοποιεις. Το ιδιο και το dex. Η μπαταρια ομως σε επηρεαζει αμεσα. Ο αισθητηρας παλι σε επηρεαζει αμεσα γιατι ειναι ο πιο γρηγορος και αξιοπιστος τροπος ξεκλειδωματος. Και ναι ειναι αβολη η θεση του. Σε βολευει? Ενταξει. Αλλα ανηκεις στο 1%. Θα χρησιμοποιησεις το iris scanner αντι αυτου? Παλι ενταξει. Αλλα εγω βαριεμαι να πρεπει να στοχευω τα ματια μου καθε φορα που ανοιγω την συσκευη. Η τιμη οκ. Εχεις? το παιρνεις! Δεν εχεις ? Δεν το παιρνεις! Η ουσια ειναι ομως οτι δεν παυει να ειναι ενα ακριβο τηλεφωνο που θα μπορουσε λογω της τιμης του να μην εχει αυτα τα 2-3 μειον. (θεση αισθητηρα, κοκκινες οθονες) Σε μενα παλι το αφησα το βραδυ με 36% μπαταρια και μετα απο 8 ωρες ηταν στο 35%!αν αυτο δεν ειναι καλος χρονος αναμονης?το ανεφερα και με την πρωτη φορτιση.το δικο κου στην αναμονη δεν καταναλωνη σχεδον καθολου μπαταρια.μια εβδομαδα το εχω και γω το κινητο και ειμαι στην δευτερη φορτιση Μακαρι φιλε. Αλλα προφανως ακομα οσοι το εχετε ειστε λιγοι για να βγαλουμε οι υπολοιποι ασφαλες συμπερασμα. Να αλλα να φροντισεις να ενημερωνεσαι σωστα μια και λες οτι εισαι νεα:rolleyes:.Προφανος ο Βαγγελης δεν μπηκε στον κοπο να απαντησει εκει που λες η ισως να μη το ειδε γιατι ξερει ο ανθρωπος οτι οταν παιρνει ενας μια συσκευη εχει δικαιωμα απο το νομο της εγγυησης μεσα σε 10-15 μερες να την επιστρεψει.Ετσι ενας χρηστης οταν ανοιγει για πρωτη φορα το κινητο του απο το κουτι και συναντα κατι πχ.ενα χαλασμενο φορτιστη , ενα προβλημα στο software/hardware η μια οθονη μπλου ηλεκτικ με ανταυγειες :pτο στελνει αμεσα για αντικατασταση.Αρα ... Αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει 100%. Απο skroutz αν αγορασεις κατι ακομα και αν το καταστημα εχει DOA θα πρεπει για να στο αντικαταστησουν να ελεγχθει πρωτα απο το επισημο σερβις και να εχει προβλημα που να καθιστα τη συσκευη ΜΗ λειτουργικη ή πολυ ακριβη στην επισκευη της. Αν πας με ροζ οθονη το πιθανοτερο ειναι να στο επισκευασουν απλα αλλαζοντας οθονη. Τωρα οσον αφορα τις μεγαλες αλυσιδες και το DOA, απο προσωπικη εμπειρια ειναι πανω κατω τα ιδια. Ειχα επιστρεψει εντος DOA ενα s4 επειδη ειχε ανομοιομορφιες στην αποδοση χρωματος η οθονη (πανω ηταν πιο θερμα, κατω πιο ψυχρα). Το στειλανε στο σερβις και μου ειπαν οτι δεν γινεται αντικατασταση γι αυτο το προβλημα αλλα αλλαγη οθονης. Μετα απο φασαριες και ενω ηταν ανυποχωρητοι δεχτηκα τελικα την επισκευη γιατι ειχα μεινει χωρις τηλεφωνο και ακρη δεν εβγαζα. Οποτε δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να παιρνεις την συσκευη που μολις αγορασες και να τρεχεις πισω στο καταστημα. Τωρα αυτο συνεβη εποχες s4. Αν στο ενδιαμεσο αλλαξε κατι ή κανω λαθος, διορθωστε με για να ξερω κ εγω μεχρι που μπορω να το τραβηξω σε περιπτωση ελαττωματικης συσκευης. Ή περιμενω να δω τον φιλο απο επανω οταν το επιστρεψει τι θα του πουν.(αν και το συγκεκριμενο ειναι πολυ εντονο προβλημα κ οχι απλα μια ροζ οθονη) Τελος, relax λιγο ρε παιδια. Η συσκευη εχει αυτα τα μειονεκτηματα που εχει. Το οτι καποιοι τα αναφερουμε δεν μας κανει αυτοματως haters που ηρθαμε να κραξουμε. Ναι ξερω, η συσκευη ηρθε απ το μελλον, ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και μπλα μπλα μπλα. ΣΥΜΦΩΝΩ, αλλα εχει μειονεκτηματα ρε αδερφε πως να το κανουμε? Και δεν ειναι κατι υποκειμενικο αλλα κατι αντικειμενικο (κακο calibration σε καποιες οθονες, αβολη θεση αισθητηρα κλπ) Εκτος αν εσεις που εξακολουθειτε να μην τα βλεπετε εχετε μετοχες στην εταιρια οποτε παω πασο! :p Edited April 20, 2017 by karn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μπαίνω μεσαία στο Media markt εδώ στη Γερμανία με χαρά να το αγοράσω. Ρωτάω αν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και με λέει ο πωλητής 28 του μήνα... Υπομονή Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 ήσουν λίγο άτυχος αλλά θα σου δώσουν άλλη συσκευή γιατί και εγώ από το πλαίσιο το πήρα το δικό μου και είναι μια χαρά το κινητό άψογο σε όλα του..... Ναι, αλλά το θέμα είναι πότε θα του τη δώσουν. Εχουν διαθεσιμότητα ή θα περιμένει 28/4; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ό σαρωτής ίριδας είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει απόλυτα με την μεγάλη βλακεία τής σαμμυ να βάλει το αποτύπωμα πίσω και δίπλα στην κάμερα. Αστραπιαιο λοιπόν άνοιγμα της συσκευής από την ίριδα. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα όχι και τόσο γρήγορο και βολικό ( είχα το note 7 και δεν ήταν τόσο ακαριαίο και ακριβείς) παρόλα αυτά θα το αγαπήσετε αμέσως Στα άλλα τώρα το μόνο που θέλω να δω είναι η μπαταρία του μιας και σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες παίζει μπάλα μόνο τού το εργαλείο. Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τελικα ειναι επιβεβαιωμενο οτι μπορεις να εχεις και τους δυο τροπους κλειδωματος μαζι και να χρησιμοποιεις καθε φορα οποιον σε βολευει? Εννοω iris scanner και fingerprint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ό σαρωτής ίριδας είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει απόλυτα με την μεγάλη βλακεία τής σαμμυ να βάλει το αποτύπωμα πίσω και δίπλα στην κάμερα. Αστραπιαιο λοιπόν άνοιγμα της συσκευής από την ίριδα. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα όχι και τόσο γρήγορο και βολικό ( είχα το note 7 και δεν ήταν τόσο ακαριαίο και ακριβείς) παρόλα αυτά θα το αγαπήσετε αμέσως Στα άλλα τώρα το μόνο που θέλω να δω είναι η μπαταρία του μιας και σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες παίζει μπάλα μόνο τού το εργαλείο. Nikos S7 edge έχω το s8+ 3 μέρες και πρώην κάτοχος του s7 edge ι μπαταρία του είναι στα ίδια επίπεδα με το s7 edge τα πάει εξαιρετικά καλά για τι οθοναρα που έχει και την μπαταρία που σχετικά νομίζουν μερικοί ότι δεν θα βγάζει μέρα είναι βράχος το κινητό και πάει σφαίρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 παιδες, μπορει καποιος να μου πει το μηκος και το πλατος της οθονης? θελω να ξερω ποσα εκατοστα ειναι ακριβως μιας και δεν βρισκω πληροφοριες στα σχετικα sites. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) παιδες, μπορει καποιος να μου πει το μηκος και το πλατος της οθονης? θελω να ξερω ποσα εκατοστα ειναι ακριβως μιας και δεν βρισκω πληροφοριες στα σχετικα sites. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=8523&idPhone3=7945 S8 Plus: 159.5 x 73.4 x 8.1 mm (6.28 x 2.89 x 0.32 in) S8: 148.9 x 68.1 x 8 mm (5.86 x 2.68 x 0.31 in) S7 Edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm (5.94 x 2.86 x 0.30 in) http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/specs/ Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=8523&idPhone3=7945 S8 Plus: 159.5 x 73.4 x 8.1 mm (6.28 x 2.89 x 0.32 in) S8: 148.9 x 68.1 x 8 mm (5.86 x 2.68 x 0.31 in) S7 Edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm (5.94 x 2.86 x 0.30 in) http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/specs/ Sent from my iPad using Tapatalk Αλεξ, σε ευχαριστω αλλα ζητησα τις διαστασεις της οθονης μονο, μηκος και πλατος οθονης, οχι συσκευης. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 έχω το s8+ 3 μέρες και πρώην κάτοχος του s7 edge ι μπαταρία του είναι στα ίδια επίπεδα με το s7 edge τα πάει εξαιρετικά καλά για τι οθοναρα που έχει και την μπαταρία που σχετικά νομίζουν μερικοί ότι δεν θα βγάζει μέρα είναι βράχος το κινητό και πάει σφαίρα.... Με τι φωτεινότητα έπαιζες το παλιό κινητό και τώρα με το νέο? Sent from my SM-T810 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το δουλεύω κ εγώ εδώ κ λίγο καιρό. Η μπαταρία του είναι σίγουρα καλύτερη από το s7 edge που έχω. Το s7 βέβαια δουλεύει από τον περασμένο Ιούνιο, έχει φάει κ καλό αριθμό γρήγορων φορτίσεων. Οι γρήγορες φορτίσεις τις διαλύουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες τελικά. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν ξερω κ δε μπορώ να καταλάβω αν το s8+ δίπλα από ένα επίσης καινούριο s7 edge, έχει ίδια, χειρότερη η καλύτερη μπαταρία. Από το δουλεμένο s7 edge που έχω όμως, το s8+ έχει καλύτερη. Πέφτει πιο αργά και είναι εμφανές. Sent from my SM-G955F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μόλις παρέλαβε ένας φίλος και κάναμε το πρώτο boot απίστευτα όμορφο κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το δουλεύω κ εγώ εδώ κ λίγο καιρό. Η μπαταρία του είναι σίγουρα καλύτερη από το s7 edge που έχω. Το s7 βέβαια δουλεύει από τον περασμένο Ιούνιο, έχει φάει κ καλό αριθμό γρήγορων φορτίσεων. Οι γρήγορες φορτίσεις τις διαλύουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες τελικά. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν ξερω κ δε μπορώ να καταλάβω αν το s8+ δίπλα από ένα επίσης καινούριο s7 edge, έχει ίδια, χειρότερη η καλύτερη μπαταρία. Από το δουλεμένο s7 edge που έχω όμως, το s8+ έχει καλύτερη. Πέφτει πιο αργά και είναι εμφανές. Sent from my SM-G955F Στην χειρότερη η μπαταρία είναι ίδια με του s7 edge παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερη αλλά θα ξέρω με σιγουριά σε δύο τρεις μέρες. Πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ό σαρωτής ίριδας είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει απόλυτα με την μεγάλη βλακεία τής σαμμυ να βάλει το αποτύπωμα πίσω και δίπλα στην κάμερα. Αστραπιαιο λοιπόν άνοιγμα της συσκευής από την ίριδα. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα όχι και τόσο γρήγορο και βολικό ( είχα το note 7 και δεν ήταν τόσο ακαριαίο και ακριβείς) παρόλα αυτά θα το αγαπήσετε αμέσως Στα άλλα τώρα το μόνο που θέλω να δω είναι η μπαταρία του μιας και σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες παίζει μπάλα μόνο τού το εργαλείο. Nikos S7 edge Μου ζητάει να κάνω swype στην οθόνη πρώτα για να χρησιμοποιήσω iris. Έχει ρύθμιση να βγάζει κατευθείαν iris recognition χωρίς να κάνεις swype? Sent from my SM-G955F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Νομίζω ότι το ζητάει την πρώτη φορά αυτό. Βασικά δεν θυμάμαι και καλά να σου πω την αλήθεια. Την ενημέρωση του λογισμικού περίπου 650 mb την έκανες? Εμένα μετά την αναβάθμιση αυτή μου δούλεψε σωστά. Nikos from S8 Plus Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αν βαλεις να λειτουργει το home button,τοτε το πατας και αμεσως λειτουργει αυτοματα το iris και ξεκλειδωνει Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Στην χειρότερη η μπαταρία είναι ίδια με του s7 edge παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερη αλλά θα ξέρω με σιγουριά σε δύο τρεις μέρες. Πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβός το ίδιο συμπέρασμα έχω και εγώ σαν πρώην κάτοχος s7 edge και τώρα με το s8+ ότι είναι στα ίδια επίπεδα ίσος και σε καλύτερα το τελευταίο s7 edge ήταν μια εβδομάδας καινούργιο με λόγια και μετά πήρα το s8+... 6 ώρες με το s7 edge έβγαζα και με το s8+ 6:30 με ακριβός την ίδια χρήση και με τα δύο άρα μην κοιτάτε τα διάφορα που λένε περί παλαιότητας μπαταρίας στο s7 edge για τα έχω και τα δύο καινούρια... τα λέει σωστά ο φίλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αν βαλεις να λειτουργει το home button,τοτε το πατας και αμεσως λειτουργει αυτοματα το iris και ξεκλειδωνει Ακριβώς. Αυτό έκανα και εγώ. Nikos from S8 Plus Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Γιατί ρε παιδιά τα γράφετε αυτά; Αφού είναι τραγική η αυτονομία του s8 plus Ρε γελάνε και τα τσιμέντα με τις ομορφιές κάποιων εδώ μέσα, όταν γράφαμε πριν καν κυκλοφορήσει το κινητο ότι οι κορεατες θα δώσουν μινιμουμ ίδια αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Σε σχέση με το s7 edge τι καλύτερο βλέπετε παιδιά εσείς που τα ειχατε έχετε και τα 2 ? Δεν μιλάω μόνο μπαταρία αλλά γενικά.σε ποιους τομείς αναβαθμίστηκε η συσκευη? Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Αν βαλεις να λειτουργει το home button,τοτε το πατας και αμεσως λειτουργει αυτοματα το iris και ξεκλειδωνει Νομίζω ότι το ζητάει την πρώτη φορά αυτό. Βασικά δεν θυμάμαι και καλά να σου πω την αλήθεια. Την ενημέρωση του λογισμικού περίπου 650 mb την έκανες? Εμένα μετά την αναβάθμιση αυτή μου δούλεψε σωστά. Nikos from S8 Plus Το κεντρικό λειτουργεί. Με face recognition δουλεύει κανονικά, το iris θέλει swype στην οθόνη όμως. Τι μου διαφεύγει? https://s17.postimg.org/ine4ig3of/Screenshot_20170420-210925.png Αυτό είναι το τελευταίο update που έχω. Sent from my SM-G955F Edit. Άκυρο, το βρήκα. Υπάρχει ρύθμιση μέσα στις επιλογές του iris τελικά. Το ανεβάζω σε περίπτωση που το χρειαστεί κ κάνας άλλος. https://s17.postimg.org/k1xjxxjpr/Screenshot_20170420-212359.jpg Edited April 20, 2017 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τελικα ειναι επιβεβαιωμενο οτι μπορεις να εχεις και τους δυο τροπους κλειδωματος μαζι και να χρησιμοποιεις καθε φορα οποιον σε βολευει? Εννοω iris scanner και fingerprint. Επιβεβαιωμενο.... Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα την ιριδα και την αναγνωριση προσωπου. Ενα απο τα δυο μαζι με οποιοδηποτε αλλο θες. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μόλις παρέλαβε ένας φίλος και κάναμε το πρώτο boot απίστευτα όμορφο κινητό :) Τι γίνεται;; τα πιο πολλά unboxing σε μαύρο χρώμα;; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts