Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα δοκιμάσω μέσα στα Χριστούγεννα, που θα έχω περισσότερο χρόνο

Και πάλι ευχαριστώ

τίποτα:)

.

Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω ένα πρόβλημα. Έχω το galaxy s duos και έχει 2gb sd card και έχει λειτουργικό android 4.0.4. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές απευθείας στην κάρτα μνήμης ή μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης?

Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή app2sd αλλά οι οδηγίες που λέει για την μεταφορά δεν υπάρχουν στο μενού της έκδοσης 4.0.4. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Καλώς ήρθες!

Έχε υπόψη σου ότι κάποιες εφαρμογές όταν εγκατασταθούν στην sd ενδέχεται να μην δουλεύουν σωστά. Θα συμβούλευα λοιπόν να τις όλες στην μνήμη του κινητού ώστε να γίνεται η διαδικασία σωστά και να αποφύγεις εκπλήξεις και στη συνέχεια να τις μεταφέρεις στην sd, αφού φυσικά το επιτρέπει η εφαρμογή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω ένα πρόβλημα. Έχω το galaxy s duos και έχει 2gb sd card και έχει λειτουργικό android 4.0.4. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές απευθείας στην κάρτα μνήμης ή μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης?

Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή app2sd αλλά οι οδηγίες που λέει για την μεταφορά δεν υπάρχουν στο μενού της έκδοσης 4.0.4. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

δεν χρειάζεσαι το app2sd. Απ τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->κάρτα μνήμης επιλέγεις ποιες να ειναι στην κάρτα μνήμης. αλλά όπως κ πάνω ο zxr, καλύτερα οι εφαρμογές να είναι στην εσωτερική μνήμη. Αν δεν επαρκεί ο χώρος, φρόντισε να έχεις μια ταχύτατη κατα μνήμης, πχ class10

Φιλε απο τη στιγμη που εχεις τη νεα εκδοση android 4.x.x τοτε μπορεις πηγαινωντας απλα στο μενου

Ρυθμησεις -> εφαρμογες

και αφου πατησεις πανω στην εφαρμογη που θελεις να μεταφερεις στην καρτα sd τοτε σου βγαζει εκτος των αλλων και την επιλογη "Μετακ. στην καρτα sd" απλα πατας αυτο και αυτο ητανε.

EDIT: Τωρα οτι σου εχει απαντησει ηδη ο gerstavros2

Edited by fits13

Παιδια μολις πηρα κινητο με ics android.για να του βαλω hd ταινια περνω το mkv αρχειο κ το μεταφερω οπως ειναι σπτο pc στο κινητο ή πρεπει να το μετατρεψω σε αλλη μορφη πρωτα πουθαναι και μικροτερο σε μεγεθος?
Hamurabi

Παιδια μολις πηρα κινητο με ics android.για να του βαλω hd ταινια περνω το mkv αρχειο κ το μεταφερω οπως ειναι σπτο pc στο κινητο ή πρεπει να το μετατρεψω σε αλλη μορφη πρωτα πουθαναι και μικροτερο σε μεγεθος?
όπως θες, δεν υπάρχει περιορισμος. Αρκεί να έχεις γρήγορη κάρτα μνήμης, τουλάχιστον class6

Στην καρτα μνημης υπαρχει ο περιορισμος των 4gb ανα αρχειο λογω fat32

google exFAT

Παιδια οταν αποθηκευω μια νεα επαφη και γραφω και ημερομηνια γενεθλιων,οταν ερθει η μερα των γενεθλιων θα με ειδοποιιησει καπως?

Αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμμα προεγκατεστημενο που να το κανει?

Hamurabi

Παιδια οταν αποθηκευω μια νεα επαφη και γραφω και ημερομηνια γενεθλιων,οταν ερθει η μερα των γενεθλιων θα με ειδοποιιησει καπως?

Αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμμα προεγκατεστημενο που να το κανει?

Νομίζω δεν χτυπάει, δες για το my calendar.

Νομίζω δεν χτυπάει, δες για το my calendar.

Mηπως το ημερολογιο πουχει μεσα προεγκατεαστημενοτ ο λειτουργικο κανει την ιδια δουλεια? ωστε να μη γεμιζω με εφαρμογες.

Hamurabi

Κανεις εδω παιδια?:(

1) Αν εισαι Root μπορεις να διαγραψεις τη μαμισια εφαρμογη, δεν θυμαμαι το ονομα της γιατι τη εχω διαγραψει. Αν τη διαγραψεις η οθονη ξεκλειδωματος θα ειναι της μαμας google ics, ενας κυκλος χαμηλα στη μεση της οθονης.

2) Μενου>ρυθμισεις>ασφαλεια>κλειδωμα οθονης = κανενα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

μπορω να κανω το ιστορικο κλησεων να σβηνει μετα απο χ μερες?Ics εχω

ουδεις?

και κατι αλλο...

με ποια εφαρμογη μπορω να δω που καταναλωνεται η ραμ?να δειχνει και ποσα τρωει το sense ομως.

Edited by fuorigioco1981

Παιδια καλησπερα πηρα ενα γκαλαχυ ς3 32αρι!!και θελω να σβησω κατι αχρηστες προγκατεστημενες εφαρμογες τις βονταφον που ειναι μεσα περασμενες.Κατεβασα εναν ανισταλερερ!!αλλα δυστυχως δεν μου εμφανιζει και τις υπολοιπες για να της σβησω.Υπαρχει κατι καλυτερο που να μπορει να σβηνει οτι εφαρμογη προεγκατεστημενη η μη μεσα απο το κινητο σου?Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολλους.

Παιδια καλησπερα πηρα ενα γκαλαχυ ς3 32αρι!!και θελω να σβησω κατι αχρηστες προγκατεστημενες εφαρμογες τις βονταφον που ειναι μεσα περασμενες.Κατεβασα εναν ανισταλερερ!!αλλα δυστυχως δεν μου εμφανιζει και τις υπολοιπες για να της σβησω.Υπαρχει κατι καλυτερο που να μπορει να σβηνει οτι εφαρμογη προεγκατεστημενη η μη μεσα απο το κινητο σου?Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολλους.

πρέπει να σαι root

Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων

Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα?

Hamurabi

Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων

Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα?

έσβησες καθε ρυθμιση, δεδομενα κλπ των εφαρμογών

Αν είσαι rooted μπορείς με έναν file explorer που υποστηρίζει root access να πας εδώ /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Αν ανοίξεις το wpa_supplicant.conf θα δεις ότι υπάρχουν όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί σου.

Δεν βρηκα το αρχειο wpa_ supplicant.conf στην διαδρομη που περιγραφης ο φακελος data ειναι αδειος

Αντιθετος βρηκα στο system/etc/wifi ενα αρχειο wpa_ supplicant.conf αλλα δεν εχει μεσα κωδικους εχω ενα galaxy ace

Χρόνια σας πολλά με υγεία!!όπως αναγράφω και στο θέμα πήρα το πρώτο μου android κινητό(samsung advance s) και πρώτη φορά ένιωσα τόσο ανίδεος με την τρέχουσα τεχνολογία

(άλλο ένα παιδί της microsoft).

Μπήκα διάβασα κάποια άρθρα του site όπως ορολογία του android αλλά λίγα κατάλαβα:X

Επειδή είμαι και νέος οδηγός πήρα αυτό το κινητό και για gps...είχε μαζί με την αγορά δώρο χάρτες mls σε sd.Φταίει λοιπόν το δίκτυο της cosmote η το κινητό μου που δεν μπορεί να βρει δίκτυο για τους χάρτες(με wifi δουλεύει μια χαρά αλλά τι να το κάνεις).Υπάρχει κάποια εφαργμογή που βοηθάει το internet χωρίς wifi ??Γενικά το Internet με cosmote είναι ανύπαρκτο σε όλα τα θέματα.

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιες εγαρμογές ή κινήσεις που πρέπει να γίνουν για καλύτερη αυτονομία,ραμ κ.τ.λ???????

Οποιαδήποτε βοήθεια ας δωθεί με πλήρη ανάλυση:D

Μέρες που είναι κάντε ένα καλό και βοηθήστε τον ανίδεο!!!!:lol:

Edited by thanasisisss

Το gps το έχεις ενεργοποιημένο κι έχεις κλειδώσει δορυφόρους. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής και με σβηστό το internet ενεργοποίησε τον εντοπισμό μέσω gps (θα είναι στις ρυθμίσεις τοποθεσίας). Βγες σε ένα σημείο που φαίνεται καθαρός ουρανός και στη συνέχεια άνοιξε την εφαρμογή με τους χάρτες και περίμενε μέχρι να κλειδώσει το σήμα :)
Τhe end of an era...

Φιλε απο τη στιγμη που εχεις τη νεα εκδοση android 4.x.x τοτε μπορεις πηγαινωντας απλα στο μενου

Ρυθμησεις -> εφαρμογες

και αφου πατησεις πανω στην εφαρμογη που θελεις να μεταφερεις στην καρτα sd τοτε σου βγαζει εκτος των αλλων και την επιλογη "Μετακ. στην καρτα sd" απλα πατας αυτο και αυτο ητανε.

Εγω που έχω 4.0.4 στο xperia Go δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή

Έχει μόνο μεταφορά σε εσ. μνήμη και αν το επιλέξεις μετά γίνεται μετ. σε τηλέφωνο

ακυρο

χρονια πολλα σε ολους.

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

χρονια πολλα σε ολους

ερωτηση: τι συντομευση μπορω να βαλω για να ανοιγω το ιντερνετ?

γιατι οταν θελω να το ανοιξω παω κλασσικα ρυθμισεις->διαχ/ση μπατ& δεδ/μενων->μεταδοση δεδομενων ->ενεργοποιηση

μανουρα.

Βάλε από το Play δωρεάν το power toggles και έχει συντόμευση για τα δεδομένα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Εγω που έχω 4.0.4 στο xperia Go δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή

Έχει μόνο μεταφορά σε εσ. μνήμη και αν το επιλέξεις μετά γίνεται μετ. σε τηλέφωνο

Η εσωτερική μνήμη είναι η SD.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned