Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Καλή Χρονιά και από αυτό το νήμα.

Ξέρω ότι το θέμα της Β20 έχει πολυσυζητηθεί κι ενδεχομένως να έχει κουράσει.

Επειδή όμως με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, ήθελα να ακούσω από συνδρομητές cosmote αν είναι όλα εντάξει με το 4G+.

Πιάνετε σχεδόν πάντα 4G ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα καμιά φορά; Για Αθήνα μιλάω.

Αυτό που λένε ότι η έλλειψη της Β20 είναι πρόβλημα μόνο για τους συνδρομητές Wind ισχύει ή είναι μύθος και τελικά επηρεάζει όλους;

Ευχαριστώ.

Είμαι Θεσσαλονίκη και να πω και γω πανω σε αυτο οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στο 90% των περιπτωσεων με το 4G, στο υπογειο στο public είχε η αδερφή μου με το iPhone 4G ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η έλλειψη της B20 ή το SW σε συνδυασμο με την κεραία που μπορεί να έχει άλλη ευαισθησία ή αλλιώς να αντιλαμβάνεται το σήμα. Μπορώ πάντως να πω με σιγουριά ότι το σημα του είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα.

4G+ δεν θα πιάσεις ποτέ με την συγκεκριμένη συσκευή, που ενώ είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας δεν την ενδιέφερε να βάλει το carrier aggregation (τουλάχιστον για τις μπάντες που υποστηρίζει), με αποτέλεσμα να μείνεις στο από 4G.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι Θεσσαλονίκη και να πω και γω πανω σε αυτο οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στο 90% των περιπτωσεων με το 4G, στο υπογειο στο public είχε η αδερφή μου με το iPhone 4G ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η έλλειψη της B20 ή το SW σε συνδυασμο με την κεραία που μπορεί να έχει άλλη ευαισθησία ή αλλιώς να αντιλαμβάνεται το σήμα. Μπορώ πάντως να πω με σιγουριά ότι το σημα του είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα.

4G+ δεν θα πιάσεις ποτέ με την συγκεκριμένη συσκευή, που ενώ είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας δεν την ενδιέφερε να βάλει το carrier aggregation (τουλάχιστον για τις μπάντες που υποστηρίζει), με αποτέλεσμα να μείνεις στο από 4G.

Κανένα κινητό που έχει δεν έχει την b20 δεν υποστιριζει carrier aggregation?

Και εγώ στο mi note 3 πιάνω πάντα 4g με frog και Cu αλλά ποτέ 4g+....

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κανένα κινητό που έχει δεν έχει την b20 δεν υποστιριζει carrier aggregation?

Και εγώ στο mi note 3 πιάνω πάντα 4g με frog και Cu αλλά ποτέ 4g+....

Ανάλογα με ποιες μπαντες το εχει ο πάροχος. Πάντως θα μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν για την B3+B7 που υποστηρίζει το κινητό. Υπάρχουν παράπονα από άτομα σε άλλες χώρες που οι πάροχοι υποστηρίζουν στις μπάντες B3+B7 και δεν υποστηρίζει το κινητό. Υπάρχουν πάροχοι που έχουν στην B3+B20 κλπ

Ανάλογα με ποιες μπαντες το εχει ο πάροχος. Πάντως θα μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν για την B3+B7 που υποστηρίζει το κινητό. Υπάρχουν παράπονα από άτομα σε άλλες χώρες που οι πάροχοι υποστηρίζουν στις μπάντες B3+B7 και δεν υποστηρίζει το κινητό. Υπάρχουν πάροχοι που έχουν στην B3+B20 κλπ

Η Cosmote και η Cu το έχουν ενεργοποίημενο? Στα άλλα κινητά που είχα και είχαν b20 είχα κανονικά 4g+..

Η Cosmote και η Cu το έχουν ενεργοποίημενο? Στα άλλα κινητά που είχα και είχαν b20 είχα κανονικά 4g+..

Με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι χρησιμοποιεί τις B7+B20 για 4G+ και η cosmote και η voda...

Με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι χρησιμοποιεί τις B7+B20 για 4G+ και η cosmote και η voda...
Καλημέρα φίλε μου. Οπότε γιατί δεν έχω δει ακόμη 4g+?

Πολυ περίεργο...

Ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις σας και ιδιαιτέρως το γείτονα.

Να είστε καλά.

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξεκίνησε η δοκιμη miui android beta android 8 .Την εχω μια βδομάδα κάποιες εφαρμογές κρασάρουν, η μπαταρία βελτιώθηκε οπως και σε άλλους τομείς.αύριο θα δώσουν την επόμενη αναβάθμιση.
Poco F2 Pro 8/256

Υπάρχει περίπτωση να πάρει και android 9 η μπα ?

Πολυ βιαζεσαι νομιζω ... σε λιγες μερες θα εχουμε android 8 παντως

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Πολυ βιαζεσαι νομιζω ... σε λιγες μερες θα εχουμε android 8 παντως

όχι οτι με ενδιαφέρει απλός ρώτησα. το σκέφτομαι από εβδομάδα να το πάρω και εγώ :D

Περίεργο πάντως που δεν βλέπετε 4g+, το κινητό σας έχει 3πλο ca.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Περίεργο πάντως που δεν βλέπετε 4g+, το κινητό σας έχει 3πλο ca.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

απο οσο ξερω δεν υποστηριζει η συσκευη το +

απλα 4g

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Επειδη εχω iPhone και xiaomi με mediatek επεξεργαστη χωρις B20.

Τα εχω δοκιμασει στη θεσσαλονικη.

Κεντρο,Ευοσμο,Νεαπολη,Ρετζικι,Μενεμενη,Αναληψη,Χαριλαου,Καλαμαρια,Τουμπα,Θερμη.

4G ειχαν και τα 2 κινητα με Vodafone απλα το iPhone ειχε καλυτερο σημα κυριως μεσα.Ωστοσο ηταν οριακο πολλες φορες και σερνοταν το 4G.

Με Wind ειχαν περισσοτερο θεμα,αν και εβαλε B7 στο κεντρο και ανατολικα οπου σε εξωτερικους χωρους ενα κινητο χωρις 800αρα δεν θα εχει θεμα.Μεσα σε μαγαζια ή σε σπιτια ισως να εχει θεμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Υποψήφιος αγοραστής της ναυαρχίδας. Είμαι πρώην κάτοχος mi max 2. Είμαι ανάμεσα στο mi6 και το mi note 3. Τι προτείνετε εσείς?

Υποψήφιος αγοραστής της ναυαρχίδας. Είμαι πρώην κάτοχος mi max 2. Είμαι ανάμεσα στο mi6 και το mi note 3. Τι προτείνετε εσείς?
Εξαρτάτε τι θέλεις κ πόσα μπορείς να διαθέσεις....

Για μένα το μέγεθος της οθόνης ήταν ο λόγος που επέλεξα mi6. Βέβαια προερχόμενος από redmi 4x το πενταρι νομίζω ότι τα 240€ παραπάνω που έδωσα δεν τα άξιζε μια χαρά ήμουν κ με το 4x. Παρηγορουμε λίγο με την καλύτερη κάμερα κ την γρηγορότερη φόρτιση.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάτε τι θέλεις κ πόσα μπορείς να διαθέσεις....

Για μένα το μέγεθος της οθόνης ήταν ο λόγος που επέλεξα mi6. Βέβαια προερχόμενος από redmi 4x το πενταρι νομίζω ότι τα 240€ παραπάνω που έδωσα δεν τα άξιζε μια χαρά ήμουν κ με το 4x. Παρηγορουμε λίγο με την καλύτερη κάμερα κ την γρηγορότερη φόρτιση.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η διαφορά τους είναι στα 60ευρω περίπου . Αν πουλάει κανείς από Αθήνα ενδιαφέρομαι.

Καλησπερα στη παρεα εχω ενα Xioami Mi6 64gb χρωμα ασπρο,ειναι αγρατζουνιστο για προσωπικους λογους το δινω οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να μου στειλει ενα PM ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια κ Χρονια πολλα..Μενω μονιμα Αγγλια κ θελω να παραγγειλω το εν λογο κινητακι..Βασικα περιμενα το LG V30 αλλα εχει ερθει με τιμη 700 λιρες κ επειδη ειναι σχεδον ιδια χαρακτηριστικα με το mi6 αποφασισα να προχωρησω στην αγορα του δευτερου.Με ενδιαφερει εκδοση με τα κορυφαια χαρακτηριστικα κ να φοραει ρομ που να εχει ελληνικα κ αγγλικα,να ειναι σταθερη χωρις προβληματα_κολληματα κτλ κ να μην χρειαστει να μπλεξω με ξεκλειδωματα,αναβαθμισεις κτλ. Επισης θελω να το παραγγειλω απο καπου που δεν θα εχω μπλεξιματα με τελωνειο.Μπορειτε να μου προτεινετε απο που κ ποια εκδοση;;;ευχαριστω εκ των προτερων.

Μια απαντηση-βοηθεια βρε παιδια;;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Μια απαντηση-βοηθεια βρε παιδια;;;
Απι banggood με priority direct mail. Εγω το πηρα ετσι χωρις τςλωνειο. Ενα μηνα παραδοση εχει.
TCe

Απι banggood με priority direct mail. Εγω το πηρα ετσι χωρις τςλωνειο. Ενα μηνα παραδοση εχει.

Λίγο παραπάνω σε μένα αλλά με τον ίδιο τρόπο

καλησπερα,απο ποιο καταστημα στην ευρωπη μπορουμε να το παρουμε με την global edition και εντελως σφραγισμενο με το ζελοφαν εξωτερικα?οχι ανοιγμενο με περασμενη ρομ.

καλησπερα,απο ποιο καταστημα στην ευρωπη μπορουμε να το παρουμε με την global edition και εντελως σφραγισμενο με το ζελοφαν εξωτερικα?οχι ανοιγμενο με περασμενη ρομ.

Αυτό δεν το ξέρω αλλά το δικό μου από bangood, Κίνα δηλαδή, ήρθε με ζελατίνα

Καλησπερα στη παρεα εχω ενα Xioami Mi6 64gb χρωμα ασπρο,ειναι αγρατζουνιστο για προσωπικους λογους το δινω οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να μου στειλει ενα PM ευχαριστω.

Λευκο ;; δεν το ηξερα καν οτι υπαρχει