Jos3ph Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα στους συμφορουμιτες , έχω ενα vodafone smart με 8 GB μνήμη και minisd επίσης 8GB και εδώ και μερικές βδομάδες αρνείται να κάνει update τις εφαρμογές παρόλο που έχω 450+ MB κενό στην εσωτερική μνήμη. Αμα σβήσω και το viber μετά είναι άχρηστο Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Αποθηκευτικός χώρος και στην εσωτερική μνήμη θα βρεις να λέει Cache ή Προσωρινή μνήμη, πάτα να αδειάσει και θα σου απελευθερώσει αρκετό χώρο (αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ) και θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα στους συμφορουμιτες , έχω ενα vodafone smart με 8 GB μνήμη και minisd επίσης 8GB και εδώ και μερικές βδομάδες αρνείται να κάνει update τις εφαρμογές παρόλο που έχω 450+ MB κενό στην εσωτερική μνήμη. Αμα σβήσω και το viber μετά είναι άχρηστο Κάνε αυτό που σου είπε ο tsiv για να απελευθερώσεις χώρο.Έχε υπόψιν ότι τα περισσότερα κινητά θεωρούν ως βάση τα 500mb αποθηκευτικού χώρουμστο κινητό και δεν σε αφήνουν να κάνεις ενημερώσεις αν το έχεις υπερβεί ή η ενημέρωση το υπερβεί.Τι εννοώ...Αν έχεις μία ενημέρωση μεγέθους 25 mb σε μία εφαρμογή,τότε χρειάζεσαι τουλάχιστον 525 mb ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό.Επίσης το πιό σπαστικό είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές μπορεί η ενημέρωση μα είναι 5 mb μόνο,να έχεις 550 mb ελεύθερο χώρο,αλλά να μην σε αφήνει να κάνεις ενημέρωση γιατί απαιτεί να έχεις ελεύθερο χώρο στο κινητό,το συνολικό μέγεθος της εφαρμογής!Και αν είναι 200mb η εφαρμογή συνολικά,χαιρέ τα μου τον πλάτανο,πρέπει να αρχίσεις να σβήνεις εφαρμογές.Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) ................. Edited December 21, 2017 by Non4me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ή μια αλλη λυση ειναι (αυτο εχω κανει κι εγω): παλιοτερες εκδοσεις εφαρμογων, εχω παρατηρησει οτι σε ουκ ολιγες περιπτωσεις οι εφαρμογες αυξανονται σε ογκο με γεωμετρικη προοδο προσφεροντας το απολυτο μηδεν! μονο και μονο για να ανεβαινουν ψηλα στις καταταξεις ή γιατι μπορει να θελουν να υποστηριξουν wearables/νεοτερες εκδοσεις android (oreo), κλπ, τα συγκεκριμενα για παραδειγμα μου ειναι αδιαφορα παντελως, αν και οταν παρω wearable ή βαλω oreo, τοτε θα χρειαστω νεοτερη εκδοση, εφοσον δεν εχω ομως, μου ειναι αχρηστη η ενημερωση με την διογκωση των data, παραδειγματα απειρα! κανεις κι ενα sign το apk για να μην ξαναεμφανιστει στο play και καθαρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX_ANDROS Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα. Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή, μια αδερφική φίλη της γυναίκας μου. Προχθές ο γιος της, της έδωσε το τηλέφωνο που είχε μαζί με άλλα πράγματά της γιατί αγαπιόντουσαν πολύ. Από εχθές το βράδυ προσπαθώ να το ανοίξω και ζητάει τον λογαριασμό google πού είχε καταχωρημένο νωρίτερα, από ότι κατάλαβα ο γιος της έκανε factory reset χωρίς να διαγράψει πρώτα τον λογαριασμό. Δοκίμασα διάφορες μεθόδους που είδα από βίντεο, πέρασα μέσο υπολογιστή την rom αλλά χωρίς τα καλούδια της cosmote αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα. προσπάθησα να κάνω και baypass αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα. Το τηλέφωνο είναι ένα Samsung galaxy s7 edge G935F. Αν ξέρετε κάποιον τρόπο και μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαρώ. Εγώ έχω ένα Xiaomi Redmi note 4x δεκαπuρηνο με 4 gb ram 64 rom με root και xtrv aroma και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλή συνέχεια. Παράθεση Έρως ανίκατε μάχαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα. Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή, μια αδερφική φίλη της γυναίκας μου. Προχθές ο γιος της, της έδωσε το τηλέφωνο που είχε μαζί με άλλα πράγματά της γιατί αγαπιόντουσαν πολύ. Από εχθές το βράδυ προσπαθώ να το ανοίξω και ζητάει τον λογαριασμό google πού είχε καταχωρημένο νωρίτερα, από ότι κατάλαβα ο γιος της έκανε factory reset χωρίς να διαγράψει πρώτα τον λογαριασμό. Δοκίμασα διάφορες μεθόδους που είδα από βίντεο, πέρασα μέσο υπολογιστή την rom αλλά χωρίς τα καλούδια της cosmote αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα. προσπάθησα να κάνω και baypass αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα. Το τηλέφωνο είναι ένα Samsung galaxy s7 edge G935F. Αν ξέρετε κάποιον τρόπο και μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαρώ. Εγώ έχω ένα Xiaomi Redmi note 4x δεκαπuρηνο με 4 gb ram 64 rom με root και xtrv aroma και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλή συνέχεια.Έχεις το imei Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX_ANDROS Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα, ναι το έχω... Παράθεση Έρως ανίκατε μάχαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει από το bestprice ένα σχετικά παλαιό μοντέλο smartphone, το Emporia Smart S1001. Το κινητό τρέχει Android 4.4.2 (Kitkat νομίζω?), αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού. Υπάρχει κάποιος (ορθόδοξος) τρόπος μέσω του Android να περάσω Ελληνικό μενού στη συσκευή, χωρίς να χάσω την εγγύηση του καταστήματος, ή να κινδυνεύσω να καταστρέψω το τηλέφωνο και να πετάξω στα σκουπίδια τα 275,28€ μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει από το bestprice ένα σχετικά παλαιό μοντέλο smartphone, το Emporia Smart S1001. Το κινητό τρέχει Android 4.4.2 (Kitkat νομίζω?), αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού. Υπάρχει κάποιος (ορθόδοξος) τρόπος μέσω του Android να περάσω Ελληνικό μενού στη συσκευή, χωρίς να χάσω την εγγύηση του καταστήματος, ή να κινδυνεύσω να καταστρέψω το τηλέφωνο και να πετάξω στα σκουπίδια τα 275,28€ μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μάλλον πλάκα κάνεις ... με 512 RAM και 4 ROM είναι για πέταμα πριν το αγοράσεις, κοίταξε για κανένα άλλο .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει από το bestprice ένα σχετικά παλαιό μοντέλο smartphone, το Emporia Smart S1001. Το κινητό τρέχει Android 4.4.2 (Kitkat νομίζω?), αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού. Υπάρχει κάποιος (ορθόδοξος) τρόπος μέσω του Android να περάσω Ελληνικό μενού στη συσκευή, χωρίς να χάσω την εγγύηση του καταστήματος, ή να κινδυνεύσω να καταστρέψω το τηλέφωνο και να πετάξω στα σκουπίδια τα 275,28€ μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μάλλον πλάκα κάνεις ... με 512 RAM και 4 ROM είναι για πέταμα πριν το αγοράσεις, κοίταξε για κανένα άλλο .. ΟΥΤΕ για πλακα. Ετος Κυκλοφορίας 2013. Android 4.4.2. RAM: 512 MB Εσωτερική μνήμη 4GB Τιμη € 275,28 + μεταφορικα + αντικαταβολη !!!! :dash: Αυτη η συσκευη κανει μονο για κλησεις, αλλα αν ο πατερας σου θελει μονο αυτο βρες του κατι φθηνοτερο. Κριμα τοσα χρηματα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) ΟΥΤΕ για πλακα. Ετος Κυκλοφορίας 2013. Android 4.4.2. RAM: 512 MB Εσωτερική μνήμη 4GB Τιμη € 275,28 + μεταφορικα + αντικαταβολη !!!! :dash: Αυτη η συσκευη κανει μονο για κλησεις, αλλα αν ο πατερας σου θελει μονο αυτο βρες του κατι φθηνοτερο. Κριμα τοσα χρηματα :blink: Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει? Edited December 20, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει?Βασικά είσαι σε λάθος θέμα. Καλύτερο να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα στην ενότητα επιλογής κινητών. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει? Κοίταξε και αυτά, για απλή χρήση μιά χαρά είναι ... https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html#reviews https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/kinita/Nokia-230-DS-Gri.htm Edited December 21, 2017 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Ρε παιδιά τα φώτα σας. Έχω ένα κινητό Android 6 5.7 ίντσες (LeEco Le Max 2) και όταν πατάω συγκεκριμένα στον Chrome desktop mode για την σελίδα kimovil, δεν εμφανίζεται desktop αλλά πιο "αραιωμένη", ενώ στο tablet επίσης Android 6 11.6 ίντσες (Teclast Tbook 16 Power) χωρίς να πατάω desktop mode, το εμφανίζει σαν σταθερός υπολογιστής. Γιατί συμβαίνει αυτό, και πως μπορώ να το φτιάξω στο κινητό; Edited December 21, 2017 by paposgsxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Την πιο σωστη απεικονιση site σε desktop mode σε κινητο την εχει ο firefox nightly. Δεν εχω βρει κανενα site που να μην το δειχνει σωστα. Τελειος browser να ξερεις δεν υπαρχει. Γι αυτο κι εχω 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; clean cache αν δεν στρώσει clear data Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; Όταν λες δεν μου φορτώνει τις σελίδες εννοείς ότι δεν ανοίγει τίποτα ή ότι δείχνει ότι κάνει για πολύ ώρα φόρτωση ενώ τις έχει ανοίξει? Γιατί το δεύτερο το παθαίνω και εγώ στο κινητό και στο τάμπλετ μου. Ανοίγει τις σελίδες κανονικά αλλά η μπάρα φόρτωσης από πάνω κολλάει στο 90% σαν να λέμε. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλημέρα μια ερώτηση να κάνω...εγινε αναβαθμιση στο 7.1.1 οταν παω στην συλλογη και παταω πανω στα videos που εχω τραβηξει αυτά ανοίγουν αυτόματα.οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω απο που το αλλάζω αυτο...μηπως ξερει καποιος να μου πει; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Γιαααα βοηθατε λιγο να φτιαξουμε φρεσκια λιστα best of Επειδη περασαν χρονια απο την ενημερωση της προηγουμενης λιστας και πολλα νεα app κυκλοφορανε πλεον, ας κανουμε μια συγκεντρωση εδω. -Γραψτε την προταση σας για οποια κατηγορια απο τις παρακατω θελετε, το ονομα του app και 5-6 λεξεις περιγραφη (αμα δε βαριεστε) Διαχείριση Αρχείων: Solid explorer Διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων: Καιρός: Μηνύματα: Μουσική: Περιηγητές: Chrome Firefox Opera Πληκτρολόγια: Swiftkey Πλοήγηση: Google maps + Waze Χάρτες offline: Here WeGo Σημειώσεις: Φωτογραφία: Adobe Lightroom + photoshop Snapseed Backup: E-mail: Launchers: Nova Media Player: MX player News Reader: Forsquare Google Now Office: microsoft Office + Excell Torrent Client: VPN: Social Networks: Facebook Ιnstagram Twitter Snap Chat Επικοινωνία: Facebook messenger Whats Up Viber Skype Network Tools: Edited December 24, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πόσες εφαρμογές έχεις που προβάλλουν βίντεο; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις άλλη μια, λογικά την επόμενη φορά θα σου ζητήσει να επιλέξεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Παιδιά σε Samsung υπάρχει κάπως η δυνατότητα ( καλύτερα χωρίς εφαρμογή) να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος οθόνης όταν κάποιος προσπαθήσει να μου απενεργοποιησει την συσκευή;;;; Αν δεν γίνεται αυτο υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει; Είμαι με Android 7.0 Edited December 24, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παιδιά σε Samsung υπάρχει κάπως η δυνατότητα ( καλύτερα χωρίς εφαρμογή) να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος οθόνης όταν κάποιος προσπαθήσει να μου απενεργοποιησει την συσκευή;;;; Αν δεν γίνεται αυτο υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει; Είμαι με Android 7.0 Το cerberus κάνει αυτό που θες αλλά πρέπει να είσαι ροοτ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Το cerberus κάνει αυτό που θες αλλά πρέπει να είσαι ροοτ νομίζω.Δεν είμαι δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts