hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εχει μονο backup στην καρτα μνημης για κανε το και πες μου σε τι μορφη σου τις εβγαλε...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 για κανε το και πες μου σε τι μορφη σου τις εβγαλε...; Πως βλέπω σε τι μορφή ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πως βλέπω σε τι μορφή ειναι; συνδεσε το κινητο με το υπολογιστη ως εξωτερικη συσκευη και μεσα στο φακελο της καρτας μνημης ψαξε να δεις σε τι αρχειο/μορφη της εκανε backup... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 συνδεσε το κινητο με το υπολογιστη ως εξωτερικη συσκευη και μεσα στο φακελο της καρτας μνημης ψαξε να δεις σε τι αρχειο/μορφη της εκανε backup... Δεν μου τις εμφανίζει καν όταν το συνδέω!Δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν μου τις εμφανίζει καν όταν το συνδέω!Δεν ξέρω! λοιπον ακου, αφου εχεις τις επαφες σου στην sim βαλε την sim στην android συσκευη σου και κανε εκει μεσα παλι απο το μενου επαφων εξαγωγη στην sd...τοτε θα δεις με την βοηθεια ενος file explorer στην καρτα μνημης ενα αρχειο με προεκταση .vcard...κανε αυτο πρωτα και συνεχιζουμε μετα παρακατω:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 λοιπον ακου, αφου εχεις τις επαφες σου στην sim βαλε την sim στην android συσκευη σου και κανε εκει μεσα παλι απο το μενου επαφων εξαγωγη στην sd...τοτε θα δεις με την βοηθεια ενος file explorer στην καρτα μνημης ενα αρχειο με προεκταση .vcard...κανε αυτο πρωτα και συνεχιζουμε μετα παρακατω:) Η κάρτα στο κιν μου ειναι η Μ2 ενώ το χ5 παίρνει sd.Την πάτησα! Υπάρχει κλατι άλλο να κάνω γιατί σε ζάλισα και εσένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Η κάρτα στο κιν μου ειναι η Μ2 ενώ το χ5 παίρνει sd.Την πάτησα! Υπάρχει κλατι άλλο να κάνω γιατί σε ζάλισα και εσένα! δηλαδη, δεν εχεις καρτα μνημης στο χ5 ε...;οποτε συνεχιζεις να εχεις τις επαφες σου στην sim στο χ5 και οταν μετο καλο παρεις μια microsd τις εξαγεις ωστε να μπορεις μετα να τις περασεις στο gmail...:) παντως με το backup που κανεις ή την αντιγραφη επαφων στην καρτα μνημης στο κ750 αν μπορεις να δεις τα αρχεια θα εκανες δουλεια... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 δηλαδη, δεν εχεις καρτα μνημης στο χ5 ε...;οποτε συνεχιζεις να εχεις τις επαφες σου στην sim στο χ5 και οταν μετο καλο παρεις μια microsd τις εξαγεις ωστε να μπορεις μετα να τις περασεις στο gmail...:) παντως με το backup που κανεις ή την αντιγραφη επαφων στην καρτα μνημης στο κ750 αν μπορεις να δεις τα αρχεια θα εκανες δουλεια... Ελπιζω να βρω καρη!Σε ευχαριστω πάντως για την υπομονή σου! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια κανοντας αναβαθμηση στο κινητο μας πρεπει να ξανα φτιαξουμε τις ρυθμισεις μας? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Ελπιζω να βρω καρη!Σε ευχαριστω πάντως για την υπομονή σου! :P να'σαι καλα, για οτι αλλο θελεις εδω θα ειμαστε :) παιδια κανοντας αναβαθμηση στο κινητο μας πρεπει να ξανα φτιαξουμε τις ρυθμισεις μας? εαν εννοεις επισημη αναβαθμιση ναι πρεπει να ξαναβαλεις τις δικες σου ρυθμισεις...δεν σβηνεται ομως τιποτα απο τη συσκευη ουτε αρχεια ουτε εφαρμογες :) edit: gio, δεν ηρθε ακομη το wildfire s...; Edited May 4, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 να'σαι καλα, για οτι αλλο θελεις εδω θα ειμαστε :) Hraklhs κατέβασα το pyphoneexplorer ώστε να το κάνω με συγχρονισμό. Έχεις καμια ιδέα πως γίνεται μ αυτο τον τρόπο; Πρέπει να συγχρονισω πρώτα το κ750i και να τις περάσω εκεί τις επαφές η κατευθείαν απ το χ5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 να'σαι καλα, για οτι αλλο θελεις εδω θα ειμαστε :) Hraklhs κατέβασα το pyphoneexplorer ώστε να το κάνω με συγχρονισμό. Έχεις καμια ιδέα πως γίνεται μ αυτο τον τρόπο; Πρέπει να συγχρονισω πρώτα το κ750i και να τις περάσω εκεί τις επαφές η κατευθείαν απ το χ5; δεν την χρησιμοποιω φιλε μου την συγκεκριμενη εφαρμογη και δεν γνωριζω να σου πω λεπτομερειες...αυτο που ξερω ειναι οτι κατεβαζεις απο εδω τον server: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php στον υπολογιστη σου και τον client απο το market...μετα συνδεεσαι με το x5 ειτε με wifi ειτε μεσω usb, ανοιγεις το Client στο κινητo και επιλεγεις συνδεση απο το Server στον υπολογιστh σου (να ξερεις οτι ο υπολογιστης και η συσκευη πρεπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο ασύρματο δίκτυο)...μετα μεσα απο την εφαρμογη εχει επιλογη για συγχρονισμο των επαφων,ημερολογιου και διαφορα αλλα:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 δεν την χρησιμοποιω φιλε μου την συγκεκριμενη εφαρμογη και δεν γνωριζω να σου πω λεπτομερειες...αυτο που ξερω ειναι οτι κατεβαζεις απο εδω τον server: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php στον υπολογιστη σου και τον client απο το market...μετα συνδεεσαι με το x5 ειτε με wifi ειτε μεσω usb, ανοιγεις το Client στο κινητo και επιλεγεις συνδεση απο το Server στον υπολογιστh σου (να ξερεις οτι ο υπολογιστης και η συσκευη πρεπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο ασύρματο δίκτυο)...μετα μεσα απο την εφαρμογη εχει επιλογη για συγχρονισμο των επαφων,ημερολογιου και διαφορα αλλα:) Το έκανα συγχρονισμό αλλα δεν μου εμφανίζει τις επαφες.Μαλλον θα πρεπει πρωτα να το κανω συγχρονισμο με το κ750i ,να τις περασω απο εκει και μετα στο χ5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Το έκανα συγχρονισμό αλλα δεν μου εμφανίζει τις επαφες.Μαλλον θα πρεπει πρωτα να το κανω συγχρονισμο με το κ750i ,να τις περασω απο εκει και μετα στο χ5! εκανες συγχρονισμο τις επαφες με το gmail...;πως θα συνδεθει φιλε μου με το κ750 αφου δεν ειναι android...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εκανες συγχρονισμο τις επαφες με το gmail...;πως θα συνδεθει φιλε μου με το κ750 αφου δεν ειναι android...; Νόμιζα ότι μπορούσε μέσω usb. Τις επαφές συγχρονισμό τισ κάνω όπως μου είπες πριν ή υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 να'σαι καλα, για οτι αλλο θελεις εδω θα ειμαστε :) εαν εννοεις επισημη αναβαθμιση ναι πρεπει να ξαναβαλεις τις δικες σου ρυθμισεις...δεν σβηνεται ομως τιποτα απο τη συσκευη ουτε αρχεια ουτε εφαρμογες :) edit: gio, δεν ηρθε ακομη το wildfire s...; ναι για επισημη μιλαω..οχι ακομα περιμενω:p οι εφαρμογες παιρνανε στο κινητο εε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ναι για επισημη μιλαω..οχι ακομα περιμενω:p οι εφαρμογες παιρνανε στο κινητο εε? τι ακριβως εννοεις...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 τι ακριβως εννοεις...; εννοω στην συσκευη και οχι στην καρτα μνημης Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εννοω στην συσκευη και οχι στην καρτα μνημης αυτες που ειχες στην συσκευη μενουν στην συσκευη κι εκεινες που ειχες στην καρτα sd παραμενουν στην sd...δεν αλλαζει τιποτα μονο οι ρυθμισεις :) τουλαχιστον στο galaxy και στο desire που εχω ετσι γινεται :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 tziminhio κατεβάζεις το MyPhoneExplorer. Συνδέεις το Κ750 με bluetooth ή usb στον υπολογιστή. Περνάς τον τηλεφωνικό σου κατάλογο στο πρόγραμμα και το κάνεις export Από κει και πέρα κάνεις ότι σου είπε ο hraklhs57 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημέρα. Πως γίνεται να μην εμφανίζεται η μπάρα με τις διαφημίσεις της Google συνέχεια στην οθόνη σε Android 2.2. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος, βοήθεια παρακαλώ γιατί ειναι σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημέρα. Πως γίνεται να μην εμφανίζεται η μπάρα με τις διαφημίσεις της Google συνέχεια στην οθόνη σε Android 2.2. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος, βοήθεια παρακαλώ γιατί ειναι σπαστικό πρεπει να εισαι root και να βαλεις την εφαρμογη adfree απο το μαρκετ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ευχαριστώ hraklhs57. Χωρίς να γίνω όμως root υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δυστυχώς όχι! Για κάτι τέτοια πρέπει να είσαι rooted ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημέρα. Πως γίνεται να μην εμφανίζεται η μπάρα με τις διαφημίσεις της Google συνέχεια στην οθόνη σε Android 2.2. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος, βοήθεια παρακαλώ γιατί ειναι σπαστικό Εννοείς σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Αλλιώς δεν εμφανίζεται πουθενά μπάρα με διαφημίσεις της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts