nodasz Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γεια σας φιλοι. Σχετικα καινουργιος στο android και θελω το εξης. Υπαρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη για backup συγκεκριμενων εφαρμογων ? Να κανω ας πουμε αντιγραφα ασφαλειας για οποιες εφαρμογες (και τα δεδομενα τους) θελω εγω ? Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν με ενδιαφερει να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Υπάρχει τρόπος να μπορώ να ελέγχω ποια βίντεο μπορεί να δει κάποιος στο YouTube? Θέλω με αλλά λόγια να υπάρχει κάποιος περιορισμός στα βίντεο και να αποκλείονται ορισμένα. Η συσκευή είναι ρουταρισμενη. Για browser υπάρχει η επιλογή safety for kids αν δεν κάνω λάθος η οποία εφόσον περνάει σε λογαριασμό φαντάζομαι θα έχει τον περιορισμό και στη συσκευή. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν νομίζω να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι αν τυχόν δοκιμάσεις χωρίς λογαριασμό, με root ή χωρίς. Γεια σας φιλοι. Σχετικα καινουργιος στο android και θελω το εξης. Υπαρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη για backup συγκεκριμενων εφαρμογων ? Να κανω ας πουμε αντιγραφα ασφαλειας για οποιες εφαρμογες (και τα δεδομενα τους) θελω εγω ? Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν με ενδιαφερει να το κανω. Helium (χρειάζεται υπολογιστής) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) έχει βρεθεί τρόπος για το πως κάνουμε διαμόρφωση ext2 την sdcard για να κάνουμε link2sd edit- cm13 mm Edited January 11, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) έχει βρεθεί τρόπος για το πως κάνουμε διαμόρφωση ext2 την sdcard για να κάνουμε link2sd edit- cm13 mm Τι εννοείς ; πάντα υπήρχε.... MiniTool Partition (υπάρχουν άπειρα video ...tutorials..Googlet ) ψάξε και για swap external to internal sd card Edited January 11, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τι εννοείς ; πάντα υπήρχε.... MiniTool Partition (υπάρχουν άπειρα video ...tutorials..Googlet ) ψάξε και για swap external to internal sd card ναι φίλε μου το ξέρω αλλά δεν δουλεύει στην cm13 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ναι φίλε μου το ξέρω αλλά δεν δουλεύει στην cm13 mm Ρώτα καλύτερα στο xda (στο νήμα της rom,όπως και για swap ...να μετατρέψεις την εξωτερική σε εσωτερική ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 έχω περάσει το link2sd 4.0.12 και ανοίγει κανονικά το θέμα είναι στην sdcard την διαμορφώνω με το minitool κάνω το διαμέρισμα που θέλω ext2 και με το που βάζω την κάρτα στο κινητό μου βγάζει κατεστραμμένη sdcard και μου ζητάει διαμόρφωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εμένα πάλι αυτή την επιλογή να ρυθμίσω την χρήση της sd card γιατί δε μου την βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εμένα πάλι αυτή την επιλογή να ρυθμίσω την χρήση της sd card γιατί δε μου την βγάζει; ποιο λειτουργικό έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 CyanogenMod Temasek 13.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 minitoolCyanogenMod Temasek 13.0 minitool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ροοτ. αν παραγγειλω ενα xiaomi και μου το φερουν ετοιμο ρουταρισμενο και καθαρο απο κινεζιες και με πιο καινουρια rom ας πουμε μετα που θελω να κανω unroot για να βαλω novago γινεται? και οι αλλαγες που εχουν γινει παραμενουν? επισης σε ενα oukitel u7 pro που εχω παρει και επιχειρησα να κανω το πρωτο μου ρουτ το root genius λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα η συσκευη μου και το kingo root δεν τηνν αναγνωριζει καν...ισως για τον ιδιο λογο. οπως και framaroot δεν δουλεψε.. καμια ιδεα? ευχαριστω Edited January 11, 2016 by laziokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ροοτ. αν παραγγειλω ενα xiaomi και μου το φερουν ετοιμο ρουταρισμενο και καθαρο απο κινεζιες και με πιο καινουρια rom ας πουμε μετα που θελω να κανω unroot για να βαλω novago γινεται? και οι αλλαγες που εχουν γινει παραμενουν? επισης σε ενα oukitel u7 pro που εχω παρει και επιχειρησα να κανω το πρωτο μου ρουτ το root genius λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα η συσκευη μου και το kingo root δεν τηνν αναγνωριζει καν...ισως για τον ιδιο λογο. οπως και framaroot δεν δουλεψε.. καμια ιδεα? ευχαριστω για ριξε μια ματια εδω για το oukitel u7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 για ριξε μια ματια εδω για το oukitel u7 ναι σε αυτη την σελιδα με εβγαλε η αναζητηση και εμενα. δεν υποστηριζουν αυτα τα προγραμματα ακομα την συσκευη μου.:( μαλλον θα πρεπει να περιμενω? ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μια ερωτησούλα. Υπάρχει τρόπος να δούμε το μενού ενός τηλεφώνου όπου η οθόνη του δεν λειτουργεί; Όχι μόνο σαν δίσκο δηλαδή. Να βλέπουμε την οθόνη του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μια ερωτησούλα. Υπάρχει τρόπος να δούμε το μενού ενός τηλεφώνου όπου η οθόνη του δεν λειτουργεί; Όχι μόνο σαν δίσκο δηλαδή. Να βλέπουμε την οθόνη του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή. αν έχεις την δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση στο κινητό ναι μπορείς κι άλλα για να δεις πιο σου κάνει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 επισης σε ενα oukitel u7 pro που εχω παρει και επιχειρησα να κανω το πρωτο μου ρουτ το root genius λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα η συσκευη μου και το kingo root δεν τηνν αναγνωριζει καν...ισως για τον ιδιο λογο. οπως και framaroot δεν δουλεψε.. καμια ιδεα? ευχαριστω[/quote Κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με ενα HomTom HT7, δεν τους ειπα να μου το rootαρουν και αυτα τα προγραμματα δεν το υποστηριζουν :( απο το Vickmall με παρεπεμψαν εδω http://forum.xda-developers.com/search.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Παιδιά, έκανα μια ηχογράφηση χτες, και προς το τέλος (δηλαδή μετά από 1μιση ώρα περίπου ηχογράφησης) το κινητό έκανε μόνο του reboot, η ηχογράφηση δεν βρίσκεται στην λίστα της εφαρμογής (αναφέρομαι στην μαμά εφαρμογή "Εγγραφή Φωνής"), έκανα ένα search για αρχεία με κατάληξη .m4a που έχει σώσει προηγούμενες ηχογραφήσεις αλλά δεν βρίσκω κάποιο χτεσινό αρχείο.. Υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει κάπου ως temp αρχείο και να μπορώ να το ακούσω μέσω ενός rename πχ; Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης ίσως είναι να μπορώ να δω με κάποιο τρόπο τα τελευταία modified files σε εσωτερική μνήμη και SD κάρτα. Γίνεται κάπως αυτό; Το κινητό φοράει Phronesis v2 5.1.1 Edit: Τελικά μέσω του ES File Explorer βρήκα ένα αρχείο που λογικά είναι αυτό που θέλω, αλλά έχει όνομα .voice το μετέφερα στο PC, το μετονόμασα σε αρχείο με κατάληξη .m4a όπως έχουν τα άλλα αρχεία που βγάζει η εφαρμογή, αλλά δεν το παίζει, δεν το ανοίγει ούτε το Adobe Audition που ανοίγει άλλα .m4a αρχεία. Καμιά ιδέα; Edited January 13, 2016 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, με Android 5.0. Σήμερα το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διότι κολλούσε λιγάκι, και ενώ μου άνοιξε κανονικά, μου βγάζει μη έγκυρο ΙΜΕΙ, και δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το κινητό δουλεύει κανονικά, απλά είναι σαν να μην έχει κάρτα SIM. :( Tι λύση υπάρχει; Το κινητό το χρειάζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, με Android 5.0. Σήμερα το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διότι κολλούσε λιγάκι, και ενώ μου άνοιξε κανονικά, μου βγάζει μη έγκυρο ΙΜΕΙ, και δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το κινητό δουλεύει κανονικά, απλά είναι σαν να μην έχει κάρτα SIM. :( Tι λύση υπάρχει; Το κινητό το χρειάζομαι! Προφανώς έγινε corrupt ο efs folder. Ξαναπέρασε τη ρομ και πιθανόν να επανέρθει. Για περισσότερη βοήθεια θα πρέπει να απευθυνθείς στο νήμα της συσκεύης σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, με Android 5.0. Σήμερα το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διότι κολλούσε λιγάκι, και ενώ μου άνοιξε κανονικά, μου βγάζει μη έγκυρο ΙΜΕΙ, και δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το κινητό δουλεύει κανονικά, απλά είναι σαν να μην έχει κάρτα SIM. :( Tι λύση υπάρχει; Το κινητό το χρειάζομαι! http://ulefans.com/tips-tricks/recover-imei-after-be-pro-lollipop-upgrade/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Κάνε root και κατέβασε chamelephon!! Πίσω από την μπαταρία ή πάνω στο κουτί λέει το ιμει Edited January 13, 2016 by Floudas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό φόρουμ αλλα αν όχι συγχωρήστε με. Λοιπόν. ..πάω να ανοίξω τον Chrome και μου ανοίγει άμεσα μια καρτέλα που μου βγάζει μια μουφα σελίδα που πάνω πάνω είναι όπως της εφαρμογής Facebook (αλλά δεν δουλεύουν φυσικά τα Λίνκ ειδοποιήσεις κτλ) και μου λέει να διαλέξω ένα δώρο της Apple. Εκεί εχει ipad mac pc και εναα iphone που μονο αυτο ειναι διαθέσιμο ενώ τα ipad και Mac pc είναι και καλά εξαντλημένα. Είχα εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές πριν το ξεκινήσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι ποιες. Απεγκαταστήσα καποιες που νομιζα οτι ηταν αλλά συνεχίζει. Ξέρετε τι παιζει; έχει συμβεί σε αλλον;:worry: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό φόρουμ αλλα αν όχι συγχωρήστε με. Λοιπόν. ..πάω να ανοίξω τον Chrome και μου ανοίγει άμεσα μια καρτέλα που μου βγάζει μια μουφα σελίδα που πάνω πάνω είναι όπως της εφαρμογής Facebook (αλλά δεν δουλεύουν φυσικά τα Λίνκ ειδοποιήσεις κτλ) και μου λέει να διαλέξω ένα δώρο της Apple. Εκεί εχει ipad mac pc και εναα iphone που μονο αυτο ειναι διαθέσιμο ενώ τα ipad και Mac pc είναι και καλά εξαντλημένα. Είχα εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές πριν το ξεκινήσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι ποιες. Απεγκαταστήσα καποιες που νομιζα οτι ηταν αλλά συνεχίζει. Ξέρετε τι παιζει; έχει συμβεί σε αλλον;:worry: για κατεβεσε το sdmain και κανε εναν καθαρισμο κανε εναν καθαρισμο και στον chrome απο της ρυθμισης του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 http://www.mobiledownloadcentral.com/landing?c=5FC896&g=%5BGROUP%5D&a=%5BAD%5D&s2=77.49.129.84&s3=11&s4=557e2f8714524e941ea9e929&s5=&s6=nativeButton&s10= Αυτή είναι η σελίδα που με πάει. Δοκίμασα αυτή την εφαρμογή που είπες αλλά δεν είδα φως. Το καθάρισμα του Chrome από που γινεται; Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts