Vlasismiriagos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Από τις σημερινές ΔΩΡΕΆΝ εφαρμογές τσίμπησα SwiftKey και Shazam Encore. Αλλά έχω απορία για το SwiftKey. Δεν έχει 2 εκδόσεις κανονικά; Μία για ταμπλετ και μια για κινητά; Γιατί εκεί δεν αναφέρει κάτι. Το shazam encode τι διαφορά έχει από το κανονικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΤΟ SKYPE ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited August 31, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γιατί στο Free app of the day σήμερα μού γράφει Currently unavailable ; Το γράφει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γιατί στο Free app of the day σήμερα μού γράφει Currently unavailable ; Το γράφει και σε σας; Σε εμένα και σήμερα κανονικά τα εμφανίζει Τί να αναφέρει; Έχει ποιό κάτω και το SwiftKey για tablet με χρέωση... Εγώ το έβαλα στο ταμπλετ και παίζει μια χαρά. Τι δεν έχει αυτό; split keyboard πχ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Σε εμένα και σήμερα κανονικά τα εμφανίζει Εγώ το έβαλα στο ταμπλετ και παίζει μια χαρά. Τι δεν έχει αυτό; split keyboard πχ; Δεν ξέρω φίλε μου τί διαφορά έχουν.Δεν το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Έχω το Galaxy S2 (GT-I9100) και δεν κάνει ενημέρωση λογισμικού. Η απάντηση που μου λέει είναι : "Καμία διαθέσιμη ενημέρωση ".Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Έχω το Galaxy S2 (GT-I9100) και δεν κάνει ενημέρωση λογισμικού. Η απάντηση που μου λέει είναι : "Καμία διαθέσιμη ενημέρωση ".Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;; κάνε με Odin Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανώ με Odin;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανώ με Odin;; Πληροφορίες για το Galaxy S II θα βρεις εδώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδια στη νεα εφαρμογη του youtube γιατι δεν εχει την μπαρα οταν ειμαι σε full screen?το χω κανει απεγκατασταση και ξανα ξανα και δεν εχει μπαρα βιντεο ενω αλλοι λενε οτι εχει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κανεις δηλαδη "ταπ"στην οθονη οταν παιζει βιντεο και δεν στη βγαζει? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Έχω ταμπλετ φίλου που του έχω βάλει εφαρμογές από τον λογαριασμό μου συχρονιζοντας φυσικά την συσκευή με το gmail μου. Όταν του το ξαναδωσω χωρίς την δυνατότητα να ξανα συγχρονισει θα μπορεί να διατηρήσει τις εφαρμογές; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κανεις δηλαδη "ταπ"στην οθονη οταν παιζει βιντεο και δεν στη βγαζει? Ναι ακριβως αυτο σε full screen! Ειμαι τραγικο βλεπω βιντεο κ για να το προχωρισω γυρναω και ξανα γυρναω το κινητο! Τι παιζει με αυτο το youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ναι ακριβως αυτο σε full screen! Ειμαι τραγικο βλεπω βιντεο κ για να το προχωρισω γυρναω και ξανα γυρναω το κινητο! Τι παιζει με αυτο το youtube Μου το κανει και μενα στο samsung galaxy tab 2 7" p3110(wifi) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μου το κανει και μενα στο samsung galaxy tab 2 7" p3110(wifi) Τι γινεται ειναι τοσο εκνευριστικο! Ενω το update αυτο ειναι κορυφαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Τι γινεται ειναι τοσο εκνευριστικο! Ενω το update αυτο ειναι κορυφαιο! Ενω στο κινητο τη βγαζει κανονικα τη μπαρα σε full screen Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ενω στο κινητο τη βγαζει κανονικα τη μπαρα σε full screen Εγω εχω galaxy s advance με jb! Και το χει και ενας φιλος αυτο! Μηπως ειναι θεμα compatibility? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγω εχω galaxy s advance με jb! Και το χει και ενας φιλος αυτο! Μηπως ειναι θεμα compatibility? 4.1.2 εχω και στα δυο. Δε ξερω τι να υποθεσω.και στο galaxy s plus 4.2.2 cyanogenmod adc team και σε xperia tipo 4.0.4 τη βγαζει τη μπαρα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 4.1.2 εχω και στα δυο. Δε ξερω τι να υποθεσω.και στο galaxy s plus 4.2.2 cyanogenmod adc team και σε xperia tipo 4.0.4 τη βγαζει τη μπαρα. Οτι να ναι! Καταλαβα τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ενω στο κινητο τη βγαζει κανονικα τη μπαρα σε full screen Στο G φαίνεται κανονικά η μπάρα; Με αυτά που ακούω ακόμα το σκέφτομαι για να κάνω την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Στο G φαίνεται κανονικά η μπάρα; Με αυτά που ακούω ακόμα το σκέφτομαι για να κάνω την αναβάθμιση Κανονικοτατα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Κι εγώ στα δικά μου Nexus 4, HTC Desire με CM 10.1, αλλά και στου αδερφού μου το Galaxy S με 10.2 δεν έχω δει τέτοιου είδους πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σε Xperia Z κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Παιδες, εχω ενα θεμα με το skype και δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή να ανοιξω καινουριο.. Βασικα, ψαχνω να βρω πως διαγραφονται οι διαλογοι, και δεν βρισκω με τιποτα..ισως αν διαγραψω την εφαρμογη ή αν κανω εκκαθαριση δεδομενων, αλλα ειναι τοσοι ηλιθιοι?δεν εχουν διαγραφη καπου?? μονο να αφαιρεις εναν διαλογο οπου αν ξαναστειλεις επανερχεται? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια ξερετε που μπορω να βρω την εφαρμογη gallery που να δειχνει κατω στην οθονη σε μικρογραφιες τις φοτο για να μπορεις να διαλεξεις πιο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts