Jump to content

[MOTO] Υamaha Ζ 125

pilotos_18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτο το συμπερασμα απο που το εβγαλες οτι δεν πανε βημα και οτι εχουνε προβληματα? Αμα τα σπανε συνεχεια λογικο ειναι να κουρεψει γραναζια κτλ

Εμενα που ειναι πειραγμενο μια χαρα παει και δεν εχει βγαλει προβλημα εδω και τοσους μηνες αλλα το προσεχω πολυ.

Βεβαια σαν z δεν φτιαχνετε αλλα και το z ειναι ψαγμενο μηχανακι ειναι τοσα χρονια στον χωρο.

Αμα θα σταματησουνε ειναι λογω euro iii ενω το dinamik ειναι euro ii

Ενταξει ρε Αντωνη οτι δεν πανε βημα εννοω πηγαινουνε χειροτερα απο ενα φτιαγμενο Ζετ αλλα οχι παντα. Το συμπερασμα το εβγαλα απο αυτους που ξερω με Dinamic πειραγμενο κ εχουν συνεχεια προβληματα. Δεν μιλησα για το δικο σου εσυ εισαι εξαιρεση μαζι με μερικους αλλους που ξερουν τι ειναι φτιαξιμο. Το να βαλεις στο normal Dinamic μια χειροποιητη απλα η ενα καρμπυρατερ δεν ειναι "σωστο" φτιαξιμο κ το ξερω απο ενα φιλο μου που δοκιμαζε εξατμισεις καρμπυρατερ εκανε θυριδες χωρις χιλιοστα και του κολλησε. Θα σκασεις λεφτα σε ενα μαστορα που ξερει κ θα εχεις σωστο πειραγμενο μηχανακι.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Koυβεντα κανουμε απλα!

Αυτο που ειπες: Θα σκασεις λεφτα σε ενα μαστορα που ξερει κ θα εχεις σωστο πειραγμενο μηχανακι.

Eιναι πολυ σωστο υπαρχουνε παρα πολοι μηχανικοι που νομιζουνε οτι κατι ξερουνε και τελικα το μονο που κανουνε ειναι να τρωνε λεφτα.

Τα μαστορια τα καλα ειναι λιγα.

Nova only Edge SA For Ever.. 

Καλησπερα παιδια! Εχω βρει ενα πειραγμενο Ζ (200+). Ολα ειναι καινουργια στο μηχανακι αλλα το παιδι μου ειπε οτι θελει σε λιγο καιρο αλλαγμα το ελλατηριο στο μπιστονι... Αξιξει να το παρω η θα εχω περισσοτερα προβληματα... Υπ'οψην οτι το ανταλλασω με ενα runner 180 fxr (2T). Περιμενω τις πολυτιμες γνωμες σας! :)

Το οτι ειναι καινουργια που το ξερεις?

Αν δεν κατεβει το μοτερ να το δεις οτι και να σου λεει ο αλλος!

Εγω αμα το επερνα θα του αλλαζα και ενα πιστονι ρεκτιφιε και θα ημουνα κομπλε.

Ειναι φιλος και ο ξερω οτι 1 χρονο πριν τα εβαλε ολα καινουργια, αλλα ποτε δε ξερεις... Οσο για το ρεκτιφιε και το πιστονι που λες ποσο περιπου θα κοστισει; Και κατι αλλο, ειναι λογικο να φοραει 42αρι καρπιλατερ? θα καιει το κερατα του ή ειναι ιδεα μου; Τουλαχιστον ελπιζω οχι περισσοτερα απο το runner 180...

Πιο πολυ απο το runner θα καιει αυτο ειναι σιγουρο..

42 μια χαρα ειναι πολυ τουμπανο..

Τι φοραει fcr? να βαλεις ενα wiseco θες περιπου 120 ε + τα εργατικα..

Opote ta ksexname ola kai tsimpame to kainourgio crypton pou einai kai 135cc kai exei kai simplekti einai kai intzection 'H to kainourgio innova pou einai olohdio me to palio dld 125cc sta 9,4 aloga alla intzection.

telika re pedia exei sumplekth to kainourgio Crytpon?ti mlkeis akouw..

Το παπάκι πάει στην ποταμιά..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω που το ειδα απο κοντα δεν ειδα κανεναν συμπλεκτη!

Το Fcr δέν μπαίνει πάνω σε δίχρονο.Έχει ένα φίλος μου z 200 υδρόψυκτο με 38 keihin pwk και έκαιγε πάρα πολύ δέν συμφέρει αν δεν έχεις αλλο μηχανάκι.Φαντάσου το 42 πόσο θα καίει.

Φιλε μου και εγω ετσι νομιζα.

Το fcr μπαινει κανονικοτατα σε διχρονο και παιζεις με την αναλογια λαδιου στην βενζινη.

Φίλε antonio21 εγώ που ρώτησα μου είπαν πώς δεν μπαίνει FCR σε δίχρονο.Ας μας απαντήσει κάποιος που να έχει Ζ και ξέρει σίγουρα αν μπαίνει ή όχι.

Και βεβαια μπαινει το fcr. Οσο για τα λαδια μπορεις να ριχνεις στο τεποζιτο ή να κανεις πατεντα και να βαλεις ενα σωληνακι για τα λαδια στο καρμπυρατερ οπως εχουν τα διχρονα(πανευκολο ειναι).
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Oπως τα λεει ο φιλος anapospastos ειναι.

Το εχω δει φορεμενο σε z και το παιδι που το ειχε εβαζε λαδι μεσα στο τεποζιτο σε καποια αναλογια.

Και με βαση την λογικη να το παρεις μπαινει και αυτο καρπυλατερ ειναι.

Ποιον ρωτησες και σου ειπε οτι δεν μπαινει?

gia sas pedes. exo kairo na mpo sto forum. xalase to pc mou... Lipon... poulisa to lifan kai tora psaxno z. xeri kanis na poulai kanena??? ego ime apo serres. apo borio ellada mporo na pao se kapoia poli kai na to paro. gia athina den mporo na katebo eki ine makria. brika ena z me 34 karmpirater, 60.5 mm, xeiropiiti exatmisi, thiridomata, pintiera apo dt 200. to dini 1500 euro. na to paro? i tha frakari se kamia bdomada i akoma tin idia imera? genika den ta spao ta mixanakia pou odigao. pao normal. apla kamia kontritsa me kanena paidi tha bareso kai auto ine olo. plz boithiste. mekri arxes septembriou tha prepi na bro.:):(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιο πολυ απο το runner θα καιει αυτο ειναι σιγουρο..

42 μια χαρα ειναι πολυ τουμπανο..

Τι φοραει fcr? να βαλεις ενα wiseco θες περιπου 120 ε + τα εργατικα..

Βασικα το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου αρχισει τα κολληματα στο τελος μιας και ειχα κακες εμπηριες μετα το πειραγμα του παλιου μου f1 με 32αρι καρμπιλατερ.

Δε λερω αν φοραει fcr αλλα δε νομιζω. wiseco ειναι και το καρμπιλατερ. 120 εννοεις για το ελλατηριο στο πιστονι;

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα παντα ειχα κολλημα να παρω Ζ και το μετανιωσα που πηρα runner 180. Βεβαια δεν 8ελω να μου βγει χεροτερο το Ζ στην τελικη, οπωτε τυχον συμβουλες ευπροσδεκτες!

Oχι 120 ε κανει να παρεις καινουργιο πιστονι..

Oχι 120 ε κανει να παρεις καινουργιο πιστονι..

Δεν νομιζω μονο 120€ τοσο εχει το 57mm το wiseco. Καπου στα 200+€€ χωρις να ειμαι σιγουρος.

Ναι σωστος εγω για το 57 mm ελεγα εχεις δικιο.

Αλλα δεν το ανεφερα.

Επειδη εμενα ειναι 57 mm αυτη ειναι η τιμη που ειπα.

Ναι σωστος εγω για το 57 mm ελεγα εχεις δικιο.

Αλλα δεν το ανεφερα.

Επειδη εμενα ειναι 57 mm αυτη ειναι η τιμη που ειπα.

Και το δικο μου 57(wiseco) ηταν σε κανα 2 μερες θα ανεβει ομως γιατι επεσε πολυ. Εσυ τι φορας wiseco, wossner ή κατι αλλο??

Επειδή ειχα φτιάξει το dinamik σε σταδία, πρώτα το έκανα 57 mm με θυρίδες και καρπυλατερ και εξάτμιση.

Τοτε δεν υπήρχε wiseco και wosner για dinamik έπρεπε να αλλάξω μπιέλα να αλλάξει και ο πίρος να τα παίρνει όλα εμπενε με πατέντα αλλά τελικά βάλαμε ενα vertex σφυρήλατο και αυτό.

http://www.sudco.com/images/vertex.jpg

Επειδή ειχα φτιάξει το dinamik σε σταδία, πρώτα το έκανα 57 mm με θυρίδες και καρπυλατερ και εξάτμιση.

Τοτε δεν υπήρχε wiseco και wosner για dinamik έπρεπε να αλλάξω μπιέλα να αλλάξει και ο πίρος να τα παίρνει όλα εμπενε με πατέντα αλλά τελικά βάλαμε ενα vertex σφυρήλατο και αυτό.

http://www.sudco.com/images/vertex.jpg

Πες μου σε τι χιλιοστα βγαινει το vertex για το Dinamic. Προσπαθει ενας φιλος μου να βαλει wiseco αλλα εχει καποιο προβλημα και ακουμπαει στην κεφαλη κ θα τα τιναξει ολα στον αερα του ειπε ο μαστορας. Αν δεν βρει wossner θα βαλει narita!!

Wosner θα βρει υπαρχει και μπαινει κουτι στο μηχανακι του αρα δεν θα εχει προβλημα.

Αμα θελει τοσο πολυ να βαλει wiseco ας αλλαξει και την μπιελα να ειναι οκ.

Vertex για dinamik δεν υπαρχει εμενα για να μπει ειναι φαγωμενο το πιστονι πανω για να μην βρίσκει οπως λες αλλά κανει εναν θορυβο σαν να θελει ελατηρια το μηχανακι..

Δηλ και να θελει δεν το καταλαβαίνεις μονό αμα κολλησει:lol:

Ητανε να βαλω wiseco αφού αλλάξαμε μπιελα κτλ αλλα μου ειπε ο μαστορας να μην δωσω τοσα λεφτά μονο για τον θόρυβο..

Aυτο εδω λεω.

Υποψην οτι dinamik & F1 τα ιδια πιστόνια φοράνε για αυτό το narita για F1 κουμπώνει κουτί στο dinamik.

Για δες:

http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=310&osCsid=d6d09feedc3e49d7e3de31f2db6ecf0a

Wosner θα βρει υπαρχει και μπαινει κουτι στο μηχανακι του αρα δεν θα εχει προβλημα.

Αμα θελει τοσο πολυ να βαλει wiseco ας αλλαξει και την μπιελα να ειναι οκ.

Vertex για dinamik δεν υπαρχει εμενα για να μπει ειναι φαγωμενο το πιστονι πανω για να μην βρίσκει οπως λες αλλά κανει εναν θορυβο σαν να θελει ελατηρια το μηχανακι..

Δηλ και να θελει δεν το καταλαβαίνεις μονό αμα κολλησει:lol:

Ητανε να βαλω wiseco αφού αλλάξαμε μπιελα κτλ αλλα μου ειπε ο μαστορας να μην δωσω τοσα λεφτά μονο για τον θόρυβο..

Aυτο εδω λεω.

Υποψην οτι dinamik & F1 τα ιδια πιστόνια φοράνε για αυτό το narita για F1 κουμπώνει κουτί στο dinamik.

Για δες:

http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=310&osCsid=d6d09feedc3e49d7e3de31f2db6ecf0a

Το θεμα ειναι οτι ειναι κολλημενο το μηχανακι του 57mm και θελει να το κανει 57,50. Του ειπε ο μαστορας του απο Θεσσαλονικη οτι μαλλον θα βρει wossner. Και κατι αλλο, ξερεις τι ειναι η τρυπα εισαγωγης στο πιστονι κ αν δουλευει στο Ζet??