gerstavros2 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 βρε παιδια θελω να καθαρισω το τηλεφωνο μου RAZR XT910 απο εναπομείναντα πράγματα απο καταργήσεις προγραμματων και γενικα οτι δεν χρειαζετε γιατι εχουν γεμιση και η εξω και η μεσα μνημη και εχω προβλημα ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλησπέρα/Καλημέρα. Πριν 2 μέρες περίπου, έβαλα μια κάρτα frog στη συσκευή μου ( Galaxy S Advance ) και μου ήρθαν αυτόματα οι ρυθμίσεις για το internet. Όλα καλά ως εδώ. Μετά είδα ότι στον browser είχε μπει σε σελιδοδείκτη και σαν home page η σελίδα της Cosmote. Όταν έβαλα σαν αρχική σελίδα το http:/, όλοι οι σελιδοδείκτες μου έχασαν τις εικόνες τους.... Τι σ**** έγινε; :confused: Κανείς; ( 10 χαρ ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση εχθες εκανα εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη παρα πολυ καλη αλλα εγω που χρησιμοποιω 2 καρτες δεν μου κανει ερωτηση απο ποια καρτα θελω να στειλω το μην. μηπως ξερουμε κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση εχθες εκανα εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη παρα πολυ καλη αλλα εγω που χρησιμοποιω 2 καρτες δεν μου κανει ερωτηση απο ποια καρτα θελω να στειλω το μην. μηπως ξερουμε κατι??? Δεν υποστηρίζει dual sim. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση εχθες εκανα εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη παρα πολυ καλη αλλα εγω που χρησιμοποιω 2 καρτες δεν μου κανει ερωτηση απο ποια καρτα θελω να στειλω το μην. μηπως ξερουμε κατι??? από εφαρμογές τρίτων, μονο το gosms υποστηρίζει dual sim Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sprss Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 παιδια σε κινητο με 800mhz τι ρυθμισεις μπορω να κανω στον επεξεργαστη για να κανω εξοικονομια στην μπαταρια αλλα να τρεχει και καλα τις απλες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 παιδια σε κινητο με 800mhz τι ρυθμισεις μπορω να κανω στον επεξεργαστη για να κανω εξοικονομια στην μπαταρια αλλα να τρεχει και καλα τις απλες εφαρμογες; ποιο κινητο, και τι επεξεργαστή; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 αυτή η εφαρμογή τρέχει συνεχώς στο background κι ας την σταματάω από τα Apps παίζει να την ξεφορτωθώ ή δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τον adw launcher εχω, αλλα μαλλον ειναι γενικοτερη η ερωτηση. Μπορω να εχω συντομευση απο ενα αρχειο της sd card μου, στο desktop? Οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα κατι, και δεν ξερω αν γινεται. Γινεται ή οχι? (και πως, αν ξερει κανεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τον adw launcher εχω, αλλα μαλλον ειναι γενικοτερη η ερωτηση. Μπορω να εχω συντομευση απο ενα αρχειο της sd card μου, στο desktop? Οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα κατι, και δεν ξερω αν γινεται. Γινεται ή οχι? (και πως, αν ξερει κανεις) Ο es file explorer έχει επιλογή να σου κάνει shortcut στη homescreen. Χρησιμοποιώ Nova. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 αυτή η εφαρμογή τρέχει συνεχώς στο background κι ας την σταματάω από τα Apps παίζει να την ξεφορτωθώ ή δεν γίνεται? Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή των μηνυμάτων και δε βλέπω να υπάρχει κανένας λόγος για να πειράξεις αυτή την εφαρμογή. Το αντίθετο μάλιστα! Αν μετά δε σου δουλεύει κάτι σωστά σχετικά με τα μηνύματα, θα ψάχνεις να δεις τι φταίει ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή των μηνυμάτων και δε βλέπω να υπάρχει κανένας λόγος για να πειράξεις αυτή την εφαρμογή. Το αντίθετο μάλιστα! Αν μετά δε σου δουλεύει κάτι σωστά σχετικά με τα μηνύματα, θα ψάχνεις να δεις τι φταίει ;) Προχθές κάποιος έψαχνε να απενεργοποίησει την "Ετοιμότητα Κυψέλης".... :lol: Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τον adw launcher εχω, αλλα μαλλον ειναι γενικοτερη η ερωτηση. Μπορω να εχω συντομευση απο ενα αρχειο της sd card μου, στο desktop? Οσο κι αν εψαξα τις επιλογες, δεν βρηκα κατι, και δεν ξερω αν γινεται. Γινεται ή οχι? (και πως, αν ξερει κανεις) και με το x-plore μπορείς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Υπαρχει κανενα site που να εχει apk απο γνωστες free εφαρμογες που εχει και το play? Εχω κατα καιρους διαφορα προβλημα σε εγκαταστασεις που κανω , και θα με βολευε να εχω εναν εναλλακτικο τροπο περα απο online οπως ειναι το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hi to all. Instead of writing greeklish I'll use English, because I use a foreign computer. I have a problem with my samsung galaxy beam! The phone was locked due to many wrong patterns ( I had it in my pocket and the touch screen probably started partying in there). Any way, it asks for a mail and password. I'm using my gmail, my hotmail, and every password I had in my life but still there is no progress! I want to avoid factory reset because I will loose all of my data. Any help? If its ok to wright it down on greeklish let me know! PS: Its really an urgent situation because at the moment I'm in Malaysia and I will have to fix it asap to continue my trip smoothly! Thanks a lot! Manolis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hi to all. Instead of writing greeklish I'll use English, because I use a foreign computer. I have a problem with my samsung galaxy beam! The phone was locked due to many wrong patterns ( I had it in my pocket and the touch screen probably started partying in there). Any way, it asks for a mail and password. I'm using my gmail, my hotmail, and every password I had in my life but still there is no progress! I want to avoid factory reset because I will loose all of my data. Any help? If its ok to wright it down on greeklish let me know! PS: Its really an urgent situation because at the moment I'm in Malaysia and I will have to fix it asap to continue my trip smoothly! Thanks a lot! Manolis. Βασικά θέλει το email και το password του Gmail που έβαλες στην αρχή.. Αν δεν τα παίρνει δοκίμασε πρώτα να μπεις στο Gmail σου από ένα pc και μετά προσπάθησε στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 I logged in to my gmail, then tried again with my phone and still the same! It says that either username or password are wrong. NOTE: My cell phone's wireless is off and I can not turn it on (if it makes any difference) Thanks a lot for your reply though! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 I logged in to my gmail, then tried again with my phone and still the same! It says that either username or password are wrong. NOTE: My cell phone's wireless is off and I can not turn it on (if it makes any difference) Thanks a lot for your reply though! Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν.. Αν δεν κάνω λάθος θέλει internet για να επιβεβαιώσει τον κωδικό. Μήπως είσαι root με custom rom? Αν ναι ίσως υπάρχει τρόπος να το επαναφέρεις χωρίς hard reset. Εναλλακτικά δοκίμασε με καμιά κάρτα που έχει internet μήπως και ξεκολλήσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivem Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μήπως είσαι root με custom rom? <--- I don't really understand what this means! I will try to use a sim card with 3g and will update you with the results! Thanks again! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Υπαρχει κανενα site που να εχει apk απο γνωστες free εφαρμογες που εχει και το play? Εχω κατα καιρους διαφορα προβλημα σε εγκαταστασεις που κανω , και θα με βολευε να εχω εναν εναλλακτικο τροπο περα απο online οπως ειναι το play. 1mobile.com Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 1mobile.com Χαζομαρες. Θελει Login. Αντε και εκανα με το google account. Μετα σου δινει κωδικο για την εφαρμογη που θες, να την κατεβασεις μεσω της δικης τους εφαρμογης. Κατι straight δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorSgou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Στο thread της συσκευής σου απευθύνσου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μήπως είσαι root με custom rom? <--- I don't really understand what this means! I will try to use a sim card with 3g and will update you with the results! Thanks again! Εννοώ μήπως έχεις ξεκλειδώσει τη συσκευή σου κι έχεις βάλει άλλη rom..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 στο μενου του τηλ μου μπορω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες θα εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα και ποιες στην δευτερη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts