tpal Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση να κάνω. Λοιπόν είμαι κάτοχος ενός note 2 και θέλω να φτιάξω μια ωραία lock screen. Έχω βρει μια σελίδα που δίνει διάφορες αλλά πρέπει να εγκαταστήσω κάποια apps για wigdets κλπ Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν βάζοντας όλα αυτά θα δω διαφορά στην αυτονομία. :confused: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Έχω την έκδοση 4.0.4, συχνά σταματάει να αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση, Έτσι δεν μπορώ να αποθηκεύουν πχ ήχους κλήσεις γιατί μετά από αυτό μπαίνουν ήχοι του κινητού Υπάρχει καμιά λύση; Φιλαράκι έχεις θέμα με την κάρτα σου... να το ξέρεις οτι όταν βλέπεις τέτοια κουλά ΠΑΝΤΑ θα φταίει η κάρτα sd. Εγω είχα θέμα ασυμβατότητας της κάρτας sd που είχε έρθει μαζί με το κινητό. Μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να το σπάσω από τα νεύρα μου. Άλλαξε κάρτα και θα είσαι "ok". :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδιά με το airdroid πως ανοίγω κάμερα απο το pc,ας πούμε οτι θέλω να καταγράψω κατι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδιά με το airdroid πως ανοίγω κάμερα απο το pc,ας πούμε οτι θέλω να καταγράψω κατι. Αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utiss.camviewer.lite Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα,για να ξεκινήσω να φτιάξω τη δικιά μου custom rom . Υπάρχει κάποιο ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φιλαράκι έχεις θέμα με την κάρτα σου... να το ξέρεις οτι όταν βλέπεις τέτοια κουλά ΠΑΝΤΑ θα φταίει η κάρτα sd. Εγω είχα θέμα ασυμβατότητας της κάρτας sd που είχε έρθει μαζί με το κινητό. Μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να το σπάσω από τα νεύρα μου. Άλλαξε κάρτα και θα είσαι "ok". :cool: Μετά την αναβάθμιση είναι η δεύτερη κάρτα που έχει πρόβλημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 dsixda kitchen ή cm compiler ή εδώ: http://www.doctorandroid.gr/2013/01/build-youw-own-custom-rom-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αν στα Widgets περιλαμβάνονται μερικά που απαιτούν ανανέωση (rss feeds, facebook, twitter κ.α) τότε δεν αποκλείεται να δεις μειωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δοκίμασε δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μετά απο κανα δυο μέρες θα έχεις καταλάβεις αν αξίζει να ανταλλάξεις μπαταρία για πληροφορίες στο Lockscreen. Εγώ επειδή η διαφορά είναι απειροελάχιστη, στο galaxy nexus, το θεωρώ βασικό πλέον να έχω widgets στην lockscreen Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utiss.camviewer.lite Πως δούλευει αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εμενα κρασαρει συνεχεια ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το easy task killer και το easy battery saver κανουν δουλεια η σπαταλανε μπαταρια και χωρο στη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αν στα Widgets περιλαμβάνονται μερικά που απαιτούν ανανέωση (rss feeds, facebook, twitter κ.α) τότε δεν αποκλείεται να δεις μειωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δοκίμασε δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μετά απο κανα δυο μέρες θα έχεις καταλάβεις αν αξίζει να ανταλλάξεις μπαταρία για πληροφορίες στο Lockscreen. Εγώ επειδή η διαφορά είναι απειροελάχιστη, στο galaxy nexus, το θεωρώ βασικό πλέον να έχω widgets στην lockscreen Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 δηλαδή με τους παραπάνω οδηγους μπορούμε να πειράζουμε τις ρομς που κατεβάζουμε; πχ έχω sense4.0A και δε θέλω κάτι καλούδια που έχει, όπως το friendstream. μπορώ να διαγράψω το αντίστοιχω apk χωρίς φόβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γενικά αν είσαι εντελώς άπειρος με το coding και τη δομή των Roms καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που ξέρεις μήπως κανείς καμιά γκάφα... Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619473. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 δηλαδή με τους παραπάνω οδηγους μπορούμε να πειράζουμε τις ρομς που κατεβάζουμε; πχ έχω sense4.0A και δε θέλω κάτι καλούδια που έχει, όπως το friendstream. μπορώ να διαγράψω το αντίστοιχω apk χωρίς φόβο; Μπορείς, ανάλογα την εφαρμογή βέβαια. Συγκεκριμένα το Friendstream μπορείς να το διαγράψεις νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 άλλωστε σε όσες ρομς εβαζα κατα καιρους, με το root unistaller ή το tb απεγκαθιστουσα όλες τις "αχρηστες" εφαρμογες. απλα με την παραπανω διαδικασια φανταζομαι θα ειναι ακομη πιο ευκολο το θέμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά δεν ήξερα που να το ποστάρω, ελπίζω να διάλεξα το σωστό topic. Έκανα ένα suggestion ώστε να βάλουν την κλίμακα μποφόρ στο "Beautiful Widgets". Όποιος θέλει και δεν βαριέται ας το ψηφίσει! http://feedback.levelupstudio.com/forums/189884-beautiful-widgets/suggestions/3690492-weather-speed-unit-beaufort Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanass Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Εχω μια εφαρμογη το live sport κανει streaming αγωνες με την 2.3.4 που την ειχα δουλευε μετα απο αναβαθμιση σε ics δεν δουλευει ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο η αν υπαρχει παρομοια εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMMYS10 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά σόρρυ που ενοχλώ,μια ερώτηση: πως αποθηκεύω ένα πρόγραμμα που κατεβάζω αντί για την κάρτα sim αλλά στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά σόρρυ που ενοχλώ,μια ερώτηση: πως αποθηκεύω ένα πρόγραμμα που κατεβάζω αντί για την κάρτα sim αλλά στην κάρτα μνήμης; Έχεις μπερδευτεί, τίποτα δεν αποθηκεύεται στην sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Εχω μια εφαρμογη το live sport κανει streaming αγωνες με την 2.3.4 που την ειχα δουλευε μετα απο αναβαθμιση σε ics δεν δουλευει ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο η αν υπαρχει παρομοια εφαρμογη; Ψαξε στο google για την εφαρμογη Online Sports δεν ειναι στο play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά σόρρυ που ενοχλώ,μια ερώτηση: πως αποθηκεύω ένα πρόγραμμα που κατεβάζω αντί για την κάρτα sim αλλά στην κάρτα μνήμης;Κάρτα μνήμης* Τι έκδοση Android έχεις; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εχω μια εφαρμογη το live sport κανει streaming αγωνες με την 2.3.4 που την ειχα δουλευε μετα απο αναβαθμιση σε ics δεν δουλευει ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο η αν υπαρχει παρομοια εφαρμογη; Εχεις adobe flash player ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts