Nikos302 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 (edited) Στις ειδοποιήσεις οντως πρεπει να κανεις δυο κινησεις... Έρχονται διπλες. Δεν βλεπεις τι σου γράφει κάποιος στο viber πχ. Δεν μπορώ να απαντησω αμεσα οπως πριν... Επισης πετάει καποιες στιγμες το εικονιδιο του system android χωρίς λογο. Αποτι ειδα στο miui forum εχουν γινει αναφορες απο ολο το κοσμο για τα συγκεκριμένα θεματα οποτε θα δωσουν νεο update σύντομα. Επισης διαφορα στη μπαταρία δεν ειδα Edited February 27, 2018 by Nikos302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παρήγορο το ότι το αγόρασε από Ελλάδα. Καλό κουράγιο Εδω και 1μιση μέρα έπαιζε καλά μέχρι που σύνδεσε αυθεντικό φορτιστή και καλώδιο (πιο πριν το φόρτιζε με τον κλασσικό 2πλο blitzwolf και high speed καλώδιο της ιδιας εταιρίας που έπαιζε άψογα στα 2 προηγουμενα κινητά της) και ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα. Πριν λίγο έκανε την αναβάθμιση σε 9.2.3.0 (της ειπα να την κάνει παρά το πρόβλημα με τις διπλές ειδοποιήσεις) και μέχρι στιγμής δουλεύει και πάλι το μικρόφωνο καλά. Οπότε το βλέπουμε και ξαναενημερώνω. Μακάρι να ήταν κάποιο bug και να το διόρθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μετα τις αναβαθμισεις , μηπως εστρωσε ή σελφοκαμερα καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 πείτε και για την μπαταρία αν έστρωσε. γιατι με την 9.2.2 υπήρχε θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά είμαι με 9.2.3 και είμαι πολύ απογοητευμένος.. Για τον λόγο ότι πολύ απλά πήγα να αλλάξω ένα θέμα και μου μαύρισε η οθόνη μετά από αυτό μου bootare μόνο στο mirecovery με αποτέλεσμα να κάνω επαναφορά από εκεί για να επανέλθω. Το έχω πάνω από 6μηνο πρώτη φορά τέτοιο σκαλομα τώρα να φταίει η νέα αναβάθμιση; η το θέμα που άλλαξα; τι να πω στήνω το κινητό απο την αρχή χωρίς λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Για την ιστορία.... Καθαρή εγκατάσταση έκανε κανείς? Μέσω fastboot και όλα απ την αρχή? Μήπως και πάει καλύτερα η ρομ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά όλα θα φτιάξουν. Πάντως από Android 7 στο νέο 8.0 θέλει οπωσδήποτε factory reset και μετά format data για να κάτσει σωστά και στισημο ξανά από την αρχή.. Σε μένα ή τελευταία 8.0 xtrv dev παίζει μια χαρά ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδιά όλα θα φτιάξουν. Πάντως από Android 7 στο νέο 8.0 θέλει οπωσδήποτε factory reset και μετά format data για να κάτσει σωστά και στισημο ξανά από την αρχή.. Σε μένα ή τελευταία 8.0 xtrv dev παίζει μια χαρά ;);) Μάλλον γιατί στην κοινότητα κάνουν καλύτερη δουλειά από τους οι προγραμματιστές της xiaomi! Καλά απορώ, οι beta testers δε διαπίστωσαν προβλήματα;Μοιάζει να βγήκε στο πόδι η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αφου έχουν βγάλει 1200 συσκευες και ανοίγουν κιάλλες δουλειές με microsoft, cloud και τα ρεστα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αφου έχουν βγάλει 1200 συσκευες και ανοίγουν κιάλλες δουλειές με microsoft, cloud και τα ρεστα Η ναυαρχίδα τους δεν άξιζε καλύτερης προσοχής όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Eξυπακουεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Δεν εχει να κανει με factory reset εγω που το εκανα τα ιδια ειναι..... Λογικα θα πεταξουν νεα αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argtym76 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) καλησπέρα! ότι χειρότερο έχω πίασει στα χέρια μου! το μενού πρέπει να βγάλεις ΤΕΙ για να βγάλεις άκρη!! δεν περνώ ειδοποίηση στο messanger! μια βγάζει μια δεν βγάζει!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!! μακρυααααααααααααα Edited March 1, 2018 by argtym76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Δηλαδή παιδιά προτείνετε να μην αναβαθμίσω ακόμα; Αν αναβαθμίσω μπορώ να κάνω downgrade εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλυτετα να μην αναβαθμισει καποιος καιβνα περιμενει 2 βδομαδες λογικα θα δωσουν την αναβαθμιση. Άλλωστε η 9.2.2 είναι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeukosArapis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλησπέρα! ότι χειρότερο έχω πίασει στα χέρια μου! το μενού πρέπει να βγάλεις ΤΕΙ για να βγάλεις άκρη!! δεν περνώ ειδοποίηση στο messanger! μια βγάζει μια δεν βγάζει!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!! μακρυααααααααααααα φιλε νομιζω αυτο με τις ειδοποιησεις το φτιαχνεις στις ρυθμισεις νομιζω.κατα τα αλλα νομιζω δεν εχει κατι δυσκολο για να χειρηστης το μενου.αν και δεν το εχω το κινητο.αλλα εχω xiaomi κινητο και πιστευω πως πανω κατω το ιδιο θα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Η 9.2.2 είναι καλύτερη από την 9.0.2 σε θέμα μπαταρίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κατεβαζω την 9.2.2.0 απο το επίσημο σαιτ. Θα τηβπερασω κανονικα μεσω της επιλογης πακέτου ενημέρωσης. Λετε να εχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Μαγκες εγω δεν αντεξα με την 9.2.3. Ουτε καν το ξυπνητήρι λειτουργούσε κανονικά. Ευτυχώς ειχα unlocked bootloader και φλασαρα την τελευταια dev και έστρωσε όπως τότε με την 9.2.2. Eιχα κανει κι ενα τοπικο backup και επανέφερα το 50-60% των εφαρμογών και ρυθμίσεων, διότι μερικές εφαρμογες δεν στηρίζουν επαναφορά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο να το ξαναστήσω αλλα τουλάχιστον βελτιώθηκε. Και μάλλον θα παραμείνω σε dev updates Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Η 9.2.2 παλεύεται η έχει και αυτή θέματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Τραγικό το ότι εχουμε καταντήσει ινδικά χοιρίδια των κατασκευαστών. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Η 9.2.2 παλεύεται η έχει και αυτή θέματα ? Η 9.2.2 ειναι σουπερ φίλε ******* καναμε οσοι το αναβαθμισαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Η 9.2.2 ειναι σουπερ φίλε ******* καναμε οσοι το αναβαθμισαμε χρειάζεται και factory reset για να πάω απο 9.0.2 σε 9.2.2 ? γιατί ακόμα δεν έχω αναβαθμίσει ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά έχω κάποια μεγάλα αρχεία στην βαθιά εκκαθάριση τα οποία μου πιάνουν 700 mb χώρο είναι : miui blockota sagit global cnss fw logs 001 txt host driver logs 001 txt cnss fw logs current txt host driver logs current αυτά αν τα διαγράψω θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 χρειάζεται και factory reset για να πάω απο 9.0.2 σε 9.2.2 ? γιατί ακόμα δεν έχω αναβαθμίσει ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά έχω κάποια μεγάλα αρχεία στην βαθιά εκκαθάριση τα οποία μου πιάνουν 700 mb χώρο είναι : miui blockota sagit global cnss fw logs 001 txt host driver logs 001 txt cnss fw logs current txt host driver logs current αυτά αν τα διαγράψω θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Δε χρειάζεται factory reset μην ανχωνεσαι... Ειτε τα διαγραψεις ειτε οχι δε θα δεις κάποια διαφορά. Πάντως ουτε αυτο μη σε ανχωνει δε κανεις ζημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχει κανείς να προτείνει καμιά custom rom της προκοπής με vanilla Android? Σε οσες έχω βάλει (RR, cDroid) έχω βρει σοβαρά bugs ειδικά σε λειτουργία με 2 SIM. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts