Jump to content

[MOTO] Υamaha Ζ 125

pilotos_18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

den ksero re file.nmk 1988 ksereis esi;an nai pes pos gia na m steilei.to email m einai zedakias130@yahoo.gr.me poio z einai apo auta pou exeis sto galeri

Φτιαξτε ενα καινουριο λογαριασμο e-mail στο mail.yahoo.gr

Οταν εγγραφειτε πατηστε "αποστολη νεου μηνυματος" και επειτα πατηστε "επισυναψη αρχειων" για να προσθεστε στο e-mail αρχεια.

Ο.Κ ?

επισης ρε παιδια πειτε τι να κανω για να μην καιει τοσο πολυ το Z.

Εχουμε ενα εγω και ενα ξαδερφος μου και του καiει παρα πολυ !

επισης εχω καλα νεα.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ Ζ 125 ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ.

ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ .

Ζ for EVER !!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ?

http://img382.imageshack.us/img382/9445/bluezyellow2b3nq.jpg

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ti na sou po re file nmk;esi eixes pei oti pires cbr125.tora ti na sou po gia na min keei;den ginetai tipota gia auto.afou to ksereis ta dixrona kaine tis trelis.eidika an einai k ftiagmena.ayto to z to thalasi i eksatmisi prepei na kovei nomizo giati eixa k go mia san k auti k otan evala tin sinithismeni xeiropoiiti pigene poli kalitera

Ti ennoeis paragiles apo antiprosopia Z? Paragiles na sou broun metaxirismeno?

Ναι ρε φιλε.

Θα το δωσω το CBR 2300 ευρω, και μου ειπε εκει η αντιπροσωπεια οτι θα βρει Ζ με περιπου 1500 ευρώ, αλλα τους ειπα πως μονο αν ειναι καλο μηχανικα θα το παρω.

Τωρα θα δουμε....

nmk1988 kalitera na psakseis monos sou gia kalo Z. Mhn perimeneis apo thn antiprosopia giati kai kati na brei ipologise oti 8eloun ki autoi na bgaloun kati...

koita sto thread me moter astrea honda...tis mourlis tis veltioseis grafei...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

καλυπσερα και απο μενα. τωρα τελευταια ψαχνω να βρω ενα μεταχειρισμενο yamaha z 125 διχρονο. εψαξα εψαξα εψαξα και βρικα ενα με 1350 ευρω μαμα το μονο που εχει πανω ειναι μια μαργαριτα μπροστα ουτε καν εξατμιση. και απ'οτι μου ειπε ο τυπος η τιμη θα κατεβει μαλον 1100 κατι τετοιο γιατι εχει σπαση λιγο η καρινα απο κατω πολυ λιγο εχει ανοιξει. αυτος ο τυπος ειναι αλλοδαπος. μεγαλος πρεπει να ειναι σε ιλικια αρα λογικα δεν θα εχει σκισιματα λεω τωρα. τι να κοιταξω πρωτα πρωτα στο μηχανακι για να δω αν ειναι οκ σκελετος κτλ σε ποιος σημειο τι να δω. επισης οποις ξερει να μου βρισκονται τα νουμερα του μοτερ και του πλαισιο ακριβως για να μην ψαχνω μια ωρα.

μπορω να δω αν τα νουμερα ειναι ξανα χτυπημενα??? πως??

καλυπσερα και απο μενα. τωρα τελευταια ψαχνω να βρω ενα μεταχειρισμενο yamaha z 125 διχρονο. εψαξα εψαξα εψαξα και βρικα ενα με 1350 ευρω μαμα το μονο που εχει πανω ειναι μια μαργαριτα μπροστα ουτε καν εξατμιση. και απ'οτι μου ειπε ο τυπος η τιμη θα κατεβει μαλον 1100 κατι τετοιο γιατι εχει σπαση λιγο η καρινα απο κατω πολυ λιγο εχει ανοιξει. αυτος ο τυπος ειναι αλλοδαπος. μεγαλος πρεπει να ειναι σε ιλικια αρα λογικα δεν θα εχει σκισιματα λεω τωρα. τι να κοιταξω πρωτα πρωτα στο μηχανακι για να δω αν ειναι οκ σκελετος κτλ σε ποιος σημειο τι να δω. επισης οποις ξερει να μου βρισκονται τα νουμερα του μοτερ και του πλαισιο ακριβως για να μην ψαχνω μια ωρα.

μπορω να δω αν τα νουμερα ειναι ξανα χτυπημενα??? πως??

για το που ειναι τα νουμερα του ζ δεν ξερω, αλλα το πως μπορεις να καταλαβεις μπορω να σου πω γιατι το εχω κανει!!!πρωτα απο ολα, θα κοιταξεις αν εκει που ειναι οι αριθμοι, ειναι φαγωμενο το μεταλο απο καποιο τροχο ή λιμα.αν ειναι φαγωμενο σημενει οτι εχει ξαναχτυπησει τους αριθμους...αλλα μπορει να το εχει κανει και αναγομωση...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ