Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας φιλοι. Σχετικα καινουργιος στο android και θελω το εξης. Υπαρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη για backup συγκεκριμενων εφαρμογων ? Να κανω ας πουμε αντιγραφα ασφαλειας για οποιες εφαρμογες (και τα δεδομενα τους) θελω εγω ?

Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν με ενδιαφερει να το κανω.

Υπάρχει τρόπος να μπορώ να ελέγχω ποια βίντεο μπορεί να δει κάποιος στο YouTube? Θέλω με αλλά λόγια να υπάρχει κάποιος περιορισμός στα βίντεο και να αποκλείονται ορισμένα. Η συσκευή είναι ρουταρισμενη.

Για browser υπάρχει η επιλογή safety for kids αν δεν κάνω λάθος η οποία εφόσον περνάει σε λογαριασμό φαντάζομαι θα έχει τον περιορισμό και στη συσκευή. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν νομίζω να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι αν τυχόν δοκιμάσεις χωρίς λογαριασμό, με root ή χωρίς.

Γεια σας φιλοι. Σχετικα καινουργιος στο android και θελω το εξης. Υπαρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη για backup συγκεκριμενων εφαρμογων ? Να κανω ας πουμε αντιγραφα ασφαλειας για οποιες εφαρμογες (και τα δεδομενα τους) θελω εγω ?

Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν με ενδιαφερει να το κανω.

Helium (χρειάζεται υπολογιστής)

έχει βρεθεί τρόπος για το πως κάνουμε διαμόρφωση ext2 την sdcard για να κάνουμε link2sd

edit- cm13 mm

Τι εννοείς ; πάντα υπήρχε.... MiniTool Partition

(υπάρχουν άπειρα video ...tutorials..Googlet )

ψάξε και για swap external to internal sd card

Edited by alex222800

Τι εννοείς ; πάντα υπήρχε.... MiniTool Partition

(υπάρχουν άπειρα video ...tutorials..Googlet )

ψάξε και για swap external to internal sd card

ναι φίλε μου το ξέρω αλλά δεν δουλεύει στην cm13 mm

ναι φίλε μου το ξέρω αλλά δεν δουλεύει στην cm13 mm

Ρώτα καλύτερα στο xda (στο νήμα της rom,όπως και για swap ...να μετατρέψεις την εξωτερική σε εσωτερική )

έχω περάσει το link2sd 4.0.12 και ανοίγει κανονικά

το θέμα είναι στην sdcard την διαμορφώνω με το minitool κάνω το διαμέρισμα που θέλω ext2 και με το που βάζω την κάρτα στο κινητό μου βγάζει κατεστραμμένη sdcard και μου ζητάει διαμόρφωση

μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ροοτ.

αν παραγγειλω ενα xiaomi και μου το φερουν ετοιμο ρουταρισμενο και καθαρο απο κινεζιες και με πιο καινουρια rom ας πουμε μετα που θελω να κανω

unroot για να βαλω novago γινεται?

και οι αλλαγες που εχουν γινει παραμενουν?

επισης σε ενα oukitel u7 pro που εχω παρει και επιχειρησα να κανω το πρωτο μου ρουτ το root genius λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα η συσκευη μου και το kingo root δεν τηνν αναγνωριζει καν...ισως για τον ιδιο λογο.

οπως και framaroot δεν δουλεψε..

καμια ιδεα?

ευχαριστω

Edited by laziokos

μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ροοτ.

αν παραγγειλω ενα xiaomi και μου το φερουν ετοιμο ρουταρισμενο και καθαρο απο κινεζιες και με πιο καινουρια rom ας πουμε μετα που θελω να κανω

unroot για να βαλω novago γινεται?

και οι αλλαγες που εχουν γινει παραμενουν?

επισης σε ενα oukitel u7 pro που εχω παρει και επιχειρησα να κανω το πρωτο μου ρουτ το root genius λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα η συσκευη μου και το kingo root δεν τηνν αναγνωριζει καν...ισως για τον ιδιο λογο.

καμια ιδεα?

ευχαριστω

για ριξε μια ματια εδω για το oukitel u7

για ριξε μια ματια εδω για το oukitel u7

ναι σε αυτη την σελιδα με εβγαλε η αναζητηση και εμενα.

δεν υποστηριζουν αυτα τα προγραμματα ακομα την συσκευη μου.:(

μαλλον θα πρεπει να περιμενω?

ευχαριστω παντως

Μια ερωτησούλα. Υπάρχει τρόπος να δούμε το μενού ενός τηλεφώνου όπου η οθόνη του δεν λειτουργεί; Όχι μόνο σαν δίσκο δηλαδή. Να βλέπουμε την οθόνη του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτησούλα. Υπάρχει τρόπος να δούμε το μενού ενός τηλεφώνου όπου η οθόνη του δεν λειτουργεί; Όχι μόνο σαν δίσκο δηλαδή. Να βλέπουμε την οθόνη του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή.

αν έχεις την δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση στο κινητό ναι μπορείς

κι άλλα για να δεις πιο σου κάνει

εδω

καμια ιδεα?

ευχαριστω[/quote

Κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με ενα HomTom HT7, δεν τους ειπα να μου το rootαρουν και αυτα τα προγραμματα δεν το υποστηριζουν :( απο το Vickmall με παρεπεμψαν εδω http://forum.xda-developers.com/search.php

Παιδιά, έκανα μια ηχογράφηση χτες, και προς το τέλος (δηλαδή μετά από 1μιση ώρα περίπου ηχογράφησης) το κινητό έκανε μόνο του reboot, η ηχογράφηση δεν βρίσκεται στην λίστα της εφαρμογής (αναφέρομαι στην μαμά εφαρμογή "Εγγραφή Φωνής"), έκανα ένα search για αρχεία με κατάληξη .m4a που έχει σώσει προηγούμενες ηχογραφήσεις αλλά δεν βρίσκω κάποιο χτεσινό αρχείο..

Υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει κάπου ως temp αρχείο και να μπορώ να το ακούσω μέσω ενός rename πχ;

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης ίσως είναι να μπορώ να δω με κάποιο τρόπο τα τελευταία modified files σε εσωτερική μνήμη και SD κάρτα. Γίνεται κάπως αυτό;

Το κινητό φοράει Phronesis v2 5.1.1

Edit: Τελικά μέσω του ES File Explorer βρήκα ένα αρχείο που λογικά είναι αυτό που θέλω, αλλά έχει όνομα .voice το μετέφερα στο PC, το μετονόμασα σε αρχείο με κατάληξη .m4a όπως έχουν τα άλλα αρχεία που βγάζει η εφαρμογή, αλλά δεν το παίζει, δεν το ανοίγει ούτε το Adobe Audition που ανοίγει άλλα .m4a αρχεία. Καμιά ιδέα;

Edited by dante02004

Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, με Android 5.0. Σήμερα το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διότι κολλούσε λιγάκι, και ενώ μου άνοιξε κανονικά, μου βγάζει μη έγκυρο ΙΜΕΙ, και δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το κινητό δουλεύει κανονικά, απλά είναι σαν να μην έχει κάρτα SIM. :(

Tι λύση υπάρχει; Το κινητό το χρειάζομαι!

Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, με Android 5.0. Σήμερα το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διότι κολλούσε λιγάκι, και ενώ μου άνοιξε κανονικά, μου βγάζει μη έγκυρο ΙΜΕΙ, και δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το κινητό δουλεύει κανονικά, απλά είναι σαν να μην έχει κάρτα SIM. :(

Προφανώς έγινε corrupt ο efs folder. Ξαναπέρασε τη ρομ και πιθανόν να επανέρθει. Για περισσότερη βοήθεια θα πρέπει να απευθυνθείς στο νήμα της συσκεύης σου.

http://ulefans.com/tips-tricks/recover-imei-after-be-pro-lollipop-upgrade/

Κάνε root και κατέβασε chamelephon!!

Πίσω από την μπαταρία ή πάνω στο κουτί λέει το ιμει

Edited by Floudas

Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό φόρουμ αλλα αν όχι συγχωρήστε με.

Λοιπόν. ..πάω να ανοίξω τον Chrome και μου ανοίγει άμεσα μια καρτέλα που μου βγάζει μια μουφα σελίδα που πάνω πάνω είναι όπως της εφαρμογής Facebook (αλλά δεν δουλεύουν φυσικά τα Λίνκ ειδοποιήσεις κτλ) και μου λέει να διαλέξω ένα δώρο της Apple. Εκεί εχει ipad mac pc και εναα iphone που μονο αυτο ειναι διαθέσιμο ενώ τα ipad και Mac pc είναι και καλά εξαντλημένα.

Είχα εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές πριν το ξεκινήσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι ποιες. Απεγκαταστήσα καποιες που νομιζα οτι ηταν αλλά συνεχίζει. Ξέρετε τι παιζει; έχει συμβεί σε αλλον;:worry:

Oneplus5 8/128 Android 10

Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό φόρουμ αλλα αν όχι συγχωρήστε με.

Λοιπόν. ..πάω να ανοίξω τον Chrome και μου ανοίγει άμεσα μια καρτέλα που μου βγάζει μια μουφα σελίδα που πάνω πάνω είναι όπως της εφαρμογής Facebook (αλλά δεν δουλεύουν φυσικά τα Λίνκ ειδοποιήσεις κτλ) και μου λέει να διαλέξω ένα δώρο της Apple. Εκεί εχει ipad mac pc και εναα iphone που μονο αυτο ειναι διαθέσιμο ενώ τα ipad και Mac pc είναι και καλά εξαντλημένα.

Είχα εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές πριν το ξεκινήσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι ποιες. Απεγκαταστήσα καποιες που νομιζα οτι ηταν αλλά συνεχίζει. Ξέρετε τι παιζει; έχει συμβεί σε αλλον;:worry:

για κατεβεσε το sdmain και κανε εναν καθαρισμο

κανε εναν καθαρισμο και στον chrome απο της ρυθμισης του

http://www.mobiledownloadcentral.com/landing?c=5FC896&g=%5BGROUP%5D&a=%5BAD%5D&s2=77.49.129.84&s3=11&s4=557e2f8714524e941ea9e929&s5=&s6=nativeButton&s10=

Αυτή είναι η σελίδα που με πάει. Δοκίμασα αυτή την εφαρμογή που είπες αλλά δεν είδα φως. Το καθάρισμα του Chrome από που γινεται;

Oneplus5 8/128 Android 10

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned