andreas443 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην sd αλλα διαπίστωσα ότι μεταφέρει μονο την cashe και όχι όλη την εφαρμογή υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει όλη η εφαρμογή?? συν ότι κάποιες εφαρμογές που μετέφερα χάθηκαν τα widget μετά και δεν τα έφερνε στην λίστα για να τα ξαναβάλω στην οθόνες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 1) με ποιο app τις μετεφερες; με το appmgr τις μεταφερω εγω και μεταφερει τα παντα 2) ισχυει αυτο με τα widgets, το appmgr μου βγαζει προειδοποιηση οτι αν μεταφερω καποιες εφαρμογες θα χασω τα widgets, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν/δεν τα χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 1) με ποιο app τις μετεφερες; με το appmgr τις μεταφερω εγω και μεταφερει τα παντα 2) ισχυει αυτο με τα widgets, το appmgr μου βγαζει προειδοποιηση οτι αν μεταφερω καποιες εφαρμογες θα χασω τα widgets, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν/δεν τα χρησιμοποιω Καλησπέρα τα μεταφέρω χωρίς εφαρμογή από της ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και ψάχνω να βρω μία μία εφαρμογή ποια εφαρμογή έχει την δυνατότητα για μεταφορά έχω το s7 edge και σήμερα αγόρασα micro SD να δοκιμάσω και εγώ την εφαρμογή appmgr? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μην μεταφέρεις τίποτα. Άσε το τηλέφωνο να αποφασίσει που θέλει να τις έχει , διότι θα αρχίσουν τα προβλήματα και θα ψάχνεσαι. Κάτι ξέρει η apple , τα nexus , τα oneplus και άλλα "σοβαρά" κινητά που δεν έχουν θέση sd ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 ναι, προσωπικα (σ)την προτεινω προσωπικα δεν εχω χωρο ουτως ή αλλως στο moto e μου, οποτε αναγκαστικα μ αυτο και δουλευει/δουλευουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα τα μεταφέρω χωρίς εφαρμογή από της ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και ψάχνω να βρω μία μία εφαρμογή ποια εφαρμογή έχει την δυνατότητα για μεταφορά έχω το s7 edge και σήμερα αγόρασα micro SD να δοκιμάσω και εγώ την εφαρμογή appmgr? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά επιλέγω τα πάντα να υπάρχουν στη συσκευή. 32gb είναι υπεραρκετά. Απλά μια στο τόσο να μεταφέρεις φωτογραφίες και βίντεο στην κάρτα για να έχεις πάντα ελεύθερο χώρο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μην μεταφέρεις τίποτα. Άσε το τηλέφωνο να αποφασίσει που θέλει να τις έχει , διότι θα αρχίσουν τα προβλήματα και θα ψάχνεσαι. Κάτι ξέρει η apple , τα nexus , τα oneplus και άλλα "σοβαρά" κινητά που δεν έχουν θέση sd ;) Μην λέμε ότι να ναι. Η ύπαρξη της υποδοχής για SD είναι πλεονέκτημα όπως και το κάνουμε. Εννοείται όμως όχι για εγκατάσταση εφαρμογών. Οι εφαρμογές αυστηρά στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Προσωπικά επιλέγω τα πάντα να υπάρχουν στη συσκευή. 32gb είναι υπεραρκετά. Απλά μια στο τόσο να μεταφέρεις φωτογραφίες και βίντεο στην κάρτα για να έχεις πάντα ελεύθερο χώρο Μην λέμε ότι να ναι. Η ύπαρξη της υποδοχής για SD είναι πλεονέκτημα όπως και το κάνουμε. Εννοείται όμως όχι για εγκατάσταση εφαρμογών. Οι εφαρμογές αυστηρά στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Αγόρασα σήμερα μια micro sd τις samsung 32GB Pro Plus από θέμα ταχύτητας είναι ότι καλύτερο 90mb εγγραφη και 95 διάβασμα έβαλα την εφαμογή πάντως και μετέφερα όσες μου έλεγε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα τις επόμενες μέρες θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αγόρασα σήμερα μια micro sd τις samsung 32GB Pro Plus από θέμα ταχύτητας είναι ότι καλύτερο 90mb εγγραφη και 95 διάβασμα έβαλα την εφαμογή πάντως και μετέφερα όσες μου έλεγε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα τις επόμενες μέρες θα δείξει Υπάρχει κάποιος λόγος που το έκανες αυτό; Ο εσωτερικός χώρος της συσκευής σου δεν επαρκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μην λέμε ότι να ναι. Η ύπαρξη της υποδοχής για SD είναι πλεονέκτημα όπως και το κάνουμε. Εννοείται όμως όχι για εγκατάσταση εφαρμογών. Οι εφαρμογές αυστηρά στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Ποτέ δε λέω ότι να 'ναι. Είμαι αρκετά μεγάλο παιδί και με πολλά χρόνια εμπειρίας με smartphone όλων των εταιρειών για να μπορώ να έχω την άποψή μου και να την υποστηρίζω. Νομίζω ότι μπορώ ε?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ποτέ δε λέω ότι να 'ναι. Είμαι αρκετά μεγάλο παιδί και με πολλά χρόνια εμπειρίας με smartphone όλων των εταιρειών για να μπορώ να έχω την άποψή μου και να την υποστηρίζω. Νομίζω ότι μπορώ ε?;) Έχεις το δικαίωμα να λες την άποψη σου, αλλά να λες και ένα επιχείρημα που να στέκει για να μπορέσει να σταθεί αυτή η άποψη ως σωστή. Επαναλαμβάνω λοιπόν τι μειονέκτημα μπορεί να έχει μία κάρτα μνήμης όταν δεν χρησιμοποιείται για εγκατάσταση εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που το έκανες αυτό; Ο εσωτερικός χώρος της συσκευής σου δεν επαρκεί; Έχω την μιση μνήμη γεμάτη ιδιαίτερος λόγος δεν υπάρχει αλλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην είναι σωστό να βάλω εφαρμογές στην sd αφού σαν επιλογή υπάχει και από το ίδιο το λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Έχεις το δικαίωμα να λες την άποψη σου, αλλά να λες και ένα επιχείρημα που να στέκει για να μπορέσει να σταθεί αυτή η άποψη ως σωστή. Επαναλαμβάνω λοιπόν τι μειονέκτημα μπορεί να έχει μία κάρτα μνήμης όταν δεν χρησιμοποιείται για εγκατάσταση εφαρμογών; Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τι μειονέκτημα έχει απλά από την ενασχόλησή μου έχω διαπιστώσει ότι τα κινητά που δεν έχουν υποδοχή σε εμένα ήταν τα καλύτερα από εμπειρία χρήσης. Στο ποστ μου που παρέθεσες λέω στο μέλος να μη μεταφέρει τίποτα διότι ήθελε να μεταφέρει εφαρμογές , δεν είπε για μεταφορά φώτο κ.λ.π αρχείων Το ξαναλέω... Στα iphone γιατί δεν βάζουν κάρτα μνήμης? Στα nexus? E λοιπόν εμένα κάτι μου λέει αυτό , αν εσένα δεν σου λέει κάτι είναι απολύτως σεβαστό από μένα. Αυτά είχα να πω επί του θέματος και δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τι μειονέκτημα έχει απλά από την ενασχόλησή μου έχω διαπιστώσει ότι τα κινητά που δεν έχουν υποδοχή σε εμένα ήταν τα καλύτερα από εμπειρία χρήσης. Στο ποστ μου που παρέθεσες λέω στο μέλος να μη μεταφέρει τίποτα διότι ήθελε να μεταφέρει εφαρμογές , δεν είπε για μεταφορά φώτο κ.λ.π αρχείων Το ξαναλέω... Στα iphone γιατί δεν βάζουν κάρτα μνήμης? Στα nexus? E λοιπόν εμένα κάτι μου λέει αυτό , αν εσένα δεν σου λέει κάτι είναι απολύτως σεβαστό από μένα. Αυτά είχα να πω επί του θέματος και δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. :) Για τις εφαρμογές συμφωνούμε και αυτό του πρότεινα κι εγώ. Στο post σου έλεγες ότι όλες οι σοβαρές εταιρείες δεν βάζουν κάρτα μνήμης στα κινητά τους. Η Samsung ας πούμε δεν είναι σοβαρή εταιρεία; Η HUAWEI της πλάκας και αυτή; Είδες που λες ότι να ναι χωρίς να το τεκμηριώνεις; Εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να βρεις μειονέκτημα. Το ότι μπορεί κάποιες εταιρείες να έχουν κάνει αυτή την επιλογή και να μην βάζουν υποδοχή SD δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Από τη στιγμή που δεν επιβαρύνει το τηλέφωνο είναι καλό να υπάρχει. Κι εγώ έχω επιλέξει κινητό χωρίς υποδοχή SD όπως βλέπεις, αλλά δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτή την απουσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ποτέ δε λέω ότι να 'ναι. Είμαι αρκετά μεγάλο παιδί και με πολλά χρόνια εμπειρίας με smartphone όλων των εταιρειών για να μπορώ να έχω την άποψή μου και να την υποστηρίζω. Νομίζω ότι μπορώ ε?;) Νομίζω πως ο παίχτης7 δεν το διατύπωσε σωστά. Σαφώς και η εσωτερική μνήμη είναι καλύτερη αλλά όταν αυτή ακριβοπληρώνεται τότε η SD είναι σωτηρία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Νομίζω πως ο παίχτης7 δεν το διατύπωσε σωστά. Σαφώς και η εσωτερική μνήμη είναι καλύτερη αλλά όταν αυτή ακριβοπληρώνεται τότε η SD είναι σωτηρία. Για μουσική, φωτογραφίες και βίντεο, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μία γρήγορη κάρτα μνήμης από την εσωτερική μνήμη. Εννοείται ότι αυτό δεν ισχύει για τις εφαρμογές, οπότε απαντάω και στον φίλο που θέλει να τις μεταφέρει εκεί επειδή του δίνει αυτό το δικαίωμα το λειτουργικό σύστημα. Εγώ προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο ποτέ δεν θα τα έβαζα σε κάρτες μνήμης βέβαια για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας του κινητού. Την κάρτα μνήμης την θέλω καθαρά για μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Κι εγώ έχω επιλέξει κινητό χωρίς υποδοχή SD όπως βλέπεις, αλλά δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτή την απουσία Αν προσπαθούσες όμως να τη δικαιολογήσεις δε νομίζω να κατέληγες ότι στο ότι δεν έχουν χώρο και γι΄αυτό δεν βάζουν? Ότι είναι θέμα κόστους δηλαδή? Τέλος πάντων , εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγαλει και προτιμώ κινητά που δεν έχουν κάρτα μνήμης. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε :) Εγώ προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο ποτέ δεν θα τα έβαζα σε κάρτες μνήμης βέβαια για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας του κινητού. Την κάρτα μνήμης την θέλω καθαρά για μουσική Εμένα δηλαδή που δεν με ενδιαφερει η μουσική στο κινητό? Συμφωνούμε διαφωνώντας δηλαδή :lol: Edited December 27, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Αν προσπαθούσες όμως να τη δικαιολογήσεις δε νομίζω να κατέληγες ότι στο ότι δεν έχουν χώρο και γι΄αυτό δεν βάζουν? Ότι είναι θέμα κόστους δηλαδή? Τέλος πάντων , εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγαλει και προτιμώ κινητά που δεν έχουν κάρτα μνήμης. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε :) Εμένα δηλαδή που δεν με ενδιαφερει η μουσική στο κινητό? Συμφωνούμε διαφωνώντας δηλαδή :lol: Δεν συμφωνούμε καθόλου φίλε μου. Λες ότι προτιμάς κινητά που δεν έχουν κάρτα μνήμης χωρίς να αναφέρεις τον λόγο. Δηλαδή προτιμάς κινητά που έχουν κάποια έλλειψη έστω και αν για εσένα δεν είναι έλλειψη. Γιατί όμως να προτιμήσεις ένα τέτοιο κινητό από ένα άλλο; Απλά μην βάλεις κάρτα μνήμης και άσε άδεια την υποδοχή. Είδες που με επιβεβαιώνεις στο ότι λες ότι να 'ναι; Σε ότι αφορά την μουσική, πλέον μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό για να ακούς μουσική παντού, στο αμάξι, σε Bluetooth ηχεία ακόμα και μέσω chromecast σε τηλεόραση ή ηχείο. Edited December 27, 2016 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν συμφωνούμε καθόλου φίλε μου. Λες ότι προτιμάς κινητά που δεν έχουν κάρτα μνήμης χωρίς να αναφέρεις τον λόγο. Δηλαδή προτιμάς κινητά που έχουν κάποια έλλειψη έστω και αν για εσένα δεν είναι έλλειψη. Γιατί όμως να προτιμήσεις ένα τέτοιο κινητό από ένα άλλο; Απλά μην βάλεις κάρτα μνήμης και άσε άδεια την υποδοχή. Είδες που με επιβεβαιώνεις στο ότι λες ότι να 'ναι; Σε ότι αφορά την μουσική, πλέον μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό για να ακούς μουσική παντού, στο αμάξι, σε Bluetooth ηχεία ακόμα και μέσω chromecast σε τηλεόραση ή ηχείο. Aυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας , δεν το θεωρώ έλλειψη. Οκ τότε , διαφωνούμε και λέω ότι να 'ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Aυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας , δεν το θεωρώ έλλειψη. Οκ τότε , διαφωνούμε και λέω ότι να 'ναι :) Δεν το θεωρείς έλλειψη, αλλά λες ότι προτιμάς τα κινητά που δεν έχουν υποδοχή. Αυτό λοιπόν δεν δικαιολογείς. Εσύ θεωρείς μειονέκτημα την ύπαρξη υποδοχής. Άλλο να σου είναι αδιάφορη η ύπαρξη υποδοχής και άλλο να λες ότι δεν τα προτιμάς εξαιτίας της υποδοχής. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν το θεωρείς έλλειψη, αλλά λες ότι προτιμάς τα κινητά που δεν έχουν υποδοχή. Αυτό λοιπόν δεν δικαιολογείς. Εσύ θεωρείς μειονέκτημα την ύπαρξη υποδοχής. Άλλο να σου είναι αδιάφορη η ύπαρξη υποδοχής και άλλο να λες ότι δεν τα προτιμάς εξαιτίας της υποδοχής. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω φίλε μου απλά όπως ξαναείπα όσα είχα χωρίς δούλεψαν πολύ καλύτερα. Και από τις τρείς πλατφόρμες (iphone 4 , LG G2 , Lumia 1020) Πες μου τώρα εσύ... Το nexus που έχεις γιατί δεν του έχουν βάλει κάρτα μνήμης? Ποιός θεωρείς οτι είναι ο λόγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω φίλε μου απλά όπως ξαναείπα όσα είχα χωρίς δούλεψαν πολύ καλύτερα. Και από τις τρείς πλατφόρμες (iphone 4 , LG G2 , Lumia 1020) Πες μου τώρα εσύ... Το nexus που έχεις γιατί δεν του έχουν βάλει κάρτα μνήμης? Ποιός θεωρείς οτι είναι ο λόγος? Ρώτα τη google γιατί δεν του βάζει. Για εμένα είναι λάθος της. Δεν έχει σχέση η ύπαρξη υποδοχής πάντως με το πως δούλεψαν τα κινητά που είχες. Αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις κάτι μην το υποστηρίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Μπαίνεις στο folder που έχεις το adb και πατάς shift + δεξί κλίκ. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγεις "Άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ" και θα σου ανοίξει το command window. Τρέξε αρχικά την εντολή devices για να δείς αν βλέπει τη συσκευή σου. Θα το δοκιμασω, βέβαια την συσκευη οταν ειναι ανοιχτη την βλέπει το laptop και οταν ειναι κλειστή μoνο σαν android το μόνο κακο είναι που δεν μπορω να δωσω εντολη για να περασσω την recovery..Αν την βλέπει με την εντολη που μου ειπες μετα τι βήματα πρεπει να ακολουθησω ωστε να περασω την recovery μηπως γνωριζεις? Edited December 28, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις κάτι μην το υποστηρίζεις To υποστηρίζω και θα το υποστηρίζω. Τέλος με τις υποδείξεις Εσύ με το... Ρώτα τη google γιατί δεν του βάζει. είναι λογικό επιχείρημα αυτό? Λοιπόν... Δεν πρόκειται να σε πείσω , δεν πρόκειται να με πείσεις. Το σταματώ εδώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Το ότι κάποιες συσκευές δεν έχουν εξωτερική κάρτα δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι δε χρειάζεται να έχουν ή ότι είναι καλύτερη η εσωτερική από την εξωτερική μνήμη. Μπορεί κάλλιστα να είναι θέμα μάρκετινγκ και τάσεων που προσπαθούν να προωθήσουν οι συγκεκριμένες εταιρείες. Είναι για παράδειγμα ένας σημαντικός λόγος για να πάρει ο καταναλωτής το πιο ακριβό μοντέλο με την περισσότερη μνήμη, αφού δεν έχει καμία πλέον επιλογή να προσθέσει μνήμη μέσω κάποιας εξωτερικής κάρτας. Ο εσωτερικός χώρος μιας συσκευής μοιράζεται σε χώρο που χρησιμοποιείται για τις εφαρμογές και σε χώρο που ειναι ελεύθερος για χρήση ως αποθηκευτικός. Όταν κάποια συσκευή έχει ας πούμε 16GB ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, αυτό σημαίνει ότι κάποιος από αυτό το χώρο είναι δεσμευμένος για τις εφαρμογές και επομένως ο χώρος για αποθήκευση δεδομένων είναι μικρότερος(γύρω στα 12GB). Τα 12G δεν είναι πολλά και εύκολα μπορούν να γεμίσουν. Όταν λοιπόν δεν έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις παραπάνω μνήμη, αναγκαστικά σκέφτεσαι εξ' αρχής ότι το μοντέλο αυτό δε σε καλύπτει όποτε θα πάρεις αυτό με την περισσότερη μνήμη και θα το αλλάξεις και πιο γρήγορα στο μέλλον αν δεις ότι και αυτό δε σε καλύπτει(αφού δεν υπάρχει και κάποιο μοντέλο με πραγματικά πολύ μεγάλη μνήμη). Άσε που με την εξωτερική μνήμη μπορείς πολύ εύκολα να μεταφέρεις τα δεδομένα σου σε νέα ή άλλη συσκευή, απλά βάζεις την κάρτα. Η εξωτερική μνήμη προσθέτει ευελιξία που βλάπτει όμως τις πωλήσεις συσκευών. Έτσι λοιπόν αφενός μέσω των νέων εκδόσεων του λειτουργικού που βάζει φραγμούς στη φορητότητα της εξωτερικής μνήμης και αφετέρου της φυσικής της απουσίας από τις συσκευές μειώνει τις επιλογές του χρήστη και τον κατευθύνει προς τα εκεί που θέλει. Πριν την εμφάνιση του android και την εποχή των windows mobile smartphones ήταν εφικτή ή σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω υπολογιστή κατά τη σύνδεση της συσκευής με το καλώδιο usb. Αυτό ήταν ένα standard future σε όλες τις συσκευές τότε και γινόταν χωρίς καμιά ιδιαίτερη διαδικασία. Η google με την εμφάνιση του android αφαίρεσε αυτό το χαρακτηριστικό(σε μια εποχή που σε πολλές χώρες δεν υπήρχε καν δυνατότητα σύνδεσης δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας) και έκανε αρκετά δύσκολη τη χρήση του μέσω πλαγίων τρόπων(reverse tethering). Αυτό φυσικά δεν έγινε επειδή είναι καλύτερη η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω κινητής τηλεφωνίας(ειδικά την εποχή εκείνη η σύνδεση μέσω καλωδίου ήταν και πολύ γρηγορότερη και σταθερότερη και χωρίς περιορισμούς σε ΜΒ), αλλά γιατί αυτόν τον τρόπο ήθελε να προωθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts