mol Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ψάξε με την λέξη keyboard και θα βρείς. αν και το greek input method που προτείνει ο φίλος gesamfunai είναι πολύ καλό! υπάρχουν πληκτρολόγια με πληρωμή και μη. διαλέγεις και παίρνεις @soublaki όπου θες έχε τις επαφές. απλά με το gmail έχεις ένα back up σε περίπτωση που χαθεί η συσκευή ή χαλάσει η καρτα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 με την μεθοδο του gesamfunai θα εχω και sara tommasi ? :P Με οποιοδηποτε απο αυτα τα downloads θα μπορω να στελνω ελληνικα sms κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημερα και καλη χρονια Θελω να στειλω ενα κινητο Galaxy S αυριο στο γιο που ειναι φανταρος και ψαχνω apps για αθλητικες σελιδες ... Οποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πολύ καλή είναι του sentra fm Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πολύ καλή είναι του sentra fm Sent from my Galaxy S2 Ευχαριστω.Μηπως εννοεις sentra 103.3 ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ακριβώς Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 μπορει να μπαινει και στο m.sport24.gr για να μαθαινει..καλη ειναι και το vodafone league Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλή είναι και η εφαρμογή in.gr Έχει κατηγορία για αθλητικά, πολύ ενημερωμένη. Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Αν αυτη ειναι η γνωμη τους..καλα κανουν. Εγω θα ηθελα voice actions, αλλα μεχρι εκει. Και νομιζω οτι μια επιστολη θα κανει την δουλεια μια χαρα. Το θέμα είναι ότι τους έχει δημιουργηθεί μια εντελώς -κατά τη γνώμη μου- λανθασμένη αντίληψη για το λειτουργικό χωρίς να έχουν πλήρη και σφαιρική ενημέρωση. Αν είχαν σωστή τότε θεωρώ ότι θα άλλαζαν γνώμη και ασχολούνταν σοβαρά με το λειτουργικό. Εννοείται όχι όλοι αλλά όσοι και να 'ναι κέρδος είναι. Υ.Γ: offtopic Πώς μπαίνουν οι φατσούλες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πολύ καλή ιδέα. Τώρα το πήρα χαμπάρι το θέμα. Εγώ πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος είναι το facebook. Να γίνει δηλαδή ένα group και να μαζευτούν κάποια χιλιάδες άτομα που θα κάνουν like το group. Αν έχει το group ένα κειμενάκι ολίγων σειρών στα αγγλικά για το τι θέλουμε, τότε αρκεί Σωστα!λοιπον ποτε ξεκιναμε το κραξιμο? Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πολύ καλή ιδέα. Τώρα το πήρα χαμπάρι το θέμα. Εγώ πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος είναι το facebook. Να γίνει δηλαδή ένα group και να μαζευτούν κάποια χιλιάδες άτομα που θα κάνουν like το group. Αν έχει το group ένα κειμενάκι ολίγων σειρών στα αγγλικά για το τι θέλουμε, τότε αρκεί Διαφωνώ καθώς είμαι κατά του facebook αν και -δυστυχώς- διατηρώ λογαριασμό σε αυτό. Ας φτιάξουμε και ένα google page π.χ. Εγώ τουλάχιστον το προτιμώ και πιστεύω και άλλοι. Ποιος θέλει να το αναλάβει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παίδες, γνωρίζει κανείς πότε αναμένονται κινητά (κατά προτίμηση htc) με intergrated features για Google+ ?? π.χ. contacts, friendstream κλπ.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akmakas Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με wallpapers στο Android..Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλεις backround στο android λογισμικό 2.2 και πάνω μέσα στο μενού των προγραμμάτων?..Κάτι όπως και στο ios! Χωρίς να αλλάξεις όμως όλο το θέμα που χρησιμοποιεί ήδη Παράθεση Γυρνάω την πλάτη μου στο μέλλον.. www.retrovisions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313907 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 η tommasi δεν διατιθεται στο market! :p ναι θα μπορεις ....γραφεις και στελνεις Ελληνικα...ειδικα το greek input μπαινει και σε hardware πληκτρολογια. :) καλη χρονια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 είσαι σίγουρος για τα hardware keyboards; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλη χρονια κ χρονια πολλα Παιδια κανονικα αφου εχω αγορασει την προ εκδοση δεν θα επρεπε να μπορουσα να δω καποια hd gameloft games? Εγω ομως παρολο που εκανα install ολα τα plugins και εκανα και fix το market δεν μπορω να δω τιποτα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313907 ευχαριστώ για το λινκ αν και είναι διαφορετικό από αυτό που ψάχνω. Η ρομ που έχει στο ένα λινκ που έδωσε είναι χωρισμένη σε δύο αρχεία και το ένα είναι img. Εγώ θέλω να εγκαταστήσω στο netbook android και να μην έχω άλλο λογισμικό πάνω. Το netbook είναι αρκετά παλιό και δεν σηκώνει τόσα πράγματα που έχεις στον οδηγό Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Where's my water, Backstab HD, Riptide και Reckless Racing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δεν χρειάζεσαι iso αρχείο για να φτιάξεις bootable usb. Αν έχεις το iso τότε κάνε extract τα αρχεία στον υπολογιστή σου και κατόπιν με το nLite φτιάξε το usb. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δεν χρειάζεσαι iso αρχείο για να φτιάξεις bootable usb. Αν έχεις το iso τότε κάνε extract τα αρχεία στον υπολογιστή σου και κατόπιν με το nLite φτιάξε το usb. Το θέμα είναι ότι δεν έχω το ISO. Αν το είχα θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Από το λινκ στο xda κατεβάζεις ένα zip που έχει μέσα 2 αρχεία. Και τα δύο είναι *.img Η διαδικασία για να εγκαταστήσεις την ρομ είναι μόνο για netbook που έρχονται ήδη με android και έχουν συγκεκριμένα προγράμματα εγκατεστημένα. Εγώ αυτά τα δύο αρχεία, μπορώ να τα βάλω στο nlite; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Έχω 2 συσκευές Android (κινητό και tablet) και δεν υπάρχει η επιλογή select all για την μαζική διαγραφή των e-mail ... Όντως είναι ένα (-) στα android ή εγώ δεν το έχω ψάξει σωστά ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μια φίλη, άλλαξε το password της στο gmail... από το pc της.. το android της, βγαζει ένα μήνυμα για το google talk οτι δεν μπορεί να συνδεθεί, δεν βγάζει όμως τίποτε όταν παει να συγχρονίσει τον λογαριασμό.. από που μπορεί να αλλάξει το pass στο κινητό; είναι ένα ZTE, με cyanogenmod 7.1 νομιζω.. ευχαριστώ και καλή χρονιά... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Και από το img μπορείς να κάνεις extract τα αρχεία που περιέχονται σε αυτό. Στη χειρότερη κάψτο σε cd/dvd και μετά κάνε copy paste τα αρχεία από το cd/dvd στον υπολογιστή σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 είσαι σίγουρος για τα hardware keyboards; τολμω να γραψω πως ναι...το ειχα δοκιμασει σε ενα htc desire z (αγγλικο απο expansys) πριν κανα χρονο... δεν θυμαμαι μονο αν ειχα τρεξει και το morelocale2 μαζι... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts