Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά είμαι πιο επιφυλακτικός... Πάντα θα πρέπει να κοιτάς τις άδειες που ζητάει η κάθε εφαρμογή και να αποφασίσεις εάν θέλεις να την εγκαταστήσεις. Εάν δεις ένα παιχνίδι που ζητάει πρόσβαση στα SMS ή τη δυνατότητα κλήσεων, μάλλον κάτι δεν πάει καλά :)

αυτο που ζηταει προσβαση στα sms και στο αλλο απο που μπορω να το δω???αξιζει ομως να εγκαταστησω και κανα anti-virus?

αυτο που ζηταει προσβαση στα sms και στο αλλο απο που μπορω να το δω???αξιζει ομως να εγκαταστησω και κανα anti-virus?

προτου εγκαταστησεις μια εφαρμογη απο το play store τερμα κατω θα λεει αναλυτικα τι αδειες ζηταει

οσο για antivirus απο προσωπικη εμπειρια τσαμπα ram και τσαμπα περισσοτερη καταναλωση μπαταριας:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Καλησπέρα. Ο αδερφός μου μόλις πηρε το s4 και ειδα μια εφαρμογή την οποια εψαξα αλλα δεν βρηκα ουτε στο play market αλλα ουτε και στο samsung apps.Η εφαρμογή είναι η s health.Οποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος με ποστ ή με pm.

παιδιά ερώτηση

έχω ενα κινητό και ενα χρήστη με όνομα (mail) χχχ@χχχ.com

παίρνω ενα νεο κινητό(κρατώντας το παλιό για άλλο άτομο στην οικογένεια) αν βάλω το ίδιο όνομα θα έχω τα ίδια προγράμματα που μπορεί να εχω αγοράσει και άλλες ρυθμίσεις που έχω .άλλα αν βάλω άλλες επαφές μπορεί να γίνει μπέρδεμα με συγχρονισμό με google.

αν βάλω άλλο όνομα θα μπορώ να έχω τα πληρωμένα προγράμματα?τι παίζει και τι πρέπει να κάνω?

παιδιά ερώτηση

έχω ενα κινητό και ενα χρήστη με όνομα (mail) χχχ@χχχ.com

παίρνω ενα νεο κινητό(κρατώντας το παλιό για άλλο άτομο στην οικογένεια) αν βάλω το ίδιο όνομα θα έχω τα ίδια προγράμματα που μπορεί να εχω αγοράσει και άλλες ρυθμίσεις που έχω .άλλα αν βάλω άλλες επαφές μπορεί να γίνει μπέρδεμα με συγχρονισμό με google.

αν βάλω άλλο όνομα θα μπορώ να έχω τα πληρωμένα προγράμματα?τι παίζει και τι πρέπει να κάνω?

οι πληρωμενες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στο συγκεκριμενο λογαριασμο mail

οποτε αν βαλεις αλλο mail στη νεα συσκευη πιθανοτατα δεν θα μπορεις να τις ξαναεγκαταστησεις χωρις να πληρωσεις

για τις επαφες οποιες εχεις αποθηκευμενες στο συγκεκριμενο mail αυτες θα εμφανιζει στον καταλογο

ευχαριστώ για την απάντηση αυτό λέω και εγώ οτι γίνεται άπλα σκέφτομαι αν υπάρχει άλλη λύση σε αυτό το θέμα

απο οσο ξερω οχι η τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω καποια(αν υπαρχει)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Α και κάτι ακόμα,και τα δύο κινητά πρέπει να το έχουν αυτό???

οχι φιλε.μονο εσυ πρεπει να το εχεις που θα στειλεις ο αλλος απλα ανοιχτο το bleutooth.

οχι φιλε.μονο εσυ πρεπει να το εχεις που θα στειλεις ο αλλος απλα ανοιχτο το bleutooth.

Επίσης και με κανονικούς file managers όπως ο xplore, πας στο /data/app και στέλνεις εφαρμογές με bleutooth

Επίσης και με κανονικούς file managers όπως ο xplore, πας στο /data/app και στέλνεις εφαρμογές με bleutooth

Σωστός! Ο xplore, βέβαια, είναι ο αγαπημένος μου file manager από εποχής Symbian...!

Σωστός! Ο xplore, βέβαια, είναι ο αγαπημένος μου file manager από εποχής Symbian...!

Κι εμένα, τόσα χρόνια στο symbian, δεν τον αποχωρίζομαι ούτε απ'το android:p

Καλησπερα.Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αν ειμαι λαθος πειτε μου..Στην εξωτερικη sd καρτα 8 giga βλεπω ενα αρχειο με ονομα dload ειναι 608 mb.Μεσα εχει δυο αρχεια,το ενα γραφει sd uptade log και το αλλο uptade app Αν το σβησω θα εχω προβλημα?Την ιδια καρτα την ειχα και σε ενα huawei ascend g300 στο οποιο ειχα κανει αναβαθμιση..Παιζει να ειναι απο εκει το αρχειο η ειναι κατι αλλο?Ευχαριστω εκ των προτερων..!!

καλημερα!!:p

αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android εισαι στοκ αλλα εχεισ πεατξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn:

καλημερα!!:p

αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android εισαι στοκ αλλα εχεισ πεατξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn:

Στην αρχική του κατάσταση θα έρθει αλλά θα παραμείνει το root αφού πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. Ο τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό είναι να περάσεις τη ρομ που έχεις ξανά απ'την αρχή, ανάλογα βέβαια κι απ'τη συσκευή σου, τη ρομ, τον τρόπο που την έκανες root.. ;)

Στην αρχική του κατάσταση θα έρθει αλλά θα παραμείνει το root αφού πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. Ο τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό είναι να περάσεις τη ρομ που έχεις ξανά απ'την αρχή, ανάλογα βέβαια κι απ'τη συσκευή σου, τη ρομ, τον τρόπο που την έκανες root.. ;)

ευχαριστω πολυ!! ...η factory εφαρμογες παντως θα επανερθουν...standar?απλα μετα πρεπει μονο να απαλαγω απο τα προγραμματα που προδιδουν οτι ειμαι root...σωστα?

Edited by msound

ευχαριστω πολυ!! ...η factory εφαρμογες παντως θα επανερθουν...standar?απλα μετα πρεπει μονο να απαλαγω απο τα προγραμματα που προδιδουν οτι ειμαι root...σωστα?

οπωσδηποτε πρεπει να απαλλαγεις ναι

υπαρχει συγκεκεριμενος λογος για αυτο που θες να κανεις?(εγγυηση ας πουμε?)

θελω να ειμαι ετοιμος για παν ενδεχομενο....μολις το πηρα κριμα ειναι να χασω την εγγυηση.....οποτε ειμαι κομπλε..αν γινει το οτιδηποτε κανω factory data reset και απαλαγομαι απο τις εφαρμογες που εχουν να κανουν με το ροοτ....ετσι δεν θα χω προβλημα με το service αν τυχον το στειλω...ευχαριστω ολους σας!!:thanks:

Γεια σας. Μπορειται να μου εξηγησετε ακριβως τι ειναι custom roms kai ti rooting? Kai επισης αν μπορειται να με βοηθησετε να κανω root to s3 moy. Pano κατω rooting ξερω τι ειναι.

Ευχαριστω

root στην ουσια αποκτας δικαιωματα διαχειριστη

δλδ κανεις οτι θες στο κινητο

custom rom ειναι τα πειραγμενα που λεμε η αλλιως <<μαγειρεμενα>> λογισμικα

root στην ουσια αποκτας δικαιωματα διαχειριστη

δλδ κανεις οτι θες στο κινητο

custom rom ειναι τα πειραγμενα που λεμε η αλλιως <<μαγειρεμενα>> λογισμικα

ακομα δεν καταλαβα για το custom roms. Αν μπορεισ να εξηγησεις με κανενα παραδειγμα καλυτερα θα ειναι.

ακομα δεν καταλαβα για το custom roms. Αν μπορεισ να εξηγησεις με κανενα παραδειγμα καλυτερα θα ειναι.

εννοω πως κανεις φορματ στο pc και ξαναβαζεις τα windows?

καπως ετσι γινεται και εδω

ξαναβαζεις τη rom μονο που ειναι πειραγμενη απο καποιον developer(για αυτο και λεγεται custom)

η οποια εχει τη δυνατοτητα να κανεις overclock τη cpu πχ και πολλα αλλα tweaks και διαφοροποιησεις

εννοω πως κανεις φορματ στο pc και ξαναβαζεις τα windows?

καπως ετσι γινεται και εδω

ξαναβαζεις τη rom μονο που ειναι πειραγμενη απο καποιον developer(για αυτο και λεγεται custom)

η οποια εχει τη δυνατοτητα να κανεις overclock τη cpu πχ και πολλα αλλα tweaks και διαφοροποιησεις

ωραιο. παραδειγμα κανω τωρα root το S3 μου. Πως βρισκω custom ROMs και μετα πως θα τα κανω update οταν θα εχει update?

ωραιο. παραδειγμα κανω τωρα root το S3 μου. Πως βρισκω custom ROMs και μετα πως θα τα κανω update οταν θα εχει update?

Πας εδώ και διαλέγεις :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

θελω να ειμαι ετοιμος για παν ενδεχομενο....μολις το πηρα κριμα ειναι να χασω την εγγυηση.....οποτε ειμαι κομπλε..αν γινει το οτιδηποτε κανω factory data reset και απαλαγομαι απο τις εφαρμογες που εχουν να κανουν με το ροοτ....ετσι δεν θα χω προβλημα με το service αν τυχον το στειλω...ευχαριστω ολους σας!!:thanks:

Αν έχεις διαγράψει (και όχι απλώς παγώσει) system apps αυτά δεν επανέρχονται μετά από factory reset. Πριν τη διαγραφή τους θα πρέπει να έχεις κάνει αντίγραφα, είτε με το Titanium, είτε χειροκίνητα.

οποτε περιμενω μεχρι να ανεβει καπου η stock rom μου.....:( οταν εκανα root ειχα εξαγει μια android.img 415MB Αν την φλασαρω??το κινητο εχει mt6575 chipset και το εκανα με το SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 στα comments ενας ελεγε οτι του brick boot looper φλασαρε την android.img και δουλεψε!ξερει κανεις ρε παιδια να με βοηθησει??εχω το vodafone smart3 κανενασ με ιδιο chipset και αλλη συσκευη που να χρησιμοποιει τον ιδιο τροπο?? Edited by msound

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned