Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κι εγώ κατι.. Χρησιμοποιούσα το ebuddy σε SE W705 και μπορουσα εκτός από chat να στελνω και photos (έστελνε στον συνομιλητή ένα link να δει την εικόνα). Στο ebuddy για android δε μου δίνει αυτή την επιλογή.

Μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να στέλνω και Photos?

Thanx anyway :)

Nikos

Για msn, χρησιμοποιώ το Epinephrine (πρώην msn talk) και στέλνει και αρχεία... Δεν ξέρω για άλλα chat όμως...
Τhe end of an era...

Καλησπέρα..Μηπως ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω τον χαρτη της ελλαδας για το navigon v2.6.1?? Ευχαριστω!!:)

Υπάρχει αντίστοιχο thread εδώ και συγκεκριμένα το 17 ποστ του καμπίνα τα λέει ωραία..

Ευχαριστώ για την βοήθεια, το έκανα και όλα οκ τώρα έχω όλες τις επαφές μου στο Google λογαριασμό μου

Μπορώ να κάνω το ίδιο και με το ημερολόγιο; Δηλ. να συγχρονίσω την ατζέντα της συσκευής μου με τον λογαριασμό Gmail;

Edited by giachtas

Το Places στο Facebook σε συσκευή Xperia mini γιατί δεν λειτουργεί??? :(
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Το Places στο Facebook σε συσκευή Xperia mini γιατί δεν λειτουργεί??? :(

τι σου βγαζει; γιατι σε ενα Χ10 mini στο σπιτι δουλευει κανονικα, τωρα το κοιταξα.

Όταν παώ να προσθέσω κάποια τοποθέσια μου λέει "Προς το παρόν, δεν μπορείτε να προσθέσετε την τοποθεσία"... :(
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Όταν παώ να προσθέσω κάποια τοποθέσια μου λέει "Προς το παρόν, δεν μπορείτε να προσθέσετε την τοποθεσία"... :(

δηλαδη πας στο check in, ξεκινας να γραψεις κατι για να το προσθεσεις σαν τοποθεσια και σου βγαζει αυτο; εγω δοκιμασα και με αφησε, στο τελος δεν το προσθεσα γιατι δεν ηθελα αλλα δε μου εβγαλε κατι..

Ναι αυτό μου βγάζει... :/ Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του GPS?

Ναι αυτό μου βγάζει... :/ Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του GPS?

πανω απο την επιλογη του GPS εχει επιλογη να χρησιμοποιει τα ασυρματα δικτυα..αυτο το εχεις; γιατι αν δεν ειναι ουτε αυτο, τοτε δε μπορει να δει που βρισκεσαι. για δες το.

πανω απο την επιλογη του GPS εχει επιλογη να χρησιμοποιει τα ασυρματα δικτυα..αυτο το εχεις; γιατι αν δεν ειναι ουτε αυτο, τοτε δε μπορει να δει που βρισκεσαι. για δες το.

Που το βρίσκω αυτό?

Που το βρίσκω αυτό?

στις ρυθμισεις του κινητου, τοποθεσια και ασφαλεια..καπως ετσι το λεει.

Tο βρήκααααααααα!!! :D Και αν τα έχω συνέχεια τσεκαρισμένα θα χρεώνομαι(με κλειστή την κίνηση δεδομένων)???

Να κάνω μια πιθανώς ηλίθια ερώτηση στην οποία δεν βρήκα κάπου απάντηση :X

Μόλις μπήκα στον κόσμο του Android και έχω το εξής πρόβλημα. Τα folders που έχω στην SD card με ελληνικούς χαρακτήρες μου εμφανίζονται με τον ES Explorer με "????????". Τι πρέπει να κάνω για να τα βλέπω κανονικα;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Περίεργο αυτό. Οι φάκελοι αυτοί έχουν δημιουργηθεί από πριν στην κάρτα ή μέσα από το android. Γενικά τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά αλλού? Δοκίμασες κάποιον άλλο file manager?

Δοκίμασε να φτιάξεις μέσω του es explorer ένα νέο φάκελο με ελληνικό όνομα.

Περίεργο αυτό. Οι φάκελοι αυτοί έχουν δημιουργηθεί από πριν στην κάρτα ή μέσα από το android. Γενικά τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά αλλού? Δοκίμασες κάποιον άλλο file manager?

Δοκίμασε να φτιάξεις μέσω του es explorer ένα νέο φάκελο με ελληνικό όνομα.

Το δοκίμασα αυτό που λες φίλε μου. Πληκτρολογώ μέσω του ES Exlorer σαν όνομα φακέλου το "Δοκιμή" και μόλις πατήσω OK, πάλι "??????" βλέπω.

Μονο σε επίπεδο explorer έχω αυτό το πρόβλημα. Κατα τα άλλα στο Sense τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά παντού.

Edited by Papalos_

Το δοκίμασα αυτό που λες φίλε μου. Πληκτρολογώ μέσω του ES Exlorer σαν όνομα φακέλου το "Δοκιμή" και μόλις πατήσω OK, πάλι "??????" βλέπω.

Μονο σε επίπεδο explorer έχω αυτό το πρόβλημα. Κατα τα άλλα στο Sense τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά παντού.

καντου μια "εκκαθαριση δεδομενων"...αλλιως απεγκατεστησε το και ξαναβαλτο...αλλιως παλι βαλε τον astro file manager :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καντου μια "εκκαθαριση δεδομενων"...αλλιως απεγκατεστησε το και ξαναβαλτο...αλλιως παλι βαλε τον astro file manager :)

Ευχαριστώ φίλε μου! Σε πρώτη φάση δούλεψε αυτό που μου πρότεινες για τα folders που έχω στο HD2.

Εχω εγκατεστημένο το CifsManager μέσω του οποίου κάνω mount ένα shared folder που έχω σε ένα media server με Windows7. Τα folders που βρίσκονται εκεί φαίνονται όλα με ??????? ακόμη και με τον astro file manager. Any hint?

Παιδιά, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα:

έχω το joy 845 και κατέβασα την updated version 6 του opera mini και δεν με βολεύει καθόλου, δεν μπορώ να κάνω ζουμ εύκολα, πατιούνται συνεχώς άλλα αντί άλλων και παιδεύομαι :cry:

Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω κάποια παλιότερη βερσιόν, από την οποία δεν είχα κανένα παράπονο; Πώς γίνεται;

Δεν έχω συνδέσει ποτέ το κινητό στον υπολογιστή, θα πρέπει να το κάνω τώρα; :(

Αν κάποιος ξέρει, ας μου πει καμιά ιδέα γιατί θα φρικάρω...

Αν υπάρχει και άλλος browser που να "συμπιέζει" πολύ τις σελίδες για να είναι μικρές, θα τον δοκίμαζα κι αυτόν...

Edited by tseapis

Δοκίμασε να κάνεις uninstall την εφαρμογή και βάλε μια παλιότερη version.

Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να ρωτάς κι εδώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

να ρωτησω κ εγω κατι που δεν μπορω να βρω απαντηση πουθενα και μπορει να ειναι λιγο ακυρο, paid apps ξερουμε ποτε θα δουμε στην ελλαδα? ελεγε για μερικες μερες στο wikipedia οτι εχουμε αλλα μουφα ητανε και τωρα πλεον το εχουν βγαλει. εχω κουραστει να ειμαστε απο αυτους που δεν τα εχουν...

Συγχρονισμός επαφών και φωτογραφιών από Windows mobile σε anroid

καλημέρα σε όλους, έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Θέλω να μεταφέρω όλες μου της επαφές (500) καθώς και SMS-MMS από Windows Mobile --> Anroid

Υπάρχει κάποιος εύκολος και ανώδυνος τρόπος...?

Υ.Γ. Τα έχω και σε Microsoft My Phone συγχρονισμένα εάν αυτό βοηθάει κάπως...

να ρωτησω κ εγω κατι που δεν μπορω να βρω απαντηση πουθενα και μπορει να ειναι λιγο ακυρο, paid apps ξερουμε ποτε θα δουμε στην ελλαδα? ελεγε για μερικες μερες στο wikipedia οτι εχουμε αλλα μουφα ητανε και τωρα πλεον το εχουν βγαλει. εχω κουραστει να ειμαστε απο αυτους που δεν τα εχουν...

Δεν έχουμε paid apps στην Ελλάδα και δεν υπάρχει και κάποια πληροφόρηση για το αν και πότε θα γίνει κάτι τέτοιο... :(

Συγχρονισμός επαφών και φωτογραφιών από Windows mobile σε anroid

καλημέρα σε όλους, έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Θέλω να μεταφέρω όλες μου της επαφές (500) καθώς και SMS-MMS από Windows Mobile --> Anroid

Υπάρχει κάποιος εύκολος και ανώδυνος τρόπος...?

Υ.Γ. Τα έχω και σε Microsoft My Phone συγχρονισμένα εάν αυτό βοηθάει κάπως...

Υπάρχει αυτό για συγχρονισμό με gmail...

Γενικότερα ο τρόπος εξαρτάται και λίγο από τη συσκευή που έχεις. Αλλά φαντάζομαι μπορείς να κάνεις και συγχρονισμό με το outlook...

Edited by Villis
Τhe end of an era...

καλησπερα σε ολους.ενδιαφερομαι να αγορασω το netbook ac100 της toshiba με λειτουργικο android.αν το εχει αγορασει καποιος η μπορει με σηγουρια να με βοηθησει σε 2 απορειες που εχω.η πρωτη ειναι αν εχει ακομα ερθει η αναβαθμηση 2.2 με ελληνικο μενου και πληκτρολογιο και αν μπορω να συνδεσω laser η optical mouse.ευχαριστω πολυ

Σεβαστά αυτά που λες.

Πάντως, δεν είναι ότι δεν συγχρονίζει με το outlook. Αν θέλεις, συγχρονίζει. Επομένως, δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος.

Απλά, όσοι δοκίμασαν τον άλλον τρόπο, τους βόλεψε περισσότερο.

Προσωπικά, είχα αφήσει το outlook καιρό πριν πάρω κάποιο android.

To gmail με βόλευε περισσότερο γιατί είχα 2 κινητά (ένα symbian και ένα hd τότε )και έπρεπε:

Να συγχρονίζω το hd με το outlook, μετά να συγχρονίζω και το E71 με το outlook , ώστε να είναι ενημερωμένο στις επαφές, το ημερολόγιο κλπ. Και αυτό κάθε μέρα.

Ενώ με το gmail, και τα 2 κινητά είναι πάντα απολύτως ενημερωμένα και συγχρονισμένα, χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Ότι αλλαγές κάνω στο ένα (πχ προσθέτω μια επαφή ή κάτι στο ημερολόγιο) , εμφανίζονται και στο άλλο αμέσως και αυτόματα, γιατί και τα 2 συγχρονίζουν με τον σέρβερ της google.

Αυτό για εμένα είναι μεγάλη ευκολία και πλέον είμαι ήσυχος ότι δεν θα πάρω ένα από τα δυο κινητά και θα λείπουν κάποιες επαφές που πρόσθεσα πρόσφατα.

Και ουσιαστικά, αυτό που με έσπρωξε στο android ήταν η ευκολία του gmail. Δεν έγινε το αντίθετο. Δεν αναγκάστηκα να φτιάξω gmail επειδή αγόρασα android.

Από την άλλη, κοίτα το hotmail της MS. Ούτε imap πρόσβαση δεν σου προσφέρει, ώστε να μπορείς να βλέπεις από ένα κινητό και άλλους φακέλους πλήν των εισερχομένων....

Η διαφορά είναι τεράστια....

Γεια σας, να κάνω μια ερώτηση που ίσως δεν ανήκει στο συγκεκριμένο θέμα; Έχω το htc desire και το έχω συγχρονίσει με τον Gmail λογαριασμό μου. Επειδή έχω και 2η συσκευή symbian N97 προσπάθησα να την συγχρονίσω και αυτή με τον Gmail, αλλά δεν τα κατάφερα και μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Πηγαίνω συνδεσιμότητα-μεταφορά δεδ.-συγχρονισμός και δημιουργώ το προφίλ σύμφωνα με όσα μου ζητάει. Εάν υπάρχει κάποιος οδηγός γι’ αυτό παρακαλώ να με παραπέμψετε, ευχαριστώ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned