MAFIA Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Λογικα θα βγει αργοτερα για τη global > εκτος αν βαλεις την ελληνικη ρομ που υπαρχει ηδη https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29026-XTRV-7-11-16-AR%CE%A9MA-%CE%88%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-MIUI-9-XTRV-AR%CE%A9MA-ROM-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85/?pageNo=1 Edited November 18, 2017 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Από τους ήδη κατόχους του κινητού, μπορεί να μας πείτε αν μετανιώσατε για τα λεφτά που δώσατε για το συγκεκριμένο κινητό και αν ναι ποιο θα παίρνατε αντ' αυτού? Σας ρωτάω γιατί είμαι στο παρά πέντε να το αγοράσω και θέλω 1 τελευταία γνώμη. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Τίποτα, μάλλον όλοι τραβάνε τα μαλλιά τους Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Από τους ήδη κατόχους του κινητού, μπορεί να μας πείτε αν μετανιώσατε για τα λεφτά που δώσατε για το συγκεκριμένο κινητό και αν ναι ποιο θα παίρνατε αντ' αυτού? Σας ρωτάω γιατί είμαι στο παρά πέντε να το αγοράσω και θέλω 1 τελευταία γνώμη. Ευχαριστώ!!! Εξαρτάται από το πόσα θέλεις να δώσεις. Αν είχε βγει το honor 9 στα 400 ίσως να το είχα πάρει λόγω τιμής και 800αρας. Από την άλλη όμως με έχει καλύψει η αυτονομία με δύο κάρτες που το δουλεύω και η έλλειψη της 800αρας ακόμα δεν μου έχει στοιχίσει σε σχέση με τη παλιά μου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Από τους ήδη κατόχους του κινητού, μπορεί να μας πείτε αν μετανιώσατε για τα λεφτά που δώσατε για το συγκεκριμένο κινητό και αν ναι ποιο θα παίρνατε αντ' αυτού? Σας ρωτάω γιατί είμαι στο παρά πέντε να το αγοράσω και θέλω 1 τελευταία γνώμη. Ευχαριστώ!!! Κοιτα, τι να μετανιωσεις. Το κινητο ειναι ο βασιλιας του VFM σε High End κατηγορια. 330 το πηρα. Δεν υπαρχει ανταγωνιστης σε τετοια τιμη για τετοιο κινητο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Το κινητό συμφωνώ και έχω που είχα και mi5 και mi5s.. Το mi6 τα σπάει είναι τούμπανο ταχύτατο με τρομερή αυτονομία για τα λεφτά του δεν παίζεται.. Και εάν πάρεις και το 6/128 ceramic είναι πραγματικά ένα κόσμημα.. Προχώρα τσίμπα το κινητό!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasco Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σε όσους θέλουν να πάρουν το mi6 ποτέ μην είστε σίγουροι ότι δεν θα περάσετε τελωνείο γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος..!! Ποτέ!! Αλλά... Πολλά μαγαζιά είναι δοκιμασμένα και λόγο αποστολών ανασυσκευασιας τριγωνικής πείτε το όπως θέλετε και στην πράξη δεν περνάνε!! Υπάρχουν 2 ολόκληρες ενότητες στην ελληνική κοινότητα που μιλάνε γι αυτά τα θέματα. Και βάση πολλών συζητήσεων και αγορών τους τελευταίους μήνες η πράξη εχει δείξει ότι αυτήν την περίοδο χωρίς να θέλω να κάνω καμιά διαφήμιση είναι το Bangggod. Εγώ από εκεί πήρα το mi6 μου και σε 12 μέρες το είχα στα χέρια μου χωρίς τελωνείο..!! Έκατσε.. Παλιά το Mi5 μου το είχα πάρει από geekbuing χωρίς.. Έκατσε.. Αλλά έχουν σφηξει τα πράγματα.. Gearbest με αυτές της κριτικές που διαβάζω θα το απέφευγα.. Όλα αυτά με την πάροδο μπορεί να αλλάξουν βέβαια.. Πάντα να ψωνίζετε με μέθοδο αποστολής ανεξάρτητα το μαγαζί με priority line η οποία κάνει κοντά στο 20 ευρώ ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες να σταματήσει τελωνείο.. Αλλά με Κίνα ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο γενικά. Αλλιώς από ευρωπαϊκή αποθήκη με το ανάλογο καπέλο!! Η απόφαση δικιά σας!! Εχω αγορασει 3 φορες απο vickmall χωρις να περασει τελωνιο, βλεπω οτι δεν το προτεινετε, μηπως εχουν αλλαξει τα πραγματα με αυτο το μαγαζι και εχουμε κανα θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 5 μιση ώρες SOT εμένα με όλα ανοικτά και σχετικά βαριά χρήση. Κτήνος! Ένα πραμα με εχει ξενερώσει. Η σελφοκαμερα πραγματικα ειναι σαν 2 mpixel αντι για 8. Κυρίως σε βραδινη λήψη, χάλια μαύρα. Κανένα app, ρομ ή γενικα κάτι που να μπορεί να το φτιάξει; Ίσως σε μελλοντικό update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Εχω αγορασει 3 φορες απο vickmall χωρις να περασει τελωνιο, βλεπω οτι δεν το προτεινετε, μηπως εχουν αλλαξει τα πραγματα με αυτο το μαγαζι και εχουμε κανα θεμα; Το vickmall αλλά και το Bangggod από όσο διαβάζω στην ελληνική κοινότητα αυτά τα 2 είναι από τα ποιο αξιόπιστα μαγαζιά γενικά αυτήν την περίοδο... Απλά είναι ποιο ακριβό και έχει λίγο μπει στην <<άκρη>> θα λέγαμε ίσως... Εσύ διαλέγεις πάντως από που θα πάρεις... ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasco Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Το vickmall αλλά και το Bangggod από όσο διαβάζω στην ελληνική κοινότητα αυτά τα 2 είναι από τα ποιο αξιόπιστα μαγαζιά γενικά αυτήν την περίοδο... Απλά είναι ποιο ακριβό και έχει λίγο μπει στην <<άκρη>> θα λέγαμε ίσως... Εσύ διαλέγεις πάντως από που θα πάρεις... ;) ;) Ευχαριστω για την απαντηση! Ειμαι σε αναζητηση smartphone και μαλλον καταληγω στο Mi6, το μονο θεμα ειναι οτι περιμενα να το εχουν Κωτσοβωλος η Puplic εδω στην περιοχη μου, αλλα σημερα που πηγα να δω, δεν το εχεις κανενα απο τα δυο. Περιμενω την Παρασκευη μηπως το ανεβασουν σε καποιο μαγαζι μεσω Skroutz και το παρω, αλλιως παω απο εξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπέρα και από μένα! Το κεραμικό 128 λογικά αύριο είναι παραδοτέο να δούμε αν πληρώσω δασμός κ ΦΠΑ. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με Ρουτ και να περάσω ρομ, υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου για το mi6? Από τα βασικά με το ξεκλείδωμα bootloader που περιμένεις από την mi μέχρι επιλογή μιας καλής και αξιόπιστης ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Καλησπέρα και από μένα! Το κεραμικό 128 λογικά αύριο είναι παραδοτέο να δούμε αν πληρώσω δασμός κ ΦΠΑ. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με Ρουτ και να περάσω ρομ, υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου για το mi6? Από τα βασικά με το ξεκλείδωμα bootloader που περιμένεις από την mi μέχρι επιλογή μιας καλής και αξιόπιστης ρομ. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25743-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi6-sagit-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημερα και απο εμενα. Μπορει καποιος να μου προτεινει σε τιμη που να συμφερει μαγαζι και τροπο αποστολης για το 64 global version? Ευχαριστω! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημερα και απο εμενα. Μπορει καποιος να μου προτεινει σε τιμη που να συμφερει μαγαζι και τροπο αποστολης για το 64 global version? Ευχαριστω! Καλησπερα. Εγω στην θεση σου θα το παραγγελνα απο το banggood με τροπο αποστολης priority direct mail !! Κοντα στα 338 σου βγαινει αλλα εγω στα 371 μπορει να επερνα το 128αρι... Εσυ ξερεις....Υπομονη μεχρι παρασκευη μπας και βγαλουν καμια προσφορα η κυκλοφορησει και κανα κουπονι μεχρι τοτε...!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το κεραμικό και ήρθε με την παρακάτω ρομ παίρνοντας αναβάθμιση MIUI 9 άμεσα Θεωρείτε σαν ρομ είναι οκ; Επίσης υπάρχει κάποια καλή πρόταση για tempered glass? Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το κεραμικό και ήρθε με την παρακάτω ρομ παίρνοντας αναβάθμιση MIUI 9 άμεσα Θεωρείτε σαν ρομ είναι οκ; Επίσης υπάρχει κάποια καλή πρόταση για tempered glass? Sent from my MI 6 using Tapatalk Μια χαρά εισαι! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπερα. Εγω στην θεση σου θα το παραγγελνα απο το banggood με τροπο αποστολης priority direct mail !! Κοντα στα 338 σου βγαινει αλλα εγω στα 371 μπορει να επερνα το 128αρι... Εσυ ξερεις....Υπομονη μεχρι παρασκευη μπας και βγαλουν καμια προσφορα η κυκλοφορησει και κανα κουπονι μεχρι τοτε...!!! ;) Σωστα. Υπομονη μεχρι την Παρασκευη!! Το pdm προφανως ειναι χωρις τελωνειο, ε? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Xiaomi Mi 6 και Mi MIX 2 σε εξαιρετικές τιμές λόγω Black Friday! http://www.techgear.gr/xiaomi-mi-mix-2-and-mi-6-black-friday-129440/ Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Xiaomi: ξεκινά η ανάπτυξη του Android 8.0 για το Mi 6! https://gr.gizchina.com/2017/11/22/xiaomi-xekina-i-anaptyxi-tou-android-8-0-gia-to-mi-6/ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Xiaomi Mi 6 και Mi MIX 2 σε εξαιρετικές τιμές λόγω Black Friday! http://www.techgear.gr/xiaomi-mi-mix-2-and-mi-6-black-friday-129440/ Αξιόπιστο κατάστημα το lightinthebox και με επιλογή να σου πληρώσει το τελωνείο εάν περάσει.σε tv box αξίας 60 ευρώ πλήρωσα 30 ευρώ τελωνείο,και προς τιμή του καταστήματος μου πλήρωσε τα νταβατζιλικια.οποτε το θέμα δεν είναι εάν θα περάσει τελωνείο αλλά ποτέ θα ανοίξει ο σάκος στο Ελ Βενιζέλος. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Xiaomi: ξεκινά η ανάπτυξη του Android 8.0 για το Mi 6! https://gr.gizchina.com/2017/11/22/xiaomi-xekina-i-anaptyxi-tou-android-8-0-gia-to-mi-6/ Καλό Αύγουστο δηλαδή κάθε χρόνο βγαίνει το επόμενο android και η Xiaomi την επόμενη χρονιά το κυκλοφορεί .Έλα που όταν το δώσει θα έρθει και η miui 10 θα έχει βγει το επόμενο andoid P? και πάντα δίνει τα μισά χαρακτηριστικά του android που έρχεται στην αρχή και λίγο πριν βγει το επόμενο miui δίνει τα άλλα μισά . Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Λόγο έλλειψης της 800αρας αντιμετώπισε κάνεις θέμα με το 4g? Από επαρχία κανένας να έχει άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skeptomenos21 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλήμερα,είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω από που συμφέρει να το πάρω το κινητό. Το εχω βρει εδώ: https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-6-5-15-Inch-6GB-128GB-Smartphone---Ceramic-Black-388563.html Και αυτό: https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-6-5-15-Inch-6GB-128GB-Smartphone---Ceramic-Black-378481.html Έχω λογαριασμό γιατί εχω κάνει παλιά μια αγορά ενός κινητού. Και το εχω βρει και εδώ: https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-6-dual-sim-128gb-4g-sim-free-unlocked-ceramic-black-cn-ver.-english-only.html Δεν εχω λογαριασμό ακόμα. Και ρωτάω εσάς από που με συμφέρει να κάνω την αγορά;; Παίζει να έχει τελωνείο σε ένα από τα τρία η όχι;; Συγγνώμη αν σας ζαλίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλήμερα,είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω από που συμφέρει να το πάρω το κινητό. Το εχω βρει εδώ: https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-6-5-15-Inch-6GB-128GB-Smartphone---Ceramic-Black-388563.html Και αυτό: https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-6-5-15-Inch-6GB-128GB-Smartphone---Ceramic-Black-378481.html Έχω λογαριασμό γιατί εχω κάνει παλιά μια αγορά ενός κινητού. Και το εχω βρει και εδώ: https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-6-dual-sim-128gb-4g-sim-free-unlocked-ceramic-black-cn-ver.-english-only.html Δεν εχω λογαριασμό ακόμα. Και ρωτάω εσάς από που με συμφέρει να κάνω την αγορά;; Παίζει να έχει τελωνείο σε ένα από τα τρία η όχι;; Συγγνώμη αν σας ζαλίζω.Προτίμησε bangood ή gearbest που έχουν direct και priority για σίγουρη αποφυγή τελωνείου. Το απλό ταχυδρομείο έχει πολλές πιθανότητες για τελωνείο πια Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Αξιόπιστο κατάστημα το lightinthebox και με επιλογή να σου πληρώσει το τελωνείο εάν περάσει.σε tv box αξίας 60 ευρώ πλήρωσα 30 ευρώ τελωνείο,και προς τιμή του καταστήματος μου πλήρωσε τα νταβατζιλικια.οποτε το θέμα δεν είναι εάν θα περάσει τελωνείο αλλά ποτέ θα ανοίξει ο σάκος στο Ελ Βενιζέλος. Χρειάζεται κάποια επιλογή για το τελωνείο που αναφέρεις ή γενικώς να δηλωθεί συγκεκριμένος τρόπος αποστολής; Δεν παρατήρησα σε αυτό αλλά σε κάποια άλλα καταστήματα είδα ότι αναφέρουν ότι είναι Chinese version, αρχικά χωρίς Google Play. Όταν γενικώς δεν αναφέρουν ότι είναι Global υπάρχει κάποιο θέμα; Πήρα απο μαγαζί απο skroutz ένα Redmi 4x Global version και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όπως ανοίχτηκε απο το κουτί χωρίς να χρειαστεί κάποια παραμετροποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts