George6633 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλημερα..ανάμεσα απο mi 6,mi note 3 και Νοκια 8 τι θα προτείνατε;Εβαλα το mi note 3 μονο λόγο οθόνης γιατί θεωρώ ότι είναι το ιδανικότερο για μένα στις 5,5"αλλα μάλλον χανει σε specs.Είχα το J5 2016,πηρα προσωρινά ενα αλκατελ με 6αρα οθόνη και χάρηκα σερφάρισμα και βίντεο παρολαυτα το θεωρώ μεγάλο για τηλέφωνο και θέλω την γνώμη σας...με ενδιαφέρει η καθαρή και φωτεινή οθόνη η καλή αυτονομία και η καλή κάμερα.Εχω διαβάσει πολύ καλα λόγια και για mi 6 και mi note 3 αλλα θέλω και την γνώμη σας.Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Αν θέλεις μεγάλη οθόνη πάνε καλύτερα σε oneplus 5t. To mi6 είναι μικρό μέγεθος εγώ το πήρα γιατί ήθελα μικρό κινητό για να χωράει στη τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μια χαρα ειναι τα χαρακτηριστικα του Mi Note 3, παρτο ειναι καλο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Ρε παιδιά, τί είπαμε κάνουμε για να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μηνύματα και στην κλήση κι όχι ο αριθμός μόνο; Βάζω το +30; Το βγάζω; Ένα ένα; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλημερα..ανάμεσα απο mi 6,mi note 3 και Νοκια 8 τι θα προτείνατε;Εβαλα το mi note 3 μονο λόγο οθόνης γιατί θεωρώ ότι είναι το ιδανικότερο για μένα στις 5,5"αλλα μάλλον χανει σε specs.Είχα το J5 2016,πηρα προσωρινά ενα αλκατελ με 6αρα οθόνη και χάρηκα σερφάρισμα και βίντεο παρολαυτα το θεωρώ μεγάλο για τηλέφωνο και θέλω την γνώμη σας...με ενδιαφέρει η καθαρή και φωτεινή οθόνη η καλή αυτονομία και η καλή κάμερα.Εχω διαβάσει πολύ καλα λόγια και για mi 6 και mi note 3 αλλα θέλω και την γνώμη σας.Τι προτείνετε;Τα είχα όλα αυτά που λες εκτός του Alcatel Προτείνω mi note 3 Ίδια κοψιά με το mi 6 χάνει λίγο σε επιδόσεις κερδίζει σε πιο σωστό μέγεθος για αυτό που το θες συν πιο καλή κάμερα στα πολύ σκοτεινά. Το 6 είναι μικρό για τις social ανάγκες του σήμερα αλλά και για browsing etc γιαυτό το έδωσα. Είναι πιο πολύ τηλέφωνο βέβαια είναι σφαίρα όπως μπορείς να δεις απ το δικό μου σε ένα μικρό βιντεάκι που είχα κάνει πριν το δώσω. Εσύ αποφασίζεις Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ρε παιδιά, τί είπαμε κάνουμε για να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μηνύματα και στην κλήση κι όχι ο αριθμός μόνο; Βάζω το +30; Το βγάζω; Ένα ένα; Εγώ τα αποθηκεύω και με τα δύο για να μην έχω θέμα. Άλλη λύση δεν είχα βρει. Τώρα το θέμα που αντιμετωπίζω το τελευταίο διάστημα είναι ότι αν επιλέξω να ανοίξω ένα link από τα email ή από το viber αυτά ανοίγουν με τον browser της xiaomi και όχι με chrome. Πώς μπορούμε να κάνουμε προεπιλεγμένο τον chrome; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πατάς clear defaults MI 5 using Tapatalk Edited March 7, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ρε παιδιά, τί είπαμε κάνουμε για να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μηνύματα και στην κλήση κι όχι ο αριθμός μόνο; Βάζω το +30; Το βγάζω; Ένα ένα; Κατεβάζεις το number fixer απο το Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Τα είχα όλα αυτά που λες εκτός του Alcatel Προτείνω mi note 3 Ίδια κοψιά με το mi 6 χάνει λίγο σε επιδόσεις κερδίζει σε πιο σωστό μέγεθος για αυτό που το θες συν πιο καλή κάμερα στα πολύ σκοτεινά. Το 6 είναι μικρό για τις social ανάγκες του σήμερα αλλά και για browsing etc γιαυτό το έδωσα. Είναι πιο πολύ τηλέφωνο βέβαια είναι σφαίρα όπως μπορείς να δεις απ το δικό μου σε ένα μικρό βιντεάκι που είχα κάνει πριν το δώσω. Εσύ αποφασίζεις Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,είδα και το βιντεακι όντως είναι μικρό αλλά πιο κινητό..ενώ έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κινητό με μεγάλη οθόνη όσο είχα το J5,άλλαξα απόφαση από το αλκατελ και μετά..τοσο ωραίο,άνετο σερφαρισμα και gaming δεν το ξαναειχα με την μεγάλη οθόνη..αλλα για τηλέφωνο δεν μ άρεσε τόσο γιατί το χρειάστηκα κάποιες φορές να πάρω άμεσα με ένα χέρι στη δουλειά και δεν μπόρεσα..επισης κάτι άλλο που συνήθισα στο J5 είναι η super amoled μ άρεσε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πατάς clear defaults MI 5 using Tapatalk @@@ Το έχω κάνει και απλά θα πάει να ανοίξει πάλι τον xiaomi browser και ζητά πάλι από την αρχή άδειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 @@@ Το έχω κάνει και απλά θα πάει να ανοίξει πάλι τον xiaomi browser και ζητά πάλι από την αρχή άδειες.Ρυθμίσεις>εγκατεστημενες εφαρμογές > τρεις τελίτσες πάνω δεξιά >προεπιλεγμενες εφαρμογές MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ρυθμίσεις>εγκατεστημενες εφαρμογές > τρεις τελίτσες πάνω δεξιά >προεπιλεγμενες εφαρμογές MI 5 using Tapatalk Να σαι καλά ρε φίλε γιατί εκεί δεν είχα ψάξει. Thnx!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία παρατήρησα κάτι περίεργο. Για δοκιμάστε και εσείς να μου πείτε αν σας συμβαίνει. Κλειδώνω το κινητό. Το αφήνω κλειδωμένο 5 με 10 δευτερόλεπτα (και παραπάνω να είναι δεν έχει σημασία). Το ξεκλειδώνω και αμέσως ανοίγω μια εφαρμογή π.χ. τα μηνύματα. Πατάω μια φορά το δεξί κουμπί (το οποίο πάει πίσω) και δεν κάνει τίποτα. Το πατάω δεύτερη φορά και λειτουργεί κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Μετά λειτουργεί κανονικά. Το θέμα δημιουργείται όταν ξεκλειδώνω και τρέχω κάποια εφαρμογή. Γίνεται και σε εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 καλησπερα,φοραει κανεις το glass της nillkin?εχει 2 διαφορετικα. Amazing H Amazing H+PRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 καλησπερα,φοραει κανεις το glass της nillkin?εχει 2 διαφορετικα. Amazing H Amazing H+PRO.Το H+ εχω αγοράσει δυο φορές. Υποτιθεται πως ειναι πιο ανθεκτικό. Αφηνει ελάχιστο κενο στο πλάι. Κοντραστ και αισθηση καλή. Αλλά...ηδη και το δεύτερο εβγαλε χτύπημα χωρίς να καταλαβω πως που και γιατί. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία παρατήρησα κάτι περίεργο. Για δοκιμάστε και εσείς να μου πείτε αν σας συμβαίνει. Κλειδώνω το κινητό. Το αφήνω κλειδωμένο 5 με 10 δευτερόλεπτα (και παραπάνω να είναι δεν έχει σημασία). Το ξεκλειδώνω και αμέσως ανοίγω μια εφαρμογή π.χ. τα μηνύματα. Πατάω μια φορά το δεξί κουμπί (το οποίο πάει πίσω) και δεν κάνει τίποτα. Το πατάω δεύτερη φορά και λειτουργεί κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Μετά λειτουργεί κανονικά. Το θέμα δημιουργείται όταν ξεκλειδώνω και τρέχω κάποια εφαρμογή. Γίνεται και σε εσάς αυτό; Λοιπόν, το εντόπισα το πρόβλημα! Φοράω αυτήν την θήκη. Η συγκεκριμένη θήκη έχει έναν εσωτερικό μαγνήτη. Αυτός της δίνει την δυνατότητα όταν την κλείνεις να κλειδώνει το κινητό και όταν την ανοίγεις να ξεκλειδώνει. Αυτό είναι που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα με το δεξί κουμπί. Η λύση είναι να κλειδώνεις κανονικά το κινητό από το κουμπί και μετά να κλείνεις την θήκη. Έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στο κουμπί. Αυτά για όσος θέλουν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Το H+ εχω αγοράσει δυο φορές. Υποτιθεται πως ειναι πιο ανθεκτικό. Αφηνει ελάχιστο κενο στο πλάι. Κοντραστ και αισθηση καλή. Αλλά...ηδη και το δεύτερο εβγαλε χτύπημα χωρίς να καταλαβω πως που και γιατί. Sent from my MI 6 using Tapatalk σε ευχαριστω για την απαντηση,λεω να αγορασω την κανονικη Nillkin..http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi6-accessories/nillkin-xiaomi-mi6-h.. που αφηνει καποια κενα στο πλαι για να μην εχω θεμα με τις θηκες.την εχει βαλειες κανεις? καποιο καταστημα στην αθηνα? Edited March 9, 2018 by geodal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Βαλανε παλι την 9.2.2.0 στην stable rom στο επισημο σαιτ. Εντομεταξυ παω στον updater και απο εκει που μου ελεγε την 9.2.3.0 σταθερη τωρα την λεει καθε βραδυ. Ρεζιλικια ειναι αυτα για την εταιρεία... Λετε να κανω download την 9.2.2.0 και απλα απο την επιλογη πακετου ενημερωσης στον updater να μπει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα,το notification led είναι μόνο λευκό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Από όσο ξέρω, ναι είναι μόνο λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix93 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά εμένα μου εμφανίζει ενημέρωση 9.8.3.8 και είμαι σε 9.8.2. 24 Bet.. Κάνω αναβάθμιση η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εγώ φοράω 9.2.3.0 ... Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ρε παιδια... Κανενα νεο για το ποτε θα ερθει καμια αναβάθμιση για το προβλημα με τα notifications? Οσοι διαβάζετε και ξενα forum. Εχουν και σε αλλες χωρες γκρινιάξει? Εχει τοποθετηθεί επισημα η xiaomi γι'αυτο? Και ενα αλλο θεμα. Με bluetooth ακουστικα και με τον native music player, εχει κανεις αλλος θεμα εκτος απο μενα? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ρε παιδια... Κανενα νεο για το ποτε θα ερθει καμια αναβάθμιση για το προβλημα με τα notifications? Οσοι διαβάζετε και ξενα forum. Εχουν και σε αλλες χωρες γκρινιάξει? Εχει τοποθετηθεί επισημα η xiaomi γι'αυτο? Και ενα αλλο θεμα. Με bluetooth ακουστικα και με τον native music player, εχει κανεις αλλος θεμα εκτος απο μενα? Τι θέμα έχεις με τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Τι θέμα έχεις με τα ακουστικά; Καποιες φορες δεν ακουγεται τιποτα στην αρχη του τραγουδιου και οταν πατησω pause και ξανα play τοτε ακουγεται κανονικα. Μετα, αν πατήσω pause, αν απομακρυνθω πολυ απο τα ακουστικα και χασουν επαφη με το κινητο, οταν ξανά ερθω κοντα ξεκιναει μονη της η μουσική. Αυτο μου συμβαινει και με ακουστικα bt και με bt speaker. Αρα ειναι θεμα του music player. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts