Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου

Δοκίμασα με την ίδια sim σε άλλο τηλέφωνο και έστειλα ένα sms σε έναν γνωστό μου, που ξέρω ότι ποτέ δεν παίρνει sms από εμένα, και το πήρε.

Μετά ξαναέβαλα την sim στο κανονικό κινητό, έστειλα sms στον γνωστό μου και δεν το πήρε.

λές να φταίει κάτι στο κινητό;

ΥΓ: Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το κανονικό κινητό είναι Samsung 551 και χρησιμοποιώ το Handcent, ενώ η συσκευή δοκιμών ήταν μία παλιά Nokia 6303

Μύρων

φοβερο.διαβασα το αρθο που εχεις βαλει κ εχω παθει πλακα.

μπορεις ν βαλεις καποιο λινκ που ν ειναι συμβατο με τ siii

Παιδια ισχυει οφτι στο ics δε σαφηνει να εγκαθιστας εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης?

Ισχυσι το ιδιο στο jelly bean?

Hamurabi

Κανονικά σε αφήνει και στην ics και στην jb. Πού είδες ότι δεν σε αφήνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αν η συσκευή έχει εσωτερική μνήμη όπως π.χ. τα galaxy ,πράγματι δε σε αφήνει χωρίς πείραγμα.Δες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 στην ενότητα Γιατί δε μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους στην SD card;

επίσης κυκλοφορούν πολλές συσκευές τώρα τελευταία με ics κυρίως που έχουν 4gb εσωτερική μνήμη και παίρνουν και έξτρα κάρτα μνήμης αλλά οι εφαρμογές πάνε μόνο στην εσωτερική μνήμη των 4gb που δεν ειναι 4 για το χρήστη αλλά κάτω από 3gb.Οπως γράφει και στο λινκ που δίνω,ουσιαστικά πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις μόνο με μεγάλα παιχνίδια (όπου τα 16gb κάπου 11 ελεύθερα παλεύονται κάπως αλλά τα 4 με τίποτε).

Καλά πόσο τραγικό;;; Παίρνει εξωτερική μνήμη το τηλέφωνο και δεν σε αφήνει να τις μεταφέρεις εκεί;! Δεν το ήξερα αυτό. Οκ, έχει λογική να τις αφήνεις στην εσωτερική για λόγους ταχύτητας/ομαλότητας, αλλά και πάλι επιλογή του χρήστη θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ακριβως.στο κινητο μοτορολα razr i που πηρα πουχει 8gb εσωτεριξη μνημη νομιζω,δεν αφηνει να εγκαταστησω εφαρμογη σε εξωτερικη sd.
Hamurabi

Γιατί τα περισσότερα smartphone δεν έχουν 3g βίντεο-κλήση?? και δεν εννοώ μέσω skype κτλ, Παρά μόνο καποια galaxy??? Ακόμα και κάποια νεα μοντέλα....

οταν μου στελνουν μια φωτογραφια μεσω email πως την αποθηκευω στο κινητο; και απο το facebook το ιδιο. πως μπορω να την αποθηκευσω; στο iphone πχ παταγες πανω στην εικονα παρατεταμενα και σου εβγαινε επιλογη αποθηκευση, τωρα;
Don't give up! :!:

Πατάς πάνω στην εικόνα,φορτώνει και μετά κουμπί menu και σου βγάζει επιλογές για αποθήκευση κτλ

σε galaxy s2 παντως εγκατεστησα το igo primo μια χαρα στην -εξωτερικη- sd.

Αλλο το igo primo και άλλο τα δεδομένα παιχνιδιών π.χ. gameloft ή τα "συνοδευτικά" των διάφορων εφαρμογών

Edited by bbbb

Εδώ και λίγο καιρό που απέκτησα το gs3 εγκατέστησα το k-9 email για να μπορώ να βλέπω τα email της εταιρείας μου και μπορώ να πω πως δουλεύει άψογα όσο αναφορά τα εισερχόμενα. Σήμερα θέλησα να στείλω ένα email και αφού Υόρκη έγραψα προσπάθησα να βρω το κουμπί αποστολής αλλά μάταια.

Τι γίνεται ρε παιδιά κάνω εγώ κατΙ λάθος;

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Μιλάω για βιντεο κληση μεσω του δίκτυου.. το xperia s πχ εχει δευτερη καμερα αλλα μονο μεσω skype κτλ γινεται βιντεοκληση

Μιλάω για βιντεο κληση μεσω του δίκτυου.. το xperia s πχ εχει δευτερη καμερα αλλα μονο μεσω skype κτλ γινεται βιντεοκληση

Eίναι χαρακτηριστικό του android. Βίντεοκληση μόνο μέσω skype ή άλλων προγραμμάτων. Δε γίνεται να κάνουμε κάτι..! :)

Αυτές οι περιπτώσεις, όπως το συγκεκριμένο Sony, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!

Για το συγκεκριμένο μάλιστα, καθώς και για κάποια αλλά Sony, έχει γίνει ντόρος στο ίντερνετ. Είχαν πει θα βγάλουν αναβάθμιση...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

το s2 παντως κανει μια χαρα videocall χωρις skype

Σωστά! Εξαιρείται το SII, Note 1 και νομίζω κατά 90% και το SIII. Για το Note 2 δε ξέρω. Ουσιαστικά εξαιρείται η δυνατή σειρά Galaxy..

Παιδια ισχυει οφτι στο ics δε σαφηνει να εγκαθιστας εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης?

Ισχυσι το ιδιο στο jelly bean?

ναι ισχύει αυτό

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Καλησπέρα και χρόνια πολλά :)

Έπεσε στα χέρια μου ένα Xperia J, από το οποίο ως χρήστης Xperia Play, ζήλεψα ένα πράγμα ...

Όταν απενεργοποιείται η οθόνη, για προστασία, κάνει το κλασσικό εφέ με το φως που έκαναν οι παλιές τηλεοράσεις ...

Το είχα και εγώ στο Play, αλλά δυστηχώς με την πρώτη αναβάθμιση που του κανα, το χασα το εφέ ...

Πρέπει να απεγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να το επαναφέρω ????? Αν ναι, ποιο ??????

Καλή χρονιά να χετε :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά :)

Έπεσε στα χέρια μου ένα Xperia J, από το οποίο ως χρήστης Xperia Play, ζήλεψα ένα πράγμα ...

Όταν απενεργοποιείται η οθόνη, για προστασία, κάνει το κλασσικό εφέ με το φως που έκαναν οι παλιές τηλεοράσεις ...

Το είχα και εγώ στο Play, αλλά δυστηχώς με την πρώτη αναβάθμιση που του κανα, το χασα το εφέ ...

Πρέπει να απεγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να το επαναφέρω ????? Αν ναι, ποιο ??????

Καλή χρονιά να χετε :)

Δες αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Πήρε ένας γνωστός μου το j, του κατέβασα τον apex launcher και στις επιλογές του apex του έβαλα να κλειδώνει με την εφαρμογή Screen Off and Lock με σύρσιμο προς τα πάνω.

Καλή χρόνια να έχουμε!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned