pilotos_18 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δεν ειναι η ιδεα σου, η μπροστα ειναι για κλαματα. Σε χαμηλο φωτισμο κυριως θυμιζει vga παλιοτερων εποχων. Δοκιμασε το open camera , εχει καποιες επιλογες που την κανει να παλευεται λιγακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Με την MIUI 9, έχουν προσθέσει βίντεο 1080 στα 60 fps; Μπορεί να μου πει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Με την MIUI 9, έχουν προσθέσει βίντεο 1080 στα 60 fps; Μπορεί να μου πει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που πήρα το Mi note 3 που έχει ίδιες κάμερες με mi6 δεν έχει 1080p 60fps. Είμαι miui 9 global.. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όλα καλά και όλα ωραία με το τηλέφωνο, εκτός από τις κάμερες Η αλήθεια είναι ότι δεν τις περίμενα τόσο κακές. :( Η μπροστινή επιεικώς απαράδεκτη Και δεν μιλώ σε σύγκριση με S7, S8 κλπ. Στο Mi5 η μπροστινή είναι με διαφορά καλύτερη και ορισμένες φορές και η πίσω... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Για μπροστά κάμερες δεν ξέρω Αλλά οι πίσω δεν έχουν καμία σχέση με του mi5 Του mi5 πολύ χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Για μπροστά κάμερες δεν ξέρω Αλλά οι πίσω δεν έχουν καμία σχέση με του mi5 Του mi5 πολύ χειρότερη Πες τα ρε Μανώλη! Μην αγχωθούμε ακόμα δεν παραλάβαμε!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δεδομένου ότι το mi note 3 έχει τις ίδιες κάμερες με το mi6 δεν νομίζω η πίσω κάμερα να είναι και τόσο χάλια όσο λέγεται. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αλλά ok μπορεί τα κριτήρια μου να μην είναι υψηλά, αλλά στο dxomark το αδερφάκι τα πήγε εξαιρετικά για xiaomi... Από την άλλη η μπροστινή είναι μάπα. Του p9 lite μου φάνηκε αρκετά καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δεδομένου ότι το mi note 3 έχει τις ίδιες κάμερες με το mi6 δεν νομίζω η πίσω κάμερα να είναι και τόσο χάλια όσο λέγεται. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αλλά ok μπορεί τα κριτήρια μου να μην είναι υψηλά, αλλά στο dxomark το αδερφάκι τα πήγε εξαιρετικά για xiaomi... Από την άλλη η μπροστινή είναι μάπα. Του p9 lite μου φάνηκε αρκετά καλύτερη. Η μπροστινή δεν μας νοιάζει! Ισχύει ότι έχει ίδιες κάμερες με το Note 3 έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα κατι λιγο ασχετο και αν γνωριζει καποιος αν μπορει να βοηθησει.πουλησα σε ενα παιδι το mi6 και για κακη του τυχη το κιν επεσε στην θαλασσα η οθονη δεν δουλευει το εβαλε στο ρυζι μηπως γινει τιποτα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα ετσι μου ειπε δηλαδη γνωριζει καποιος αν μπορει να βρει οθονη καπου η που μπορουμε να ψαξουμε με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος ο φιλος βρισκεται εξωτερικο ταιλανδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Η μπροστινή δεν μας νοιάζει! Ισχύει ότι έχει ίδιες κάμερες με το Note 3 έτσι; Σε hw όπου έχω δει λένε ότι είναι ολόιδιες. Σε επίπεδο sw έχουν διαφοροποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δεδομένου ότι το mi note 3 έχει τις ίδιες κάμερες με το mi6 δεν νομίζω η πίσω κάμερα να είναι και τόσο χάλια όσο λέγεται. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αλλά ok μπορεί τα κριτήρια μου να μην είναι υψηλά, αλλά στο dxomark το αδερφάκι τα πήγε εξαιρετικά για xiaomi... Από την άλλη η μπροστινή είναι μάπα. Του p9 lite μου φάνηκε αρκετά καλύτερη. Διαβασα οτι ενω το Mi Note 3 εχει ακριβως την ιδια καμερα με το Mi6 στο Μι Νοτε 3 Κανανε καποιες παραμετροποίησεις για καλυτερα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Μπορεί να μου πείτε όσοι το έχετε απόψεις για την κάμερα του κινητού. Έχω ακούσει τελείως αντικρουόμενες απόψεις κ έχω μπερδευτεί. Έχω το mi note 3 και είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να το πάρω στην γυναίκα μου αλλά την ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά και να την πατήσω.. Σε σχέση με samsung j5 , j7 (2017) , είναι καλύτερη τουλάχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Μπορεί να μου πείτε όσοι το έχετε απόψεις για την κάμερα του κινητού. Έχω ακούσει τελείως αντικρουόμενες απόψεις κ έχω μπερδευτεί. Έχω το mi note 3 και είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να το πάρω στην γυναίκα μου αλλά την ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά και να την πατήσω.. Σε σχέση με samsung j5 , j7 (2017) , είναι καλύτερη τουλάχιστον;Φίλε μου χθες το πήρα. Ελληνικό από public Μου φαίνεται καλό. Έχω και το Samsung Galaxy Note 8 και τα κάνω τεστ δίπλα δίπλα. Θα τα δω και στο pc Απ τα κινητά που ανέφερες είχα το Α5 του 17 και έχω το j5 του 16. Είναι άλλη κατηγορία το mi6. Έχει και διπλή κάμερα με οπτικό ζουμ που κάνει δουλειά. Και σαν τηλέφωνο είναι σούπερ. Πετάει στην κυριολεξία. Το software της xiaomi και το Miui είναι έρωτας Είχα και τη ναυαρχίδα της Sony xz1 πριν λίγες μέρες και αυτό εδώ είναι άλλη φάση. Έχει ότι ακριβώς θέλω τα οποία τα έχω πει και στο νήμα του Max 2 και θα τα πω και εδώ κάποια στιγμή. Μόνο η οθόνη είναι χλωρίνη σε σχέση με το νότε8 που θα έχω δίπλα δίπλα εννοείται. Αλλά πιο πολύ δουλεύω το.. μικρό χαχα Θα ανεβάσω φώτο κάποια στιγμή και εδώ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Φίλε μου χθες το πήρα. Ελληνικό από public Μου φαίνεται καλό. Έχω και το Samsung Galaxy Note 8 και τα κάνω τεστ δίπλα δίπλα. Θα τα δω και στο pc Απ τα κινητά που ανέφερες είχα το Α5 του 17 και έχω το j5 του 16. Είναι άλλη κατηγορία το mi6. Έχει και διπλή κάμερα με οπτικό ζουμ που κάνει δουλειά. Και σαν τηλέφωνο είναι σούπερ. Πετάει στην κυριολεξία. Το software της xiaomi και το Miui είναι έρωτας Είχα και τη ναυαρχίδα της Sony xz1 πριν λίγες μέρες και αυτό εδώ είναι άλλη φάση. Έχει ότι ακριβώς θέλω τα οποία τα έχω πει και στο νήμα του Max 2 και θα τα πω και εδώ κάποια στιγμή. Μόνο η οθόνη είναι χλωρίνη σε σχέση με το νότε8 που θα έχω δίπλα δίπλα εννοείται. Αλλά πιο πολύ δουλεύω το.. μικρό χαχα Θα ανεβάσω φώτο κάποια στιγμή και εδώ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση.. Το φαντάζομαι ότι είναι κινητάρα γιατί έχω το mi note 3. Όμως ενδιαφέρομαι κυρίως για την κάμερα και αλλού έχω διαβάσει ότι είναι ίδια με του mi note 3, αλλού ότι στο mi note 3 έχουν βάλει άλλες ρυθμίσεις και βγάζει καλύτερα. Αν έχεις λοιπόν άποψη πες μου. Είναι καλύτερη η κάμερα από άλλα samsung των 300 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση.. Το φαντάζομαι ότι είναι κινητάρα γιατί έχω το mi note 3. Όμως ενδιαφέρομαι κυρίως για την κάμερα και αλλού έχω διαβάσει ότι είναι ίδια με του mi note 3, αλλού ότι στο mi note 3 έχουν βάλει άλλες ρυθμίσεις και βγάζει καλύτερα. Αν έχεις λοιπόν άποψη πες μου. Είναι καλύτερη η κάμερα από άλλα samsung των 300 ευρώ;Φίλε μου η πίσω διπλή κάμερα πολύ καλή και σε μέρα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οκ μέχρι εδώ. Η μπροστινή κάμερα όμως είναι απαράδεκτη. Είναι χάλια. Αποφάσισε. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση.. Το φαντάζομαι ότι είναι κινητάρα γιατί έχω το mi note 3. Όμως ενδιαφέρομαι κυρίως για την κάμερα και αλλού έχω διαβάσει ότι είναι ίδια με του mi note 3, αλλού ότι στο mi note 3 έχουν βάλει άλλες ρυθμίσεις και βγάζει καλύτερα. Αν έχεις λοιπόν άποψη πες μου. Είναι καλύτερη η κάμερα από άλλα samsung των 300 ευρώ; Tα συγκεκριμένα samsung δεν έχουν καν ois. To mi6 είναι ανώτερο από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλημέρα σε όλους! Απέκλεισα κάτι meizu που κοιτούσα και είπα να κάνω την υπέρβαση. Σε σχέση με το honor 9, πως τα πάει η κάμερα; Στους υπόλοιπους τομείς φαντάζομαι θα είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Παιδιά μη συγκρίνεται αυτό το κινητό με ότι να'ναι.. Είναι ναυαρχίδα Το έχω δίπλα δίπλα με το νότε8 και χαλαρά είναι πιο σπιρτόζικο και αεράτο απ τον πολυδιαφημισμένο γίγαντα των 1030€ Άσε που η xiaomi με το Miui έχει κάνει πράγματα που δε τα έχω σε κανένα άλλο κινητό αυτή τη στιγμή απ όλες τις ναυαρχίδες της Samsung LG Sony huawei Nokia που έχω δοκιμάσει. Μόνο με root η ημίμετρα πετύχαινα τα ίδια σε άλλες συσκευές. Σε αυτό εδώ μόνο μέσω ρυθμίσεων και κατάλληλων εφαρμογών. Είναι η κορυφή της πρακτικότητας τέρμα!! Και η κάμερα αξιοπρεπέστατη. Σαφώς ανώτερη από κάτι j5 k A5 που διάβαζα πριν. Θα βάλω και ένα βιντεάκι κάποια στιγμή και θα γράψω 2 λόγια τι εννοώ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Παιδιά μη συγκρίνεται αυτό το κινητό με ότι να'ναι.. Είναι ναυαρχίδα Το έχω δίπλα δίπλα με το νότε8 και χαλαρά είναι πιο σπιρτόζικο και αεράτο απ τον πολυδιαφημισμένο γίγαντα των 1030€ Άσε που η xiaomi με το Miui έχει κάνει πράγματα που δε τα έχω σε κανένα άλλο κινητό αυτή τη στιγμή απ όλες τις ναυαρχίδες της Samsung LG Sony huawei Nokia που έχω δοκιμάσει. Μόνο με root η ημίμετρα πετύχαινα τα ίδια σε άλλες συσκευές. Σε αυτό εδώ μόνο μέσω ρυθμίσεων και κατάλληλων εφαρμογών. Είναι η κορυφή της πρακτικότητας τέρμα!! Και η κάμερα αξιοπρεπέστατη. Σαφώς ανώτερη από κάτι j5 k A5 που διάβαζα πριν. Θα βάλω και ένα βιντεάκι κάποια στιγμή και θα γράψω 2 λόγια τι εννοώ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω παντως ρωτησα μονο για την κάμερα. Ξερω οτι ειναι ανώτερο κινητο απ αυτα πιυ ανεφερα, αλλα ρωτησα συγκεκριμένα για την καμετα του σε σχεση με αυτα, γιατι παλιότερα ειχα παρει κινεζικο κινητό που πεταγε σε απόδοση αλλα η καμερα του και η οθονη σε σύγκριση για πχ με ενα samsung j5 του 2015 ηταν χειροτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγω παντως ρωτησα μονο για την κάμερα. Ξερω οτι ειναι ανώτερο κινητο απ αυτα πιυ ανεφερα, αλλα ρωτησα συγκεκριμένα για την καμετα του σε σχεση με αυτα, γιατι παλιότερα ειχα παρει κινεζικο κινητό που πεταγε σε απόδοση αλλα η καμερα του και η οθονη σε σύγκριση για πχ με ενα samsung j5 του 2015 ηταν χειροτερηΦίλε μου σου είπα. Η διπλή πίσω κάμερα πολύ πολύ καλή. Η μπροστινή όμως άθλια. Είχα s7 και μπορώ να κάνω την σύγκριση. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ακριβώς ότι είπε ο φιλος sdaoulas. Το ειχα 2-3 βδομαδες. Άριστο σε ολα μα ολα του. Κάμερα πίσω παρα πολυ καλή , συγκρίνεται με S7 σκέψου. Διπλός φακός για blur effect. Κάμερα μπροστα, σελφι δηλαδη, απαραδεκτη. Απλα απαράδεκτη και το κακο ειναι οτι χαντακώνει το κινητο , εαν εισαι απο τους χρηστες που τη χρησιμοποιούν πολύ βέβαια γτ άλλους δε τους νοιάζει. Σκέψου η σελφοκαμερα είναι ο λόγος που έδωσα το Mi6 μου. Αλλιώς θα ημουν για αρκετά χρόνια μαζί του. Είναι τόσο κακή που μου θυμίζει τη σελφοκάμερα σε ενα galaxy core που είχα. Δοκίμασα να κατεβάσω άλλες εφαρμογές κάμερες, να παίξω με root και google camera που έχει πολυ καλό αλγόριθμο με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι φωτό , αλλα φιλε μου τίποτα. Απο εκεί και πέρα εσυ αποφασίζεις. Ξαναλέω, σε όλα σουπερ εκτός σελφοκαμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Εγω παντως ρωτησα μονο για την κάμερα. Ξερω οτι ειναι ανώτερο κινητο απ αυτα πιυ ανεφερα, αλλα ρωτησα συγκεκριμένα για την καμετα του σε σχεση με αυτα, γιατι παλιότερα ειχα παρει κινεζικο κινητό που πεταγε σε απόδοση αλλα η καμερα του και η οθονη σε σύγκριση για πχ με ενα samsung j5 του 2015 ηταν χειροτερηΜε σχετικά χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο αν και μέρα. Σήκωσα τα κινητά και έβγαλα φώτο χωρίς πολλά πολλά. Note 8 https://drive.google.com/file/d/1XKRkfJFi_qgMfuJyOokwMZ0gKDr4WOSN/view?usp=drivesdk Mi 6 https://drive.google.com/file/d/1sgVxxUqTbr2L33aCy38ib9DlKlxHTirh/view?usp=drivesdk J5 https://drive.google.com/file/d/18e5O9aW_I1u6rfsKKS3-x3rD0pwJWV4_/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Με σχετικά χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο αν και μέρα. Σήκωσα τα κινητά και έβγαλα φώτο χωρίς πολλά πολλά. Note 8 https://drive.google.com/file/d/1XKRkfJFi_qgMfuJyOokwMZ0gKDr4WOSN/view?usp=drivesdk Mi 6 https://drive.google.com/file/d/1sgVxxUqTbr2L33aCy38ib9DlKlxHTirh/view?usp=drivesdk J5 https://drive.google.com/file/d/18e5O9aW_I1u6rfsKKS3-x3rD0pwJWV4_/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ με κάλυψες. Απ οτι βλεπω μεγαλη διαφορά με το j5, συγκρίνεται με το νοτε 8, και μπορει να εχει λιγο χειρότερα χρώματα αλλα εχει καλυτερη λεπτομέρεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Point and shoot https://photos.app.goo.gl/MxQ0gOzy27kP3Y6v1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Στο gearbest 350 ευρω αλλα για καποιο λογο χωρις δυνατότητα eu express που λενε οτι ειναι χωρις τελωνειο.. Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts