gerstavros2 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδια καλησπερα πηρα ενα γκαλαχυ ς3 32αρι!!και θελω να σβησω κατι αχρηστες προγκατεστημενες εφαρμογες τις βονταφον που ειναι μεσα περασμενες.Κατεβασα εναν ανισταλερερ!!αλλα δυστυχως δεν μου εμφανιζει και τις υπολοιπες για να της σβησω.Υπαρχει κατι καλυτερο που να μπορει να σβηνει οτι εφαρμογη προεγκατεστημενη η μη μεσα απο το κινητο σου?Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολλους. πρέπει να σαι root Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα? έσβησες καθε ρυθμιση, δεδομενα κλπ των εφαρμογών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αν είσαι rooted μπορείς με έναν file explorer που υποστηρίζει root access να πας εδώ /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf Αν ανοίξεις το wpa_supplicant.conf θα δεις ότι υπάρχουν όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί σου. Δεν βρηκα το αρχειο wpa_ supplicant.conf στην διαδρομη που περιγραφης ο φακελος data ειναι αδειος Αντιθετος βρηκα στο system/etc/wifi ενα αρχειο wpa_ supplicant.conf αλλα δεν εχει μεσα κωδικους εχω ενα galaxy ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisisss Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Χρόνια σας πολλά με υγεία!!όπως αναγράφω και στο θέμα πήρα το πρώτο μου android κινητό(samsung advance s) και πρώτη φορά ένιωσα τόσο ανίδεος με την τρέχουσα τεχνολογία (άλλο ένα παιδί της microsoft). Μπήκα διάβασα κάποια άρθρα του site όπως ορολογία του android αλλά λίγα κατάλαβα:X Επειδή είμαι και νέος οδηγός πήρα αυτό το κινητό και για gps...είχε μαζί με την αγορά δώρο χάρτες mls σε sd.Φταίει λοιπόν το δίκτυο της cosmote η το κινητό μου που δεν μπορεί να βρει δίκτυο για τους χάρτες(με wifi δουλεύει μια χαρά αλλά τι να το κάνεις).Υπάρχει κάποια εφαργμογή που βοηθάει το internet χωρίς wifi ??Γενικά το Internet με cosmote είναι ανύπαρκτο σε όλα τα θέματα. Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιες εγαρμογές ή κινήσεις που πρέπει να γίνουν για καλύτερη αυτονομία,ραμ κ.τ.λ??????? Οποιαδήποτε βοήθεια ας δωθεί με πλήρη ανάλυση:D Μέρες που είναι κάντε ένα καλό και βοηθήστε τον ανίδεο!!!!:lol: Edited December 25, 2012 by thanasisisss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Το gps το έχεις ενεργοποιημένο κι έχεις κλειδώσει δορυφόρους. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής και με σβηστό το internet ενεργοποίησε τον εντοπισμό μέσω gps (θα είναι στις ρυθμίσεις τοποθεσίας). Βγες σε ένα σημείο που φαίνεται καθαρός ουρανός και στη συνέχεια άνοιξε την εφαρμογή με τους χάρτες και περίμενε μέχρι να κλειδώσει το σήμα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Φιλε απο τη στιγμη που εχεις τη νεα εκδοση android 4.x.x τοτε μπορεις πηγαινωντας απλα στο μενου Ρυθμησεις -> εφαρμογες και αφου πατησεις πανω στην εφαρμογη που θελεις να μεταφερεις στην καρτα sd τοτε σου βγαζει εκτος των αλλων και την επιλογη "Μετακ. στην καρτα sd" απλα πατας αυτο και αυτο ητανε. Εγω που έχω 4.0.4 στο xperia Go δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή Έχει μόνο μεταφορά σε εσ. μνήμη και αν το επιλέξεις μετά γίνεται μετ. σε τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) ακυρο χρονια πολλα σε ολους. Edited December 26, 2012 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 χρονια πολλα σε ολους ερωτηση: τι συντομευση μπορω να βαλω για να ανοιγω το ιντερνετ? γιατι οταν θελω να το ανοιξω παω κλασσικα ρυθμισεις->διαχ/ση μπατ& δεδ/μενων->μεταδοση δεδομενων ->ενεργοποιηση μανουρα. Βάλε από το Play δωρεάν το power toggles και έχει συντόμευση για τα δεδομένα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εγω που έχω 4.0.4 στο xperia Go δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή Έχει μόνο μεταφορά σε εσ. μνήμη και αν το επιλέξεις μετά γίνεται μετ. σε τηλέφωνο Η εσωτερική μνήμη είναι η SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 δεν νομίζω. Η εσωτερικη μνήμη είναι η ενσωματμένη στο τηλεφωνο. Σε εμένα π.χ είναι 4gb και επειδη δεν ε΄χω βάλει σχεδόν τίποτε ακόμα τα 3,8 έιναι άδεια. Η εξωτερική είναι η microSD και είναι σε έμενα 8gb Εχω βγάλει την sd τωρα και μπορώ πάλι να μεταφέρω μεταξύ εσωτερικής και τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 δεν νομίζω. Η εσωτερικη μνήμη είναι η ενσωματμένη στο τηλεφωνο. Σε εμένα π.χ είναι 4gb και επειδη δεν ε΄χω βάλει σχεδόν τίποτε ακόμα τα 3,8 έιναι άδεια. Η εξωτερική είναι η microSD και είναι σε έμενα 8gb Εχω βγάλει την sd τωρα και μπορώ πάλι να μεταφέρω μεταξύ εσωτερικής και τηλεφώνου Η εσωτερική μνήμη φίλε μου αναφέρεται συχνά ώς SD.Δεν περνούν όλες οι συσκευές εξωτερική μνήμη.Εσύ έψαχνες την εξωτερική (microSD).Οκ.Παρανόηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα! Πήγα πριν μερικές μέρες στα public και είδα σε ένα stand κάτι που πρέπει να ήταν προπληρωμένες κάρτες, για αγορές κομματιών, εφαρμογών κλπ. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Google Play Store; Θα την πολύ πιο βολικό από το να πρέπει να γεμίζεις στην τράπεζα τη χρεωστική. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 δεν παιζουν βιντεο του youtube.κατεβασα flash player 11. xperia ray με custom rom forsakenGB 3.5final Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τελικά μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές σε εξωτερική microsd ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 φυσικα,οι 9 στις 10. πανε SD. γραψε στο market "2sd" και εγκατεστησε το. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τελικά μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές σε εξωτερική microsd ή όχι; είναι πολύ καλύτερα να τις αφήσεις στην εσωτερική μνήμη, λόγω ταχύτητας κυρίως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Για το play, και το πως φορτωνει ολο και περισσοτερο το τηλεφωνο μας με δεκαδες mb, δεν ειδα και πολλα σχολια...(μονο ενα νομιζω) Μαλλον εχετε καινουρια τηλεφωνα με μεγαλη μνημη, οποτε δεν πειραζει να μας 'πιασει' η google με το play, καποιες δεκαδες mb... (προς το παρον ειναι καμια 15αρια νομιζω, μαζι με το google services...)(μπραβο google, να τα εκατοστησεις) Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Κι εγω το ιδιο κανω, εκει εχω καταληξει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisisss Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 καλησπέρα..πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές της sim στο τηλέφωνο(samsung galaxy advance s)????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Όπως είσαι στις "Επαφες" πάτησε το μενού (αριστερά από το home button) , σου εμφανίζει ένα μενού, επέλεξε το "Εισαγωγή-Εξαγωγή" και από εκεί και πέρα κάνε ότι θες! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Επειδη Δεν καταλαβα.τι ακριβως κανεις? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Επειδη Δεν καταλαβα.τι ακριβως κανεις? εγώ από τα λίγα που γνωρίζω τα mb κάθε εφαρμογή μετά το update δεν πάνε προσθετικα,δηλαδή όταν κατεβάζεις μία πχ 5 mb και μετά το update που είναι πχ 5,2 mb η εφαρμογή δεν είναι πλέον 10,2 mb, αλλά τα 5,2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Εγω αναρωτιεμαι, αφου δεν θελεις να κρατησεις τις αναβαθμισεις οποιων εφαρμοργων εσυ δεν θελεις, τοτε γιατι τις ενημερωνεις στο μαρκετ (μπαινοντας ετσι στην διαδικασια να τις ξανααπεγκαταστησεις) ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εγω αναρωτιεμαι, αφου δεν θελεις να κρατησεις τις αναβαθμισεις οποιων εφαρμοργων εσυ δεν θελεις, τοτε γιατι τις ενημερωνεις στο μαρκετ (μπαινοντας ετσι στην διαδικασια να τις ξανααπεγκαταστησεις) ???? Μαλλον ο φιλος εννοει οτι -αφου κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες του- επιστρεφει στην αρχικη εκδοση το Google Play μονο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts