billgem Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το ξέρω, αλλά πως γίνεται αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εφαρμογές τύπου clean master kai cm security κανουνε δουλεια η θα τα βάλω τσάμπα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο.ερχομαι από wp.sto android πως κάνω αντίγραφα ασφαλειας όπως αρχεία φωτο επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εφαρμογές τύπου clean master kai cm security κανουνε δουλεια η θα τα βάλω τσάμπα?ούτε κατά διάνοια, μόνο προβλήματα προκαλούν. Και κάτι άλλο.ερχομαι από wp.sto android πως κάνω αντίγραφα ασφαλειας όπως αρχεία φωτο επαφές?αρχεία φώτο μπορείς να αντιγράφεις σε pc, ή να συγχρονίζεις με διάφορες εφαρμογές (πχ dropbox, live, google drive), επαφές επίσης μπορείς να συγχρονίζεις με gmail, ή να τις παίρνεις αυτοματα backup σ αρχείο, γενικά υπάρχουν άπειρες λύσεις για κάθε χρήση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Kαλησπέρα Τελικά το μοναδικό που δούλεψε κατευθείαν απλά και εύκολα είναι το http://www.samsung.com/us/sidesync/ side sync της samsung !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολύ καλό και πολύ γρήγορο σε σχέση με τα υπόλοιπα που τελικά εγκατέστησα και δοκίμασα γιατί βέβαια είχα πρόσβαση από το side sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το ξέρω, αλλά πως γίνεται αυτό... http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/htc-desire-620h-620g-stock-backup-rom-flash-tool-only-mtk-cpu-1949380/ με flashtool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b10zgr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ναι ναι... οντως δεν μπορω να κανω κατι απο αυτα. Το συγκεκριμένο άρθρο το ειχα ξαναδιαβασει... Αρα παιδες? Παει το κινητακι μου? Το κακο ειναι ο,τι χτυπαει ακομα και μ δινει ελπίδες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ναι ναι... οντως δεν μπορω να κανω κατι απο αυτα. Το συγκεκριμένο άρθρο το ειχα ξαναδιαβασει... Αρα παιδες? Παει το κινητακι μου? Το κακο ειναι ο,τι χτυπαει ακομα και μ δινει ελπίδες!! για μένα πάνε κόψε καμία βόλτα από το μέρος που πέρασες μπας και ήταν ερημιά και δεν το βρήκε κανείς ως τώρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b10zgr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ειναι ερημιά οντως, αλλα περναω γενικα απο εκει... θα το χα δει σιγουρα! Μαλλον θα το σηκωσε κανενα πιτσιρικι και δεν ξερει τι να το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εγω τις περισσοτερες φορες το βρισκω στο αυτοκινητο κατω απο τα καθισματα η στην θηκη συνοδηγου. Επισης εχει πεσει σε καφετερια αναμεσα στισ μαξιλαρες και το ντριν δεν ακουγοταν....μη σου πω και σε τουαλετα, το ειχα στην πισω τσεπη και οπωσ τα "κατεβασα" επεσε...το βρηκε η κορη μου και το σκατοπαιδο μου το εδωσε μετα απο 2 μερες αφου βεβαια ειχε διαβασει ολα τα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα. να κανω μια ερωτηση θα βαλω 2 sim cosmote συνδεση και watsup υπαρχει καμια εφαρμογη να μ λεει το υπολοιπο και τον 2 ξεχωριστα η θα πρεπει να στελνω μνμ για ερωτηση υπολοιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 μια καλή εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι το lockwatch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bloketech.lockwatch&hl=el Δεν χρησιμεύει στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλα είπα να το πω μήπως βοηθήσω κάποιους στο μέλλον.. το πρόγραμμα βγάζει φωτογραφία όποιον πάει να ξεκλειδώσει το κινητό και κάνει λάθος και στέλνει αυτόματα email.. Αντίστοιχο για εφαρμογές είναι το cmapplock που όταν αφήνουμε το κινητό εκτεθειμένο σε άλλους μπορούμε να δούμε ποιος είναι περίεργος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b10zgr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 @litirakis το cmapplock το ειχα εγκατεστημενο και ειχα ενεργοποιησει και το Lost Phone... Το εψαξα λιγο, αλλα δεν βρηκα καμια λειτουργια για offline ενεργοποιηση data και gps... Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα. να κανω μια ερωτηση θα βαλω 2 sim cosmote συνδεση και watsup υπαρχει καμια εφαρμογη να μ λεει το υπολοιπο και τον 2 ξεχωριστα η θα πρεπει να στελνω μνμ για ερωτηση υπολοιπου? Εγώ έχω το Cosmote app, και έχω σε οικογενειακό πακέτο 2 αριθμούς, συμβόλαιο και οι δύο. Με αυτό βλέπω σε οποίο αριθμό θέλω τα υπόλοιπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ έχω το Cosmote app, και έχω σε οικογενειακό πακέτο 2 αριθμούς, συμβόλαιο και οι δύο. Με αυτό βλέπω σε οποίο αριθμό θέλω τα υπόλοιπα. σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Σ'ευχαριστώ...αλλά πώς γίνεται αυτό; δεν κατεβάζω απλά μια εφαρμογή για μεταφορά αρχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 δυσκολα να το βρεις. το ξεχνας και πας για νεο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Γιατί στο αρχείο που αποθηκεύονται οι κωδικοί wifi είναι σε αυτήν την μορφή?δηλαδη τέτοια κωδικοποίηση ? network={ ssid="..............." psk=655613ed3d45e841c36d77162ac7246d key_mgmt=WPA-PSK priority=37 frequency=2452 autojoin=1 usable_internet=0 skip_internet_check=0 είμαι με kitkat 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgem Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/htc-desire-620h-620g-stock-backup-rom-flash-tool-only-mtk-cpu-1949380/ με flashtool Δεν βλέπω να δουλεύει. Βγάζει "error" όπως αναφέρεται και στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Υπάρχει τρόπος που να μπορώ να δω αν μια εισερχομενη κλήση είναι κανονική η από εκτροπη που έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εχω το εξης προβλημα οταν παω να κανω κληση η οταν με καλουν μου βγαζει το εξης μηνυμα σε ενα παραθυρα με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω ευκολα (Δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσιες google play εχει σταματησει ) μηπως ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εχω το εξης προβλημα οταν παω να κανω κληση η οταν με καλουν μου βγαζει το εξης μηνυμα σε ενα παραθυρα με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω ευκολα (Δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσιες google play εχει σταματησει ) μηπως ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει Για δοκίμασε ..https://youtu.be/VX3FoWKf6dI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι κατά διαστήματα χάνονται κάποιες επαφές που έχω στο gmail. Σήμερα για παράδειγμα δέχτηκα μια κλήση και δεν μου εμφάνισε το όνομα αυτού που καλούσε, μόνο το νούμερο του. Η επαφή αυτή υπήρχε στο παρελθόν κανονικά αποθηκευμένη στο gmail μου και μάλιστα με φωτογραφία. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό ? Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως αντιμετωπίζετε? ευχαριστω. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/a85228a0fcd4861bb3fdc1af32b60eb8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/3187f4907855dba30eb83795b4fd08f1.jpg Κάτι κρατάει το τηλ awake αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι.μπορείτε να μου πείτε τρόπο να το βρω; Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το Ιnstagram στο κινητο δν μ εμφανίζεται με την νεα σχεδιαση παρολο που του εκανα ενημερωση γιατι?? ενώ εχω android 6/, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 @ilka71 Held Awake: This is the amount of time that the phone appears to be sleeping (screen is off), but some application is preventing the phone from going into a deep sleep. This is one of the chief indicators of unneeded battery drain. This is similar to the 'Idle' value in the built-in battery usage, however we don't include the screen on time to help with clarity. Battery Saving Tip: Apps should not wake your phone up out of a deep sleep. If the Held Awake time seems high to you, go into the App Sucker task, and sort by 'Time Held Awake', and 'Num Times Waking Device'. This can help you identify a misbehaving app Πηγή Θα σου πρότεινα να καθαρίσεις και την προσωρινή μνήμη (cache) ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts