MobileX Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχουμε κάτι γι'αυτό μήπως; https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2 Υπογράφεις το αρχείο apk με αυτό και ξανακάνεις την εφαρμογή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σε Samsung J5 στο battery usage μου εμφανίζει μονο το screen, δεν δείχνει ποτέ καμία εφαρμογή, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τύπο χαρακτήρων, fonts δηλαδή, μπορώ να αλλάξω σε συσκευή με Aosp 5.1, με κάποια εφαρμογή απ' το Play Store; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2 Υπογράφεις το αρχείο apk με αυτό και ξανακάνεις την εφαρμογή εγκατάσταση. Σ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σαι καλά. Πες μας σε παρακαλώ εάν δουλέψει. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε δουλειά και τα κατάφερα με το APK Permission Remover. Αφαίρεσα από την εφαρμογή κάποιο δικαίωμα που δεν μου χρειαζότανε και την ξαναεγκατέστησα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driftakos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 καλησπερα υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να πάρω το ασύρματο και να το κανω tethering μεσω bluetooth? (απο τις ρυθμίσεις του κινητού μόνο 3g μπορω να κάνω tethering και οχι wifι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Πες μας σε παρακαλώ εάν δουλέψει. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε δουλειά και τα κατάφερα με το APK Permission Remover. Αφαίρεσα από την εφαρμογή κάποιο δικαίωμα που δεν μου χρειαζότανε και την ξαναεγκατέστησα. Δούλεψε Ναι κανονικά.το δοκίμασα σε 4 εφαρμογές και δούλεψε και στις 4.Όλα καλά λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μια ερώτηση βρε παιδιά, σε lollipop στο default πληκτρολόγιο πως ενεργοποιούμαι το αριθμητικό πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 υπάρχει τρόπος όταν είμαστε σε μια εφαρμογή και πατάμε ένα λινκ που παραπέμπει σε τοποθεσία να προτείνει ΚΑΙ το igo? τώρα προτείνει μόνο sygic, here, navigon και φυσικά google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Μια ερώτηση βρε παιδιά, σε lollipop στο default πληκτρολόγιο πως ενεργοποιούμαι το αριθμητικό πληκτρολόγιο? Εμένα έχει τα νούμερα πάνω πάνω σε μια σειρά πριν τα γραμματα! Δίπλα από το πλήκτρο του κενού διαστήματος δεν έχεις ένα γραναζι-ρυθμίσεις ? Αν πατήσεις εκεί θα σε βάλει στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Κάτι θα έχει. Ή δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο ένα πληκτρο-γραμμα να δεις αν σου βγάλει επιλογή να επιλέξεις αριθμο. Κάπως έτσι το θες κ εσύ αν κατάλαβα http://s18.postimg.org/64x8rx2jd/Quick_Memo_2016_01_21_16_47_26.png Edited January 21, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδιά δεν μου ανοίγει το Play store.. οπότε δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση σε καμιά εφαρμογή.. καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μολις το ανοιξα κ λειτουργει κανονικα. Εκανα κ ενημερωση Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ο τρόπος/φορά/κατευθυνση ξεκλειδωματος της οθονης, απο που ρυθμιζεται; Θελω σε ενα tablet που εχω, και δεν ξερω πως εχει γινει, για να ξεκλειδωσει, πρεπει να συρεις το δαχτυλο απο κατω προς τα πανω(πολυ αβολο), να ορισω καπου να γινεται απο αριστερα προς τα δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Άλλαξε θέμα αν αλλαζει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) είναι λόγος να πάω να μου το φτιάξουν με την εγγύση αν δεν ανοίγει το play store?:( τα κατάφερα!.. έκανα διαγραφή δεδομένων στο play store - επανεκκίνηση και άνοιξε το ρημάδι, επιτέλους.. :) Edited January 23, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ο τρόπος/φορά/κατευθυνση ξεκλειδωματος της οθονης, απο που ρυθμιζεται; Θελω σε ενα tablet που εχω, και δεν ξερω πως εχει γινει, για να ξεκλειδωσει, πρεπει να συρεις το δαχτυλο απο κατω προς τα πανω(πολυ αβολο), να ορισω καπου να γινεται απο αριστερα προς τα δεξια. Αυτο που περιγραφεις ειναι, Ρυθμισεις-->Smart Wake "Draw up to unlock". Αυτο που θες το ειχα παλιοτερα σε ενα τηλεφωνο, και ηταν ενα module του Xposed αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτο που περιγραφεις ειναι, Ρυθμισεις-->Smart Wake "Draw up to unlock". Αυτο που θες το ειχα παλιοτερα σε ενα τηλεφωνο, και ηταν ενα module του Xposed αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα :O Στα settings του android που βρισκεται το smart wake? Δεν το βλεπω πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Kαι ούτε πρόκειται να το βρεις... Εκτός αν έχεις ίδιο τηλέφωνο με το φίλο που σου απαντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ο τρόπος/φορά/κατευθυνση ξεκλειδωματος της οθονης, απο που ρυθμιζεται; Θελω σε ενα tablet που εχω, και δεν ξερω πως εχει γινει, για να ξεκλειδωσει, πρεπει να συρεις το δαχτυλο απο κατω προς τα πανω(πολυ αβολο), να ορισω καπου να γινεται απο αριστερα προς τα δεξια. Απ' ό,τι κατάλαβα, Κινέζικο είναι. Το ίδιο slide up to unlock έχω στη συσκευή μου. Λογικά θα έχεις και το double tap. Θα το βρεις: Settings -> Gesture Unlock. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Kαι ούτε πρόκειται να το βρεις... Εκτός αν έχεις ίδιο τηλέφωνο με το φίλο που σου απαντά... Το εχω δει σε καμποσα με 5.1 απο'σενα τουλαχιστον περιμενα οτι θα το γνωριζες! Aν ο φιλος δεν εχει 5+ και ειναι με 4+ μπορει να δοκιμασει το Gravitybox http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=gravitybox που ταιριαζει στη συσκευη του και να ψαξει τα modules :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα.... Θέλω να κατεβάσω όλες τις επαφές από το Facebook και αργότερα θα τις εννοποιησω με αυτές που θέλω ώστε να κρατήσω τις εικόνες.... Γίνεται? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 το κινητό μου έχει glonass gps.μπορώ από κάποιο, κρυφό ίσως, μενού να το κάνω να λειτουργεί μόνο χωρίς glonass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Πες μας σε παρακαλώ εάν δουλέψει. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε δουλειά και τα κατάφερα με το APK Permission Remover. Αφαίρεσα από την εφαρμογή κάποιο δικαίωμα που δεν μου χρειαζότανε και την ξαναεγκατέστησα. Υπάρχει κι ο απλούστερος τρόπος, με το Titanium backup επιλέγεις αποκόλληση απ το market και τέλος το κινητό μου έχει glonass gps.μπορώ από κάποιο, κρυφό ίσως, μενού να το κάνω να λειτουργεί μόνο χωρίς glonass? Αν έχεις το honor 3c μπορείς νομιζω απ το mtk engineer mode, αλλά γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Υπάρχει κι ο απλούστερος τρόπος, με το Titanium backup επιλέγεις αποκόλληση απ το market και τέλος Μεχρι την επομενη επανεκκινηση της συσκευης, μετα τα ξαναβλεπεις για update στο play :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μεχρι την επομενη επανεκκινηση της συσκευης, μετα τα ξαναβλεπεις για update στο play :( Δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο :confused: με Android 4.4 και τελευταία εκδοση play store Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts