Lefterian Δημοσιεύτηκε March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2005 Μετά από ώρες σερφαρίσματος στο ίντερνετ βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το συγκρότημα MAYHEM...Το αυτό συγκρότημα σε κάθε συναυλία του θυσίαζε ζώα(!)(έχοντας ακούσει εγώ για παρόμιες καταστάσεις δεν κλονίστηκα ιδιαίτερα)...οστόσο διαβάζοντας τα εξης κάπως "ανακατέυτηκα"...".....Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος -DEAD- αυτοκτόνησε το 1993, Δύο χρόνια μετά την ένταξη του στο συγκρότημα...Ο κιθαρίστας τους, ονόματι Euronymous, κατηγορήθηκε πως μαγείρεψε και έφαγε μέρος του μυαλού του τραγουδιστή και δολοφονήθηκε το 1993 με 23 μαχαιριές, από τον μπασίστα του συγκροτήματος, Grishnack που όταν τον συνέλαβαν βρήκαν στο σπίτι του 150 κιλά δυναμίτη που προορίζοταν για εκκλησία!!!...." :cry: Τελίκα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι ή όχι??? Μήπως παρόμια περιστατηκά συμβαινουν κ σε άλλα συγκροτήματα..την ώρα που χιλιάδες κόσμου ακούν την μουσική τους??ή ακόμη ταυτίζονται με αυτην!!??!!! Περισσότερο μου την "δίνει" το γεγονός ότι πολλοι (θρήσκοι, προκατελειμένοι...κτλ) θα βγάλλουν εύκολα,γρήγορα..επιπόλαια συμπερασματα για την rock μουσίκη, όπως και για την metal...με τα παραπάνω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Και ο οζζυ εφαγε μια νυχτεριδα,τι να κανουμε? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Και ο οζζυ εφαγε μια νυχτεριδα,τι να κανουμε? Σοβαρά; :w00t: Θεος! Προσκυνώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Μήπως παρόμια περιστατηκά συμβαινουν κ σε άλλα συγκροτήματα.. Δεν ξέρω για άλλα συγκροτήματα,αλλά το ότι ο Μπίγαλης στις παραμονές για τον διαγωνισμό βγαίνει με μαύρο γυαλί,με βάζει σε σκέψεις.. :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Κάποιοι μουσικοί στο Black Metal είναι σατανισμένοι στ'αλήθεια, δολοφονούν, καίνε εκκλησίες κτλ. :p Πέρα από το Black Metal οτιδήποτε άλλο Rock/Metal δεν έχει καμία σχέση με το διάολο... (άντε, εξαιρούνται οι Slayer :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Μου θυμίζει ακριβώς το ίδιο σκηνικό που είχε γίνει εκεί γύρω στο '93-'94... Τότε που η εκκλησία έβγαζε βιβλιαράκια και ανέφερε ποιοί ακριβώς τραγουδιστές ή συγκροτήματα είναι Σατανιστές και τι κάνανε επι σκηνής ή και πέρα από αυτή... :lol: Κάποια μπορεί να αληθεύουν... κάποια μπορεί και όχι... Πάντως τέτοια θεματολογία χρησιμοποιήται συχνά πυκνά για να πουλήσει κάποιος... Εδώ είχαν βγάλει σατανιστή τον Jim Morrison επειδή έβγαζε κραυγές στη σκηνή... Τους Led Zeppelin για το Stairway to Heaven... Τον Screaming Jay Hawkins για το I put a spell on you... Τους Eagles για το Hotel California... Ήμαρτον! :wacko: Όρεξη να έχεις δλδ να ασχολείσαι... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 sto sygekrimeno bibliaraki an milame gia to idio,anaferei kai dikous ma-enxorious.. mono ton karvela 8umamai pou eixe bgalei ena tragoudi"diavolaki" kai sto eksofulo tou diksou tou(den eixan bgei ta cd tote) ekane me ta daxtyla tou to gnosto shma-me antixeira,deikth,mikro- Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 6 (sic) 6 :devil: Hell yeah baby!!! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 MHN akoute hard rock kai heavy metal. Ymnoys na akoute. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 "Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short... Let him who hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 MHN akoute hard rock kai heavy metal. Ymnoys na akoute. ton ymno tou olympiakou, epitrpetai na ton akoume???? :lol: :p Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ολους τους εχουν κανει σατανιστες. Και βασικα οι θεουσοι και οι θεουσες δεν ειναι και ακριβος με αυτα που ειπε ο θεος. Οταν ας πουμε μια εντολι δεν θελω ειδολα η ΚΑΝΕΝΟΣ ιδους ομιομα αλλα απο οτι βλεπω εκκλισιες και σπιτια θεουσων ειναι γεματα εικονες. Τωρα το αν ο αλλος ειναι η δεν ειναι σατανιστις εμενα ποσος με ενδιαφερει. Το θεμα ειναι η μουσικη του και η σκηνικη του παρουσια. Αν δεν μου αρεσει η σκηνικη του παρουσια δεν παω να τον δω περνω το CD και ακουω απο εκει. Και εμενα πχ μου λενε πολοι οτι οι KISS ειναι σατανιστες αλλα εμενα δεν με ενδιαφεροι καθολου καθος πρωτον δεν νομιζω να ειναι σατανιστες καθος εχω ασχολιθει και εχω ενα σωρο αρθρα, βιντεο κτλ δευτερον απο την στιγμη που μου αρεσουν τι ρολο παιζει τι ειναι ο αλλος;;; Τριτον δεν λεει κατι κατα της θρησκιας μου τεταρτον Αφου ολους σατανιστες τους βγαλανε εγω τι να ακουσω;;; Παω να βρω μια κασετα που εχω απο μικρος που εχει μεσα το αχ κουνελακι γιανα ακουση μουσικη απο χριστιανους και οχι απο σατανιστες. Αρκει να μην με ακουσει ο παπας γιατι θα με παρει απο πισω να μου πει οτι ειναι σατανιστες και τα παιδακια που τραγουδανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ........................... ............................ ................................. .................................. Καλό θα ήταν να μη φανατίζεσαι... ;) Το τι κάνει ο καθένας στη προσωπική του ζωή δεν μας ενδιαφέρει ούτε μας αφορά αρκεί βέβαια να μη μας επιρρεάζει άμεσα κι αρνητικά και να μη θέλει να μας προσηλυτίσει κάπου. Δημοκρατία υπάρχει καθώς και το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας... Τεσπα... Άκου ότι μουσική θες και άμα έχεις υπόννοιες για κάτι ψάξε το. :w00t: :) Σόρυ μικρέ. :O Νο offense Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 συμφωνω με αυτα που λες και οπος εχω πει και σε αλλους που μου εχουν πει μεσω πμ για την ορθογραφια μου: συγνωμη το καταλαβενω οτι σπαστικο και δυσκολο αλλα δεν μπορω να κανω κατι. μεχρι και σε δασκαλο ειχα παει μια εποχη αλλα απο ορθογραφια το μυαλο μου... αν εχετε καπια λυση να μου προτινετε τοτε πειε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ολους τους εχουν κανει σατανιστες. Και βασικα οι θεουσοι και οι θεουσες δεν ειναι και ακριβος με αυτα που ειπε ο θεος. Οταν ας πουμε μια εντολι δεν θελω ειδολα η ΚΑΝΕΝΟΣ ιδους ομιομα αλλα απο οτι βλεπω εκκλισιες και σπιτια θεουσων ειναι γεματα εικονες. Τωρα το αν ο αλλος ειναι η δεν ειναι σατανιστις εμενα ποσος με ενδιαφερει. Το θεμα ειναι η μουσικη του και η σκηνικη του παρουσια. Αν δεν μου αρεσει η σκηνικη του παρουσια δεν παω να τον δω περνω το CD και ακουω απο εκει. Και εμενα πχ μου λενε πολοι οτι οι KISS ειναι σατανιστες αλλα εμενα δεν με ενδιαφεροι καθολου καθος πρωτον δεν νομιζω να ειναι σατανιστες καθος εχω ασχολιθει και εχω ενα σωρο αρθρα, βιντεο κτλ δευτερον απο την στιγμη που μου αρεσουν τι ρολο παιζει τι ειναι ο αλλος;;; Τριτον δεν λεει κατι κατα της θρησκιας μου τεταρτον Αφου ολους σατανιστες τους βγαλανε εγω τι να ακουσω;;; Παω να βρω μια κασετα που εχω απο μικρος που εχει μεσα το αχ κουνελακι γιανα ακουση μουσικη απο χριστιανους και οχι απο σατανιστες. Αρκει να μην με ακουσει ο παπας γιατι θα με παρει απο πισω να μου πει οτι ειναι σατανιστες και τα παιδακια που τραγουδανε Σωστός... Τι μας νοιάζει εμάς αν οι Mayhem πχ. είναι σατανιστές; Άμα έχουν καλή μουσική θα την ακούσουμε και δε πα να ναι ο διάολος ο ίδιος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Σωστός... Τι μας νοιάζει εμάς αν οι Mayhem πχ. είναι σατανιστές; Άμα έχουν καλή μουσική θα την ακούσουμε και δε πα να ναι ο διάολος ο ίδιος... :) TΙ λες ρε μαγκα τωρα?Θα μας τρελλανεις?? Εισαι τοσο φανατισμενος με τη μουσικη που ακους που δεν καταλαβαινεις τι γραφεις... Οσο για αυτο που γραψατε για ανεξιθρησκεια,ο σατανισμος για σας ειναι θρησκεια??? ΗΜΑΡΤΟΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 TΙ λες ρε μαγκα τωρα?Θα μας τρελλανεις?? Εισαι τοσο φανατισμενος με τη μουσικη που ακους που δεν καταλαβαινεις τι γραφεις... Οσο για αυτο που γραψατε για ανεξιθρησκεια,ο σατανισμος για σας ειναι θρησκεια??? ΗΜΑΡΤΟΝ! Φίλε μου δεν έχει "που γράψατε"... Έχει "που έγραψε ο τάδε"... Κι επειδή το έγραψα θα σου απαντήσω κιόλας... Από τη στιγμή που υπάρχει το καλό νομίζεις ότι δεν υπάρχει το κακό; Σε όποια μορφή κι αν είναι αυτή.Πάντα θα υπάρχουν και οι δυο πλευρές του νομίσματος. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Διαφορετικά θα εθελοτυφλείς. Δράση-αντίδραση. Τόσο απλά. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Κάποιοι μουσικοί στο Black Metal είναι σατανισμένοι στ'αλήθεια, δολοφονούν, καίνε εκκλησίες κτλ. :p Πέρα από το Black Metal οτιδήποτε άλλο Rock/Metal δεν έχει καμία σχέση με το διάολο... (άντε, εξαιρούνται οι Slayer :) ) Το τι κάνει κάθε καλλιτέχνης στην προσωπική του ζωή ποσός μ' ενδιαφέρει εγώ ακούω και κρίνω την μουσικλη και τους στίχους!!!Και όταν λέω κρίνω κ΄ρινω με προσωπικά κριτήρια...και απλώς απορρίπτω ότι δεν μου αρέσει, δεν παροτρείνω κανέναν ν' ακουσει ή να μην ακούσει αυτά που αρέσουν ή δεν αρέσουν σ' εμένα αντίστοιχα!!! Όσο για τους Slayer οι ίδιοι σε συνέντευξή τους παραδέχονται ότι δεν είναι σατανιστές, και ότι όλα είναι θέμα Marketing!!!! Είναι πολλοί λίγοι πιστεύω αυτοί που είναι κανονικοί σατανιστές...Βέβαια ο σατανισμός είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιγράφουν οι θρήσκες θειάτσες που δεν έχουν ιδέα, και απλά ακούγοντες τις μ@λακίες που πουλάνς οι παλιο αδερφές παπάδες...βάζουν και λίγο σάλτσα και τα κάνουν μαντάρα!!!Αν κάποιος θέλει να μάθει πραγματικά για τον σατανισμό δεν έχει παρά να ψάξει ακόμα και στο Internet για τον Sir Anton Lavey ο οποίος είναι και ιδρυτής του σατανισμού και της Church Of Satan στο San Fransisco!!!Όχι δεν είμαι σατανιστής απλά από περιέργεια και μόνο έχω διαβάσει για πάρα πολλές θρησκείες!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μετά από ώρες σερφαρίσματος στο ίντερνετ βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το συγκρότημα MAYHEM...Το αυτό συγκρότημα σε κάθε συναυλία του θυσίαζε ζώα(!)(έχοντας ακούσει εγώ για παρόμιες καταστάσεις δεν κλονίστηκα ιδιαίτερα)...οστόσο διαβάζοντας τα εξης κάπως "ανακατέυτηκα"...".....Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος -DEAD- αυτοκτόνησε το 1993, Δύο χρόνια μετά την ένταξη του στο συγκρότημα...Ο κιθαρίστας τους, ονόματι Euronymous, κατηγορήθηκε πως μαγείρεψε και έφαγε μέρος του μυαλού του τραγουδιστή και δολοφονήθηκε το 1993 με 23 μαχαιριές, από τον μπασίστα του συγκροτήματος, Grishnack που όταν τον συνέλαβαν βρήκαν στο σπίτι του 150 κιλά δυναμίτη που προορίζοταν για εκκλησία!!!...." :cry: Τελίκα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι ή όχι??? Μήπως παρόμια περιστατηκά συμβαινουν κ σε άλλα συγκροτήματα..την ώρα που χιλιάδες κόσμου ακούν την μουσική τους??ή ακόμη ταυτίζονται με αυτην!!??!!! Περισσότερο μου την "δίνει" το γεγονός ότι πολλοι (θρήσκοι, προκατελειμένοι...κτλ) θα βγάλλουν εύκολα,γρήγορα..επιπόλαια συμπερασματα για την rock μουσίκη, όπως και για την metal...με τα παραπάνω.. Που να δεις τον Maniac να μαχαιρωνεται σε ολο του το σωμα και να αιμοραγει...Ειναι μια μορφη ηδονης :confused: :worry: Οχι μονο αυτο.Τραβηξε και φωτο του και τις εβαλε εξωφυλλο σε δισκο :w00t: Οσο για τον δυναμιτη, να πω οτι τα συγκεκριμενα ατομα δηλωνουν παγανιστες-φυσιολατρες-ειδολολατρες, και ειναι αντιθετοι με καθε χριστιανικο που εκανε εισβολη στη χωρα τους...Γι'αυτο καινε τις εκκλησιες.Και τις βαζουν και εξωφυλλο σε δισκο τους καμμενες :w00t: Βλεπε Burzum. Το αν αυτος ειναι σωστος τροπος αντιδρασης μην αρχισουμε τα ιστορικα με το τι εγινε στις σταυροφοριες ή τι γινοταν στο βυζαντιο :rolleyes: Γουσταρω πολυ τους Mayhem,μουσικα παντα. πρωτοποροι στο Black,εχουν και τον Hellhammer :!: Φερτε πισω τον Maniac :cry: O Atilla δε λεει μια :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μαζί με τον LaVey που ανέφερε ο Ragezer ψάξτε και για τον Alister Crowley... Έχει γράψει και τραγούδι ο Ozzy γι αυτόν... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Και ο οζζυ εφαγε μια νυχτεριδα,τι να κανουμε? και ένα περιστέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Φίλε μου δεν έχει "που γράψατε"... Έχει "που έγραψε ο τάδε"... Κι επειδή το έγραψα θα σου απαντήσω κιόλας... Από τη στιγμή που υπάρχει το καλό νομίζεις ότι δεν υπάρχει το κακό; Σε όποια μορφή κι αν είναι αυτή.Πάντα θα υπάρχουν και οι δυο πλευρές του νομίσματος. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Διαφορετικά θα εθελοτυφλείς. Δράση-αντίδραση. Τόσο απλά. Sυμφωνω με τα γραφομενα σου αλλα η ενσταση μου ειναι αλλου:Θεωρεις το σατανισμο θρησκεια? Βέβαια ο σατανισμός είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιγράφουν οι θρήσκες θειάτσες που δεν έχουν ιδέα, και απλά ακούγοντες τις μ@λακίες που πουλάνς οι παλιο αδερφές παπάδες...βάζουν και λίγο σάλτσα και τα κάνουν μαντάρα!!!Αν κάποιος θέλει να μάθει πραγματικά για τον σατανισμό δεν έχει παρά να ψάξει ακόμα και στο Internet για τον Sir Anton Lavey ο οποίος είναι και ιδρυτής του σατανισμού και της Church Of Satan στο San Fransisco!!!Όχι δεν είμαι σατανιστής απλά από περιέργεια και μόνο έχω διαβάσει για πάρα πολλές θρησκείες!! No comment....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Sυμφωνω με τα γραφομενα σου αλλα η ενσταση μου ειναι αλλου:Θεωρεις το σατανισμο θρησκεια? Να ξεκαθαρίσω πως το προηγούμενό μου ποστ δεν ήταν επιθετικό προς εσένα :rolleyes: :) Τώρα για το ερώτημά σου... Υπάρχουν τόσες και τόσες θρησκείες(Πρόσθεσε και τις αιρέσεις από πάνω)... Ο Σατανισμός σε πείραξε; Όλες από κάπου κι από κάποιον ξεκίνησαν. Εφόσον υπάρχουν άτομα που πίστεψαν και βιβλία που στήριξαν αυτή τη θρησκεία τότε ναι. Τη δέχομαι αλλά δεν την ασπάζομαι(Μακριά από εμάς :worry: ). Έχουμε ξεφύγει πάντως από το μουσικό θέμα(θέλωντας και μη) και έχει γυρίσει στο μεταφυσικό ή και θρησκοληπτικό... :rolleyes: Μου φαίνεται ή είναι απλά ιδέα μου; :) Και ξέρετε ποιες είναι οι συνέπειες... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 και ένα περιστέρι... Isxyei afto? Ti nihterida tin efage se mia sinavlia. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μαζί με τον LaVey που ανέφερε ο Ragezer ψάξτε και για τον Alister Crowley... Έχει γράψει και τραγούδι ο Ozzy γι αυτόν... :lol: Και ΠΟΛΥ γαμάτο μάλιστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts