Antonio21 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι εννοεις τρυπα εισαγωγής σε χασα? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι εννοεις τρυπα εισαγωγής σε χασα? Δεν ξερω τι παει να πει χασα!! Οταν παρειγγηλα το πιστονι μου ειπανε οτι υπαρχουνε 2 πιστονια wiseco 57,50 το ενα ειναι με τρυπα εισαγωγης?? Πρωτη μου φορα το ακουσα:confused: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Δεν ξερω τι παει να πει χασα!! Οταν παρειγγηλα το πιστονι μου ειπανε οτι υπαρχουνε 2 πιστονια wiseco 57,50 το ενα ειναι με τρυπα εισαγωγης?? Πρωτη μου φορα το ακουσα:confused: enoei se exasa!! :p :p (den katalabe) Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Πολυ γελιο...:lol::lol: Μπορει να μην καταλαβε αλλα μου απαντσησε σωστα. Πρωτη φορα το ακουω και εγω αυτο που μου λες θα ρωτησω και θα σου πω! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Πολυ γελιο...:lol::lol: Μπορει να μην καταλαβε αλλα μου απαντσησε σωστα. Πρωτη φορα το ακουω και εγω αυτο που μου λες θα ρωτησω και θα σου πω! Ρωτησα εγω η τρυπα εισαγωγης στο πιστονι ειναι για τα μηχανακια που εχουν εισαγωγη βενζινης στον κυλινδρο. Το Ζ την εχει στον στροφαλο αλλα και να βαλεις τετοιο πιστονι δουλευει, ισα ισα που ειναι και πιο ελαφρυ και παιρνει περισσοτερο καυσιμο. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Eγω πρωτη φορα το ακουω αυτο που λες. Οσο ζει κανεις μαθαινει!!;) Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Το μπουζι ιριδιου κανει για καθημερινη χρηση ή ειναι πχ για μια κοντρα?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Μπουζί πλατίνας Τα μπουζί πλατίνας υπερέχουν των απλών, αφού παρουσιάζουν μικρότερη φθορά και δημιουργούν καλύτερη καύση, μέσω του ισχυρότερου σπινθήρα που παράγουν. Αυτά τα μπουζί διαρκούν για περισσότερα χλμ. από τα απλά, ενώ εξασφαλίζουν καλύτερη απόδοση και πιο οικονομικό χαρακτήρα. Μπουζί ιριδίου Τα μπουζί ιριδίου είναι κατάλληλα για μηχανές με αυξημένες ιπποδυνάμεις και φθείρονται λιγότερο από τα υπόλοιπα, ενώ αντέχουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Οι τιμές των μπουζί ιριδίου ξεκινούν από 15 ευρώ το ένα και φτάνουν μέχρι και τα 20 ευρώ το ένα. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Μπουζί πλατίνας Τα μπουζί πλατίνας υπερέχουν των απλών, αφού παρουσιάζουν μικρότερη φθορά και δημιουργούν καλύτερη καύση, μέσω του ισχυρότερου σπινθήρα που παράγουν. Αυτά τα μπουζί διαρκούν για περισσότερα χλμ. από τα απλά, ενώ εξασφαλίζουν καλύτερη απόδοση και πιο οικονομικό χαρακτήρα. Μπουζί ιριδίου Τα μπουζί ιριδίου είναι κατάλληλα για μηχανές με αυξημένες ιπποδυνάμεις και φθείρονται λιγότερο από τα υπόλοιπα, ενώ αντέχουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Οι τιμές των μπουζί ιριδίου ξεκινούν από 15 ευρώ το ένα και φτάνουν μέχρι και τα 20 ευρώ το ένα. Εχω ενα μπουζι ιριδιου 13€ το πηρα, οχι πανω στο μηχανακι, και οσους ρωτησα μου λενε να μη το βαλω γιατι μπορει να στελνει περισσοτερο ρευμα και να κανει τρυπα στο πιστονι κ τετοια. Ισχυει κατι τετοιο?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Kαι ειχα παρει και μου ειπε ενας φιλος μου μηχανικος μην το ρισκαρεις και σου τρυπησει πιστονι.. Και ετσι δεν το ρισκαρα.. Βαλε ενα πλατινενιο να εισαι οκ! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 pedia rotisa na kano nikel tin eksatmisi k mou zitane 140e pola den ine?ala lene oti tha tin anoiksoune tha tin katharisoune k tha ginei nikel mesa ekso ala k pali 140??kenourgia kserei kaneis poso exei?? :confused: Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 pedia rotisa na kano nikel tin eksatmisi k mou zitane 140e pola den ine?ala lene oti tha tin anoiksoune tha tin katharisoune k tha ginei nikel mesa ekso ala k pali 140??kenourgia kserei kaneis poso exei?? :confused: Σε ποιον ρωτησες, σ' αυτον στη Γιαννουλη?? Οταν λες καινουρια τι μαρκα?? Η protech παντως οταν την αγοραζεις ειναι κατι σαν νικελ αλλα μολις τη βαζεις επανω λιωνει και γινεται σαν σκουριασμενη. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 pedia rotisa na kano nikel tin eksatmisi k mou zitane 140e pola den ine?ala lene oti tha tin anoiksoune tha tin katharisoune k tha ginei nikel mesa ekso ala k pali 140??kenourgia kserei kaneis poso exei?? :confused: Η mk που είναι η καλύτερη χειροποίητη για το Ζ, έχει 220Ε καινούργια νικελομένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Λοιπον ηρεμηστε λιγο.. 220 ευρο νικελωμενη για z? Tοσα τους λειπουνε? 160 ευρο νικελωμενη καινουργια.. Και οσο αναφορα το νικελωμα στην εξατμιση ειναι 60 ευρο σε εναν απο τα κορυφαια ονοματα στο νικελ Καρυστινος. Και υποψην τα 60 ευρο ειναι μεση τιμη αλλα κανει φοβερη δουλεια.. Ακου 140 ευρο.. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Σε ποιον ρωτησες, σ' αυτον στη Γιαννουλη?? Οταν λες καινουρια τι μαρκα?? Η protech παντως οταν την αγοραζεις ειναι κατι σαν νικελ αλλα μολις τη βαζεις επανω λιωνει και γινεται σαν σκουριασμενη. oxi aytos stin gianouli den tin kanei nikel k etsi rotisa volo!new enoo mk fysika!aytin pou exo ine mk otan akoma eixane 300e(den upirxane nikel tote) k tora gia na tin kano nikel mou zitane 140e Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Λοιπον ηρεμηστε λιγο.. 220 ευρο νικελωμενη για z? Tοσα τους λειπουνε? 160 ευρο νικελωμενη καινουργια.. Και οσο αναφορα το νικελωμα στην εξατμιση ειναι 60 ευρο σε εναν απο τα κορυφαια ονοματα στο νικελ Καρυστινος. Και υποψην τα 60 ευρο ειναι μεση τιμη αλλα κανει φοβερη δουλεια.. Ακου 140 ευρο.. 160 new???? :blink::blink::blink::blink: athina omos ee!!?k na sou po antoni ine kales aytes k apo uliko alla k apo thorybo??me tin dikia mou ime poli ikanopoiimenos ala thelo na tin kano nikel dioti me to paramikro skouriazei k theli katharisma synexeia!! Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 160 new???? :blink::blink::blink::blink: athina omos ee!!?k na sou po antoni ine kales aytes k apo uliko alla k apo thorybo??me tin dikia mou ime poli ikanopoiimenos ala thelo na tin kano nikel dioti me to paramikro skouriazei k theli katharisma synexeia!! sks_z125 είναι οι καλύτερες... Προσωπικά εγώ έβαλα ενα φιλαράκι να ρωτήσει στην μκ στην θεσσαλονίκη και του είπανε 160ε απλή και 220ε νικελομένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 paidia exo pari apofasi na agoraso yamaha z 125...(bare8ika to aerox mou)....brika ena apo ena filo mou,mou to dini 300 euro to mixanaki alla einai frakarismeno kai spasmena polla kapakia,akribos den ksero se ti katastasi einai gt den to exo dei oute ego (akoma).mipos kserete poso bgenoun ola ta kapakia? ή lete na doso 1500-1600 euro kai na paro ena z se kali katastasi Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 160 new???? :blink::blink::blink::blink: athina omos ee!!?k na sou po antoni ine kales aytes k apo uliko alla k apo thorybo??me tin dikia mou ime poli ikanopoiimenos ala thelo na tin kano nikel dioti me to paramikro skouriazei k theli katharisma synexeia!! Eννοειτε οτι ειναι καλες. Ιιδιες ειναι με αυτες που κανουνε 220 αλλα εκει τις χρυσοπληρώνετε.. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Eννοειτε οτι ειναι καλες. Ιιδιες ειναι με αυτες που κανουνε 220 αλλα εκει τις χρυσοπληρώνετε.. edo emeis ola ta xrysoplironoume mou fenetai!!:p:p:p:p:p k akoma ena px olokliro to set plastika gia to zet kanoune 320-330 eno alou kanoune 160(ektos ta mesea k stis 2 times) Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ρωτησα σε εναν στην Αθηνα για νικελα, για ολα μαζι με τις δαγκανες μου ειπε 300€. Εμενα παντως μου φανηκαν παρα πολλα. Τι λετε πολλα ειναι?? Ξερει καποιος καποιον πιο φθηνο?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Αλάνια μου θέλω την βοήθεια σας... Πήρα προχθές γνήσια δισκάκια συμπλέκτη, αλλά έχω ενα πρόβλημα! Είναι 4 φαρδιά και 1 πιο ψιλό... Σε ποια θέση πάει το ψιλό δισκάκι?? Πάντως το μηχανάκι πάνω είχε 5φραδιά δισκάκια! Δεν ξέρω τι γίνεται, αν μπορείτε Help Me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ρωτησα σε εναν στην Αθηνα για νικελα, για ολα μαζι με τις δαγκανες μου ειπε 300€. Εμενα παντως μου φανηκαν παρα πολλα. Τι λετε πολλα ειναι?? Ξερει καποιος καποιον πιο φθηνο?? Ποιον ρωτησες και σου ειπε 300 €. Στα νικελ μετραει η δουλεια που θα κανει ο αλλος αυτο να το ξερεις. Μπορει να το κανεις ολο με 150€ αλλα σε 5-6 μηνες να αρχισουνε να ξεφτιζουνε.. Το σιγουρο ειναι οτι κάποια στιγμη θα ξεφτισουνε καπου εστω και λιγο αυτο ειναι σιγουρο.. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ποιον ρωτησες και σου ειπε 300 €. Στα νικελ μετραει η δουλεια που θα κανει ο αλλος αυτο να το ξερεις. Μπορει να το κανεις ολο με 150€ αλλα σε 5-6 μηνες να αρχισουνε να ξεφτιζουνε.. Το σιγουρο ειναι οτι κάποια στιγμη θα ξεφτισουνε καπου εστω και λιγο αυτο ειναι σιγουρο.. Ρωτησα στο chrome genesis. Αυτο ειναι σιγουρο δεν γινεται να μεινουνε ετσι οπως θα ειναι την πρωτη μερα. Μπορεις να μου δωσεις το τηλ. απο αυτον που εκανες εσυ νικελα?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 To chrome genesis ειναι απο τα καλυτερα! Κανει πολυ καλη δουλεια ο τυπος. Εγω να σου δωσω το τηλ αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα σου πει πανω απο 300 ειναι ακριβος ο Καρυστινος. Πες μου τι θελεις να νικελωσεις ακριβως? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts