perfect_elu Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ξέχνα το το Clean Master. SD Maid Pro. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum :up: Σ' ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 1) Έχεις περιορισμούς από το λειτουργικό 2) Πολλές εφαρμογές θέλουν αποκλειστικά την εσωτερική μνήμη για να δουλεψουν , οπότε και να μπορείς να τις μεταφέρεις απλά δεν δουλεύουν. Για μιά καλή εμπειρία από το smartphone τη σήμερον ημέρα χρειάζονται 16gb εσωτερικής μνήμης τουλάχιστον Δεν είναι κάτι εξωφρενικό ούτε και ακριβό εν έτη 2017. Αυτή είναι η γνώμη μου :) αρα δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που να περναει τις εφαρμογες στην sd και να ελευθερωσω χωρο ; . Επισης καπου διαβασα για root αυτο με βοηθαει να αποκτησω περισσοτερο εσωτερικο χωρο; ή οχι ; το φοβαμαι να το κανω να πω την αληθεια. σε ευχαριστω παρα πολυ παντως για την αμεση απαντηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αν το φοβάσαι (root) μην το κάνεις. Μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις χώρο σβήνοντας εφαρμογές συστήματος που δεν χρειάζεσαι. Πρέπει να ξέρεις όμως τι κάνεις διότι μπορείς έυκολα να το τουβλιάσεις Οπότε επιμένω στην πρώτη παράγραφο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris77 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Και γω το ιδιο προβλημα εχω παιδια και εχω το lg v10 πως βγαινει αυτο το προβλημα που εχω...πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων???μου ειπανε οτι αν κανω αυτο παθαινει bootloop ειναι αληθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Και γω το ιδιο προβλημα εχω παιδια και εχω το lg v10 πως βγαινει αυτο το προβλημα που εχω...πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων???μου ειπανε οτι αν κανω αυτο παθαινει bootloop ειναι αληθεια??? Όχι καμία σχέση. Όσα περιστατικά bootloop έχουν παρατηρηθεί, έχουν γίνει κατά την προσπάθεια σύνδεσης του τηλεφώνου σε άγνωστο δίκτυο Wi-Fi με κωδικό. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Γεια σας,το κινητο μου με android 5.0 εχει εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο 8gb ,ομως για καποιον λογο στις ρυθμισεις του κινητου αυτα τα 8 gb εχουν χωριστει σε 2gb και 5gb(που δεν χρησιμοποιουνται ) . Νομιζω δηλαδη οτι η εσωτερικη μνημη εχει χωριστει σε 2 partition . Ξερει κανεις πως αυτους τους 2 χωρους τους κανω εναν γιατι κινητο με 2 gb χωρο δεν λειτουργει ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Βεβαίως και χρησιμοποιούνται. Τα 8GB RAM μιας συσκευής δεν είναι όλα ελεύθερος χώρος για δεδομένα. Ένα κομμάτι(συνήθως 2-3GB) είναι το διαμέρισμα /data που εγκαθίστανται οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect_elu Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Και γω το ιδιο προβλημα εχω παιδια και εχω το lg v10 πως βγαινει αυτο το προβλημα που εχω...πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων???μου ειπανε οτι αν κανω αυτο παθαινει bootloop ειναι αληθεια??? Αν δεν μπορείς να εντοπίσεις ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα, δεν έχεις άλλη λύση. Μετά την επαναφορά το δικό μου τρέχει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Βεβαίως και χρησιμοποιούνται. Τα 8GB RAM μιας συσκευής δεν είναι όλα ελεύθερος χώρος για δεδομένα. Ένα κομμάτι(συνήθως 2-3GB) είναι το διαμέρισμα /data που εγκαθίστανται οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις τους. Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.Τα 8gb ειναι rom ΟΧΙ ram . Το προβλημα στην ουσια ειναι οτι παω να κατεβασω μια εφαρμογη και το κινητο λεει οτι δεν εχει χωρο, ενω απο τα 8 (λιγοτερα τελος παντων λογω δεσμευση του συστηματος ) τα 4 ειναι κρατημένα σε ενα partition που δεν χρησιμοποιειτε απο τιποτα .Μπορω να ενοποιήσω αυτα τα 2 partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αυτό που σου έγραψα παραπάνω είναι κατά πάσα πιθανότητα. Δεν αναφέρεις όμως ούτε τη συσκευή σου ούτε τι είναι αυτό το διαμέρισμα με τα 4GB(μάλλον εννοείς τον χώρο που χρησιμοποιείται ως εσωτερική κάρτα μνήμης και λειτουργεί όπως και μια εξωτερική κάρτα sd). Αν εννοείς αυτά τα 2 χωρισμένα διαμερίσματα, ανάλογα με τη συσκευή, πιθανότατα να μπορείς να τα ενοποιήσεις σε ένα ή να τους αλλάξεις μέγεθος ώστε να χρησιμοποιείται περισσότερος χώρος για το διαμέρισμα των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αυτό που σου έγραψα παραπάνω είναι κατά πάσα πιθανότητα. Δεν αναφέρεις όμως ούτε τη συσκευή σου ούτε τι είναι αυτό το διαμέρισμα με τα 4GB(μάλλον εννοείς τον χώρο που χρησιμοποιείται ως εσωτερική κάρτα μνήμης και λειτουργεί όπως και μια εξωτερική κάρτα sd). Αν εννοείς αυτά τα 2 χωρισμένα διαμερίσματα, ανάλογα με τη συσκευή, πιθανότατα να μπορείς να τα ενοποιήσεις σε ένα ή να τους αλλάξεις μέγεθος ώστε να χρησιμοποιείται περισσότερος χώρος για το διαμέρισμα των εφαρμογών. Το κινητο ειναι doogee dg280. Μαλλον ειναι αυτο που λες ,τον χωρο με τα 4gb τον εχει σαν καρτα μνημης με αποτελεσμα μερικες εφαρμογες που δεν μεταφερονται στις καρτες μνημης να μην μπορω να τις εγκαταστισω αφου στο κυριο διαμερισμα δεν υπαρχει καθολου χωρος. Επισης, νομιζω οτι και μια εφαρμογη που μπορει να μεταφερθει τσεκαρει μονη της αν υπαρχει χωρος στο κινητο και αν υπαρχει τοτε σε αφηνει να την κατεβασεις με σκοπο να την μεταφερεις στην καρτα μνημης.Στην περιπτωση μου δεν με αφηνει ,αφου δεν εχω καθολου χωρο στο κινητο .(μιλοντας παντα με το partition το μεγαλο να λειτουργει σαν micro SD) Υπαρχει καποιος οδηγος που να τα ενοποιησω η να αλλαξω το μεγεθως αυτων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris77 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αγορασα και το sd maid pro και τιποτα...το προβλημα συνεχιζεταιιι καποιος να ξερει κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αγορασα και το sd maid pro και τιποτα...το προβλημα συνεχιζεταιιι καποιος να ξερει κατι???? Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Υπάρχουν αρκετά σχετικά θέματα στο φόρουμ των xda developers αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Εγώ βρήκα αυτό που φαίνεται ότι υποστηρίζει και τη συσκευή σου(MTK6582): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 (δες την ενότητα C, το 3). Διάβασε τις οδηγίες πρώτα και καλό θα είναι να έχεις κάποια εμπειρία από τη χρήση του flash tool. Πάντως λέγεται ότι αυτές οι συσκευές είναι πολύ δύσκολο να μπρικάρουν σε βαθμό που να χρειάζεται service. Επίσης υπάρχει και εδώ θέμα για τη συσκευή σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=409132&page=10 Απευθύνσου και εκεί μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος χρήστης που το έχει κάνει ή γνωρίζει κανέναν άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Υπάρχουν αρκετά σχετικά θέματα στο φόρουμ των xda developers αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Εγώ βρήκα αυτό που φαίνεται ότι υποστηρίζει και τη συσκευή σου(MTK6582): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 (δες την ενότητα C, το 3). Διάβασε τις οδηγίες πρώτα και καλό θα είναι να έχεις κάποια εμπειρία από τη χρήση του flash tool. Πάντως λέγεται ότι αυτές οι συσκευές είναι πολύ δύσκολο να μπρικάρουν σε βαθμό που να χρειάζεται service. Επίσης υπάρχει και εδώ θέμα για τη συσκευή σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=409132&page=10 Απευθύνσου και εκεί μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος χρήστης που το έχει κάνει ή γνωρίζει κανέναν άλλο τρόπο. Ευχαριστω πολυ για ολες σου τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μπορώ να βλέπω τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή στο κινητό όταν είμαι σε διαφορετικό wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλημερα,θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω με μια συσκευη vdf smart ultra 6 παιδια ..Το θεμα εχει ως εξης του αλλαξα ρομ και εβαλα την Gipsy rom που βρηκα στην Modaco η συσκευη ανοιγει κανονικα αλλα οταν ξεκιναω να φταιξω τις ρυθμισεις αλλαζω γλωσσα παταω επομενο δεν λειτουργει το keybord ωστε να βαλω κωδικο wi-fi αλλα και παραλειψη που παταω αυτο συνεχιζει να ψαχνει δικτυο και απο εκεινο το σημειο δεν μπορω να προχωρησω ωστε να κανω τιποτα.Εντωμεταξυ οταν παταω volume up-power button δεν μπορω να μπω καθολου σε recovery αντιθετως κανει μονο restart οταν παταω volume down-power μου βγαζει απλα ενα λογοτυπο το οποιο γραφει FTM (press the button key,phone will power off) Γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει παθει η συσκευη και τι μπορω να κανω ωστε να μπορεσω να μπω σε recovery? Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο το πραγμα και αυτο μονο με την συγκεκριμενη ρομ!!! Υ.Γ ρωτησα και μεσα στις συσκευες αλλα δυστυχως δεν πηρα καποια απαντηση γα αυτο και ανοιξα καινουργιο θεμα Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μπορώ να βλέπω τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή στο κινητό όταν είμαι σε διαφορετικό wifi? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonido.android Δουλεύει και με Mobile data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 νομιζω με μια εφαρμογή στυλ onedrive / cloud γινεται ευκολα. Εκτος και αν δεν καταλαβα ερωτηση σου και ψάχνεις κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με τη νέα ρομ που έβαλες. Πιο πιθανόν λοιπόν να βρεις λύση είναι να ρωτήσεις στο θέμα της ρομ που κατέβασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 νομιζω με μια εφαρμογή στυλ onedrive / cloud γινεται ευκολα. Εκτος και αν δεν καταλαβα ερωτηση σου και ψάχνεις κατι αλλο. Δεν θέλω να τα έχω σε κάποιο cloud. Θέλω να είναι η φώτο στον υπολογιστή κ να τα βλέπω οπότε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris77 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Τιποτα νεοτερο παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με τη νέα ρομ που έβαλες. Πιο πιθανόν λοιπόν να βρεις λύση είναι να ρωτήσεις στο θέμα της ρομ που κατέβασες. Ρωτησα,αλλα δυστυχως αυτος που εφτιαχνε τις ρομ τα παρατησε γιατι την συγκεκριμενη συσκευη δεν την υποστηριζουν καθολου ουτε καν στους xda,μονος αυτος ασχολιοταν απο Modaco.. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Χρήση δεδομένων. Μηδένισέ το και δες ποια προγράμματα κατεβάζουν. Κλείσε όλες τις εφαρμογές και δες ποιές ανοίγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σ' αυτή την περίπτωση φλάσαρε ξανά τη stock rom και αν θέλεις ξαναδοκιμάζεις. Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει: http://www.modaco.com/forums/topic/375507-stock-rom-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts