tsabasid Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή των μηνυμάτων και δε βλέπω να υπάρχει κανένας λόγος για να πειράξεις αυτή την εφαρμογή. Το αντίθετο μάλιστα! Αν μετά δε σου δουλεύει κάτι σωστά σχετικά με τα μηνύματα, θα ψάχνεις να δεις τι φταίει ;) Προχθές κάποιος έψαχνε να απενεργοποίησει την "Ετοιμότητα Κυψέλης".... :lol: Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τον adw launcher εχω, αλλα μαλλον ειναι γενικοτερη η ερωτηση. Μπορω να εχω συντομευση απο ενα αρχειο της sd card μου, στο desktop? Οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα κατι, και δεν ξερω αν γινεται. Γινεται ή οχι? (και πως, αν ξερει κανεις) και με το x-plore μπορείς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Υπαρχει κανενα site που να εχει apk απο γνωστες free εφαρμογες που εχει και το play? Εχω κατα καιρους διαφορα προβλημα σε εγκαταστασεις που κανω , και θα με βολευε να εχω εναν εναλλακτικο τροπο περα απο online οπως ειναι το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hi to all. Instead of writing greeklish I'll use English, because I use a foreign computer. I have a problem with my samsung galaxy beam! The phone was locked due to many wrong patterns ( I had it in my pocket and the touch screen probably started partying in there). Any way, it asks for a mail and password. I'm using my gmail, my hotmail, and every password I had in my life but still there is no progress! I want to avoid factory reset because I will loose all of my data. Any help? If its ok to wright it down on greeklish let me know! PS: Its really an urgent situation because at the moment I'm in Malaysia and I will have to fix it asap to continue my trip smoothly! Thanks a lot! Manolis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hi to all. Instead of writing greeklish I'll use English, because I use a foreign computer. I have a problem with my samsung galaxy beam! The phone was locked due to many wrong patterns ( I had it in my pocket and the touch screen probably started partying in there). Any way, it asks for a mail and password. I'm using my gmail, my hotmail, and every password I had in my life but still there is no progress! I want to avoid factory reset because I will loose all of my data. Any help? If its ok to wright it down on greeklish let me know! PS: Its really an urgent situation because at the moment I'm in Malaysia and I will have to fix it asap to continue my trip smoothly! Thanks a lot! Manolis. Βασικά θέλει το email και το password του Gmail που έβαλες στην αρχή.. Αν δεν τα παίρνει δοκίμασε πρώτα να μπεις στο Gmail σου από ένα pc και μετά προσπάθησε στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 I logged in to my gmail, then tried again with my phone and still the same! It says that either username or password are wrong. NOTE: My cell phone's wireless is off and I can not turn it on (if it makes any difference) Thanks a lot for your reply though! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 I logged in to my gmail, then tried again with my phone and still the same! It says that either username or password are wrong. NOTE: My cell phone's wireless is off and I can not turn it on (if it makes any difference) Thanks a lot for your reply though! Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν.. Αν δεν κάνω λάθος θέλει internet για να επιβεβαιώσει τον κωδικό. Μήπως είσαι root με custom rom? Αν ναι ίσως υπάρχει τρόπος να το επαναφέρεις χωρίς hard reset. Εναλλακτικά δοκίμασε με καμιά κάρτα που έχει internet μήπως και ξεκολλήσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μήπως είσαι root με custom rom? <--- I don't really understand what this means! I will try to use a sim card with 3g and will update you with the results! Thanks again! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Υπαρχει κανενα site που να εχει apk απο γνωστες free εφαρμογες που εχει και το play? Εχω κατα καιρους διαφορα προβλημα σε εγκαταστασεις που κανω , και θα με βολευε να εχω εναν εναλλακτικο τροπο περα απο online οπως ειναι το play. 1mobile.com Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 1mobile.com Χαζομαρες. Θελει Login. Αντε και εκανα με το google account. Μετα σου δινει κωδικο για την εφαρμογη που θες, να την κατεβασεις μεσω της δικης τους εφαρμογης. Κατι straight δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorSgou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Στο thread της συσκευής σου απευθύνσου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μήπως είσαι root με custom rom? <--- I don't really understand what this means! I will try to use a sim card with 3g and will update you with the results! Thanks again! Εννοώ μήπως έχεις ξεκλειδώσει τη συσκευή σου κι έχεις βάλει άλλη rom..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 στο μενου του τηλ μου μπορω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες θα εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα και ποιες στην δευτερη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Χαζομαρες. Θελει Login. Αντε και εκανα με το google account. Μετα σου δινει κωδικο για την εφαρμογη που θες, να την κατεβασεις μεσω της δικης τους εφαρμογης. Κατι straight δεν υπαρχει?τι χαζομάρες ρε συ, εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό και κατέβαζε αμέσως από κει στο μενου του τηλ μου μπορω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες θα εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα και ποιες στην δευτερη??? ανάλογα τον launcher. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μου δημιουργήθηκε πρόσφατα μια απορία, δεν με είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με το κινητό, αλλά με το καρβουνοταμπλετάκι μου κάθε resource μετράει.. Επειδή στο tablet δεν έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το wi-fi, όταν το ανοίγω, συνήθως σκάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ειδοποιήσεις από εφαρμογές, μηνύματα από facebook και facebook messenger (μηνύματα στα οποία έχω ΗΔΗ απαντησει απο το PC ή από το κινητό) κλπ κλπ.. Πέρα από την (προφανή) λύση να σβήσω την εφαρμογή, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτές τις background ενημερώσεις; Είτε manually είτε globally. Δηλαδή οκ, βολεύομαι έστω, όταν και ΑΝ ανοίξω την εφαρμογή, να σκάνε τότε όλες οι ενημερώσεις. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι αρκετά εκνευριστικό, κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi πρέπει να περιμένω να φορτώσουν όοοοοολα αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Μου δημιουργήθηκε πρόσφατα μια απορία, δεν με είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με το κινητό, αλλά με το καρβουνοταμπλετάκι μου κάθε resource μετράει.. Επειδή στο tablet δεν έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το wi-fi, όταν το ανοίγω, συνήθως σκάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ειδοποιήσεις από εφαρμογές, μηνύματα από facebook και facebook messenger (μηνύματα στα οποία έχω ΗΔΗ απαντησει απο το PC ή από το κινητό) κλπ κλπ.. Πέρα από την (προφανή) λύση να σβήσω την εφαρμογή, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτές τις background ενημερώσεις; Είτε manually είτε globally. Δηλαδή οκ, βολεύομαι έστω, όταν και ΑΝ ανοίξω την εφαρμογή, να σκάνε τότε όλες οι ενημερώσεις. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι αρκετά εκνευριστικό, κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi πρέπει να περιμένω να φορτώσουν όοοοοολα αυτά.. Η εφαρμογή greenify κάνει αυτό ακριβώς. Σταματάει όλη τη background δραστηριοτητα μιας εφαρμογής, αλλά όταν την ανοίγεις λειτουργεί κανονικά. Ψάξτο στο playstore. Πατάς στο +, διαλέγεις εφαρμογή, και αφού τη διαλέξεις πάτα το pause button και θα γίνει hibernated. Τη χρησιμοποιώ κι εγώ όταν δοκιμάζω διάφορους fb η twitter clients η mail clients και δε θέλω όλοι να τρέχουν στο background. Κάνω hibernate όλους πλην αυτού που τσεκάρω εκείνη την περίοδο. ;-) Βέβαια απαιτεί root. Χωρίς root δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις εκτός από το να πας στο κάθε app χωριστά και να κλείσεις όλα τα auto refresh manually φυσικά. Edited April 17, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τι χαζομάρες ρε συ, εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό και κατέβαζε αμέσως από κει Μα θελω μια διαδικασια, εντελως διαφορετικη και εναλλακτικη απο το play. Αν ειναι να κατεβασω ενα play-like , και παλι να κατεβαζω απο ενα αλλο market, δεν αλλαζει και πολυ. Εγω θα ηθελα, για τα free apps, να μπορω απο καποιο site να κατεβαζω απευθειας τα apk. Πχ να τα κατεβαζω στο pc μου, και μετα να τα εγκαθιστω χειροκινητα. Ακομη κι αν το κινητο δεν εχει net. Υπαρχουν τετοια site που να προσφερουν τα apk απο δωρεαν εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctcosma Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μα θελω μια διαδικασια, εντελως διαφορετικη και εναλλακτικη απο το play. Αν ειναι να κατεβασω ενα play-like , και παλι να κατεβαζω απο ενα αλλο market, δεν αλλαζει και πολυ. Εγω θα ηθελα, για τα free apps, να μπορω απο καποιο site να κατεβαζω απευθειας τα apk. Πχ να τα κατεβαζω στο pc μου, και μετα να τα εγκαθιστω χειροκινητα. Ακομη κι αν το κινητο δεν εχει net. Υπαρχουν τετοια site που να προσφερουν τα apk απο δωρεαν εφαρμογες; καλησπέρα μπόρεις να δοκιμασεις στο android pandaapp κάντο αναζήτηση στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctcosma Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εξαρτάται απο την συσκευή αν υποστηρίζει ethernet η όχι. Είδα tablet με android 2.3 που υποστήριζε ethernet και το κινητό μου που έχει 4.1.2 υποστήριζει ethernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τι χαζομάρες ρε συ, εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό και κατέβαζε αμέσως από κει ανάλογα τον launcher. εγω εχω nova launcher κατι αλλο γιατι ενω ενεργοποιω αυτο το launcher μετα απο καποια ωρα επανερχεται σττον προηγουμενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 εγω εχω nova launcher κατι αλλο γιατι ενω ενεργοποιω αυτο το launcher μετα απο καποια ωρα επανερχεται σττον προηγουμενο??? Υπάρχει thread για launchers ρώτα εκεί. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 καλησπερα δεν ειμαι και πολυ γνωστης των android γιαυτο οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω αγορασα μια κινεζια(g310) απο το πλαισιο με εκδοση 4.0.4 απο αυτα που δεν εχουν προεγκατεστημενο το google play και συναφη της google εχω τα εξης προβληματα-αποριες... κατεβασα την εφαρμογη του youtube δουλευει κανονικα αλλα δεν κανει login..δεν μπορει να με βαλει καν στην διαδικασια να κανω Login δηλαδη.. κατεβασα το την gmail εφαρμογη...ανοιγει στιγμιαια για μισο δευτερολεπτο και κλεινει μονη της αυτοματα χωρις να γραψει καποιο error... οχι οτι με ενδιαφερει το gmail μιας και χρησιμοποιω αλλο mail για κυριο αλλα μιας και μου εδωσαν τους dont panic χαρτες δωρο αναφερει οτι πρεπει να συγχρονισεις την συσκευη με gmail account ωστε να μπορεις να τους ξαναχρησιμοποιησεις σε αλλη συσκευη.. αρα λοιπον εχει η συσκευη μου προβλημα? η απλα μιας και δεν εχει προεγκατεστημενα ολα αυτα που προανεφερα οσο και να προσπαθω δεν θα γινει τιποτα..:( λεω να παω μια βολτα απο το Πλαισιο μπας και βγαλω ακρη ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Θα κανω μια χαζη ερωτηση: οι εφαρμογες του android, λειτουργουν...για πάντα? Εννοώ, αν καποιος εχει το ιδιο λειτουργικο, και τις εφαρμογες ως εχει, διχως να κανει καμια αναβαθμιση, αυτες λογικα να υποθεσω οτι θα συνεχισουν να λειτουργουν εις το διηνεκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Θα κανω μια χαζη ερωτηση: οι εφαρμογες του android, λειτουργουν...για πάντα? Εννοώ, αν καποιος εχει το ιδιο λειτουργικο, και τις εφαρμογες ως εχει, διχως να κανει καμια αναβαθμιση, αυτες λογικα να υποθεσω οτι θα συνεχισουν να λειτουργουν εις το διηνεκες; φυσικά καλησπερα δεν ειμαι και πολυ γνωστης των android γιαυτο οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω αγορασα μια κινεζια(g310) απο το πλαισιο με εκδοση 4.0.4 απο αυτα που δεν εχουν προεγκατεστημενο το google play και συναφη της google εχω τα εξης προβληματα-αποριες... φίλε, εγκατέστησε τα αρχεια απο εδω , ή αν δεν δουλέψει αυτή η λύση, rootαρέ το με αυτό και περνα με το xplore στο /system/app τα αρχεία και κάνε επανακίνηση. Θα χεις και play store, και το googlelogin [...] Πέρα από την (προφανή) λύση να σβήσω την εφαρμογή, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτές τις background ενημερώσεις; Είτε manually είτε globally. Δηλαδή οκ, βολεύομαι έστω, όταν και ΑΝ ανοίξω την εφαρμογή, να σκάνε τότε όλες οι ενημερώσεις. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι αρκετά εκνευριστικό, κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi πρέπει να περιμένω να φορτώσουν όοοοοολα αυτά.. Με το SystemCleanup, μπορείς να ελέγξεις τα services και autoruns κάθε εφαρμογής αναλυτικά. Είναι ό,τι καλύτερο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts