Jump to content

ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΤΟ Χ STYLE, G4 PLUS, G5 PLUS, NOKIA6?

jpk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό μεταξύ αυτών που γράφω παραπάνω.Έχω το moto g και παρόλο που χάνει συνέχεια το σήμα του (μόνο όταν χρησιμοποιώ το ιντερνετ) μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Ο λόγος που αναφέρω μόνο αυτές τις δύο εταιρείες είναι γιατι στο παρελθόν με τη μοτορόλα όταν εμφανίστηκε πρόβλημα, μπήκαν από την Αγγλία στο κινητό μου είδαν τι πρόβλημα υπήρχε και το διόρθωσαν και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση...Το nokia γιατί πάντα ήμουν fan αυτής και αν είναι όπως τα προηγούμενα (ακόμα δουλεύουν όλες οι συσκευές κανονικά) τότε δε θα ξανααλλάξω εταιρία.

Για το g4 plus διαβάζω προβλήματα με gost touch οπότε θεωρώ ότι στο g5 plus θα έχουν φτιάξει.Το xstyle 32gb έχει ακόμα και σήμερα πολύ καλές κριτικές.

Τι θέλω από τη συσκευή:

Να μπορώ να συνδέω στικάκι να βλέπω ταινίες...

Να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες και βίντεο και να τις βλέπω σε τηλεόραση και κομπιούτερ χωρίς πιξελάκια...

Να μπορώ να βλέπω σελίδες στο ιντερνετ με γρήγορο ανεβοκατέβασμα

Να ακούω μουσική (το x δεν έχει radio και κάπου ζορίζομαι)

Να έχει καλό και γρήγορο gps γιατί πολλές φορές τρέχω με armband.

Το x style έχει προστασία από νερό και σκόνη νομίζω (άρα είναι πιο καλό και ανθεκτικό για το τρέξιμο μιας και ιδρώνω απίστευτα πολύ)...

Παραθέτω και ένα link με τα κινητά που αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ας διαγραφεί...https://www.smartprix.com/mobiles/compare.php?ids=1101f6opsx8%2C1101aaw0pxn%2C1101mm7bz9j%2C1101nu853ew

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Μεταξύ αυτών αυστηρά και χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με τις συσκευές αυτές, εγώ θα πήγαινα σε G5 Plus (ως πιο καινούργιο) ή σε X Style που για την τιμή του φαντάζει πολύ καλή περίπτωση... ;)

Καλημέρα.

Ενδιαφέρουσα αναζήτηση συσκευής!

Το x style ίσως σε δυσκολέψει στο τρέξιμο λόγω μεγέθους (5.7''), και δεν έχει και ράδιο...

Το G4 απ΄όσο βλέπω,έχει υψηλό δείκτη SAR.

Το G5 πραγματικά βγαίνει μόνο με 2 giga RAM;

Απο ΝΟΚΙΑ με Android δεν έχω εμπειρία....μακάρι να βγεί καλό.

Ελπίζω οι συσκευές που στοχεύεις να ανταπεξέλθουν στις προϋποθέσεις που θέτεις.Η συσκευή που θα σου πρότεινα να θέσεις ως υποψήφια είναι το LG G5se.

Edited by t_alexios

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Όντως το ραδιόφωνο είναι ένα πρόβλημα...Βασικά δεν καταλαβαίνω αν είναι θέμα εγκατάστασης (πχ αν υπάρχει εφαρμογή που μπορώ να κατεβάσω από playstore) ή αν είναι θέμα αδυναμίας κεραίας να βρει σταθμούς.Αν δε κάνω λάθος το g5 plus βγαίνει και σε 4 ram με 64 gb χώρο.Το θέμα είναι ότι από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι για αυτά που ζητάω σημασία έχει πόσο καλά χρονισμένοι (?) είναι οι πυρήνες που έχει το κινητό κι όχι πόσους περισσότερους έχει.Δηλαδή δε με ενδιαφέρει να ανοίγω παράλληλα εφαρμογές (πάνω από 3 ή 4) αλλά να τρέχει αυτή ή αυτές (οι 3-4) γρήγορα πράγμα που το κάνει σχετικά το moto g που ήδη έχω.

Και κάτι που ξέχασα να γράψω παραπάνω.Θέλω μπαταρία: 3000 mAh τουλάχιστον.Το LG G5se έχει μπαταρία: 2800 mAh αλλά είναι αποσπόμενη.Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα να βάλω άλλη μεγαλύτερη???

Edited by jpk

Όπως το βλέπω το G5 PLUS 4/64 είναι μια χαρά επιλογή γι΄αυτά που ζητάς,με ράδιο,καλή μπαταρία και πολύ καλή ανάλυση οθόνης.

Το moto g5 plus φαινεται καλη επιλογη αλλα προσωπικα θα δισταζα να το παρω με το που βγει. Εικαζω οτι 1-2 μηνες μετα τη κυκλοφορια θα χει μεγαλη πτωση στη τιμη.

Πήγαινε σε κάτι καινούριο καλύτερα moto g5 plus ή nokia 6 αν έρχεται σύντομα. Πολύ καλύτερη υποστήριξη μελλοντικά και τα δύο γιατί είναι καινούρια

Παιδιά είδατε τη τιμή για το ΝΟΚΙΑ 6??? €440...!Πρώτη απόπειρα της ΝΟΚΙΑ σε android, επιστροφή μετά από καιρό και €440?Αν δε πάει στο τρακοσάρι, άντε γειά...

Παιδιά είδατε τη τιμή για το ΝΟΚΙΑ 6??? €440...!Πρώτη απόπειρα της ΝΟΚΙΑ σε android, επιστροφή μετά από καιρό και €440?Αν δε πάει στο τρακοσάρι, άντε γειά...

Κανε υπομονη κανα μηνα και θα πεσει η τιμη.

Κανε υπομονη κανα μηνα και θα πεσει η τιμη.

Δε το βλέπω να πέφτει κάτω από 350...Ίσως μετά το Πάσχα.Φαίνεται ότι μυριστηκαν το δώρο και η τιμή είναι στο Θεό...

Δε το βλέπω να πέφτει κάτω από 350...Ίσως μετά το Πάσχα.Φαίνεται ότι μυριστηκαν το δώρο και η τιμή είναι στο Θεό...

Δεν εχει να κανει με δωρα κλπ... απλα μολις κυκλοφορησε. Οι περισσοτερες συσκευες χανουν απο 10% μεχρι και 30% της τιμης τους μεσα σε 1-2 μηνες. Οποτε πιστευω οτι σε κανα μηνα ισως πεσει κανα 50αρη ευρω.

Προσωπικα δεν θα δινα ουτε 350 για το Nokia 6.

Edited by Antretng

Εντάξει σε σύγκριση με άλλες 4/64 συσκευές "γνωστών" εταιρειών,τα 440€ δεν είναι και πολλά για νεοεισερχόμενο μοντέλο.Παραμένει όμως γενικά πολύ υψηλή τιμή για το come back,η οποία πιστεύω θα πέσει σε λίγο καιρό.

Παρεμπιμπτόντως το 1320 που έχω χάλασε,το 950xl εκτοξεύτηκε και μάλλον πάω για Huawei.

Δεν εχει να κανει με δωρα κλπ... απλα μολις κυκλοφορησε. Οι περισσοτερες συσκευες χανουν απο 10% μεχρι και 30% της τιμης τους μεσα σε 1-2 μηνες. Οποτε πιστευω οτι σε κανα μηνα ισως πεσει κανα 50αρη ευρω.

Προσωπικα δεν θα δινα ουτε 350 για το Nokia 6.

Ούτε εγώ δίνω τόσα λεφτά για το ΝΟΚΙΑ6.Περιμένω να δω και τη τιμή του G5 PLUS...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεπιμπτόντως στο amazon.co.uk έχουν το ΝΟΚΙΑ 6 32 GB 268,75gbp που βγαίνει γύρω στα 310€.

Δυστυχως ξεφευγει το νοκια 6...και γω περιμενω την τιμη του g5 plus..

Eδω ενα συγκριτικο με το g4 plus..https://www.youtube.com/watch?v=Jewuf6sdBrw

και με τις καμερες..https://www.youtube.com/watch?v=NLcMi3Pgxbk

Edited by iliasleon40

Τη καμερα το g5 plus που το ψαξα τις τελευταιες μερες ειναι απογοητευση σε σχεση με οσα υποσχοταν. Ελαχιστη διαφορα αν εχει απο το g4 plus, το honor 6x ή το nova. Δεν λεω οτι ειναι κακη αλλα τελικα δεν ηταν παρα ενα hype. Ισως λιγο χειροτερη απο το honor 8. (αν και δεν εχω δει συγκριτικο διπλα διπλα)

Οποτε αν εχει πανω απο 280 δεν αξιζει δεδομενου οτι εχει snapdragon 625, ελλειψη nfc, ελλειψη πυξιδας, μολις 5.2 ιντσες οθονη αλλα με διαστασεις 5,5 λογω τεραστιων μπεζελς. Δεν λεω, ωραιο το stock android αλλα αμα εχει τα μισα specs απο αλλες συσκευες τι να το κανεις;

Edited by Antretng

Το Νοκια 6 δεν εχει κυκλοφορήσει επισημα στην ευρώπη. Η τιμη θα ειναι μέχρι 250 για τα 3/32. Το καταστημα του skroutz δεν μπορω να γνώριζω απο που βρηκε καποια κομμάτια αλλα πρφανως και παει να το εκμεταλευτεί με την τιμη στα υψη. Αν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες, το Nokia 6 φενεται πολυ ποιοτικό και με πολυ καλη καμερα.

Τη καμερα το g5 plus που το ψαξα τις τελευταιες μερες ειναι απογοητευση σε σχεση με οσα υποσχοταν. Ελαχιστη διαφορα αν εχει απο το g4 plus, το honor 6x ή το nova. Δεν λεω οτι ειναι κακη αλλα τελικα δεν ηταν παρα ενα hype. Ισως λιγο χειροτερη απο το honor 8. (αν και δεν εχω δει συγκριτικο διπλα διπλα)

Οποτε αν εχει πανω απο 280 δεν αξιζει δεδομενου οτι εχει snapdragon 625, ελλειψη nfc, ελλειψη πυξιδας, μολις 5.2 ιντσες οθονη αλλα με διαστασεις 5,5 λογω τεραστιων μπεζελς. Δεν λεω, ωραιο το stock android αλλα αμα εχει τα μισα specs απο αλλες συσκευες τι να το κανεις;

Μάλιστα...Το θέμα είναι ότι αυτό που έχω το moto g λειτουργεί ακόμα αξιοπρεπέστατα και το service της motorola ήταν πολύ καλό.Πάντως δεν αξίζει να δώσω πάνω από 280 για κινητό.Και €300 που λέω και πάλι πολλά τα βρίσκω...:O

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Νοκια 6 δεν εχει κυκλοφορήσει επισημα στην ευρώπη. Η τιμη θα ειναι μέχρι 250 για τα 3/32. Το καταστημα του skroutz δεν μπορω να γνώριζω απο που βρηκε καποια κομμάτια αλλα πρφανως και παει να το εκμεταλευτεί με την τιμη στα υψη. Αν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες, το Nokia 6 φενεται πολυ ποιοτικό και με πολυ καλη καμερα.

Σε κάθε περίπτωση λέω να περιμένω λίγο.Θα ήθελα να δω πρώτα reviews για το ΝΟΚΙΑ 6 και μετά βλέπουμε...Πάντως λένε ότι είναι καλή κατασκευή.:rolleyes:

https://techingreek.com/anigma-tou-nokia-6-ftiagmeno-san-tank/

Edited by jpk

Παιδιά καλησπέρα.Υπάρχει μάλλον η δυνατότητα να μπορεί να μου φέρει (επί πληρωμή βεβαίως βεβαίως) φίλος φίλου το g5 plus το 64gb από Αμερική κάνοντάς το παραγγελία μέσω αμαζον και βάζοντας τη διέυθυνση την αμερικάνικη που φιλοξενείται τώρα.Τί λέτε?Να το κάνω ή να περιμένω να ακούσω πρώτα κριτικές?Αυτό το gost touch του g4 με κατατρέχει...:lol:

Παιδιά καλησπέρα.Υπάρχει μάλλον η δυνατότητα να μπορεί να μου φέρει (επί πληρωμή βεβαίως βεβαίως) φίλος φίλου το g5 plus το 64gb από Αμερική κάνοντάς το παραγγελία μέσω αμαζον και βάζοντας τη διέυθυνση την αμερικάνικη που φιλοξενείται τώρα.Τί λέτε?Να το κάνω ή να περιμένω να ακούσω πρώτα κριτικές?Αυτό το gost touch του g4 με κατατρέχει...:lol:

Δεν θα χεις εγγυηση ομως ετσι και ο φορτιστης του δεν κανει για ευρωπη. Επιπλεον δεν γνωριζω αν παιζει θεμα με μπαντες. Ποσο το βρισκει;

Τσέκαρε τις μπάντες για αρχή.

Αν είναι ΟΚ, το μόνο θέμα που θα έχεις είναι η εγγύηση. Επειδή μιλάμε για LG που βγάζει προβληματάκια είναι ένα ρίσκο. Στη θέση σου δεν θα το έκανα.

Ο φορτιστής δεν σε πειράζει, βάζεις έναν αντάπτορα και λειτουργεί μια χαρά.

Αν πάντως δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα, το Moto X Style είναι εξαιρετικό. Το έχω από τότε που κυκλοφόρησε και είναι σκυλί.

Γρήγορο, με near stock Android και πολλά έξτρα πράγματα από την Μοτορόλα.

Αρνητικά δεν έχει μεγάλα, απλά η μπαταρία του δεν είναι σούπερ και η κάμερα στο σκοτάδι χάνει (κατά τα άλλα είναι καλή).

Τσέκαρε τις μπάντες για αρχή.

Αν είναι ΟΚ, το μόνο θέμα που θα έχεις είναι η εγγύηση. Επειδή μιλάμε για LG που βγάζει προβληματάκια είναι ένα ρίσκο. Στη θέση σου δεν θα το έκανα.

Ο φορτιστής δεν σε πειράζει, βάζεις έναν αντάπτορα και λειτουργεί μια χαρά.

Αν πάντως δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα, το Moto X Style είναι εξαιρετικό. Το έχω από τότε που κυκλοφόρησε και είναι σκυλί.

Γρήγορο, με near stock Android και πολλά έξτρα πράγματα από την Μοτορόλα.

Αρνητικά δεν έχει μεγάλα, απλά η μπαταρία του δεν είναι σούπερ και η κάμερα στο σκοτάδι χάνει (κατά τα άλλα είναι καλή).

Ποια LG? Για το moto g5 plus μιλαει ο φιλος.

Καλησπέρα παιδιά.Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!Το κινητό που θα μπορούσα να αγοράσω μπορείτε να το δείτε στο αμαζον της Αμερικής στα 299 δολλάρια.Μαζί με καμιά θήκη πορτοφόλι άντε να πάει στα 300 γιούρο.Αν το αποφασίσω θα βάλω λέει διεύθυνση και όνομα παραλήπτη το παιδί που μένει Αμερική και θα μου το φέρει αυτός όταν έρθει.Αυτό που φοβάμαι είναι οι παιδικές ασθένειες...:rolleyes: