nikos_nia86 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εγω θα πήγαινα, μ αυτή τη σειρα, σε leeco le 2 max, Xiaomi redmi note 4x,leeco cool1. Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Αποφάσισα να πάω στο le max 2 6gb +128gb Να λυσω ενα θεματακι που εχω με παυπαλ και προχωραω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 τελικα δεν υπαρχει κανενα κινητο πλεον και με 2 σιμ θεσεις και για sd card που να εχει και αυτα ομως: -800 μπαντα 4G -5.0-5.5 ιντσες -double tap to wake -γνωστη μαρκα(xiaomi,huawei,lenovo,zte etc) -notification led -αποσπωμενη μπαταρία -glonass gps -nfc(αυτο δεν πειραζει να μη το εχει) και εννοειται το 4g να μπορει να εναλλασσεται και στις 2 σιμ ζηταω πολλα! ολα τα εχει το redmi note 4 global αλλα δεν εχει 2 σιμ και sd!ειναι βασικο για μενα!η αποσπωμενη μπαταρια θα βοηθουσε για αλλαγη της μετα 2 χρονια πχ χρησης. α και τιμη εως 250 max! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Moto z play dual, moto g4 plus dual ίσως Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Moto z play dual, moto g4 plus dual ίσως Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 1ο ξεφεύγει σε τιμή (νομίζω είναι στα 350) και το 2ο έχει μόνο 2GB RAM... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ναι οκ ξέχασα να γράψω εννοείται από τρία και πάνω γιγα ραμ! και μόνο snapdragon Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) ναι οκ ξέχασα να γράψω εννοείται από τρία και πάνω γιγα ραμ! και μόνο snapdragon Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε προσφορα και νομιζω ειναι τουμπανακι! http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_576343.html?wid=11 Mε τετοια μπαταρια δεν θα εχεις προβλημα.. Μην μας βαλεις και χρωμα ή καμια nougat τωρα..:lol::p Edited March 27, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 τελικα δεν υπαρχει κανενα κινητο πλεον και με 2 σιμ θεσεις και για sd card που να εχει και αυτα ομως: -800 μπαντα 4G -5.0-5.5 ιντσες -double tap to wake -γνωστη μαρκα(xiaomi,huawei,lenovo,zte etc) -notification led -αποσπωμενη μπαταρία -glonass gps -nfc(αυτο δεν πειραζει να μη το εχει) και εννοειται το 4g να μπορει να εναλλασσεται και στις 2 σιμ ζηταω πολλα! ολα τα εχει το redmi note 4 global αλλα δεν εχει 2 σιμ και sd!ειναι βασικο για μενα!η αποσπωμενη μπαταρια θα βοηθουσε για αλλαγη της μετα 2 χρονια πχ χρησης. α και τιμη εως 250 max! ναι οκ ξέχασα να γράψω εννοείται από τρία και πάνω γιγα ραμ! και μόνο snapdragon Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Zte nubia z11 mini S, η Ευρωπαϊκή έκδοση σε καλύπτει σε όλα. Λίγο υψηλότερη τιμή από το budget, αλλά φθίνουσα, οπότε σε λίγο καιρό βάλτο στα υπόψιν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Εφυγε παραγγελια το le max 2 x829 6gb+128gb στα 256.04€ απο efox! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 G4 Dual. δε ξερω πια, τι τιμή έχει αλλά είναι δίκαρτο με έξτρα κάρτα μνήμης. Εκπληκτικό VFM στα 330ε που το είχα πάρει για γνωστό καιρό πριν. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εφυγε παραγγελια το le max 2 x829 6gb+128gb στα 256.04€ απο efox! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τελικα δεν ολοκληρωθηκε λογω καποιου θεματος στο παυπαλ. Ελπιζω τριτη να το πληρωσω και να ερθει πριν το πασχα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σημερα το παρελαβα! Με θηκη και γκλας πηγε λιγο πανω απο 260€ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλορίζικο!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Απροβληματιστο να είναι, για πες εντυπώσεις... Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 πρωτες ειναι άριστες! ακομη δε το εχω στησει οπως θελω. (θελω να αλλαξω ρομ αρχικα) με μπαταρία ειμαι σε καλουτσικα επιπεδα, κρινοντας σχετικα με του RN2. πχ ειμαι στο 20% και εχω ηδη 4 ωρες sot Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 με μπαταρία ειμαι σε καλουτσικα επιπεδα, κρινοντας σχετικα με του RN2. πχ ειμαι στο 20% και εχω ηδη 4 ωρες sot Με 4g ή wifi? Εχεις καθολου gaming? Μιλαμε για πρωτη φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 συνδεμένος με 3g/4g/wifi. παιχνίδι λιγο. γενικά προλαβα και είδα πτώση (ακριβώς μετα απο εγκατάσταση fb+fb messenger. τυχαιο???) ασφαλη συμπέρασμα δε μπορω να βγαλω, καθως δεν εχω σεταρει όπως θελω το τηλέφωνο . πάντως εχω την "ασφαλεια" οτι δε θα ξεμεινω απο μπαταρία μεχρι το τελος της ημέρας Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ισα ισα που προτιμω τα στατιστικα απο stock rom παρα με optimizations. Ειναι πιο ασφαλες για συγκριτικα μεταξυ κινητων. Με custom rom και tweaks οι διαφορες μπορει να ειναι χαωδης και διαφερουν ακομα και μεταξυ τους ιδια κινητα με διαφορετικα πειραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 στοκ με ιντερνασιοναλ ρομ οπως ειναι τωρα, βγαζει στο χαλαρο 4 ωρες οθονης. απλα δε θελω καποιες εφαρμογές (leeco apps). ετσι αναγκαστικά θα παω σε καστομ ρομ. Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 4 ωρες με messenger κλπ ? Παντως αν ο μονος λογος που θα πας σε custom ειναι οι εφαρμογες, μπορεις απλα να ρουταρεις και να τις σβησεις. Εκτος εαν μιλας για stock based rom που δεν χανεις κατι. Αλλα σε κατι αλλο θα χασεις απο καμερα ή δαχτυλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 4 ωρες με ολα μεσα(μεσεντζερ, φβ, γουατςαππ, ταπαταλκ, ομιλια, ιντερνετ, λιγο παιχνίδι) γενικά μαρεσει μόνο το pure android για αυτο κοιταω cm, aicp, aokp, los, κλπ που ειναι κοντα σε αυτο που θελω. όμως για το λε μαχ 2, η μπαταρια σε αυτες τις ρομς δέν ειναι και η καλυτερη. ετσι θα περασω αναγκαστικα σε stock based (ρομ χρηστου και τασου ισως) που με κάποια battery profiles πετυχαινουν καλες ωρες sot Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Σουπερ. Σκεφτομαι καποια στιγμη να την δοκιμασω τη συσκευη. Λιγο η αυτονομια με φρεναρει. Των παιδιων η ρομ ως stock based υποθετω πως δεν χανουν σε καμερα και δαχτυλικο, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 δε γνωρίζω λεπτομέρειες... αν σκεφτείς οτι με το RN2 εβγαζα με το ζορι μιση μερα με 2 ωρες σοτ τις περισσότερες φορες, το 4ωρο τωρα είναι σούπερ! φυσικα δεν είναι μόνο 4ωρο(προχθες εβγαλα 5μιση νομιζω) αξιζει η συσκευή. πιστευω δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τις επωνυμες ναυαρχιδες. (ηθελα το 1+3(τ) όμως που 400€????) Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλα το note 2 δεν φημιζεται για την αυτονομια του. Απο αυτο ακομα και το nexus 5x ή lg g4 καλυτερα τα πανε :p Γενικα αν βγαζει κοντα στο 5ωρο με μικτη μερα 4g και wifi, οκ αξιοπρεπες ειναι. Με σκετο wifi φανταζομαι θα σου βγαζει κοντα στο 7ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 νοτε 2 με cm12.1 εβγαζα 6+ ωρες οθονης με 4g και αρκετο παιχνιδι. νουμερα απίστευτα για την συσκευή. ειχα ανεβασει σκρινσοτς στο αντίστοιχο θεμα. μιλαμε ήτανε σουπερ! με τον καιρο ομωε επεσε η αποδοση της. λογικα με wifi όντως θα βγαζει παραπανω πιστεύω. Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts