Jump to content

[MOTO] Υamaha Ζ 125

pilotos_18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re paidia ti moter foraei auto?????? Tzr 250 ?? :blink:

oupsss :worry: gi auto elega http://bikepics.com/pictures/631503/

Ναι! αν πάξεις σε προηγούμενες σε σελίδες θα βρεις πληροφορίες, έχει ξανααναφερθεί κάποιος...

Είναι μοτέρ απο τζρ250 και έχει(από ότι λέει αυτός) 63άλογα... Πράγμα πολύ δύσκολο μιας και πρέπει να τα φτάσανε στα "όρια" του το μοτέρ. Αν αληθεύει...

paidia to z pou 8a eperna exei pouli8i:(:(:(:(kai psaxno allo ama mporite na me boi8isete.(sto foroum den mporeite na grapsete times kai tetia gia auto ama 8elete na apantisete plz parte to msn mou h stilte mou kanena e-mail)

1)barish_rapstar1@hotmail.com

2)barish_rapstar@yahoo.gr

euxaristo apo tora

My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρειάζεσαι εξάτμιση με μεγάλη μπούκα... Το καλύτερο είναι να κάνεις μια χειροποιήτη στα μέτρα σου!

Xereis kanenan pou na asxolite ?? Exeis tilefwna ???

Παιδία έχει βάλει κανέις σωληνάκια υψηλής σε Ζ? Πόσο κοστίζουν περίπου? Είδατε καμία διαφορά στα φρένα? θέλω να βάλω πιο πολύ για ομορφιά αλλά το σκέφτομαι. είναι ακριβά? Υπολογίζω γύρω στα 50-70ε...

Επίσης, πόσα ml χρώμα χρειάζομαι για να βάψω τα πλαστίκα? 900ml είναι καλά?

Παιδία έχει βάλει κανέις σωληνάκια υψηλής σε Ζ? Πόσο κοστίζουν περίπου? Είδατε καμία διαφορά στα φρένα? θέλω να βάλω πιο πολύ για ομορφιά αλλά το σκέφτομαι. είναι ακριβά? Υπολογίζω γύρω στα 50-70ε...

Επίσης, πόσα ml χρώμα χρειάζομαι για να βάψω τα πλαστίκα? 900ml είναι καλά?

Εχει βαλει ενας φιλος μου σωληνακια υψηλης σε Dinamic και κανουνε καλη δουλεια, καμια σχεση με πριν. Νομιζω ειναι γυρω στα 80€ αλλα για να εχεις φρενα θελει και καλη δισκοπλακα(μια της Braking) και καλα τακακια(ΕBC ή Braking). Τι εννοεις οτι θελεις να τα βαλεις για ομορφια?! Τωρα για το χρωμα εγω χρειαστικα καπου στα 700ml.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Εχει βαλει ενας φιλος μου σωληνακια υψηλης σε Dinamic και κανουνε καλη δουλεια, καμια σχεση με πριν. Νομιζω ειναι γυρω στα 80€ αλλα για να εχεις φρενα θελει και καλη δισκοπλακα(μια της Braking) και καλα τακακια(ΕBC ή Braking). Τι εννοεις οτι θελεις να τα βαλεις για ομορφια?! Τωρα για το χρωμα εγω χρειαστικα καπου στα 700ml.

Το ξέρω ότι έχουν τρελή διαφορά και ειδικά αν έχεις braking δικσόπλακες και τακάκια... Αλλά πολλά τα λεφτά!:cry::cry:

Το ξέρω ότι έχουν τρελή διαφορά και ειδικά αν έχεις braking δικσόπλακες και τακάκια... Αλλά πολλά τα λεφτά!:cry::cry:

Κοιτα για μενα τα φρενα ειναι το παν:O και γι αυτο δεν τσιγκουνευτηκα εβαλα δισκοπλακες και τακακια Braking. Χωρις τα φρενα δεν πας πουθενα και ετσι οπως παει το μηχανακι μου(χωρις παρεξηγηση:worry::worry:) καπου θα ειχα φυγει!:shifty:

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Κοιτα για μενα τα φρενα ειναι το παν:O και γι αυτο δεν τσιγκουνευτηκα εβαλα δισκοπλακες και τακακια Braking. Χωρις τα φρενα δεν πας πουθενα και ετσι οπως παει το μηχανακι μου(χωρις παρεξηγηση:worry::worry:) καπου θα ειχα φυγει!:shifty:

Και καλά έχεις κάνει... απλά αυτήν την περίοδο έχουν πέσει πολλά λεφτά σε θέμα look και δεν υπάρχει μία... Όταν τελειώσω με αυτά θα ασχοληθώ και με τα φρένα! Αν όμως το κρατήσω, γιατί μάλον θα το πουλήσω.

Τι έκανες εσύ με τα νίκελ? τα έστειλες για βούτα?

an tixi kai pouliseis to z sou perimeno ena pm se emena:cool:

Φίλε μου αν το πουλήσω... Σκέφτομαι να το πουλήσω μετά την άνοιξη!:wacko: Να το χαρώ και λίγο γιατί έχω δώσει ένα κάρο λεφτά:X και αυτή την στιγμή δεν έχω μηχανάκι:cry::cry::cry:

makari na min eixa kai ego mixanaki anti na exo auto to dv....kai to aerox to poulisa simera:(:(:(ase ase eimai xalia x8es ekana tin teleftea mou tin bolta me to moraki mou kai to afisa:cry::cry::cry:kai psaxno yamaha z:worry:

Και καλά έχεις κάνει... απλά αυτήν την περίοδο έχουν πέσει πολλά λεφτά σε θέμα look και δεν υπάρχει μία... Όταν τελειώσω με αυτά θα ασχοληθώ και με τα φρένα! Αν όμως το κρατήσω, γιατί μάλον θα το πουλήσω.

Τι έκανες εσύ με τα νίκελ? τα έστειλες για βούτα?

Οχι ρε συ τι για νικελ ειμαστε! Το αποφασισα και δεν ξανασχολουμε αλλο με το μηχανακι. Ομορφο ειναι γρηγορο ειναι αστο ετσι οπως ειναι(μονο που καιει παραπανω λαδακι και βενζινη!!).

Οχι ρε συ τι για νικελ ειμαστε! Το αποφασισα και δεν ξανασχολουμε αλλο με το μηχανακι. Ομορφο ειναι γρηγορο ειναι αστο ετσι οπως ειναι(μονο που καιει παραπανω λαδακι και βενζινη!!).

omorfo ine grigoro ine..... ara mono ta nikel loipoun!!! :p:p

http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg

makari na eixa ena omorfo,grigoro z kai na kolousa sta nikel:lol::lol::lol:

:p:p:p:p:p ego prosopika sta nikel exo kolisei tora!!giati gia na kaneis kala nikel xreiazontai arketa $$$$:p

Φίλε μου αν το πουλήσω... Σκέφτομαι να το πουλήσω μετά την άνοιξη!:wacko: Να το χαρώ και λίγο γιατί έχω δώσει ένα κάρο λεφτά:X και αυτή την στιγμή δεν έχω μηχανάκι:cry::cry::cry:

ean to zetaki sou bgei akribos opos to thes....ego pisteyo den prokeitai na to pouliseis se toso mikro xroniko diastima(me tpt):):)

:p:p:p:p:p ego prosopika sta nikel exo kolisei tora!!giati gia na kaneis kala nikel xreiazontai arketa $$$$:p

:lol:to daytona dy pou agorasa olo apo kato to moter apo mami einai nikel kai ti ginete?:lol:ama den exeis omorfia kai gazii(dixroniilllllaaa):cool:

Σιγα ρε συ μην κολλας για να κανεις καλα νικελ θες πανω απο 300€ οποτε αν δεν σου περισσευουν αστο. Αν θελεις φτηνοδουλια υπαρχει και αυτος στη Λαρισα, ξερεις...

Σιγα ρε συ μην κολλας για να κανεις καλα νικελ θες πανω απο 300€ οποτε αν δεν σου περισσευουν αστο. Αν θελεις φτηνοδουλια υπαρχει και αυτος στη Λαρισα, ξερεις...

300e Για βούτα? Είναι πολύ λίγα ρε συ... Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, εμένα προσωπικά μου ζήτησαν για ψαλίδι και μπουκάλες 140ε σε νικελωτήριο στην θεσ/νίκη... Πολλά λεφτά όμως και δεν αξίζει!

Έχω ενα φίλο που ασχολέιται και κάνει βούρτσα... Αλλά η βούρτσα το γίνεται σαν να τα έχεις βουτήξει σε χρώμιο(να μην πω και καλύτερα), μου ζήτησε 100ε με τα υλικά και του έδωσα τα εξής πράγματα:

μπουκάλες

ψαλίδι

προεκτάσεις απο δαγκάνες

μανιβέλα

καπάκι μηχανής

md ζάντες( θα μου νικελώσει το στεφάνι)

Μέσα στην βδομάδα τα περιμένω... Θα ανεβάσω φώτο να δείτε!

Εγώ έχω ακούσει ότι κορυφή στα νίκελ είναι ο καρυστινός αλλα παίρνει πολλά euros.Παίδες έχω λήσει το Z μου για βάψημο σκελετό και θέλω να κάνω ενυσχίσεις αλλά άλλοι μου λένε να μήν κάνω επειδή ο σκελετός δεν κάνει να ζεσταθεί.