Jump to content

Rock μουσική..η μουσική του διαβόλου;

Lefterian
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι βγάζανε (και βγάζουν και θα βγάζουν) τα πάντα σατανιστικά.

1) Πουλάει

2) Δεν έχουν ουσιαστικά επιχειρήματα

3) Είναι ημιμαθείς

Το ζήτημα της μουσικής είναι πολύ παλιό. Προτιμώ να κατατάσσω τη μουσική σε κακόγουστη και μη (πάντα με τον προσωπικό παράγοντα), παρά σε ταμπέλες που θέλουν να βρίσκουν κάποιοι αποσκοπώντας κι εγώ δεν ξέρω σε τι.

Να μην ξεχνάμε το τι "τζερτζελές" έγινε με τον Harry Potter, και το απίστευτο άθλιο ρεπορτάζ του Άλτερ για τα "σατανικά παιχνίδια ρόλων" (δείτε κι εδώ: http://www.innernet.gr/articleview1.php?id=501 , και μετά http://www.innernet.gr/articleview1.php?id=532).

Αλλά δυστυχώς, για να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, και να χρησιμοποιούν και μέσα μαζικής επικοινωνίας, σημαίνει ότι υπάρχει και κοινό που τους ακούει. Και στην Ελλάδα, είναι πολύυυ μεγάλο κοινό...

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

KISS-Kings In Satan's Service

AC/DC --AntiChrist/DeathChrist

:D :D :D

To ΚISS δεν σειμενει τπτ απολιτος. Το Kings In Satans Service δεν ειναι καν το σωστο. Το "πρωτοτυπο" που ειχε βγει ητανε Knights in Satans Servises αλλα ειναι απλα ενα Urban Legend και αυτο το επιβεβεονει ο Gene Simmons και στα 2 βιβλια που εχει γραψει.

Για τους AC/DC δεν ξερω, αλλα εχουν ακουστει για παρα πολους παρα πολλα και διαφορα. Το πιθανοτεο ειναι και το AC/DC ναι ειναι ασετο απο το AntiChrist/DeathChrist. Δλδ και το AB/CB σημενει κατι σατανικο;

KISS-Kings In Satan's Service

AC/DC --AntiChrist/DeathChrist

:D :D :D

Opos eipe kai o resurection_boy to KISS den exei bgei apo ekei, einai apla kakoithies fimes... oso gia to AC/DC oute ayto simainei ayto to sataniko pou eipes alla kati allo, tora ti de thimamai pantos den exei tpt sataniko... Pantos eleos, MOUSIKH einai re gmt mou, ti mplekoune tis thriskies ki ayta? Notes einai ola, doro tou theou...

Για την ιστορια:

KISS

According to Paul Stanley, Kiss was a momentary inspiration that sounded dangerous and sexy at the same time. Kiss denies the fundamentalist rumour that the name stands for 'Knights In Satan's Service'.

AC/DC

A band member saw AC/DC on a sewing machine and figured it has something to do with power. He was right, it means 'Alternating Current / Direct Current'. The band didn't realise it was also slang for bi-sexual, which caused a few awkward moments in their early days. A silly rumour claims the acronym 'Anti-Christ Devil's Children'.

Ρε θηρεια το παρακανατε! Αμα οι kiss και οι AC/DC ηταν σατανιστες... Οι Black/deathαδες τι θα ηταν! Αλλα εδω που τα λεμε, οι περισσοτεροι (πανω απο 60%) ειναι "σκατοποζερια του κερατα" (σορρυ για την εκφραση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να τους πω :P). Δηλαδη αμα γραψω ενα στοιχο με σατανιστικο νοημα θα ειμαι σατανιστης? Και οι φωτιες στις εκκλησιες κλπ... Βλακειες! Κανουν πολυ χειροτερα πραγματα!!! Π.χ σφαζει ο ενας τον αλλο στην σκηνη. Τοσο απλα. Και τα περισσοτερα απο αυτα που ουσιαστικα κανουν την μεταλ και ροκ να ονομαζεται "μουσικη του διαβολου" τα εχουν δημιουργησει καποιοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους! Και αμα τους πεις για την Μαριννελα κλπ οτι εχουν τετοιους στοιχους θα πουν "σιγα μωρε και τι εγινε" ενω αμα πεις την λεξη metal αυτο θα ειναι το πρωτο επιχειριμα τους...

Ρε θηρεια το παρακανατε! Αμα οι kiss και οι AC/DC ηταν σατανιστες... Οι Black/deathαδες τι θα ηταν! Αλλα εδω που τα λεμε, οι περισσοτεροι (πανω απο 60%) ειναι "σκατοποζερια του κερατα" (σορρυ για την εκφραση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να τους πω :P). Δηλαδη αμα γραψω ενα στοιχο με σατανιστικο νοημα θα ειμαι σατανιστης? Και οι φωτιες στις εκκλησιες κλπ... Βλακειες! Κανουν πολυ χειροτερα πραγματα!!! Π.χ σφαζει ο ενας τον αλλο στην σκηνη. Τοσο απλα. Και τα περισσοτερα απο αυτα που ουσιαστικα κανουν την μεταλ και ροκ να ονομαζεται "μουσικη του διαβολου" τα εχουν δημιουργησει καποιοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους! Και αμα τους πεις για την Μαριννελα κλπ οτι εχουν τετοιους στοιχους θα πουν "σιγα μωρε και τι εγινε" ενω αμα πεις την λεξη metal αυτο θα ειναι το πρωτο επιχειριμα τους...

Oi deathades den exoun kan satanistikous stixous. Oi blackades exoun alla pio poly figoura kanoun kai prokaloun, ego etsi pisteyo :p Kai ego exo grapsei kai exo TRAGOUDISEI kiolas tragoudi pou imnei to diaolo alla mia xara xristianos eimai kai pisteyo sto Theo, apla thn plaka mou ekana :p Pisteyo pos aytoi grafoun tpt sataniko gia na poronoun tous efhbous, na skeftontai aytoi "a oraia, akouo Emperor eimai kakos, na pao na paro cd tous" kai na ploutizoun aytoi :cool: Ligoi einai oi pragmatikoi satanistes, px. pisteyo aytoi stous Mayhem pou xan dolofonisei o enas ton allon kai eixan kapsei ekklhsies, e aytoi satanistes tha tane... Kai o Burzum to idio... alla oi COF as poume einai apla pozeria...

Συγουρα οι περισσοτεροι ειναι ποζερια. Αλλα και το οτι χρησιμοποιουν τετιους στοιχους δεν μπορει να σημενει μονο ποζερια και σατανισμο. Εμενα μου αρεσουν αυτοι οι στοιχι επιδει εχουν κατι παραπανω, κατι που δεν εχουν οι αλλοι. Δεν ξερω τι αλλα κατι με κανει να μου αρεσουν παραπανω. Δεν ειμαι σατανιστης αλλα ουτε και θεουσος. Πιστευω στον Χριστο και στον θεο αλλα με τον δικο μου τροπο. Ανν αυτο σημενοι κατι ή δειχνει οτι ειμαι αντιχριστος τοτε χερομαι που με θεωρουν αντιχριστο γιατι αυτο ειμαι!

Δεν ειναι τοσο ευκολο να σε πουν αντιχριστο resurection.... cool! ;)

Τωρα εαν εσυ την βρισκεις (σου αρεσουν δηλαδη) τραγουδια με τετοιο στιχο ειναι, προσωπικη σου επιλογη.

Eνας βασικοτατος λογος και ισως ο πιο βασικος λογος που βαζουν τετοιους στιχους στην μουσικη τους, ειναι για να πουλησουν...

Σε ενα τετοιο "δυνατο" και "αγριο" (σε εισαγωγικα αυτα τα δυο) ειδος μουσικης οπως rock-metall, με τους τραγουδιστες με την αγριαδα στην μουρη και το αναλογο ντυσιμο και την αναλογη μουσικη, θα ηταν λιγο περιεργο (ισως αστειο), να τραγουδουσαν κομματια με τους στιχους που εχουν τα τραγουδια γκοσπελ μουσικης... :O (μουσικη που μιλαει για το θεο και την τραγουδουν σε πολλες εκκλησιες οι εγχρωμοι αν ξερετε)

Απο εκει και περα προσωπικα τετοιοι στιχοι απο διαφορα μεταλ συγκροτηματα που μιλανε για τον διαβολο κτλ κτλ, sorry αλλα μου προκαλουν γελια.

Τα συγκεκριμενα ατομακια (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις) το κανουν για τα φραγκα και στην πραγματικοτητα αμφιβαλλω εαν ξερουν που παν τα τεσσερα.

To ΚISS δεν σειμενει τπτ απολιτος. Το Kings In Satans Service δεν ειναι καν το σωστο. Το "πρωτοτυπο" που ειχε βγει ητανε Knights in Satans Servises αλλα ειναι απλα ενα Urban Legend και αυτο το επιβεβεονει ο Gene Simmons και στα 2 βιβλια που εχει γραψει.

Για τους AC/DC δεν ξερω, αλλα εχουν ακουστει για παρα πολους παρα πολλα και διαφορα. Το πιθανοτεο ειναι και το AC/DC ναι ειναι ασετο απο το AntiChrist/DeathChrist. Δλδ και το AB/CB σημενει κατι σατανικο;

βρε παιδια εννοειται οτι αυτα ειναι ******ες!δεν ειδατε τα smilies?

ROCK ON!

Ace of Hearts..

Ρε παιδια το ac/dc μου είπε κάποιος που κάνει φυσική ότι έχει σχέση με το εναλλασόμενο ρεύμα κάτι έτσι.. αν προσέξετε στο σήμα των acdc έχει ένα κεραυνό στη μέση που σημένει ότι πιθανό να είναι αυτο..
Forza scuderia

Ρε παιδια το ac/dc μου είπε κάποιος που κάνει φυσική ότι έχει σχέση με το εναλλασόμενο ρεύμα κάτι έτσι.. αν προσέξετε στο σήμα των acdc έχει ένα κεραυνό στη μέση που σημένει ότι πιθανό να είναι αυτο..

ακριβως φιλε

Ace of Hearts..

AC/DC

Ενα μελος του συγκροτηματος εοδς αυτο το AC/DC πανω σε μια ηλεκτρικη μηχανη και φανταστηκε πως ειχε να κανει κατι με το ρευμα (power).

Σημαινει ''Alternating Current / Direct Current''.

Καποτε ειχαν δημιουργηθει και κατι περιεργα σχολια γυρω απο το ονομα τους(στην αρχικη περιοδο που εγιναν γνωστοι) μιας και το συγκεκριμενο ονομα ηταν και "ατακα" για τους αμφισεξουαλικους...

Χαζη-ανυποστατη ηταν και η φημη οτι σημαινε ''Anti-Christ Devil's Children''. ;)

Χαζη-ανυποστατη ηταν και η φημη οτι σημαινε ''Anti-Christ Devil's Children''. ;)

Itan tosi xazi pou egw xerw oti simaine anti crist death to christ....!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Itan tosi xazi pou egw xerw oti simaine anti crist death to christ....!

Kαι αυτη η παραλλαγη του ονοματος τους ειχε ακουστει αργοτερα....

Γενικα εχουν ακουστει πολλες παραλαγες για πολλα ονοματα. Αλλα για πιον λογο; Πιος καθετε και τα σκευτετε και τα βγαζει παραεξω; Τι εχει να κερδισει; Αλλοστε τα περισοτερα ειναι χαζα

Μπορει καποιος να το ειπε για πλακα και μονο, και ενας βλακας να το ακουσε, να το πιστεψε και να το διεδωσε! Μπορει να ειναι καμια χριστιανικη οργανωση (ακραιο το ξερω αλλα ποτε δεν ξερεις) που να το ειπε για να σταματησουν την rock και παει λεγοντας!

Resurection δεν χρειαζεται να ξεκινησε ουτε με "κρυφους" σκοπους αυτη η αλλαγη ονοματος τους ουτε τιποτα...

Καποιος ακουσε απο καποιον, που ειχε πηγες, το εβγαλε μετα ενας αλλος σε ενα αρθρο περιοδικου, γιατι κατι τετοιο θα πουλαγε και σιγα σιγα εγινε καραμελα.

Υπαρχουν 1002 λογοι ποιος μπορει να το εβγαλε και γιατι.

Πολλες φορες και οι ιδιοι οι καλλιτεχνες βγαζουν φημες για το ονομα τους για να ακουστουν περισσοτερο.(Κατι τετοιο ειχε κανει ο D.Bowie).

H να το υπεθεσε και να βγηκε απο καμια "ομαδα" θρησκων ή κι εγω δεν ξερω τι.

Γενικα εχουν ακουστει πολλες παραλαγες για πολλα ονοματα. Αλλα για πιον λογο; Πιος καθετε και τα σκευτετε και τα βγαζει παραεξω; Τι εχει να κερδισει; Αλλοστε τα περισοτερα ειναι χαζα

Oπως για τους kiss που σου αρεσουν. Kings In Satan's Servise.

Oπου King ειναι ο αρχιερεας στη μαυρη μαγεια :shifty:

Α ρε με τι ασχολειται ο κοσμος...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Oπως για τους kiss που σου αρεσουν. Kings In Satan's Servise.

Oπου King ειναι ο αρχιερεας στη μαυρη μαγεια :shifty:

Α ρε με τι ασχολειται ο κοσμος...

Εχει προαναφερθει πιο πανω αυτο οπως και το Knights In Satan's Servise