ekriksi Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=452 ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Eίχα για πολύ καιρό ξεχασμένη δηλωμένη στον Google λογαριασμό μου την παλιά κάρτα της Εθνικής, και τώρα που προσπαθώ να δηλώσω την καινούρια μού βγάζει μήνυμα ότι ίσως να έχω κάνει κάποιο λάθος ή να δοκιμάσω να δηλώσω κάποια άλλη. Έχει δοκιμάσει τώρα τελευταία να δηλώσει κάποιος κάρτα της Εθνικής, ή είναι δικό μου το πρόβλημα και θα πρέπει να μιλήσω με την τράπεζα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 το έψαξα και αυτό,οχι δεν εχει δυστυχώς,μου κανει εντυπωση ομως γιατι δεν βρίσκω εναν τροπο να το φτιάξω...οπως ειπα παραπάνω σε ενα Α5 που ειχα δεν μου τα εβγαζε αυτα...δεν φτιάχνει απο της καρτέλες,απο καπου αλλού φτιάχνει,αλλα δεν ξερω απο που και πως...χαχαχαχα Με ποια έκδοση Android είσαι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με ποια έκδοση Android είσαι; 6.0.1 παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 6.0.1 παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση; Ναι. :) Δες από ποια εφαρμογή θες να κάνεις το share. Κοίταξε μετά τα permissions που έχει. Θα έχει επιλογή να "βλέπει" τις επαφές σου. Βάλε "Να μην επιτρέπεται". P.S.: Μόνο στην 6 υπάρχει το μενού των permissions natively. Μερικοί κατασκευαστές βάζουν το ανάλογο μενού και στην 5.1 (Xiaomi, Lenovo), αλλά με την 6 δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην συμπεριλαμβάνουν το μενού permissions. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Ναι. :) Δες από ποια εφαρμογή θες να κάνεις το share. Κοίταξε μετά τα permissions που έχει. Θα έχει επιλογή να "βλέπει" τις επαφές σου. Βάλε "Να μην επιτρέπεται". P.S.: Μόνο στην 6 υπάρχει το μενού των permissions natively. Μερικοί κατασκευαστές βάζουν το ανάλογο μενού και στην 5.1 (Xiaomi, Lenovo), αλλά με την 6 δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην συμπεριλαμβάνουν το μενού permissions. Καλησπέρα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα μπορεις να μου το πεις λιιιγο πιο αναλυτικα ;τα menu των permissions πως τα βρίσκω; κοιταξα στις εφαρμογες whatsapp και στο mail της samsung και δεν υπαρχει μεσα κατι να τικαρω οπως λες...δεν θελω να μου βγαζει τυχαιες επαφες απο το whatsapp και τυχαιες επαφες απο το mail και απο οπιαδηποτε αλλη εφαρμογη αλλα να μου βγαζει ολη την εφαρμογη οπως το κανει ακριβως απο κατω και να μπαινω στην εφαρμογη και να διαλεγω εγω σε ποιον θελω να στειλω την φωτο ή το αρχειο κτλ...οπως εκανα πριν με ενα GALAXY A5 που ειχα... εβαλα ξανα και τις τρεις καρτελες για να δεις... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/a18dc4c27e60ebcb13b782f6a7a92a77.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/23cdb67440cbbb871041a1d2b98e588f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/372ca32fa42cf1f2b4b6410072b4693c.jpg Edited November 24, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Eίχα για πολύ καιρό ξεχασμένη δηλωμένη στον Google λογαριασμό μου την παλιά κάρτα της Εθνικής, και τώρα που προσπαθώ να δηλώσω την καινούρια μού βγάζει μήνυμα ότι ίσως να έχω κάνει κάποιο λάθος ή να δοκιμάσω να δηλώσω κάποια άλλη. Έχει δοκιμάσει τώρα τελευταία να δηλώσει κάποιος κάρτα της Εθνικής, ή είναι δικό μου το πρόβλημα και θα πρέπει να μιλήσω με την τράπεζα; Ούτε εμένα μπαίνει κάρτα της εθνικής δεν ξέρω γιατί. Με Visa paypal αγοράζω κανονικά. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα μπορεις να μου το πεις λιιιγο πιο αναλυτικα ;τα menu των permissions πως τα βρίσκω; κοιταξα στις εφαρμογες whatsapp και στο mail της samsung και δεν υπαρχει μεσα κατι να τικαρω οπως λες...δεν θελω να μου βγαζει τυχαιες επαφες απο το whatsapp και τυχαιες επαφες απο το mail και απο οπιαδηποτε αλλη εφαρμογη αλλα να μου βγαζει ολη την εφαρμογη οπως το κανει ακριβως απο κατω και να μπαινω στην εφαρμογη και να διαλεγω εγω σε ποιον θελω να στειλω την φωτο ή το αρχειο κτλ...οπως εκανα πριν με ενα GALAXY A5 που ειχα... εβαλα ξανα και τις τρεις καρτελες για να δεις... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/a18dc4c27e60ebcb13b782f6a7a92a77.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/23cdb67440cbbb871041a1d2b98e588f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/372ca32fa42cf1f2b4b6410072b4693c.jpg Είναι στις ρυθμίσεις του λειτουργικού. Αυτές που βρίσκεις όταν κατεβάζεις όλη την μπάρα ειδοποιήσεων. Παράδειγμα, έτσι εμφανίζονται στη συσκευή μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Αν τη χωρισεις στα 2 σε fat 32 τις βλέπει και τις 2. Αν όμως μετά πας τη μια να την κάνεις σαν εσωτερική χάνεται και μένει η άλλη Καποιες αποριες που εχω Αν κανεις ενοποιηση βλεπεις την καρτα μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις απο αυτη και προς αυτη αρχεια ? Edited November 24, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misha1995 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γεια σας παλικαρια μου.. Εχω ενα θεμα με το s7 edge, εκανα που λετε factory reset και ολα μια χαρα μεχρι που εφτασα στο google email.. βαζω το email βαζω τν κωδικο και μου λεει να χρησιμοποιησω εναν λογαριασμο απο το κατοχο της συσκευης και κατι τετοια.. το ψαχνω λιγο στο youtube βλεπω το SideSync το κανω οπως στο βιντεο.. και δεν συνδεεται με το κινητο το προγραμμα.. κατεβαζω το samsung usb driver.. ουτε ετσι συνδεεται.. μετα κανω το πλαν Β , το να κλεισεις το wifi οταν αυτο δειξει οτι κανει update κατι τετοιο και παλι τιποτα... με παει στην αρχη μου το ξανα ζηταει κλπ κλπ... κανω ενα πλαν C με hotkey που το σερνεις κλπ κλπ ουτε με αυτο.. εχω σκασει τι στο καλο να κανω;;;;;;; :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με το android 6 και την sd γιατι δεν βρισκω ακρη πουθενα λες και δεν το εχει δοκιμασει κανεις Εβαλα μια καρτα 64αρα και επελεξα να την κανει εσωτερικη μνημη Την δειχνει στις ρυθμισεις σαν εσωτερικη, μπορω να μεταφερω εφαρμογες αλλα αν μπω με καποιο file explorer βλεπω μονο το χωρο που εχει το κινητο Επισης το ιδιο αν συνδεσω το κινητο με το pc με usb Απο οτι εχω καταλαβει μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις τα αρχεια της ? Αν οχι τι νοημα εχει ? Επισης μπορω να κανω 2 partitions ωστε το ενα να το κανω εσωτερικο χωρο και το αλλο να βαζω αρχεια Πως μπορει να γινει αυτο ? Edited November 25, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Είναι στις ρυθμίσεις του λειτουργικού. Αυτές που βρίσκεις όταν κατεβάζεις όλη την μπάρα ειδοποιήσεων. Παράδειγμα, έτσι εμφανίζονται στη συσκευή μου. Δεν υπάρχουν σε όλες τις συσκευές αυτά... Είναι "κόλπα" του δικού σου αύτο που δείχνεις Γι' αυτό και λέμε να ρωτάτε στο νήμα της συσκευής σας για να σας απαντάνε άτομα που έχουν το ίδιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν υπάρχουν σε όλες τις συσκευές αυτά... Είναι "κόλπα" του δικού σου αύτο που δείχνεις Γι' αυτό και λέμε να ρωτάτε στο νήμα της συσκευής σας για να σας απαντάνε άτομα που έχουν το ίδιο;) Δεν είναι μόνο της συσκευής μου. Δες και αυτά τα screenshots. Είναι από συσκευή με τελείως stock Android 6. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Cubot Note S τα τελευταία screenshot?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Cubot Note S τα τελευταία screenshot?;) Yep. Είσαι καλός. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχαριστώ:) Και στο oneplus2 το έχει τελικά αλλά δεν είναι όπως σε σένα. Είναι μέσα στο μενού των εφαρμογών , πατάω το γραναζάκι πάνω και έχει μέσα "Άδειες εφαρμογών" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχαριστώ:) Και στο oneplus2 το έχει τελικά αλλά δεν είναι όπως σε σένα. Είναι μέσα στο μενού των εφαρμογών , πατάω το γραναζάκι πάνω και έχει μέσα "Άδειες εφαρμογών" ;) Να, εκεί νοιάζονται για διαφοροποίηση οι κατασκευαστές και "χανόμαστε". :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 γεια σας παιδια εχω ενα tablet lg με 1gb ram και γενικα midrange tablet το οποιο ειχε ανδροιδ κιτ κατ 4,4!!να το κανω αναβαθμιση σε λολιποπ η θα κολλαει??μεχρι στιγμης με το κιτ κατ εχει καποια κολληματακια αλλα οχι κατι τρομερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Άσχετος εδώ. Πως μπορούμε να έχουμε σκούρο φόντο σε dialer, SMS κλπ? Γενικα παντού. Xiaomi note 4 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Aν δεν υπάρχει ρύθμιση στο κινητό ίσως υπάρχει theme. Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου , δεν είναι γενική απορία του android αυτό :) Edited November 26, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Άσχετος εδώ. Πως μπορούμε να έχουμε σκούρο φόντο σε dialer, SMS κλπ? Γενικα παντού. Xiaomi note 4 Σε όλα, δύσκολα. Επειδή έχεις πάρει Xiaomi, όμως, υπάρχει πιθανότητα να έχει ενσωματώσει κάποια τέτοια επιλογή η Xiaomi. Πού μπορεί να είναι η επιλογή, θα σε γελάσω. Δεν έχω πάρει συσκευή της εταιρείας, ακόμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω βρει την επιλογή "νυχτα" (ή κάπως έτσι) και μου σκουρινε τα περισσότερα (πχ μενού εφαρμογών) αλλά όχι όλα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω βρει την επιλογή "νυχτα" (ή κάπως έτσι) και μου σκουρινε τα περισσότερα (πχ μενού εφαρμογών) αλλά όχι όλα. Η Xiaomi (απ' όσο ξέρω) βάζει ένα δικό της store στις συσκευές της, πέρα από το play store. Ρίξε μια ματιά εκεί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 παιδια εχω ένα αρχαιο ταβλετ ACER A500 και μου βαλανε custom rom cyanogen. Όλα καλα αλλα με το τζιμεηλ δεν συγχρονιζει επαφες. Αυτό είναι θεμ της ΡΟΜ η σου λεει αφου δεν εχει 3g τι τις θες τις επαφες?...αν ισχυει το β τοτε γιατι εχω εικονιδιο PEOPLE?....οι επαφες από HOTMAIL/YAHOO συγχρονιζουν ενώ το GMAIL αρνειται. υπαρχει κανενας τροπος εστω πλαγιος να συχρονισω με τζιμεηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Δεν έχει σχέση το gmail με τις επαφές. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Λογαριασμοι->βρες τη Google->πάτα επάνω και δες τι συγχρονίζει. Τίκαρε και ξε-τίκαρε αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts