Jean-Paul Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 λοιπον νεος στην παρεα με HTC Wildfire S. θα βαρεθειτε να ακουτε τις αποριες μου μιας και ερχομαι απο windows mobile !!! βασικη ερωτηση. τι κανω ??????? update κτλ ? τι ειναι το πιο σημαντικο πρωτο βημα ? ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το airplane mode τι κανει? Σε τι υποτιθεται οτι χρησιμευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 απενεργοποιει όλα τα ασύρματα δίκτυα. πάροχος σύνδεσης και ιντερνετ δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 το ενεργοποιεις οταν ειναι να ανεβεις στο αεροπλανο. σου κραταει το κινητο ανοιχτο με ολες τις εφαρμογες αλλα χωρις σημα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μιας και το εθιξες, μηπως γνωριζεις εσυ ή κανενας αλλος, απο που μπορω να παω να διαγραψω τυχον συγχρονισμενες επαφες του τηλεφωνου μου στο google account? Kοιταζω μεσα στο https://accounts.google.com/ManageAccount αλλα δεν μπορω να καταλαβω, αν συγχρονιστηκαν οι επαφες, που μπορει να βρισκονται. Το more icons widget το εχει δοκιμασει κανεις; Μπες στο gmail και επέλεξε επαφές από αριστερά. Δες εκεί αν έχει τις επαφές σου. Αν ναι, απλά σβήσ'τες και σβήσε και τον αυτόματο συγχρονισμό από το κινητό ;) λοιπον νεος στην παρεα με HTC Wildfire S. θα βαρεθειτε να ακουτε τις αποριες μου μιας και ερχομαι απο windows mobile !!! βασικη ερωτηση. τι κανω ??????? update κτλ ? τι ειναι το πιο σημαντικο πρωτο βημα ? ευχαριστώ Κοίταξε και το πρώτο post στο θέμα του wildfire s εδώ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια αν και χρηστης android εδω και 1,5 χρονο σημερα μου συναιβει κατι περιεργο. εκανα σνυχωνευση των επαφων μου με το google και ξαφνικα στην επαφη ενος φιλου μου εμφανισε μια φωτο με αυτον να πω οτι απο αυτον φιλο ειχα μονο το κινητο του και τιποτα αλλο απλα εχω συνχρονισει τις επαφες μου στο gmail το ιδιο συναιβει και με την επαφη του αδερφου μου πως γινεται αυτο:wacko: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Υπαρχει τροπος να ορισω καπου στο android, που να αποθηκευονται τα διαφορα αρχεια; Κατι σαν 'default path' δηλαδη. Θα ηθελα να ορισω 'ολα' τα αρχεια που ειναι καινουρια, να αποθηκευονται σε ενα δικο μου φακελο. Με εκνευριζει που αλλου σωζει το bluetooth οταν μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη, αλλου σωζει η καμερα, αλλου τα notes κλπ. Μπορω να ορισω καπου default directories? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια αν και χρηστης android εδω και 1,5 χρονο σημερα μου συναιβει κατι περιεργο. εκανα σνυχωνευση των επαφων μου με το google και ξαφνικα στην επαφη ενος φιλου μου εμφανισε μια φωτο με αυτον να πω οτι απο αυτον φιλο ειχα μονο το κινητο του και τιποτα αλλο απλα εχω συνχρονισει τις επαφες μου στο gmail το ιδιο συναιβει και με την επαφη του αδερφου μου πως γινεται αυτο:wacko: Μάλλον συγχρονίστηκε με της επαφές του facebook..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μάλλον συγχρονίστηκε με της επαφές του facebook..!!;) Μα δεν τον εχω στο fb υστερα εχει διπλα μονο το G του Google Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μα δεν τον εχω στο fb υστερα εχει διπλα μονο το G του Google Sent from my GT-I9100 using Tapatalk προφανως εχει account στο google, google+, gtalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πολύ ενδιαφέρον!! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafriton Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 εχω τις επαφες μου περασμενες σε αρχειο του Word..πως μπορω να τις περασω σε κανιουριο κινητο android samrtphone???? Παράθεση Ειμαι :ninja:!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 προφανως εχει account στο google, google+, gtalk. αρα σε καποιο απο αυτα θα εχειδηλωσει το κινητο του και ετσι μου τον εμφανισε και μενα και γω αυτο σκεφτηκα :) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Να κάνω μια ερώτηση εγώ ως αρχάριος? Συγχρονίζω και όλα κομπλέ... αν κάνω μία αλλαγή στο τηλέφωνο (πχ προσθέτω μία επαφή) μετά θα συγχρονίσει στο gmail το κινητό ώστε να είναι ενημερωμένο το gmail? τελικά το βρήκα ήταν πολύ εύκολο.. είχα τις επαφές μου σε excell, έκανα το αρχείο save as .csv και στην συνέχεια έκανα import τις επαφές αφού πρώτα διέγραψα τις επαφές που είχα από mails κτλ... θα μπορούσα βέβαια απλά να κάνω import σε νέο group αλλά μετά το κατάλαβα.. Μπορεις να χρησιμοποιησεις outlook? σε σένα πήγαινε η απάντηση περί επαφών κτλ... thanx!!! Edited November 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Ο φάκελος ".android_secure" στην sd μου είναι 143mb και έχει κάτι αρχεία .asec μέσα. Τί είναι αυτά??? -->Να σημειώσω ότι έχω ΟΛΕΣ μου τις εφαρμογές σε ext partition και πώς είχε κατεστραφεί το file system της sd και την επανέφερα με κάποιο recovery program. Μήπως είναι άχρηστο παλιό υλικό εκεί μέσα και μου πιάνει χώρο? Edited November 2, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 κατεβασα ενα παιχνιδι και ειναι σε μορφη .apk. πως το κανω install ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 κατεβασα ενα παιχνιδι και ειναι σε μορφη .apk. πως το κανω install ??? Βάλτο στην sd, βρες το με έναν file explorer (πχ τον astro ή τον ES) και πάτα το .apk και θα γίνει install. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Καλησπερα σε ολους.Προερχομαι απο iphone,και τωρα απεκτησα ενα GALAXY S2.Σε ενα jailbroken iphone μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να τις κανεις εγκατασταση μεσα απο το INSTALLUS.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ANDROID,και τι προυποθεσεις χρειαζονται?Και αν οχι ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινεται κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους.Προερχομαι απο iphone,και τωρα απεκτησα ενα GALAXY S2.Σε ενα jailbroken iphone μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να τις κανεις εγκατασταση μεσα απο το INSTALLUS.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ANDROID,και τι προυποθεσεις χρειαζονται?Και αν οχι ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινεται κατι τετοιο? στο android κατεβαζεις εφαρμογες απο οπου θελεις και απλα τις βαζεις στη sd καρτα και τις κανεις εγκατασταση..δεν υπαρχει καποιος περιορισμος..δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3839546#post3839546 κατεβασα ενα παιχνιδι και ειναι σε μορφη .apk. πως το κανω install ??? Βάλτο στην sd, βρες το με έναν file explorer (πχ τον astro ή τον ES) και πάτα το .apk και θα γίνει install. Edited November 2, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 που εγκαθιστά το λειτουργικο? από οτι κατάλαβα δε το εγκαθιστα κάπου έ; :blink: το τρέχει live; άλλη ερώτηση... πως τρέχω το λειτουργικό και πως το τερματίζω; μπορώ να το εχω σε dual boot Με το android; (φαντάζομαι πως όχι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Βάλτο στην sd, βρες το με έναν file explorer (πχ τον astro ή τον ES) και πάτα το .apk και θα γίνει install. καλη ιδεα αυτη. αλλα κατεβασα τον αστρο και ειναι και αυτος σε apk μορφη... οποτε ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 καλη ιδεα αυτη. αλλα κατεβασα τον αστρο και ειναι και αυτος σε apk μορφη... οποτε ? οποτε πας σε ενα wifi hot spot/φιλο/γειτονα που εχει wifi και κατεβαζεις εναν file manager.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 δεν το επιασα αυτο^^ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Πρόσβαση στο android market έχεις; Aν ναι μπαίνεις στο μαρκετ και κατεβάζεις ένα file explorer Ο φάκελος ".android_secure" στην sd μου είναι 143mb και έχει κάτι αρχεία .asec μέσα. Τί είναι αυτά??? -->Να σημειώσω ότι έχω ΟΛΕΣ μου τις εφαρμογές σε ext partition και πώς είχε κατεστραφεί το file system της sd και την επανέφερα με κάποιο recovery program. Μήπως είναι άχρηστο παλιό υλικό εκεί μέσα και μου πιάνει χώρο? Ρυθμίσεις--->Εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->Κάρτα sd και δες αν κάποιες από τις εφαρμογές σου βρίσκονται στην sd. Edited November 2, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 δεν το επιασα αυτο^^ κανεις εναν λογαριασμο gmail. βρισκεις ενα wifi,μπαινεις μαρκετ (με τον λογαρισμο στο gmail) και κατεβαζεις εναν file manager Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts