Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εχω ενα θεματακι..!!!Κατεβασα ενα παιχνιδακι το hill climp racing πιο συγκεκριμενα το 1.5.1 νομιζω ...

εχω κινητο χ10μινι το οποιο δεν με αφηνε να κατεβασω το παιχνιδι απτο μαρκετ λογο του οτι δεν το υποστιριζε το κινητο μου...!!

Ετσι κατεβασα το .apk απο μια ιστοσελικα και το περασα απτον υπολογιστη στο κινητο ,μετα πηγα βρηκα το αρχειο στην sd και το εκανα εκγατασταση.!

Μεχρι εδω ολα καλα..!Μετα ομως πηγα να ανοιξω την εφαρμογη και μου ελεγε :your decive doesnt support openGLES2.0 !!!

Φυσιολογικα δεν το υποστηριζει..!μηπως υπρχει τροπος αντιμετωπισης του προβληματος...! το λεω γτ εχω δει κινητα που η οθονη τους ειναι μικρη σαν του χ10μινι αλλα το παιζουν,για αυτο το ψαχνω!!!Να θυμησω οτι εχω ανδροιδ 2.3. που το αναβαθμησα προχθες χαρη σε εσας..!!!

1. Να ενημερώσω ότι δεν χρειάζεται να απευθυνόμαστε σε περισσότερα του ενός θεμάτων με την ίδια απορία.

2. Για τα παιχνίδια συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271527

3. Όσον αφορά το πρόβλημα σου δοκίμασε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.cf3d&hl=el

Modpic.gif

Καλησπέρα. Παρότι φαντάζομαι ότι το θέμα είναι υπερκλασσικό, δεν μπόρεσα να βρω έναν ολοκληρωμένο οδηγό τύπου "Πώς να γίνετε root, καθώς και πως να "ξε"γίνετε μετά. Αν υπάρχει κάπου σας παρακαλώ υποδείξτε μου. Αν όχι, παρακαλώ τη βοήθειά σας.

Σε ότι αφορά το 2ο μέρος: Ποια εφαρμογή προτείνετε για να μην ξεκινάνε ούτε στην αρχή ούτε ποτέ κάποιες εφαρμογές μόνες τους;

Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστώ zxr. Έχω όμως ένα θέμα σχετικά με το root. Το link που μου έδωσες αναφέρεται σε rootάρισμα για εκδόσεις 4.x ενώ εγώ θέλω να κρατήσω την 2.3.7. Τι κάνουμε εδώ;

Παιδια να κανω μια ερωτηση...πηρα μια συσκευη samsung galaxy ace και δεν με αφηνει να το δηλωσω στον gmail μου..μαλλον επειδη ειναι η 5η android πως μπορω να σβησω καποιες απο της παλιες;;ενα παλιο tablet και το νεο που το βλεπει με αλλο ονομα;;

Φιλικά Γιώργος

Παιδια να κανω μια ερωτηση...πηρα μια συσκευη samsung galaxy ace και δεν με αφηνει να το δηλωσω στον gmail μου..μαλλον επειδη ειναι η 5η android πως μπορω να σβησω καποιες απο της παλιες;;ενα παλιο tablet και το νεο που το βλεπει με αλλο ονομα;;

Δεν παιζει ρολο στο προβλημα σου νομιζω...

Παντως πηγαινε My Orders And Settings (κατω κατω στη σελιδα του Play στον υπολογιστη) και απο εκει στην καρτελα Settings οπου θα βγαλεις τις παλιες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστώ zxr. Έχω όμως ένα θέμα σχετικά με το root. Το link που μου έδωσες αναφέρεται σε rootάρισμα για εκδόσεις 4.x ενώ εγώ θέλω να κρατήσω την 2.3.7. Τι κάνουμε εδώ;

Ο μόνος οδηγός που root-άρει την 2.3 είναι αυτός. Κατά 99% δεν θα σου κάνει γιατί αναφέρεται στις πρώτες εκδόσεις της 2.3 πρίν καν κυκλοφορήσει το Go.

Θερμή παράκληση. Επειδή εδώ είμαστε off topic καλύτερα να θέσεις τα επόμενα ερωτήματά σου στο topic του Go

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εγώ πιστεύω ότι είναι άχρηστο το να θέλεις να ενεργοποιήσεις τα data σου.

Το πιο πιθανό είναι αυτός που θα έχει τη συσκευή σου, να έχει βγάλει την SIM σου, οπότε τα data ούτως ή άλλως δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Η εφαρμογή αν δε κάνω λάθος ενεργοποιεί αυτόματα το GPS, μόλις προσπαθήσεις να εντοπίσεις τη συσκευή σου απο τον web browser του pc σου, όποτε εκτός και αν βρίσκεται σε κάποιο υπόγειο, είσαι καλυμμένος.

Εσύ θεωρείς άχρηστο ένα πρόγραμμα, που όταν αυτός που έχει την συσκευή σου, βάλει άλλη κάρτα SIM θα έρθει ο αριθμός την καινούργιας κάρτας SIM με μήνυμα σε τρεις (3) άλλες συσκευές (αριθμούς τηλεφώνου) που εσύ θα έχεις ορίσει ποιο πριν...?????;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γεια χαρά,

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το πρόγραμμα Titanioum backup.

Σήμερα πραγματοποιήσα την αγορά του και αφου το εγκατέστησα δεν μπορώ να το βρω. Έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν υπάρχει πουθενα σαν εφαρμογή στο κινητό μου.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στην διαχείριση των εφαρμογών φαίνεται κανονικά αλλά δεν υπάρχει σαν εικονίδιο να το ανοίξω.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την free έκδοση την είχα εγκαταστήσει παλιότερα και λειτουργούσε κανονικά.

Γεια χαρά,

Σήμερα πραγματοποιήσα την αγορά του και αφου το εγκατέστησα δεν μπορώ να το βρω. Έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν υπάρχει πουθενα σαν εφαρμογή στο κινητό μου.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στην διαχείριση των εφαρμογών φαίνεται κανονικά αλλά δεν υπάρχει σαν εικονίδιο να το ανοίξω.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την free έκδοση την είχα εγκαταστήσει παλιότερα και λειτουργούσε κανονικά.

κοιτα στο play στο δινει εγκατεστημενο; μηπως εχεις βαλει μονο το κλιδι;

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Γεια χαρά,

Όπως σου είπε και ο sinos πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και την εφαρμογή (free) .όχι μόνο το κλειδί τής pro. Την έχεις εγκαταστήσει?

Πως ακριβως εγκαθιστουμε το adobe flash player 11 στο κινητο μας με android 4.0.3?

Δοκιμασα μεσω της επισημης σελιδας http://www.adobe.com αλλα λεει οτι δεν υποστηριζει το android πλεον και εκτος αυτου καποια site που χρειαζονται το adobe flash player dεν το δειχνουν και λενε οτι πρεπει να το κατεβασουμε.

Ακομα και με chrome που δοκιμασα παλι τα ιδια δειχνει.

Πως ακριβως εγκαθιστουμε το adobe flash player 11 στο κινητο μας με android 4.0.3?

Δοκιμασα μεσω της επισημης σελιδας http://www.adobe.com αλλα λεει οτι δεν υποστηριζει το android πλεον και εκτος αυτου καποια site που χρειαζονται το adobe flash player dεν το δειχνουν και λενε οτι πρεπει να το κατεβασουμε.

Ακομα και με chrome που δοκιμασα παλι τα ιδια δειχνει.

Αυτήν την έκδοση κατέβασες ??? Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.36)

Σε stock broswer που έχω εγώ δουλεύει χωρίς πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

Μολις την εγκατεστησα κι εγω και οντως στον στοκ browser δουλευει αλλα στον chrome δεν δουλευει γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο chrome εχει ενσωματομενο το flash player αλλα στις σελιδες που το θελουν βγαζει θεμα σε εκεινο το σημειο λεγοντας "Το chrome δεν υποστηριζει αυτην την προσθηκη".

Γιατι αυτο?

Και αυτο γινεται ακομα και στις νεοτερες εκδοσεις android 4.1.x?

Αν ειναι ετσι δηλαδη με chrome δεν μπορουμε να δουμε σελιδες με flash περιεχομενο ετσι δεν ειναι?

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω save μια φωτογραφεια που μου εχουν στειλει απο το mesenger? Δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη, ουτε οταν παταω πανω στη φοτο γεινεται κατι!
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω save μια φωτογραφεια που μου εχουν στειλει απο το mesenger? Δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη, ουτε οταν παταω πανω στη φοτο γεινεται κατι!

Δεξι κιλκ αποθηκευση εικονας.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εσύ θεωρείς άχρηστο ένα πρόγραμμα, που όταν αυτός που έχει την συσκευή σου, βάλει άλλη κάρτα SIM θα έρθει ο αριθμός την καινούργιας κάρτας SIM με μήνυμα σε τρεις (3) άλλες συσκευές (αριθμούς τηλεφώνου) που εσύ θα έχεις ορίσει ποιο πριν...?????;)

Διάβασες πουθενά να έχω γράψει ότι το πρόγραμμα είναι άχρηστο; !!!! :wacko:

Έγραψα ότι είναι άχρηστο να θέλεις να έχεις ενεργοποιημένα τα data σου, όταν το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο άλλος θα είναι να βάλει τη δική του κάρτα, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα μπορείς να ενεργοιήσεις τα δικά του data. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχω μεγάλη καθυστέρηση από τη στιγμή που ξεκλειδώνω την οθόνη μέχρι να μπορέσω να κάνω μια κλήση. Έχω gingerbread & holo launcher (αν παίζει κάποιο ρόλο). Είναι γενικό κακό του Android ή έχω κάνει κάτι εγώ;
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω μεγάλη καθυστέρηση από τη στιγμή που ξεκλειδώνω την οθόνη μέχρι να μπορέσω να κάνω μια κλήση. Έχω gingerbread & holo launcher (αν παίζει κάποιο ρόλο). Είναι γενικό κακό του Android ή έχω κάνει κάτι εγώ;

Όχι, δεν είναι γενικό κακό του Android. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο reboot, να δεις αν λυθεί το πρόβλημα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Όχι, δεν είναι γενικό κακό του Android. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο reboot, να δεις αν λυθεί το πρόβλημα;

Αν εννοείς να το κλείσω και να το ξανανοίξω το έκανα και δεν βελτιώθηκε. Τι να ψάξω δεν ξέρω.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεξι κλικ ποιο εννοεις φιλε μου? Το δεξι κουμπι του S3 ειναι το back. Και το αριστερο δεν εχει τετοια επιλογη.

Ps. Τα καταφερα αλλα αν ανοιξω τα μυνηματα μεσα απο τον browser. Βολικο δε το λες αλλα ειναι η μονη λυση!

Edited by ChaosAD
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Κανένα πρόγραμμα για να δω/τροποποιήσω τις επαφές μου μέσω PC υπάρχει; Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το κάνω με το PC Companion της Sony!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned