Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά παράδειγμα βρίσκομαι σε μια καφετέρια και θέλω να βάλω ότι είμαι σε αυτό τον τόπο με αυτούς τους ανθρώπους.. πατώ να βάλω κατάσταση ,βάζω με ποιους είμαι και όταν πάω να πατήσω το εικονίδιο για να βάλω τοποθεσία μου λέει δεν βρέθηκαν τοποθεσίες.

[ATTACH]26303[/ATTACH]

προσπαθησε απο το m.facebook.com

εγω πια αυτο χρησημοποιω..και μου τα βρισκει(πρεπει να αφηνεις τον browser για τοποθεσια)

καλυτερα στην εφαρμογη πατα κοινοποιηση παρουσιας αν και δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μείνουν κάποια δεδομένα της εφαρμογής στην κάρτα μνήμης, αλλά συνήθως μπορείς να τα διακρίνεις εύκολα και να τα σβήσει χειροκίνητα ή με κάποια εφαρμογή, όπως το sd maid!

στην SD Maid - System cleaning tool αναφέρεσαι; είναι ασφαλής εφαρμογή; σβήνει μόνη της ότι δε χρειάζεται ή ρωτάει το χρήστη πρώτα;

Βασικά παράδειγμα βρίσκομαι σε μια καφετέρια και θέλω να βάλω ότι είμαι σε αυτό τον τόπο με αυτούς τους ανθρώπους.. πατώ να βάλω κατάσταση ,βάζω με ποιους είμαι και όταν πάω να πατήσω το εικονίδιο για να βάλω τοποθεσία μου λέει δεν βρέθηκαν τοποθεσίες.

[ATTACH]26303[/ATTACH]

Χριεάζεται ενεργή σύνδεση με ίντερνετ για να δουλέψει σωστά η τοποθεσία συν αυτά που είπαν πιο πάνω για δορυφόρους στα settings.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χριεάζεται ενεργή σύνδεση με ίντερνετ για να δουλέψει σωστά η τοποθεσία συν αυτά που είπαν πιο πάνω για δορυφόρους στα settings.

το facebook εννοειται θελει ιντερνετ γιατι δεν μπορει να βρει την τοποθεσια μεσα στις σελιδες της

Φιλικά Γιώργος

το facebook εννοειται θελει ιντερνετ γιατι δεν μπορει να βρει την τοποθεσια μεσα στις σελιδες της

Nαι ρε παιδια με wifi παντα.

Με βολευε οταν ειχα νοκια, που οταν συνεδεα το ενσυρματο handsfree, μου εδειχνε στην οθονη το εικονιδιο με τα ακουστικά.

Μπορει να γινει κατι τετοιο στο android?

Nαι ρε παιδια με wifi παντα.

στην φωτογραφια ομως που μας δειχνεις δεν το εχεις συνδεμενο

Φιλικά Γιώργος

Με βολευε οταν ειχα νοκια, που οταν συνεδεα το ενσυρματο handsfree, μου εδειχνε στην οθονη το εικονιδιο με τα ακουστικά.

Μπορει να γινει κατι τετοιο στο android?

Εδώ φαίνεται στη notification bar το εικονίδιο με τα ακουστικά

Τhe end of an era...

Εδώ φαίνεται στη notification bar το εικονίδιο με τα ακουστικά

Αν και εχω περιδιαβει απο διαφορες rom, δεν θυμαμαι σε καμια να ειδα το εν λογω εικονιδιο.

Πως λες οτι φαινεται? Που ειναι, γιατι δεν το βλεπω?

Στην πλειοψηφία των ρομ φαίνεται.Αν έχεις κάποια από τις τελευταίες cm7 τότε κάπου μέσα στα cyanogenmod settings έχει επιλογή για το αν θέλεις να φαίνεται ή όχι

Στην πλειοψηφία των ρομ φαίνεται.Αν έχεις κάποια από τις τελευταίες cm7 τότε κάπου μέσα στα cyanogenmod settings έχει επιλογή για το αν θέλεις να φαίνεται ή όχι

το εχω δει και σε μαμα ρομ...στο δικο μου δεν υπαρχει αλλα στο l3 που εχω λειτουργησει για ενα διαστημα το βγαζει

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα εχω και εγω το ιδιο θεμα με αυτο το κινιτο το αγορασα απο ebay κινα και το μενου ειναι μισο αγγλικο μισο ελληνικο μπορω να το αλλαξω? ευχαριστω εχει android 2.3.5

4.0” Unlocked Dual Sim Analog TV WIFI Resistive Touch Screen GSM Cell Phone9220B

Edited by tekken33

Έβαλα στης ρυθμίσεις δικτύου gsm only έκανα και το *#*#4636#*#* και έβαλα και εκεί το gsm only και είδα λιιγο καλύτερη διάρκεια στην μπαταρία όταν ανοίγω το ίντερνετ μου βγαζει ένα G η μερικές φορές ένα H πια είναι η διαφορά;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Σε ice cream?

Τα μισά ελληνικά, μισά αγγλικά σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν ελληνικές μεταφράσεις για διάφορες εφαρμογές(ή είναι ελλιπείς) στη ρομ που φοράει το κινητό.

Η μόνη λύση λοιπόν είναι η αλλάγή ρομ με κάποια που έχει ολοκληρωμένη ελληνική μετάφραση. Τώρα το ποιες, πως κλπ... θα τα βρείτε στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής σας.

Έβαλα στης ρυθμίσεις δικτύου gsm only έκανα και το *#*#4636#*#* και έβαλα και εκεί το gsm only και είδα λιιγο καλύτερη διάρκεια στην μπαταρία όταν ανοίγω το ίντερνετ μου βγαζει ένα G η μερικές φορές ένα H πια είναι η διαφορά;
το H είναι HSPA,που σημαίνει ότι δεν το χεις σε gsm μόνο

Στο σκέτο gsm κάνεις οικονομία στην μπαταρία γιατί είναι πιο αργό το δίκτυο στα δεδομένα σε σχέση με HSPA και 3G.

Amazon Fire stick 4k max

Άυριο παραλαμβάνω το πρώτο μου android (galaxy nexus). έχω τις επαφές μου και τις σημειώσεις ημερολογίου σε νοκια symbian (5800).

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις μεταφέρω στο nexus?

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί...

Άυριο παραλαμβάνω το πρώτο μου android (galaxy nexus). έχω τις επαφές μου και τις σημειώσεις ημερολογίου σε νοκια symbian (5800).

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις μεταφέρω στο nexus?

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί...

Ο ένας τρόπος, που είναι σαφέστατα περισσότερο γρήγορος από το να τις περνάς χειροκίνητα είναι ο εξής :

Θα κάνεις μέσω του μενού επιλογών των επαφών, "αντιγραφή επαφών στην κάρτα μνήμης", θα τις βρεις στον βάκελο "Others" ..

Από εκεί τις στέλνεις με bluetooth στο καινούργιο σου κινητό και τις ανοίγεις μία μία και πατάς αποθήκευση ..

Και καλορίζικο !!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

το H είναι HSPA,που σημαίνει ότι δεν το χεις σε gsm μόνο

Ευχαριστώ αλλά πιο είναι πολύ γρήγορο;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Ο ένας τρόπος, που είναι σαφέστατα περισσότερο γρήγορος από το να τις περνάς χειροκίνητα είναι ο εξής :

Θα κάνεις μέσω του μενού επιλογών των επαφών, "αντιγραφή επαφών στην κάρτα μνήμης", θα τις βρεις στον βάκελο "Others" ..

Από εκεί τις στέλνεις με bluetooth στο καινούργιο σου κινητό και τις ανοίγεις μία μία και πατάς αποθήκευση ..

Και καλορίζικο !!!!

Και αυτό είναι πολύ αργή διαδικασία.

Απλά κάνει export στο 5800 τις επιαφές σε csv και τις αντιγράφει σε μια κάρτα μνήμης.

Μετά βάζει την κάρτα μνήμης στο νέο κινητό και κάνει import τα αρχεία αυτά.

Amazon Fire stick 4k max

Σε ice cream?

Στην cm9 δε φαίνεται.Μπορείς όμως να δοκιμάσεις κάποια εφαρμογή όπως το headset icon

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned