dimitrisemm Δημοσιεύτηκε March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2017 Καλησπέρα στην παρέα, τι θα επιλεγατε για κινητο εως 200 ευρω για κοπελα??Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλησπέρα στην παρέα, τι θα επιλεγατε για κινητο εως 200 ευρω για κοπελα??Ευχαριστώ προκαταβολικά! p9 lite μιας και σιγουρα θα θελει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Xperia m5..Μαζεμένο με πολύ καλή κάμερα και 3gb ram..Σίγουρα πολύ χαμηλότερο δείκτη sar από huawei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Οικονομικη και τιμια επιλογη ειναι και το Motorola Moto G4 (16GB) ή με dual sim..με καθαρο android, καλη μπαταρια και καμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. March 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Σας ευχαριστω ολους!!για το lg k10 του 2017 ποια η αποψη σας???αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χωρις να γνωριζω τη καμερα του, απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα θα ελεγα οτι δεν υπαρχει λογος να το προτιμησεις εναντι οσων προταθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Συγκριτικο μεταξυ τους https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9-lite,lg-k10-2017-16gb,motorola-moto-g4-2gb,sony-xperia-m5-single-sim Edited March 22, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html αυτο με δωρο το vr. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Είμαι κάτοχος k10 2016 όμορφο κινητό την δουλειά του την κάνει άψογα άλλα η κάμερα απογοήτευση Inviato dal mio LG-K420 utilizzando Tapatalk Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Huawei P9 lite, όμορφο και καλή κάμερα, ότι πρέπει για την κοπέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafman307 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 χμμ κοπέλα εε? κάτσε να σκεφτώ.. θέλει απλό τηλ. αλλά όχι πολύ απλό πολύ όμορφο αλλά όχι ογκόδες μουράτο αλλά όχι βλεφαρομαγνήτη καλή μπροστινή κάμερα για Selfie duckface κτλπ ωραίο χρώμα αλλά αν πέφτει (που θα πέφτει συχνά) να μην χαλάει και να αντέχει η συσκευή. φθηνό αλλά μην μας περάσουν και για μπίτη να δουλέυει απροβλημάτιστα και να είναι friendly user. ουφ κουράστηκα. έχω και άλλα να πώ αλλα θα με βρίσουν :lol: δύσκολη επιλογή και η δική μου πρόταση είναι: 1) Sony Xperia M5 (16GB) 2) Xiaomi Redmi 3s 3) Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) 4) HTC One A9 (16GB) οι τιμές διαφέρουν +-50€ αλλά αξίζουν. Θα πρότεινα να πάει η κοπέλα και να πιάσει τις συσκευές και όποια της κάθετε καλύτερα στο χέρι να διαλέξει. Εγώ στην κοπέλα μου θα της έπερνα το 4 (αξίζουν λόγο κάμερας τα +50€) Εαν η κοπέλα σου θα κρατήσει καιρό την συσκεύη θα επέλεγα το 1 Όλα να τα διαλέξει σε άσπρο χρώμα θα της αρέσουν πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts